Fórum » DÜHÖNGŐ » Mozi + TV
Moulin Rouge-mi a véleményetek róla?
létrehozva: 2002. 10. 20.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
VENDÉG
2014. 12. 29. 9:29
...))
VENDÉG
2014. 10. 26. 9:00
))
VENDÉG
2014. 10. 25. 9:37
JÓ!!!
VENDÉG
2014. 08. 08. 8:58
JÓ ÉS KLASSZ!
VENDÉG
2013. 11. 07. 15:56
jó film :)
Vendég
2005. 10. 30. 16:11
...szerelem...
Vendég
2005. 03. 29. 8:07
hi emberek, én már vagy 40-szer láttam az utolsó 20 nézés már angolul ment és még mostanában is előveszem... el kell hogy mondjam hogy a moulin rouge előtt ilyen filmekért rajongtam: Kör, Feltámadás, Interjú a vámpírral stb. stb. el lehet képzelni.. a moulin rouge-nak a dalait megszereztem barátnőmtől még nagyon régen. aztán megtetszett, majd egyre gyakrabban hallgattam, 1 hónap után már azon kaptam magam hogy naponta rongyosra hallgatom a lemezt.. ezek után néztem meg a filmet és király volt.. azóta ilyen filmeket nézek: star wars, csödtömeg, sekély sírhant, young adam, stb stb. szóval fanatikus ewan mcgregor rajongó lettem.... a filmből amit ő énekel dalokat már fújom kívülről és már több ezer képem van róla..... szóval a horror filmek után is van esély hogy ilyen csöpögős rajongó legyél mint én!!!!!
Vendég
2005. 03. 09. 19:32
IMÁDOM ÉLETEM LEGJOBB FILMJE SZERINTEM TÖBB OSCART IS MEGÉRDEMELT VOLNA.
EZ AZ EGYETLEN FILM AMIT NEM CSAK EGYSZER TUDOK MEGNÉZNI LEGALÁBB 20 SZOR LÁTTAM
EZ AZ EGYETLEN FILM AMIT NEM CSAK EGYSZER TUDOK MEGNÉZNI LEGALÁBB 20 SZOR LÁTTAM
Vendég
2005. 02. 07. 20:41
aha... az a kérdés hogy honnan lehet letölteni a zenéit már az én agyamon is átfutott de eddig még nem jöttem rá... ez egy nagyon jó kérdés... és egy nagyon jó film :)
Vendég
2004. 12. 16. 22:02
nem szeretem a nyáladzást, de ez bejött
Vendég
2003. 06. 16. 0:00
Melyik honlapról lehet letölteni a zenéit?
Vendég
2002. 11. 11. 0:00
A MR egyszerűen SIRÁLYOS!!!!
Vendég
2002. 11. 08. 0:00
Eddig nem szerettem Nicole Kidmant,de a film miatt az egyik kedvencem lett.Ewan McGregor pedig most is utólérhetetlen.
Vendég
2002. 11. 07. 0:00
Nem tudom. Én magát a szereplő, Nicole Kidman-t nem szeretem. A film ettől még jó lehet, de a színésznőtől valahogy felfordul a gyomrom. Ez van. Izlések és pofonok!
Vendég
2002. 11. 07. 0:00
???
Vendég
2002. 11. 06. 0:00
Jo zene, kar hogy a film hihetetlen rossz, mintha valakinek a remalmat kellene nezni...
Vendég
2002. 10. 31. 0:00
Csatlakozom az elöttem szólókhoz!Nekem is rendkivül tetszett a film!
Akikkel eddig találkoztam és kérdeztem öket a filmről...megoszlott a véleményük.Két csoportra oszlottak!Vannak akik áradoztak róla de sokan azt mondták h. végig se bírták nézni, és kimentek a moziból.Szerintem egy remek film volt!Aki szereti a musical szerü szerelmes filmeket,no meg szereti a szereplőket, a karaktereket azoknak szívből ajánlom!
Akikkel eddig találkoztam és kérdeztem öket a filmről...megoszlott a véleményük.Két csoportra oszlottak!Vannak akik áradoztak róla de sokan azt mondták h. végig se bírták nézni, és kimentek a moziból.Szerintem egy remek film volt!Aki szereti a musical szerü szerelmes filmeket,no meg szereti a szereplőket, a karaktereket azoknak szívből ajánlom!
Vendég
2002. 10. 30. 0:00
Zseniális: Nicole hangaja megdöbbentően képzett és gyönyörű, Ewan is tökéletesen megállta a helyét a szívtipró szerepében (pedig valljuk be nem az a tipikus heartbreaker), az ő hangja is kellemes meglepetést okozott. A látványtervezés lenyűgöző, a story szívbemarkoló. Alapmű, melyet mindenkinek ajánlom, még ha nem is hisz az ilyesmiben! Engem teljesen elvarázsolt a világa. Pirate
2002. 10. 20. 0:00
Szerintem nagyon-nagyon jó film igényesen kidolgozva,gyönyörű szöveggel,történettel,dallammal. Megérintí az embereket a szép story,dallam,szöveg. Kicsit nyálas az ilyeneket nem szeretőknek. De ne felejtsék el azt sem ,hogy mi maga a szerelem...Itt erre az ezerszeres választ megtalálhatod,bárki is vagy...