Fórum » DÜHÖNGŐ » Ingergazdag környezet
Szex hármasba?vagy töben?
létrehozva: 2002. 12. 28.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
markcarls
2024. 09. 04. 23:39
+16465806302 Vezetői engedély, útlevél, vízum vásárlása. darkwebdocuments.net 100%-ban nem észlelhető hamis euró, SSD, peso, dollár, font, IELTS, diploma és tanúsítvány.
Master Document Register megoldás a Dark Web Documents szolgáltatásból
Ha az alapvető dokumentumok biztonságáról van szó, a Dark Web Documents Master Document Register megoldása a legjobb forrás. Zökkenőmentes, megbízható folyamatot kínálunk a szükséges dokumentáció gyors és biztonságos kézhezvételéhez. Akár jogosítványra, útlevélre, tartózkodási engedélyre vagy születési anyakönyvi kivonatra van szüksége, rendelkezünk azzal a szakértelemmel és erőforrásokkal, hogy a teljes nyilvántartásba vett dokumentumokat közvetlenül az Ön küszöbén szállítsuk.
Az Ön megbízható forrása az alapvető dokumentumokhoz
A Dark Web Documentsnél megértjük a jogilag elismert dokumentumokhoz való hozzáférés fontosságát. Éppen ezért Törzsdokumentum-nyilvántartási szolgáltatásunk célja, hogy hiteles, teljes körűen nyilvántartott dokumentumokat biztosítson Önnek, amelyeket jogi aggályok nélkül használhat fel. Csak néhány kattintással vásárolhat regisztrált személyi igazolványokat és tartózkodási engedélyeket online, vagy regisztrált útlevelet szerezhet be nemzetközi utazáshoz.
https://darkwebdocuments.net/driving-classes-adults/
https://darkwebdocuments.net/buy-registered-identity-cards-and-resident-permits-online/
https://darkwebdocuments.net/buy-residence-permits/
https://darkwebdocuments.net/buy-registered-passports/
https://darkwebdocuments.net/birth-certificate/
https://darkwebdocuments.net/where-to-buy-counterfeit-money/
https://darkwebdocuments.net/buy-real-ged-diploma-online/
https://darkwebdocuments.net/buy-clone-credit-card/
https://darkwebdocuments.net/cannabis-license-for-sale/
A folyamatunk egyszerű: Ön e-mailben vagy telefonvonalon felveszi a kapcsolatot vezetőinkkel, leadja megrendelését, mi pedig a többiről gondoskodunk. Az iratnyilvántartástól a gyártásig mindent megoldunk, biztosítva, hogy dokumentumai jogilag érvényesek legyenek és a kívánt címre kézbesítsék. Speciális szolgáltatásokat is kínálunk, például vezetési tanfolyamokat felnőtteknek, amelyek segítségével nem csak jogosítványt szerezhet, hanem a magabiztos vezetéshez szükséges készségeket is elsajátíthatja.
WhatsApp..................+13524051163
WhatsApp..................+16465806302
Lépjen kapcsolatba címmel
Dokumentummegoldások széles választéka
A törzsokmány-nyilvántartási szolgáltatás nem csak a vezetői engedélyekre és útlevelekre korlátozódik. Számos egyéb alapvető dokumentumot is kínálunk, beleértve a születési anyakönyvi kivonatokat, a társadalombiztosítási számokat (SSN) és még az NCLEX igazolásokat is az ápolói szakemberek számára. Ezenfelül azok számára, akik valódi GED-diplomákat szeretnének online vásárolni, vagy kannabisz-engedélyt szeretnének eladásra, a Dark Web Documents segítséget nyújt.
Ha arra kíváncsi, hol vásárolhat hamis pénzt, ezt a szolgáltatást is biztosítjuk. Mindig hangsúlyozzuk azonban az ilyen szolgáltatások felelősségteljes és jogszerű igénybevételének fontosságát. Kínálatunk kiterjed a hitelkártyák és egyéb pénzügyi eszközök klónozására is, így biztosítva, hogy minden dokumentációs igényét egy helyen teljesítsék.
Miért válassza a sötét webes dokumentumokat?
