Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Dance, Pop
Vélemény Shania Twain-ről?
létrehozva: 2003. 07. 18.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
ria
2009. 08. 19. 9:56
Megújult a Te, a sztár honlap!
Mostantól nemcsak a karaoke rajongók élvezhetik az oldal adta funkciókat, lehetőséget adunk a TÁNC és STAND UP COMEDY kedvelőinek illetve a ZENEKAROKNAK is, hogy megmutassák mit tudnak!Ha
Szeretsz énekelni?
Zenekarod van?
Jó a dumád?
Netán táncolsz?
Akkor itt a helyed! Töltsd fel a teasztar.hu oldalra videoidat , versenyezz, blogolj, töltsd fel a legújabb koncert dátumokat és oszd meg zenédet, mutatványodat a barátaiddal!
Mostantól nemcsak a karaoke rajongók élvezhetik az oldal adta funkciókat, lehetőséget adunk a TÁNC és STAND UP COMEDY kedvelőinek illetve a ZENEKAROKNAK is, hogy megmutassák mit tudnak!Ha
Szeretsz énekelni?
Zenekarod van?
Jó a dumád?
Netán táncolsz?
Akkor itt a helyed! Töltsd fel a teasztar.hu oldalra videoidat , versenyezz, blogolj, töltsd fel a legújabb koncert dátumokat és oszd meg zenédet, mutatványodat a barátaiddal!
Anna
2007. 03. 02. 21:51
Na gyerekek, itt a Shania Tribute Band: http://www.shania.hu
Vendég
2006. 06. 02. 22:13
Gyertek ide, ha beszélgetni szeretnétek! Minél többen vagyunk, ánnál jobb a hangulat, annál többen kapcsolódnak be!
http://www.freeweb.hu/shaniaforum/forum/
http://www.freeweb.hu/shaniaforum/forum/
Vendég
2006. 04. 30. 15:46
http://www.shaniatwain.fw.hu és a galéria: http://www.shaniatwain.gportal.hu
;)
Hajrá Shania! Remélem lesz vmikor lemez, új! :D
;)
Hajrá Shania! Remélem lesz vmikor lemez, új! :D
Vendég
2006. 01. 11. 17:48
imadom Shaniat! ő a világ legklasszabb énekese. Manapság már az emberek csak HALLJÁK, de nem FIGYELIK a zenét, pedig szerintem egy embernek nem is lehetne jobb nyugalmat, pihenést találni a zenében. (most nem a rap-re gondolok.) SHANIA TWAIN-RE,A LEGJOBBRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2005. 12. 29. 17:52
Shania Twain igazi érték.
Számomra.
Sokan nem tudják hogy miken ment keresztül kicsi korától kezdve, míg nem elérte a célját....
Én mindenesetre tisztelem mindazért amit eddig elért, és mondhat akárki akármit én akkor is nagyra tartom. Sőt mondhatom is hogy a példaképem!
Az olyan ember mint Shania Twain nagyon is megérdemli a sok-sok rajongót, és a sok-sok szeretetet.
Ő a hangjával, és a személyiségével adja el a dalait, és nem a testével, mint egyesek............
ÉLJEN SHANIA TWAIN FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Számomra.
Sokan nem tudják hogy miken ment keresztül kicsi korától kezdve, míg nem elérte a célját....
Én mindenesetre tisztelem mindazért amit eddig elért, és mondhat akárki akármit én akkor is nagyra tartom. Sőt mondhatom is hogy a példaképem!
Az olyan ember mint Shania Twain nagyon is megérdemli a sok-sok rajongót, és a sok-sok szeretetet.
Ő a hangjával, és a személyiségével adja el a dalait, és nem a testével, mint egyesek............
ÉLJEN SHANIA TWAIN FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2005. 10. 26. 20:25
ÉLJEN SHANIA! Aki meg nem fogja fel az igazi értékeket, menjen a szrba!
