Fórum » MUSIC.HU » Hírek
Új jelölt a James Bond betétdalra
létrehozva: 2008. 08. 04.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2008. 08. 14. 14:21
leona egy nulla, valakinél jól fekszik ezért nyomatják.
beyonce még köztudottan a hájpacni jayz-nél fekszik jól, őt ezért nyomatják, mert amúgy az egyforma dalaival nem egy nagy szám az a nő se
alicia viszont egyéniség!!!! ő tökéletes, nem egy vetkőzős K, neki HANGJA van és TEHETSÉGE
beyonce még köztudottan a hájpacni jayz-nél fekszik jól, őt ezért nyomatják, mert amúgy az egyforma dalaival nem egy nagy szám az a nő se
alicia viszont egyéniség!!!! ő tökéletes, nem egy vetkőzős K, neki HANGJA van és TEHETSÉGE
Vendég
2008. 08. 11. 11:08
Szerintem is amolyan hirtelen jott, hirtelen megy, ez a Leona Lewis!De hangaj aze van!!!En naon birom Aliciat, igaz Beyoncet jobban,de Alicia is megerdemelte ezt a dalt, ugyhogy HAJRA ALICIA!!!!!!!!:)
Vendég
2008. 08. 08. 14:07
Jah, szerintem is csak hirtelen felkapták ezt a Leonát... Lehet, hogy jó hangja van, de még nem bizonyított annyit, mint pl. Alicia Keys. Amúgy sztem Beyoncé is megérdemelte volna, nem értem egyesek miért ribancozzák le... :S
Vendég
2008. 08. 04. 22:24
leona??,
na nem már??? ki az??? hirtelen felkapott kis senki
előbb produkáljon valamit aztán majd énekelhet bond dalt, de addig kuss neki
na nem már??? ki az??? hirtelen felkapott kis senki
előbb produkáljon valamit aztán majd énekelhet bond dalt, de addig kuss neki
Vendég
2008. 08. 04. 22:15
Én személy szerint Leona Lewisra adtam volna a voksomat... De most, ahogy olvasom Alicia nevét, egész eltudom képzelni őt!!!
Vendég
2008. 08. 04. 18:23
En is orulok h Alicia kapta meg, de Beyoncet azert nem ribiznem le, na, mert szerintem neki is jo a hangja!
Vendég
2008. 08. 04. 16:52
na végre egy normális jelölt.
Alicia sokkal jobb mint a ri banc bejoncé lett volna
Alicia sokkal jobb mint a ri banc bejoncé lett volna
sesyle
2008. 08. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?