Ha regisztrált személyi igazolvány vagy tartózkodási engedély online vásárlásáról van szó, a Dark Web Documents Master Document Register megoldása több okból is kiemelkedik. Először is előnyben részesítjük az ügyfelek elégedettségét azáltal, hogy minden dokumentumot teljesen nyilvántartásba vettek és jogilag érvényesek. Ez azt jelenti, hogy használhatja őket anélkül, hogy aggódnia kellene a jogi következmények miatt.
Emellett diszkrét és biztonságos szolgáltatást is kínálunk. Tisztában vagyunk az általunk benyújtott dokumentumok érzékeny természetével, és minden óvintézkedést megteszünk az Ön személyes adatainak védelme érdekében. Szakértői csapatunk minden megrendelést a legnagyobb gondossággal kezel, biztosítva, hogy dokumentumai a legmagasabb színvonalon készüljenek el.
A Dark Web Documents választásának másik előnye a versenyképes áraink. Akár egyetlen dokumentumra, akár több elemre van szüksége, megfizethető megoldásokat kínálunk, amelyek nem rontják a minőséget. Ráadásul a gyors átfutási időnknek köszönhetően nem kell sokáig várnia a dokumentumok kézhezvételére. A fizetést különféle módok elfogadásával is megkönnyítjük, beleértve a kriptovalutát is, amely gyors, biztonságos és kényelmes.
Intelligens választás a biztonságos dokumentációhoz
Ha megbízható módot keres alapvető dokumentumok beszerzésére, ne keressen mást, mint a Dark Web Documents. Törzsokmány-nyilvántartási szolgáltatásunk átfogó megoldást nyújt minden dokumentációs igényére, a vezetői engedélyektől és útlevelektől a születési anyakönyvi kivonatokig és a GED oklevelekig. Segítségünkkel könnyedén és magabiztosan eligazodhat a jogi dokumentáció összetettségei között.
Fedezze fel a Master Document Register megoldás előnyeit a teljesen regisztrált dokumentumok, például vezetői engedélyek és útlevelek biztonságos megszerzéséhez.
Vegye fel velünk a
Master Document Register megoldás a Dark Web Documents szolgáltatásból
Ha az alapvető dokumentumok biztonságáról van szó, a Dark Web Documents Master Document Register megoldása a legjobb forrás. Zökkenőmentes, megbízható folyamatot kínálunk a szükséges dokumentáció gyors és biztonságos kézhezvételéhez. Akár jogosítványra, útlevélre, tartózkodási engedélyre vagy születési anyakönyvi kivonatra van szüksége, rendelkezünk azzal a szakértelemmel és erőforrásokkal, hogy a teljes nyilvántartásba vett dokumentumokat közvetlenül az Ön küszöbén szállítsuk.
Az Ön megbízható forrása az alapvető dokumentumokhoz
A Dark Web Documentsnél megértjük a jogilag elismert dokumentumokhoz való hozzáférés fontosságát. Éppen ezért Törzsdokumentum-nyilvántartási szolgáltatásunk célja, hogy hiteles, teljes körűen nyilvántartott dokumentumokat biztosítson Önnek, amelyeket jogi aggályok nélkül használhat fel. Csak néhány kattintással vásárolhat regisztrált személyi igazolványokat és tartózkodási engedélyeket online, vagy regisztrált útlevelet szerezhet be nemzetközi utazáshoz.
https://darkwebdocuments.net/driving-classes-adults/
https://darkwebdocuments.net/buy-registered-identity-cards-and-resident-permits-online/
https://darkwebdocuments.net/buy-residence-permits/
https://darkwebdocuments.net/buy-registered-passports/
https://darkwebdocuments.net/birth-certificate/
https://darkwebdocuments.net/where-to-buy-counterfeit-money/
https://darkwebdocuments.net/buy-real-ged-diploma-online/
https://darkwebdocuments.net/buy-clone-credit-card/
https://darkwebdocuments.net/cannabis-license-for-sale/
A folyamatunk egyszerű: Ön e-mailben vagy telefonvonalon felveszi a kapcsolatot vezetőinkkel, leadja megrendelését, mi pedig a többiről gondoskodunk. Az iratnyilvántartástól a gyártásig mindent megoldunk, biztosítva, hogy dokumentumai jogilag érvényesek legyenek és a kívánt címre kézbesítsék. Speciális szolgáltatásokat is kínálunk, például vezetési tanfolyamokat felnőtteknek, amelyek segítségével nem csak jogosítványt szerezhet, hanem a magabiztos vezetéshez szükséges készségeket is elsajátíthatja.
