Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Dance, Pop
Queen
létrehozva: 2003. 07. 04.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2004. 07. 16. 0:00
Vagy csak lusták az emberek legörgetni idáig az oldalt.
Na mindegy, legalább itt is jártam.
17
Keep Queening!
Na mindegy, legalább itt is jártam.
17
Keep Queening!
Vendég
2004. 07. 15. 0:00
Hmm, tényleg haldoklik a topik.
2003. 11. 07. 0:00
üdv!
kicsit haldoklik e topik, gondoltam felhozom
jómagam HQFC-s vagyok (Hungarian Queen Fan Club) és mániákus Freddie-párti (ha vki nem ismerte volna (bár itt ilyen fel se merül...) fel ő van a kis képen :) )
szntem volt egy Queen 1991-ig, és ami most megy azt senkinek nincsen joga Queenek hívni (még maguknak Brianéknek sem...)
(mielőtt meg lennék kövezve) nem azt mondom, hogy rossz a végtermék ami kikerül (bár..), jó hogy még mindig akarnak zenélni de nem hiszem hogy fantáziahiány miatt maradtak Queen (vagy Queen+) néven... nameg... John sincs már benne ezekben az "utólag dolgokban", pl most is a Greatest Video Hits 2 dupla DVD reklámjában sem szerepel
meg "felelevenítés" címén Robbie Williams-es champions, meg hasonlók... én spec, ha fel akarom eleveníteni magamban a We are the championst, beteszem a News of the world-öt '77-ből) :-)
üdv.
chip
Kings will come and go but there is only one Queen!
kicsit haldoklik e topik, gondoltam felhozom
jómagam HQFC-s vagyok (Hungarian Queen Fan Club) és mániákus Freddie-párti (ha vki nem ismerte volna (bár itt ilyen fel se merül...) fel ő van a kis képen :) )
szntem volt egy Queen 1991-ig, és ami most megy azt senkinek nincsen joga Queenek hívni (még maguknak Brianéknek sem...)
(mielőtt meg lennék kövezve) nem azt mondom, hogy rossz a végtermék ami kikerül (bár..), jó hogy még mindig akarnak zenélni de nem hiszem hogy fantáziahiány miatt maradtak Queen (vagy Queen+) néven... nameg... John sincs már benne ezekben az "utólag dolgokban", pl most is a Greatest Video Hits 2 dupla DVD reklámjában sem szerepel
meg "felelevenítés" címén Robbie Williams-es champions, meg hasonlók... én spec, ha fel akarom eleveníteni magamban a We are the championst, beteszem a News of the world-öt '77-ből) :-)
üdv.
chip
Kings will come and go but there is only one Queen!
Mike C. Amish
2003. 08. 07. 0:00
Csá!
Én aztat vallom, hogy nem az számít, mikor zenéltek, hanem a zenéjük. És a Queen abszolút jó zenét játszott. Zsenik voltak!
-Drake-
Én aztat vallom, hogy nem az számít, mikor zenéltek, hanem a zenéjük. És a Queen abszolút jó zenét játszott. Zsenik voltak!
-Drake-
Gab
2003. 07. 19. 0:00
A wembley-s dupla dvd valóban zseniális! Tele kulissza titkokkal, interjúkkal, mindez 5500-ért már megkapható!
Vendég
2003. 07. 16. 0:00
Sziasztok,
Az egyik korábbi hozzászóláshoz: Freddie valóban Zanzibáron született, önmagukat párszinak (a perzsák leszármazottainak) tartó indiai szülők gyermeeként. Aki járt Zanzibáron, vagy egyáltalán Tanzániában, az tudja, hogy ma is hatalmas indiai kolónia él a szigeten és az országban, Freddie családja ezek közé tartozott. Freddie 7 éves korától közel 10 éven keresztül Indiában járt iskolába, tehát ez is egy indiai vonal, utána költözött vissza Zanzibárra, majd az angolokat elűző forradalom után költözött a család Londonba, 1964-ben.
Egyébként meg: a Queen minden szempontból egyedülálló zenekar volt a popzene történetében. Nem véletlen, hogy a metáltól a rockon át a pop- és diszkózenéig minden stílusban komoly, világsztár előadók istenítik őket. Amihez nyúltak, kevés kivételtől eltekintve, arannyá változott.
Az egyik korábbi hozzászóláshoz: Freddie valóban Zanzibáron született, önmagukat párszinak (a perzsák leszármazottainak) tartó indiai szülők gyermeeként. Aki járt Zanzibáron, vagy egyáltalán Tanzániában, az tudja, hogy ma is hatalmas indiai kolónia él a szigeten és az országban, Freddie családja ezek közé tartozott. Freddie 7 éves korától közel 10 éven keresztül Indiában járt iskolába, tehát ez is egy indiai vonal, utána költözött vissza Zanzibárra, majd az angolokat elűző forradalom után költözött a család Londonba, 1964-ben.
Egyébként meg: a Queen minden szempontból egyedülálló zenekar volt a popzene történetében. Nem véletlen, hogy a metáltól a rockon át a pop- és diszkózenéig minden stílusban komoly, világsztár előadók istenítik őket. Amihez nyúltak, kevés kivételtől eltekintve, arannyá változott.
2003. 07. 15. 0:00
Az tényleg igaz, hogy a tagok külön-külön is nagyon jók. Pl.vannak olyan számaik,amiben nemcsak Freddie énekel,hanem a többiek is,és egyáltalán nincsen rossz hangjuk. Persze mindegyikük a legjobb a saját hangszerén. sikerült megszereznem az 1986-os, a wembley-ben lezajlott koncertjük felvételét,mert eddig csak CD-n volt meg,de most,hogy a hanghoz kép is társul még jobban élvezem.