Zsuzsmuzs (ide írj: )
Zsuzsmuzs (ide írj: )
Vendég
2005. 10. 10. 18:46
IMÁDOM SHANIAT!!!!!!!!!
Ő A VILÁG LEGJOBB ÉNEKESNŐJE!!!!!!
IMÁDOM IMÁDOM IMÁDOM IMÁDOM!!!!
Ő A VILÁG LEGJOBB ÉNEKESNŐJE!!!!!!
IMÁDOM IMÁDOM IMÁDOM IMÁDOM!!!!
Attila2004
2005. 05. 18. 13:50
Imádom Shania Twain dalait! Meg magát a személyét is, mert látom, hogy nem azért mosolyog, mert azt mondják neki, hanem mert belülről jön. És ezt át tudja adni. Én nagyon boldog vagyok a dalaitól. Szeretnék rajongókkal E-mailezni. Aki szereti az énekesnőt, és egy igazi rajongóval megismerkednio, az írjon ide:
Vendég
2005. 03. 16. 14:46
Bárki bármit mondhat,szerintem ShaniaTwain az egyik legtehetségeseb énekes.Ez bizonyitja az utobi klipje is (Don't) is, és az albumeladások is.Sokan vannak szerintem akik ezt igy is gondolják és a számuk egyre nő.Szerintem elég ritka hogy egy olyan szép nő akinek van egy belsö kisugárzása ennyire tehetséges legyen(Nagyon ritka). Hozzá hasonlo talán csak Dido-T Vagy The corrs emliteném.
Vendég
2005. 02. 11. 15:19
Hát tudod, én sem mondanék rád semmit. Az a baj az emberek többségével, hogy nem tudja értékelni az igazi zenét. Csak a picsarázós cicababákat, a mocskosszájú rap-et és a gépi műzenét tudja hallgatni, mert azt hiszi, hogy ez a menő. Mi viszont még tudjuk értékelni az igazi zenét, azokat az előadókat, akik saját tehetségből tartanak ott, ahol tartanak és nem a kedves apuka vastag pénztárcájának köszönhetik a "sikereiket". Shania is a semmiből jött és se az anyja, se az apja nem tudta támogatni őt, sőt néha neki kellet gyerekfejjel eltartania a családot.
Egyébként azt javaslom, hogy mielőtt bárkit is leszólsz, nézz utána, hogy milyen zenét játszik, mert Shania-nak elég kevés köze van a Dance-hez. Ő country, rock és pop keverékét játsza, méghozzá nagyon jól. És ha jól tudom a rock egy elég felkapott műfaj manapság.
Egyébként azt javaslom, hogy mielőtt bárkit is leszólsz, nézz utána, hogy milyen zenét játszik, mert Shania-nak elég kevés köze van a Dance-hez. Ő country, rock és pop keverékét játsza, méghozzá nagyon jól. És ha jól tudom a rock egy elég felkapott műfaj manapság.
Vendég
2005. 02. 10. 21:37
Ti komolyan mondjátok,h iyen zenét hallgatok????Véleményem szerint,pop+dance zenét csak az hallgat,akinek nincs zenei izlése,aki bármi szeóart,képes meghallgatni...
Háááááááááát....Inkább nem mondanék rátok semmit!!!
Háááááááááát....Inkább nem mondanék rátok semmit!!!
Vendég
2005. 02. 10. 19:20
Még mindíg itt vagyunk: http://www.shaniatwain.gportal.hu
Vendég
2005. 01. 31. 17:29
IMÁDOM SHANIA-T !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2005. 01. 22. 14:21
Jól beszélsz,testvér,ÉLJEN SHANIA!!!
Vendég
2005. 01. 21. 22:44
Shania tényleg egy ISTENNŐ. Csupa nagy betűvel. Imádom, imádom, imádom. Nagyon, nagyon, nagyon!!!
Gyönyörű, gyönyörű, gyönyörű. De mégis egyszerű. Egyszerűen gyönyörű. Nagy szó, ha valaki a mai világban úgy tud gyönyörűnek lenni, hogy még egyszersem látott a teste sebészkést. Például ott van Britney. Épp a múltkor vettem észre, hogy rondább, mint Shania. Pedig 15 évvel fiatalabb nála. Csak éppen nincs olyan kisugárzása, ami gyönyörűvé tenné. Szépnek szép, de nem gyönyörű. Shania viszont maga a Földön élő Istennő. Az egész kisugárzása, jelleme, viselkedése, külseje, hangja egy különleges, egyedi megjelenést kölcsönöz neki. Na jó, nem ragozom tovább, mert mindenki a saját szemével tapasztalja.
A lényeg: Shania The Best. Minden téren. :)
Gyönyörű, gyönyörű, gyönyörű. De mégis egyszerű. Egyszerűen gyönyörű. Nagy szó, ha valaki a mai világban úgy tud gyönyörűnek lenni, hogy még egyszersem látott a teste sebészkést. Például ott van Britney. Épp a múltkor vettem észre, hogy rondább, mint Shania. Pedig 15 évvel fiatalabb nála. Csak éppen nincs olyan kisugárzása, ami gyönyörűvé tenné. Szépnek szép, de nem gyönyörű. Shania viszont maga a Földön élő Istennő. Az egész kisugárzása, jelleme, viselkedése, külseje, hangja egy különleges, egyedi megjelenést kölcsönöz neki. Na jó, nem ragozom tovább, mert mindenki a saját szemével tapasztalja.
A lényeg: Shania The Best. Minden téren. :)
Vendég
2005. 01. 21. 20:23
Shania egy ISTENNÖ,aki nem szereti,az IDIÓTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát nem inkább ö,mint Csitri Spears?!
Én IMÁDOM(Shaniát,nem Britney-t)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát nem inkább ö,mint Csitri Spears?!
Én IMÁDOM(Shaniát,nem Britney-t)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2005. 01. 17. 22:14
Én úgy ismertem meg, hogy hatterkepek.hutöltöttem le a képét (másokéval egyetemben). És mivel megtetszett (nyomtattam is egy-kettőt a falra), csak úgy beírtam a keresőbe a nevét, aztán kiderült, hogy ki is valójában. Aztán kerestem hozzá mp3-at, mert kíváncsi voltam a zenéjére. Most tervezem megvenni a Greatest Hits CD-t. Annak ellenére, ha sokan nem is veszünk eredeti CD-t (nekem sincs túl sok), szerintem a övét megéri.
39??? Igaz, már anyuka :)))
39??? Igaz, már anyuka :)))
Vendég
2005. 01. 11. 10:30
Szia ShanFan16!
Nagyon szuper az oldalad, mindenkinek csak ajánlani tudom!! :)) Csak igy tovább...
Shanhun
Nagyon szuper az oldalad, mindenkinek csak ajánlani tudom!! :)) Csak igy tovább...
Shanhun
Vendég
2005. 01. 01. 16:36
Hi Shaniahun!
Lehet, hogy már tudod, de azért szólok, hogy a cmt. com -on teljes egészében megnézheted a Don't-ot.
Egyébként hogy tetszik? Írtad, hogy tetszik, de úgy bővebben?
Ja, egyébként csináltam egy Shania-s oldalt. Még elég kezdetleges, de ha van kedved akkor nézd meg! www. shaniatwain.gportal.hu
ShanFan16
Lehet, hogy már tudod, de azért szólok, hogy a cmt. com -on teljes egészében megnézheted a Don't-ot.
Egyébként hogy tetszik? Írtad, hogy tetszik, de úgy bővebben?
Ja, egyébként csináltam egy Shania-s oldalt. Még elég kezdetleges, de ha van kedved akkor nézd meg! www. shaniatwain.gportal.hu
ShanFan16
Vendég
2004. 12. 29. 0:38
Hogy jön Mo.ra szerintem is kacsa, mert már befejezte a koncertturnét és a következőre várni kell egy ideig. De megéri.. :) A Don't-ról én is hallottam, hogy dec.30-án lesz a premier, ezért is lepődtem meg amikor ma láttam a magyar VIVA-n a friss klipek között! Sajna csak a végét...de ez a kis rész is tetszett!
shaniahun
shaniahun
Vendég
2004. 12. 17. 13:43
Azt hallottátok, hogy dec.30.-án debütál Amerikában az új klipje, a Don't?