Lépjen kapcsolatba címmel
Dokumentummegoldások széles választéka
A törzsokmány-nyilvántartási szolgáltatás nem csak a vezetői engedélyekre és útlevelekre korlátozódik. Számos egyéb alapvető dokumentumot is kínálunk, beleértve a születési anyakönyvi kivonatokat, a társadalombiztosítási számokat (SSN) és még az NCLEX igazolásokat is az ápolói szakemberek számára. Ezenfelül azok számára, akik valódi GED-diplomákat szeretnének online vásárolni, vagy kannabisz-engedélyt szeretnének eladásra, a Dark Web Documents segítséget nyújt.
Ha arra kíváncsi, hol vásárolhat hamis pénzt, ezt a szolgáltatást is biztosítjuk. Mindig hangsúlyozzuk azonban az ilyen szolgáltatások felelősségteljes és jogszerű igénybevételének fontosságát. Kínálatunk kiterjed a hitelkártyák és egyéb pénzügyi eszközök klónozására is, így biztosítva, hogy minden dokumentációs igényét egy helyen teljesítsék.
Miért válassza a sötét webes dokumentumokat?
Ha regisztrált személyi igazolvány vagy tartózkodási engedély online vásárlásáról van szó, a Dark Web Documents Master Document Register megoldása több okból is kiemelkedik. Először is előnyben részesítjük az ügyfelek elégedettségét azáltal, hogy minden dokumentumot teljesen nyilvántartásba vettek és jogilag érvényesek. Ez azt jelenti, hogy használhatja őket anélkül, hogy aggódnia kellene a jogi következmények miatt.
Emellett diszkrét és biztonságos szolgáltatást is kínálunk. Tisztában vagyunk az általunk benyújtott dokumentumok érzékeny természetével, és minden óvintézkedést megteszünk az Ön személyes adatainak védelme érdekében. Szakértői csapatunk minden megrendelést a legnagyobb gondossággal kezel, biztosítva, hogy dokumentumai a legmagasabb színvonalon készüljenek el.
A Dark Web Documents választásának másik előnye a versenyképes áraink. Akár egyetlen dokumentumra, akár több elemre van szüksége, megfizethető megoldásokat kínálunk, amelyek nem rontják a minőséget. Ráadásul a gyors átfutási időnknek köszönhetően nem kell sokáig várnia a dokumentumok kézhezvételére. A fizetést különféle módok elfogadásával is megkönnyítjük, beleértve a kriptovalutát is, amely gyors, biztonságos és kényelmes.
Intelligens választás a biztonságos dokumentációhoz
Ha megbízható módot keres alapvető dokumentumok beszerzésére, ne keressen mást, mint a Dark Web Documents. Törzsokmány-nyilvántartási szolgáltatásunk átfogó megoldást nyújt minden dokumentációs igényére, a vezetői engedélyektől és útlevelektől a születési anyakönyvi kivonatokig és a GED oklevelekig. Segítségünkkel könnyedén és magabiztosan eligazodhat a jogi dokumentáció összetettségei között.
Fedezze fel a Master Document Register megoldás előnyeit a teljesen regisztrált dokumentumok, például vezetői engedélyek és útlevelek biztonságos megszerzéséhez.
Vegye fel velünk a
VENDÉGe
2020. 12. 02. 7:23
Kiszel tünde szőrös pinája itt van
http://www.szexpinakcsajok.hu/oldal.php?az=70966768
http://www.szexpinakcsajok.hu/oldal.php?az=70966768
VENDÉG
2013. 09. 14. 5:10
.:)
Vendég
2006. 04. 27. 17:35
Ma nem szániztam, most már látom.
Max
2006. 04. 27. 16:22
A szanalmas.hu-n találtam. Illik oda a link.
Vendég
2006. 04. 27. 15:58
Baszki!
Nem egyszerű!
Nem egyszerű!
Vendég
2006. 04. 27. 15:55
Hogy a frászba találsz ilyen oldalra?;)
Még nem olvastam végig, de valószínűleg meghatározó élmény lesz.
Még nem olvastam végig, de valószínűleg meghatározó élmény lesz.
Vendég
2006. 04. 27. 15:46
De azért a lényegen nem változtat.:)
Vendég
2006. 04. 27. 15:46
"Nem fáradtság, hanem fáradság, öcsi"
Valóban, sőt a "fell" is fel. :)
Valóban, sőt a "fell" is fel. :)
Max
2006. 04. 27. 14:59
Nem fáradtság, hanem fáradság, öcsi, ha már a helyesírásnál tartasz.
Az egy férfi, két nő felállás pedig részemről nem álom, és aki nem monogám, haljon meg.
Az egy férfi, két nő felállás pedig részemről nem álom, és aki nem monogám, haljon meg.
Vendég
2006. 04. 27. 13:35
De ha vennéd a fáradtságot és megnéznéd a fórum címét
és azt, hogy mennyire van helyesen leírva, már eleve rájöhetnél, hogy túl nagy iskolázottságra nem vall és pedig ő vetette fell a kérdést. :)))
és azt, hogy mennyire van helyesen leírva, már eleve rájöhetnél, hogy túl nagy iskolázottságra nem vall és pedig ő vetette fell a kérdést. :)))
Vendég
2006. 04. 27. 13:24
"A kevésbé iskolázott emberek általában elutasítják a nem megszokott módját a szexnek."
Ez mekkora baromság.
A két nő felállás iskolázottságtól függetlenül férfiálom.
Itt jön a képbe az előző hozzászólásom.
Az, hogy gondolsz rá, az egy dolog.
Ez mekkora baromság.
A két nő felállás iskolázottságtól függetlenül férfiálom.
Itt jön a képbe az előző hozzászólásom.
Az, hogy gondolsz rá, az egy dolog.
Vendég
2006. 04. 27. 13:17
Akkor kifejtem, jó?
Eleve azért sorolom alacsonyabb szellemi szintre, mert ba szott nagy b unkónak kell lenni ahhoz, hogy a barátnődet akivel vagy ilyen kérésekkel-kérdésekkel bombázd.
Persze az, hogy mégegy fa szit bevegyenek az már nem tetszik a férfiaknak annyira, tehát ráadásul önző dolog is.
Az ilyen kapcsolatok sz art sem érnek.
Eleve azért sorolom alacsonyabb szellemi szintre, mert ba szott nagy b unkónak kell lenni ahhoz, hogy a barátnődet akivel vagy ilyen kérésekkel-kérdésekkel bombázd.
Persze az, hogy mégegy fa szit bevegyenek az már nem tetszik a férfiaknak annyira, tehát ráadásul önző dolog is.
Az ilyen kapcsolatok sz art sem érnek.
Max
2006. 04. 27. 11:14
Lehet hogy nem, de azért én agyonlövetnék mindenkit, aki ilyesmit művel.
Léna
2006. 04. 27. 10:19
Senki nem írt semmilyen lóról,és birkáról sem!Ezért nem tudom a szarkasztikus megjegyzésed kinek is szól.Az hogy ki milyen magas szexuális kultúrával rendelkezik,nem függ a végzetségtől.Az előbbi írásommal arra céloztam,hogy a nem átlagemberek nyitottabbak,vagy csak kiváncsiabbak a nem megszokott dolgok iránt.Az análszexet kedvelni,vagy hármasban csinálni nem megszokott,de nem is perverz.
Max
2006. 04. 26. 20:19
Szóval minél műveltebb valaki, annál nagyobb az esélye annak, hogy megdugjon egy birkát. Vagy hármasban egy birkával és egy lóval. Hm... Van benne valami.
Léna
2006. 04. 26. 19:58
Nem feltétlen.A kevésbé iskolázott emberek általában elutasítják a nem megszokott módját a szexnek.
Vendég
2006. 04. 26. 17:15
Pedig bizonyosan nem érnek el megfelelő szellemi színvonalat ha mindnek az volt a felvetése, hogy akar még egy csajt harmadiknak. :P
Léna
2006. 04. 26. 11:01
Egy korombeli nőnek,vidéki kisvárosban nincs túl sok lehetősége.Nős férfi szóba sem jöhet!Azok sem,akik egy bizonyos szellemi színvonalat nem érnek el. És az sem,aki csak a szexet kivánja és nem engem.És persze az sem mindegy, mi van a fejébe,illetve szivébe.Ilyenkor szokták mondani a barátaim,hogy ne legyek már ilyen maradi!Ez a XXl.század!
Max
2006. 04. 26. 0:46
Te válogatod a f.aszfejeket, vagy ezt mégis hogyan csinálod? Azért nem semmi.
Léna
2006. 04. 25. 19:55
Majd minden férfi ismerősöm felvetette az análszex,vagy egy harmadik,természetesen hölgy partner lehetőségét.Eddig mégmindig nemet mondtam.
Max
2006. 04. 25. 17:54
Szex. Figyeld a szó elejét: sz-szel kezdődik. Az análszexről meg annyit, hogy divat lett homonak lenni, ezért olyan népszrű a nőket is seggbedugni. Részemről okádnom kell tőle.
Vendég
2006. 04. 25. 11:19
"Senkit nem izgat a sex gondolata"
De izgat, s nem csak a gondolata, hanem ő maga :))
Mi a véleményetek arról, hogy nagyon elterjedt az análsex, normális ez vagy nem?
Zs
De izgat, s nem csak a gondolata, hanem ő maga :))
Mi a véleményetek arról, hogy nagyon elterjedt az análsex, normális ez vagy nem?
Zs
Léna
2006. 04. 25. 8:55
miért is?
Vendég
2006. 04. 25. 8:52
Kicsit igen!
Léna
2006. 04. 25. 8:45
Provokatív lettem volna?
Vendég
2006. 04. 21. 13:25
Egyszerűen csak provokál :)
Vendég
2006. 04. 21. 10:26
Léna, be vagy izgulva? :)
Léna
2006. 04. 21. 9:01
Nem arra gondoltam,hogy most mindenki írja le,kivel,hol,mikor,hogyan és hányszor. Ezaz oldal a szex-ről szól,tehát joggal hittem azt,hogy a megfelelő helyen tettem fel a kérdést. A szex-ről úgyis lehet beszélgetni,véleményt mondani,hogy azzal senki szeméremérzetét nem sérted meg.
Jay
2006. 04. 20. 17:17
Dehogyneeeem, csak, tudod, nem itt fogom kitárgyalni a nemi életem. Meg máshol se.
Léna
2006. 04. 20. 14:32
Miez a lanyha érdeklődés? Senkit nem izgat a szex gondolata? Itt a tavasz! Szerelem,romantika,csók meg egyebek...
Vendég
2006. 03. 14. 10:00
Nem nehéz egyáltalán, te ott, én itt :)))
Léna
2006. 03. 13. 12:29
Igy igaz! De gondold csak el,milyen nehéz lehet monitoron keresztül szexelni(mármint gyakorlatban)
Vendég
2006. 03. 13. 8:18
Elméletben elég nehéz szexelni, ketten is, nemhogy hárman :))
Léna
2006. 03. 12. 17:59
Én sem vágom. azt hittem,hogy itt megtudom milyen a szex hármasban.(mármint elméletben)
Vendég
2006. 02. 28. 10:45
Nem vágom, hogy miről van szó.
Vendég
2006. 02. 28. 9:28
:(
Vendég
2006. 02. 28. 9:28
Egyszerűen csak nincs hozzá kedve.
Jay
2006. 02. 24. 16:44
Brigichan, nem tudom mi olyan nehéz azon az "átrágáson". Vagy én értettelek félre?
Vendég
2006. 02. 24. 11:21
Minél többen, annál jobb. Huszan-harmincan egyszerre!!!
Vendég
2006. 02. 24. 9:53
Ti most miről beszéltek? Hogy maradna, vagy nem? Tényleg miért kell ebből ekkora ügyet csinálni? Egy igen, vagy nem, mint az egyik hozzászóló írta volt. S ennyi.
brigichan
2006. 02. 24. 9:09
Igen, regisztráltam, tudjuk, hogy hová. De semmi kedvem azon a fórumon is átrágni magam, csak hogy képben legyek... Meg oda sem tartozik az ilyesmi, úgy vélem.
