Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók

Kylie Minogue: Aphrodite (Parlophone/EMI)

létrehozva: 2010. 07. 10.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vendég 2010. 07. 26. 3:46
Kylie a legjobb és az is marad! Ez a lemez messze felülmúlja az X-et is, pedig azt is imádtam.
Néhány helyen tényleg kissé túl magasra viszi a hangját, de egy nagyon dallamos, vidám és igazi Kylie-s albumot kaptunk. Köszönjük Kylie!!!
Andor 2010. 07. 18. 8:47
Az én véleményem a lemezről hogy az eddigi legjobb lemez amit Kylie kiadott a kezei közül!Nem érzem hogy lenne rajta töltelék dal! Az pedig hogy elviselhetetlen lenne a hangja ezt nem igazán gondolom így! Igaz sokan emiatt nem szeretik de velem együtt nagyon sokan talán ezért is szeretjük nagyon!Ja és masokkal ellentétben ő élőben is kitudja énekelni azokat a magas hangokat azért is meri bevállalni a lemezen is!Fantasztikusan énekel élőben is!
Vendég 2010. 07. 16. 22:22
Vicces, de nekem pont a Better Than Today és a Looking For An Angel a legnagyobb kedvenceim az albumról, én a Too Much-ot választanám leggyengébbnek, talán azért, mert kicsit túlmunkált, és ezért nem lett több egy átlagos tölteléknél.
Az album amúgy egészét tekintve szerintem Kylie életművének eddigi legjobbja, az X után hatalmas előrelépés (vagy talán visszatérés?). Nálam csillagos 5.
Balajti Péter 2010. 07. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?

Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók