Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók
Michael Jackson: Michael Jackson’s Vision /3DVD/ (Sony Music)
létrehozva: 2010. 11. 25.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2011. 01. 18. 12:48
Nekem is megvan már, de sajnos nem az eredeti :( De remélem megélem, hogy egyszer meg tudjam venni az eredetit! Én nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire szeretem Mike-ot! Nagyon hiányzik nekem....örökre szeretni fogom, és mind a mai napi kiállok érte, és ki is fogok míg csak élek! Imádom hallgatni és nézni őt (márha élőben nem volt rá lehetőségem :( :( )
Köszönet a szép szavakért! Üdv:egy hatalmas szívű MJ rajongó
Köszönet a szép szavakért! Üdv:egy hatalmas szívű MJ rajongó
Vendég
2010. 12. 05. 17:47
Kedves Péter! Köszönet az elismerő szavakért! Ritkán lehet elfogulatlan és még pozitív kritikát találni MJ-ről. Ez a kiadvány gyönyörűen egybe fogja azt, amit MJ évtizedek alatt alkotott. Nyilván nem mindent, hiszen rengeteg ötlete, kiadatlan dala volt. Legszebb ajándék mindenkinek aki szereti Michael-t!
MICHAEL egy utánozhatatlan művész volt, örülök hogy egyszer én is a csoda részese lehettem, sajnálom, hogy nem volt rá több alkalom.
1996.szeptember 10. Budapest, Népstadion. Aki ott volt, tudja miért mondom: Életem élménye volt! Michael Jackson élt, él, és mindig élni fog!
LONG LIVE THE KING!
-CirrMurr_
MICHAEL egy utánozhatatlan művész volt, örülök hogy egyszer én is a csoda részese lehettem, sajnálom, hogy nem volt rá több alkalom.
1996.szeptember 10. Budapest, Népstadion. Aki ott volt, tudja miért mondom: Életem élménye volt! Michael Jackson élt, él, és mindig élni fog!
LONG LIVE THE KING!
-CirrMurr_
Vendég
2010. 11. 29. 12:33
Nekem is megvan!:) Pár kritikát azért megfogalmaznék, no, nem a klipekkel kapcsolatban! Az említett szélesvásznú hatás az én sima képernyőmön csak egy kis négyzetes megjelenítést jelent és nagyon zavaró, hogy nem láthatom fullscreen verzióban. A Blood on the dancefloor nem eredeti zenei megszólalása szintén csalódás, illetve ami még szembeötlő: az introk legtöbb esetben tényleg zseniális kreativitásról tanúskodnak, a végére, különösen a Bonus lemezen lévő dalok introjánál viszont látszik, mintha elfáradtak volna ezen a téren.Gondolom, hagyott a SONY egy kiskaput, egy esélyt magának ezekkel a "bakikkal" egy újabb kiadásra...
A poppiacot tekintve azért úgy lenne igazságos, ha minden előadó klipjét leszednék a youtube-ról, nem csak Michaelét. Mert valóban pazar kiadvány és kötelező (kb. 5 biztonsági másolatot készítettem), de sajnos jól tudjuk,hogy a SONY részéről csak egy jó pénzes zsák az egész! Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a megjelenítés, csomagolás és a videók felújítása jól sikerült, bár nekem picit steril!
Köszönet a hozzá méltó cikkért.
M.J. LOVE YOU FOREVER!!!!
A poppiacot tekintve azért úgy lenne igazságos, ha minden előadó klipjét leszednék a youtube-ról, nem csak Michaelét. Mert valóban pazar kiadvány és kötelező (kb. 5 biztonsági másolatot készítettem), de sajnos jól tudjuk,hogy a SONY részéről csak egy jó pénzes zsák az egész! Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a megjelenítés, csomagolás és a videók felújítása jól sikerült, bár nekem picit steril!
Köszönet a hozzá méltó cikkért.
M.J. LOVE YOU FOREVER!!!!
Vendég
2010. 11. 28. 11:23
Nekem ár megvan a lemez!Remek darab!Mindenkinek kötelező aki szereti MJ zenéjét!
Balajti Péter
2010. 11. 28. 8:36
Kedves guest! Köszönöm az elismerő szavakat, "Jacko"-mentesítettem a kritikát.
Vendég
2010. 11. 27. 22:29
Nagyon szeretném megvenni ezt a lemezt :D
Amúgy nagyon jó cikk, de azt nem értem, hogy miért kell állandóan jackónak szólítani? Az egy gúnynév! Ő sem szerette hogyha így nevezték, és ezt többször is hangoztatta.
Soha nem felejtünk el Michael Joseph Jackson!
Amúgy nagyon jó cikk, de azt nem értem, hogy miért kell állandóan jackónak szólítani? Az egy gúnynév! Ő sem szerette hogyha így nevezték, és ezt többször is hangoztatta.
Soha nem felejtünk el Michael Joseph Jackson!
Vendég
2010. 11. 26. 20:37
MICHAEL JACKSON I LOVE YOU!
L.O.V.E! EZ AZ ÜZENET!
Ő A LEGJOBB ÉS A LEGNAGYOBB!
ÉLJEN A KIRÁLY!
L.O.V.E! EZ AZ ÜZENET!
Ő A LEGJOBB ÉS A LEGNAGYOBB!
ÉLJEN A KIRÁLY!
Balajti Péter
2010. 11. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?