Jay
2006. 02. 24. 8:26
Amúgyi Brigichan, ha már regisztráltál, tudod hogy hová, akkor ott ezt is meg lehet tárgyalni. Tényleg nem ezen a fórumon kell az ilyesmit megvitatni, nagyon hülyén néz ki.
Vendég
2006. 02. 23. 15:54
Amúgy maradnál még? :)))))))))
Lány
Lány
Vendég
2006. 02. 23. 15:45
Az jó!!!!!!!!!
Vendég
2006. 02. 23. 15:40
Milyesmit?
Csak egy IGENt vagy egy NEMet kéne írnod
Mi megnézzük aztán meg kitörölheted... Vagy nem?
Csak egy IGENt vagy egy NEMet kéne írnod
Mi megnézzük aztán meg kitörölheted... Vagy nem?
Vendég
2006. 02. 23. 14:18
elmegyogyik vagytok
brigichan
2006. 02. 23. 13:52
Kétlem, hogy ilyesmit itt kellene megtárgyalni...
Max
2006. 02. 23. 13:02
Én pl. utálok elkezdeni valamit valahol úgy, hogy nem mondják meg mi lesz. Amúgy: maradnál még?
brigichan
2006. 02. 23. 13:00
Kicsoda, én? Max, jól érzem a szarkazmust a hangodból?
Vendég
2006. 02. 23. 12:55
Maradnál még?
Max
2006. 02. 23. 12:55
Fantasztikus karrier előtt állsz, azt hiszem....
brigichan
2006. 02. 23. 12:54
Fogalmam sincs.
Vendég
2006. 02. 23. 12:46
Azután mit csinálsz? Véglegesítenek vagy vége a munkának?
brigichan
2006. 02. 23. 12:40
Azután mi, kedves Guest?
Vendég
2006. 02. 23. 12:36
És azután??
brigichan
2006. 02. 23. 11:44
Még három hétig.
Vendég
2006. 02. 23. 11:37
Na és meddig?
brigichan
2006. 02. 23. 11:08
Már említettem korábban, hogy csak gyakornok vagyok.
Jay
2006. 02. 23. 10:25
Te Brigichan, és ezért fizetnek is ? Nekem is kell ilyen meló ...
Vendég
2006. 02. 23. 9:59
Jó munkát :) És kevés törlést :)
Lány
Lány
brigichan
2006. 02. 23. 9:57
Nem. Azt törlöm, ami másokra sértő, durva beszéd, esetleg notepad-bajnok horogkereszt.. csak úgy random nem törlök semmit.
Vendég
2006. 02. 23. 9:54
Na jó, de azután? Törölsz? Tőled függ, hogy hová írsz?
Tök jó, hogy az a munkád, ami a fórumozók hobbija :))
Lány
Tök jó, hogy az a munkád, ami a fórumozók hobbija :))
Lány
brigichan
2006. 02. 23. 9:52
Befolyásolni? Dehogyis. Inkább csak figyelemmel követem, ami érdekel... vagy ami akkora kreténség, hogy már fizikai fájdalmat okoz... :)
Vendég
2006. 02. 23. 9:11
Te mit csinálsz pontosan? Befolyásolod valamilyen szinten a beszélgetést? Tök érdekes lehet a munkád :))
Lány
Lány
brigichan
2006. 02. 23. 9:03
Ugyan már, én akkorákat röhögök az ilyen topik-címeken...! Mindig feldobja a napomat 1-1 ilyen. :))
Vendég
2006. 02. 23. 8:58
Gyerekek,legalább a cím legyen jó!!! Többen = két b
Nem tudom elképzelni, hogy egy szerelmi kapcsolatba beleférne,hogy többen legyünk az ágyban, mint ketten.
Ha pedig nincs érzelem - no szex, legalábbis nálam így van.
Lány
Nem tudom elképzelni, hogy egy szerelmi kapcsolatba beleférne,hogy többen legyünk az ágyban, mint ketten.
Ha pedig nincs érzelem - no szex, legalábbis nálam így van.
Lány
Jay
2006. 02. 23. 7:23
Az elözö én voltam, ha vagy fél óráig nem lépek be, automatikusan kijelentkeztet ?