Én már nagyon várom. Meg azt is hallottam, hogy jön Magyaro.-ra, de szerintem ez csak kacsa.
Hy: ShanFan16
Én már nagyon várom. Meg azt is hallottam, hogy jön Magyaro.-ra, de szerintem ez csak kacsa.
Hy: ShanFan16
Vendég
2004. 11. 23. 15:35
CSATLAKOZNÉK!!!TEL:20/3826921
Vendég
2004. 11. 17. 21:22
A Party For Two-nak 2 változata van, az egyiket Billy Currington-nal énekli, a másikat Mark McGrath-tal. De szerintem Európában csak pop verziót játsszák Mark-kal. Pedig a country verzió (Billy-vel) nekem jobban tetszik! :) Na meg nagyon jó még az Ain't no quitter is Shania Greatest Hits albumán!! :D SHANIA THE BEST!! Senki nem akar csatlakozni a körlevél listához, hogy Shania hireket kapjatok, vagy adjatok? :(
Vendég
2004. 11. 12. 18:36
Szimpatikusnak tqnik.
Vendég
2004. 11. 12. 15:17
TRIBUTE ZENEKAR TAGOKAT KERES!!!CSAK S.T.SZÁMOK!!!20/3826921
Vendég
2004. 11. 11. 13:44
Amúgy Ő a legtehetségesebb énekesnő a világon! Végre 1 nő, aki nem a testét mutatja, aki nem sztároltatja magát, aki egy igazi IStennő!!Imádom őt!!
Vendég
2004. 11. 11. 13:42
Nem tudjátok kivel énekli a legújabb dalát, a "Party for two-t??? Köszi, Nory
Vendég
2004. 11. 09. 23:45
Sziasztok! Ha van kedvetek csatlakozzatok az új Shania levelezőlistához! :)
http://launch.groups.yahoo.com/group/shaniahun/
http://launch.groups.yahoo.com/group/shaniahun/
Vendég
2004. 11. 03. 15:42
Jah és ismét ¤Sabyna¤ voltam...
Vendég
2004. 11. 03. 15:42
Igen, ezt akartam megtudni, hogy Shania hány éves....köszönöm a válaszod!!!:-)
Vendég
2004. 11. 02. 14:54
Gyerekek, aki úgy tartja, hogy Shania nem jó ( v. rosszabb kifejezést használt) az mennyen a p...-be, mert nem tud értékelni semmi jót! Szerintem is egy Istennő Shania. Már 8 éves koromtól őt hallgatom, és még mindíg nem unom. Mellesleg mi ez a zenekar? Miről szól ez az egész? Üdv: Shan Fan16
U.i: Ki hány éves? Shania? Ha igen, akkor csak megsúgom, hogy 39.
U.i: Ki hány éves? Shania? Ha igen, akkor csak megsúgom, hogy 39.
Vendég
2004. 10. 22. 9:20
Nem tudjátok véletlenül, hogy hány éves????
¤Sabyna¤
¤Sabyna¤
Vendég
2004. 10. 20. 0:00
shania twain tribute zenekart alakitunk toborzás .:tel :20/3826921
gitár,billentyü,hegedüs felvétel!!!próbák pesten
üdv
gitár,billentyü,hegedüs felvétel!!!próbák pesten
üdv
Vendég
2004. 10. 18. 0:00
Jah, és ¤Sabyna¤ voltam...:-)
Vendég
2004. 10. 18. 0:00
Nekem nem igazán tetszenek Shania számai....bár aranyos csajszi lehet, mert a klipjeiben olyan h*ly* (mármint jó értelemben és a viselkedésére értem...)
