Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Rap, Hip-Hop

Majka az egyik Fresh lánnyal jár

létrehozva: 2003. 06. 16.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Mike C. Amish 2003. 08. 07. 0:00
Az a Majka egy fasz. utálom, mint a szart.
Tök aranyos volt a régi barátnője, erre néhány címlapsztoriért összeáll a fresh csajjal.
Ráadásul a rondábbikkal, a Wiki legább szép. Undorító alak a Majka. Egy nagyképű fasz. Beképzelt és tahó. Assziszi ő az Isten. Szar zenéje van, egy megcsinált fasz. Ez a véleményem Majkáról és a kapcsolatáról a frsh csajjal.

-Drake-
2003. 07. 23. 0:00
Szerintem ha Majka tényleg szerette Zsanit akkor vissza fog menni hozzá ( ha visszafogadja! ), de ha nem szerette annyira, mint ahogy azt egyesek állítják, és az az Andi jobban bejön neki, akkor mért maradjon Zsani mellett? Ebből nem lett volna akkora botrány, ha Majkát nem ismerné a fél (vagy több) ország, mert akkor csak annyit mondtak volna, hogy "hát igen.... Nem jöttek ki egymással.... Ez van.... " stb. Nem kell ebből ekkora ügyet csnálni! Az ő élete, ő tudja mit/kit akar!!!
Vendég 2003. 07. 06. 0:00
Szerintem is visszafogja még sírni a normálisat, mert csillaghegy és békás kurvája nem sokáig lesz hűséges! Én ismerem andikát, és már végigba...ta a fél világ! Lehet ez kell Majkának is, hogy bármire kapható legyen a kicsike! Úgyhogy ha így van akkor tényleg megtalálta az igazit! :))))))))
2003. 06. 29. 0:00
Jó dolgában nem tud mit csinálni!!!
Vendég 2003. 06. 21. 0:00
SZERINTEM A FRESH LÁNYOK KURVÁK MAJKA NEM EZT ÉRDEMLI
CSÁ CSUMI CSÁ
Vendég 2003. 06. 20. 0:00
Az a fasz Majka még egy buzit sem érdemel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2003. 06. 20. 0:00
Áhh,a fresh szöszikurva tényleg nem a legjobb döntés volt,de azért Zsanival már tényleg nem voltak olyan yooba,attól függetlenül tök yoo fej volt a csaj
Vendég 2003. 06. 20. 0:00
Ha dobta Zsanit igazi idióta. Zsani egy tök rendes lány volt, nem is illik Majkához. Elszállt az agya a srácnak.
2003. 06. 19. 0:00
Csa es megis mikor szakitott ZsANETTEL?
Vendég 2003. 06. 19. 0:00
Addig jo volt neki a csaj amig egy senki volt,most hogy lett(?) valaki, mar nem felel meg neki...Hirtelen kifinomult az izlese.
én várom a fiukat pucéron!!!!
szerintem a zenében jó de hangja az egyáltalán nincs
Vendég 2003. 06. 18. 0:00
Majka egy idióta.Nem sztár nem zenész nem focista!A sztár az Michael Dudikoff,a zenészek:a Scooter,focista meg mondjuk Shevchenko.Ők azok!Majka meg egy béna!Ennyi a történet!
Vendég 2003. 06. 17. 0:00
aki véletlenül nem vágja, hogy irónikusan írtam azt a büszkeség dolgot, azzal most tudatom.
guest
Majka még visszasírja a Zsanival eltoltott veket, de akkor már késo lessz
Már eleve ezek a nevek tök röhelyesek:))
Csá Csumi Csá. Ja. Miután dobta Majka Zsanit összejött a szőke bombázó Fresh lánnyal. Szerintem nem bajj, hogy otthagyta a focit és most Rappel .Szerintem Majka Papa a Király én szeretem a Rappet jól Csinálja Majkusz!!! Hajrá Majka Papa, Dopeman és Kicsi Tyson!!!
Aki büszke Majkára az elég degenerált! Büszke legyen rá a hohér f*sza!
:) én a Zsani helyében akkor ott hagytam volna amikor Majagoldal hancúrozott a villában, persze nem csak egyszerűen hagytam volna ott, hanem porig alázva, nem hogy megbocsátani?? butaságot csinált akkor a Zsani, annyira lehetett tudni (aki egy kicsit is tapasztalt ember egyből levágta a helyzetet) ,hogy dobva lesz szerencsétlen lány.
mind a kettő egy adag szar, szóval faszán összeillenek....
niki
magyarország nagyjai és büszkeségei, igazi álompár lehetnek.
guest
Vendég 2003. 06. 16. 0:00
Lehet hogy a fejébe szállt a siker és most nagyobb babérokra tör?
2003. 06. 16. 0:00
Ja.Én is hallotam hogy dobta Zsanit és a szöszivel jött össze.
2003. 06. 16. 0:00
Miután dobta Zsanit,összeállt az egyik Fresh lánnyal.A szőkével,a nevét nem tudom.
Egyébként ismerem Majkuszt,nagy faszságot csinált

Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Rap, Hip-Hop