Vendég
2006. 02. 23. 7:22
Na, ezek bevállalják, szó szerint >:)
Max
2006. 02. 22. 22:42
Már eleve a topik címe baromság. Hogy lehet beleszexelni ebbe: "3"?
brigichan
2006. 02. 22. 10:26
Max, értesz ahhoz, hogy finoman összegezd a látottakat.... :)))
Max
2006. 02. 21. 23:36
Szóval te szeretsz szopni, miközben dugnak. Aha.
Vikkencs
2006. 02. 21. 18:44
-3
Vikkencs
2006. 02. 21. 18:43
Hármasban 2pasi 1 caj a nyerő márha én vok a csaj:)2 pasit külön is elnézegetek de egy3csajjal kicsit car!!!
Vendég
2005. 02. 16. 15:48
De miért?
*****CARMEN*****
*****CARMEN*****
Vendég
2005. 02. 15. 21:22
csak úgy.....
Carmen
2005. 02. 13. 22:11
Miért?
Vendég
2005. 02. 12. 23:49
Milyen laza vagy.
Carmen
2005. 02. 12. 23:14
BASSZUS!
Carmen
2005. 02. 12. 23:14
Szerintem a legjobb a hagyományos módon!1pasi és Én!!!!Ki is rúgnám a barátom,ha előőőőállna egy olyan ötlettel,hogy vegyünk be még egy csajt!(pasit se!)!
Ha meg olyan a csávó,hogy nem szeretem csak úgy vagyok akkor,úgyis megcsalom...tehát mehet úgy mehet a hármas!
Ha meg olyan a csávó,hogy nem szeretem csak úgy vagyok akkor,úgyis megcsalom...tehát mehet úgy mehet a hármas!
2005. 02. 12. 16:14
Senki???
2005. 02. 11. 16:08
3 fiú kéne gruppenba ma estére.
Vendég
2003. 04. 25. 0:00
Külön-külön már voltam lánnyal és fiúval is...
Együtt még nem :(((
Egy fiú
Együtt még nem :(((
Egy fiú
Vendég
2003. 02. 23. 0:00
Szerintem mindeggy hogy hányan csinálják csak legyen kivel!!!
2003. 02. 14. 0:00
Szerintm az a lgjobb,ha 1 csaj és 2 vagy több pasi:
Legalább szerintem egy csaj szűámára:
de a legjobb az mégis csak a 2-es.
Legalább szerintem egy csaj szűámára:
de a legjobb az mégis csak a 2-es.
Vendég
2003. 01. 23. 0:00
3as felallasban is van hogy csak veled torodnek csak nem egy ember hanem ketto
szerintem az a legjobb
egy ferfi es ket no
szerintem az a legjobb
egy ferfi es ket no
Vendég
2003. 01. 17. 0:00
Tulajdonképpen mindegy, hogy nagy fütyije van-e az illetőnek, az a lényeg, hogy jól tudjon vele bánni. Én már voltam 3asban, de jobb a hagyományos felállás, mert ott csak veled törődnek.
Vendég
2003. 01. 10. 0:00
Az attól függ.2 fiú és 1 lány, vagy 2 lány és 1 fiú a felállás!Bár, ha áll akkor már mindegy!
Vendég
2003. 01. 09. 0:00
írjatok
Vendég
hát nem rossz inkább 2fiú 1 lány:)
Vendég
Szerintem GUUUT ha 1 fiú 2 lány de fordítva se rossz!!!!!!!
Vendég
2003. 01. 07. 0:00
idő és alkalom kérdése mert ha nincs kivel....
Hiába van valakinek nagy,attól még lehet béna...!!
Szerintem nem a méret számit hanem hogy mit kezd vele a férfi az ágyban,és az elöjáték is nagyon fontos
Vendég
2003. 01. 06. 0:00
min. legyen 25 hisszú!
Vendég
2003. 01. 03. 0:00
szerintem nem a meret a lenyeg...az szamit, hogy hogyan hasznalja amilye van...
Vendég
2003. 01. 01. 0:00
minél többen anál jobb
Vendég
2003. 01. 01. 0:00
LEGYEN NAGY ÉS VASTAG
jocesz
2002. 12. 29. 0:00
A lányoknak mi az ideális meret?Mekorát szeretnek a legjoban?
Vendég
2002. 12. 29. 0:00
Mondjuk ket lány es egy pasi,ez mijen felosztás?Vagy szerinted mejik job?