Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók
Földvári Gergely Trió – Süss fel Nap! (MusicBank – Universal)
létrehozva: 2003. 01. 18.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2006. 05. 23. 10:06
Földvári Gergely szóló + trió :
Szlovák turné 2006 április:
Pozsony, Komarno, Kassa, Ipolyság, Besztercebánya
Szlovák turné 2006 április:
Pozsony, Komarno, Kassa, Ipolyság, Besztercebánya
Vendég
2006. 05. 23. 10:04
Földvári Gergely Trió és Kollmann Gábor (szax) a Columbus Jazz hajón 2005.11.12.
Vendég
2005. 09. 07. 16:48
A Földvári Gergely Trió és David Golek gitáros, zeneszerző (NL) vendége legközelebb 2005. szeptember 16-án péntek este 11órai kezdettel a Columbus Jazzklubban játszik. Info: bmc.hu/jazzfesztival
Vendég
2004. 08. 12. 0:00
hej Greg,
jeg forstr ikke et ord af hvad der str her, men hvor er det fedt at at vi er i kontakt igen! Hjerteligt tillykke med konen og at du har medvind i muzakrsset.
Glder mig rigtigt meget til at lytte til din musik.
Krligt hilsen fra Danmark
Chris Lundholm
jeg forstr ikke et ord af hvad der str her, men hvor er det fedt at at vi er i kontakt igen! Hjerteligt tillykke med konen og at du har medvind i muzakrsset.
Glder mig rigtigt meget til at lytte til din musik.
Krligt hilsen fra Danmark
Chris Lundholm
Vendég
2004. 01. 31. 0:00
Kedves Zoli! köszi a kedves szavakat, jól esik. December óta folyamatosan stúdióban dolgozom, sok jó anyag felvételei készültek el. 2004-ben megjelenik a dalaimat és új hangszeres szerzeményeket tartalmazó CD. Most részleteket nem írok még.
Üdv,
Földvári Gergely
Üdv,
Földvári Gergely
Vendég
2004. 01. 27. 0:00
Szia Gergő, hallom új anyagok készülnek? Mikor lehet hallani? Kikkel dolgozol? Nekem nagyon tetszik a Süss fel Nap, a Harlemi teadélután a kedvenc számom, de a 2-es cd 1. szám is sokat forog itthon meg a kocsiban is. Írj nekem, ha tudsz emilt. Köszi és üdv,
Zoli
Zoli
Vendég
2003. 11. 19. 0:00
Jó a zene és tetszett a http://www.suss.hu is!
viszlát dec. 17-én! gabesz
viszlát dec. 17-én! gabesz
Vendég
2003. 09. 24. 0:00
Thanks Rob, I hope the day will come when we will be able to visit the US. I thing Péter Papesch and Gergő Borlai are both world class sidemen and deserve to be heard all over.
Sincere regards,
Gergely Foldvari or "Greg" as I they call me in the US...
Sincere regards,
Gergely Foldvari or "Greg" as I they call me in the US...
Vendég
2003. 09. 16. 0:00
Really fine stuff, nice site, I never knew there was such a jazz scene in Hungary. Got the CD from a friend who travelled there. It would be great to hear you guys here in the US as well.
Regards,
Rob Bennet, CA
Regards,
Rob Bennet, CA
Vendég
2003. 06. 21. 0:00
Én azt szeretném hozzászólni, hogy csuda izgalmas az oldalatokon böngészni és nagyon klassz, hogy vagytok nekünk. És mostmár tessék megint megjelenni! Mindenféleképpen.
Vendég
2003. 06. 20. 0:00
Köszönöm Dániel, örülök, hogy eljutott hozzátok is a zene.
Szívesen jövünk játszani ha van arrafelé jazz fesztivál.
FG
Szívesen jövünk játszani ha van arrafelé jazz fesztivál.
FG
Vendég
2003. 06. 18. 0:00
Egy igazan csoda zene csoda emberektol. Kassan is halgatyuk es sokan akarnak latni. Buszkek lehettek magatokra. Halgatom reggeltol estig. Daniel
Vendég
2003. 05. 21. 0:00
Kedves Mindenki! Köszönöm a kedves hozzászólásokat és elnézést, hogy csak most reagálok - minden visszajelzésnek nagyon örülök!!! Földvári Gergely
Vendég
2003. 05. 21. 0:00
Ági!
- legközelebb Bécsben játszunk június 4-én, aztán majd szeptemberben a Magyar Rádióban - ha közben lesz más koncert, akkor az infot felrakjuk a suss.hu-ra. Örülök, hogy tetszett a zene. Üdv, Földvári Gergely
- legközelebb Bécsben játszunk június 4-én, aztán majd szeptemberben a Magyar Rádióban - ha közben lesz más koncert, akkor az infot felrakjuk a suss.hu-ra. Örülök, hogy tetszett a zene. Üdv, Földvári Gergely
Vendég
2003. 03. 30. 0:00
Gratulálok a site-hoz meg az albumhoz, mindkettő nagyon tetszik. Én pécsett hallottam a Földvári Gergely Triót és szeretnélek titeket máskor is hallani.
Ági
Ági
Vendég
2003. 01. 28. 0:00
Gergő iszonyatosan jó zenész. Jó lenne, ha a magyar zenei palettán hasonlóan színvonalas emberek lennének, nem pedig futtatott sztárocskák.
Vendég
2003. 01. 27. 0:00
Ma minden szürke, meg nyirkos volt, de a cd-n mégiscsak kisütött a Nap és megmelegített :)
Hahó
Kisss
Hahó
Kisss
Vendég
2003. 01. 25. 0:00
Ezek a sracok valami egeszen kulonlegeset alkottak! Igazan finom, modern Jazz-album amit helytol, es helyzettol fuggetlenul mindenhol elvezni tud a zenebarat. Igy tovabb, sok sikert kivanunk! B & L
Vendég
2003. 01. 24. 0:00
Szupi a lemez! Larisza
Vendég
2003. 01. 23. 0:00
Bravó! Földvári Gergő zongorajátéka külön lemezt érdemelne! És a Süss fel, nap mintájára remélhetőleg újabb izgalmas variációkkal! Vevő lennék rá!
Vendég
2003. 01. 23. 0:00
Földvári Gergőnek eredeti, szép és izgalmas harmónia világa van, ez minden számában hallatszik. Borlai Gergő és Papesch Péter kíséretével ez kitűnően érvényesül. Nagyszerű lemez!
Vendég
2003. 01. 22. 0:00
Nagyon kellemes meglepetést okozott a lemez. Ezúttal a jazz-es dallamok nemcsak a zenészeknek okoznak élvezetet, hanem a hallgatóság számára is teljes kikapcsolódást. Miután a lemezen szerepel egy utalás, megnéztem a suss.hu website-ot is, ahol még többet tudhatunk meg a csapatról.
Vendég
2003. 01. 22. 0:00
A zenei kavalkádban, ami körülvesz minket, ritkán hallani olyan letisztult, harmóniát sugárzó és igényes muzsikát, mint a Süss fel nap! című albumon található számok.
Simon Péter
2003. 01. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?