Vendég
2004. 08. 13. 0:00
Shania az ISTENNŐ. A többiek a nyomába sem érnek. Persze a sok primitív inkább Britney-t nyomat meg mulatós slágereket a kocsijában, hogy zeng tőlük az utca.
Vendég
2004. 08. 11. 0:00
Shania szerintem a legjobb, vajon miért Ő áll a legtöbbet lemezt eladott szólóénekesek listájának élén. Talán, mert annyira jó? Az én véleményem , igen, sőt nagyon jó. De izlések és pofonok, kinek mi tetszik.
Vendég
2003. 09. 06. 0:00
A Ka-ching jó, a többi meg..... nem bömböltetném a magnót ha szólna... Na mindegy. Egyébként a Shania fórumból nekem úgy tűnik Sz.fehérvári fórum lett....
xtina
2003. 07. 27. 0:00
Ajanlom hogy fogd be azt a mocskos pofad!Opss bocs Chrisa mocskos az te vagy es nem bokolok egy feltekeny libanak!
2003. 07. 25. 0:00
Nem nagy durranás a csaj de inkább hallgatom azt mint Xtinát.Annál nagyobb ribancot régen láttam..és ráférne egy alapos hajmosás és a stylistja hova tűnt?Kirúgta vagy mi?Amilyen hisztis az a csaj...
xtina
2003. 07. 23. 0:00
nekem semmi bajom vele de nem szeretem
Little Devil
2003. 07. 22. 0:00
Vasvári gimi.mindannyian..én9.es vagyok,általánosban volt 1 oszt.társam,akit a szigetből üldöztek át,lehet ismeritek..Schrek P.nek hívták,bár nem bizti,hogy igy kell leírni a nevét..
Vendég
2003. 07. 22. 0:00
gyenge a nő nagyon (nem jó sem énekesnek se nőnek sehogysem)
2003. 07. 21. 0:00
Hát én is oda jártam és hát rendesen volt belőlük.
Az én osztályomba is járt egypár gipsy.
Sajna.
Budla volt az osztálytársam.
Ti hova jártatok?
Az én osztályomba is járt egypár gipsy.
Sajna.
Budla volt az osztálytársam.
Ti hova jártatok?
kicsi p.i.m.p.
én lilde tesók vagyunk éd mindketten fehérváriak nusze meg az oszt társam,és ő is fehérvári:)hát ugye.......a szigetben sok a cigány.
Little Devil
Sikerült egy értelmes hozzászólást írnom??:)
Nem szeretem Shania-t...Nagyon nem..
Nem szeretem Shania-t...Nagyon nem..
Little Devil
SZÉKESFEHÉRVÁR A KIRÁLYOK VÁROSA!!!!!!!!!
Én ismerem Budlát nem a guest a csuri sanyi.
A ringyó az Shania Twain.
Budla fehérvári.
A ringyó az Shania Twain.
Budla fehérvári.
nuszi
2003. 07. 20. 0:00
budla. csak 2 kérdés.
1.sanyi? az kinek szólt? guestnak aki ezt kérdezte kicsitől hogy székesfehérvári-e?
2.kire gondolsz a ringyó kifejezéssel?
1.sanyi? az kinek szólt? guestnak aki ezt kérdezte kicsitől hogy székesfehérvári-e?
2.kire gondolsz a ringyó kifejezéssel?
Csuri Sanyi ennek a ringyónak az imádója csak ő szerette az osztályból.
Szfehérvár. sziget suli volt 8.b
Szfehérvár. sziget suli volt 8.b
Adrenalin
Én nem szeretem Shania-t.
Vendég
2003. 07. 19. 0:00
kicsi p.i.m.p. te Székesfehérvári vagy?
Szerintem régen is szar volt.
kicsi p.i.m.p.
régen jó volt.
Lida
2003. 07. 18. 0:00
jó------röviden+tömören
Hát néha ténylegelég nagy gáz.De még mindig jobb,mint Britney,Garath Gates,Cheeky Girls,las ketchup stb............
Utálom mint állat.