Gab
2003. 07. 15. 0:00
Nem hinném hogy pénzügyileg rosszul állnának. Már csak a kamatok egy részéből boldogan megélhetnek. Aki írta hogy tavaly itt járt Roger, az meséljen már konkrétabbat: hol, mikor? Erről nem tudtam.
McCartney egyedüli tagként koncertezik a Beatlesből, és amikor Brian vagy Roger önállóan koncertezik akkor ők is szóló néven futnak, viszont ha már ketten állnak színpadra és még előkerül netán John is, akkor teljesen jogos a Queen név használata. Milyen más név jöhetne szóba? Én amellett vagyok hogy álljanak össze, de csak koncertezni, hogy a mai tizenévesek is beleszagolhassanak ebbe az érzésbe, mégha Freddie nélkül nem is 100%-os! Nekem már egy Brian May koncert is felelevenítette a feelinget, hátha még 3 Queen tag állna színpadra...!
McCartney egyedüli tagként koncertezik a Beatlesből, és amikor Brian vagy Roger önállóan koncertezik akkor ők is szóló néven futnak, viszont ha már ketten állnak színpadra és még előkerül netán John is, akkor teljesen jogos a Queen név használata. Milyen más név jöhetne szóba? Én amellett vagyok hogy álljanak össze, de csak koncertezni, hogy a mai tizenévesek is beleszagolhassanak ebbe az érzésbe, mégha Freddie nélkül nem is 100%-os! Nekem már egy Brian May koncert is felelevenítette a feelinget, hátha még 3 Queen tag állna színpadra...!
Vendég
2003. 07. 09. 0:00
Még mindig nem bírtam regisztrálni magam :-( Kis Tamás vagyok Sopronból. Amúgy biztosan nincsenek pénzügyi gondjaik, hiszen csak a szerzői jogdíjak milliókat hoznak.
Nem tudtam,hogy ezt csinálják,de szerintem ez nem volt jó ötlet! Freddie Mercury nélkül nincs igazi Queen,és ezt szerintem ők is tudják,csak elfogyott most a pénzük...Mondjuk lehet,hogy én vagyok a rosszindulatú,dehát a mai világban ilyen is megeshet! Gyűljünk össze itt sokan, mert ez végre nem egy olyan topic,ahol az emberek állandóan egymást fikázzák és veszekednek! És az ilyen meglehetősen ritka...Üdv:Andi
Vendég
Az előző én voltam, csak elfelejtettem regisztrálni magam. Amugy mi a véleményetek Roger és Brian Queen név alatt futó projectjeiről? Nekem ez nem igazán tetszik. Paul McCartney sem a Beatles névvel koncertezik.
Vendég
Hello mindenkinek! A Queen a legkirályabb együtes a zenetörténelemben! a zenéjük szenzációs, a koncertek óriásiak voltak. Amugy Roger Taylor tavaly játszott Pesten.
2003. 07. 08. 0:00
Köszi az infot, valószínűleg azért írtam rosszul a születési helyét,mert egy angol műsorban hallotttam valami ilyesmit,de akkor ezek szerint értelmezési hiba volt. Neo, köszi a bíztatást,ez jól esett! Várom a többi Queen rajongót, de jöjjenek vissza azok is akik eddig írtak! Puszi: Andi
Neo
2003. 07. 08. 0:00
Ja tök jó!Sok sikert a fórumhoz Andi!
Gab
2003. 07. 07. 0:00
Freddie eredeti neve Farokh Bulsara (van ahol Frederick Bulsara-ként említik) és Zanzibar-ban született! Ő volt a legnagyobb énekes a világon, előtte sem és a mai napig sincs még egy ilyen kvalitású rock énekes! Az operától a heavy metálig bármit elénekelt. Szerencsés az az ember, aki hallhatta őt élőben! Az átlag 2,5 órás koncerteken a legmodernebb technikát használták. A Queen-nek meg minden tagja külön-külön egy dalszerző zseni! 20 éven át, a pályafutásuk teljes ideje alatt listavezetők voltak minden lemezükkel, és számos trend előfutárai is. A Queen a legtöbb slágerű rockbanda a világon, sikereiket nagyobb botrányok nélkül érték el. Több mint 20 nagylemezük jelent meg, mindegyik minimum arany, de van amelyik 5x-ös platina lemez lett, és mindegyik a mai napig megállja a helyét, a mai trendek mellett is! Először és utoljára 1986-ban jártak nálunk, akkor 74 ezren jöttek el a Népstadionba! Szólóban többször is járt itt Brian May, legutóbb 1998-ban. Röviden ennyit...
Tudtátok,hogy Freddie Mercury valahol Indiában született? Aztán a szüleivel bevándoroltak Angliába. Az indiai akcentusa az éneklésében nem hallatszik,de a beszédében annál inkább! És a neve is művésznév,bár azt nem tudom mi az eredeti neve.
Vendég
én is szeretem őket.....
Niki
Niki
Vendég
2003. 07. 06. 0:00
A LEGJOBBAK!!!!!!
kicsi p.i.m.p.
2003. 07. 05. 0:00
van egy kt jó számuk.
nuszi
2003. 07. 04. 0:00
hát van aki szereti én tartozom közéjük....
2003. 07. 04. 0:00
Kiváncsi lennék a véleményetkre a Queen-nel kapcsolatban! Szeretitek/szerettétek? Szerintem a zenéjük még most is megállja a helyét,noha nem tartozik az újak közé. Azok közé az együttesek közé tartozik,amelyiknek a számait nem lehet megunni,szerintem.