Fórum » DÜHÖNGŐ » Mixer
Amy Studt-belevalo csajszi
létrehozva: 2003. 07. 26.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Adrenalin
2003. 08. 22. 0:00
Hajrá xtina!
xtina
2003. 08. 16. 0:00
Avril rajongoi a p***k
xtina
2003. 08. 16. 0:00
Te milyen alapon nevezel Xtina rajongokat picsanak!
Azert mert ocsamnyul beszelsz hidd el nem leszel fasza kiscsaj!
Azert mert ocsamnyul beszelsz hidd el nem leszel fasza kiscsaj!
Vendég
2003. 08. 15. 0:00
Azért kéne xtinát kiemelni, mert most ú a 'favorit' a sok picsa szemében
Lilu
Lilu
xtina
2003. 08. 13. 0:00
Ezt én is tudom mindenki majmol akiről csak tud!
De attól még mért pont Xtina "majmolását" kéne kiemelni?
Ha a többi se majmolás ahogy ezt Lilu gondolja akkor a Fighter se
Ja és köszönöm amiért megvédtél télleg habár megtudom magamat!
De attól még mért pont Xtina "majmolását" kéne kiemelni?
Ha a többi se majmolás ahogy ezt Lilu gondolja akkor a Fighter se
Ja és köszönöm amiért megvédtél télleg habár megtudom magamat!
Adrenalin
2003. 08. 11. 0:00
Lilu!
Ismered xtinát(a fórumosat.)??ha nem akkor honnan tudod,hogy szaros az élete meg,hogy seggfej???!!!!(már miért kéne beszüntetni?)Ha?!!A fanatizmussal kapcs. viszont igazad van,nem kéne "egynyári"sztárokat így fölkapni.A Misfit viszont jó szám.
Xtina!
A popvilágban mindenki mindenkit majmol (ezalól még Xtina sem kivétel hiába is szeretnénk.)Nem lehet már újakat kitalálni.A Fighter viszont tagadhatatlanul király klip.
(ez magánvélemény volt)
Pussz!
Ismered xtinát(a fórumosat.)??ha nem akkor honnan tudod,hogy szaros az élete meg,hogy seggfej???!!!!(már miért kéne beszüntetni?)Ha?!!A fanatizmussal kapcs. viszont igazad van,nem kéne "egynyári"sztárokat így fölkapni.A Misfit viszont jó szám.
Xtina!
A popvilágban mindenki mindenkit majmol (ezalól még Xtina sem kivétel hiába is szeretnénk.)Nem lehet már újakat kitalálni.A Fighter viszont tagadhatatlanul király klip.
(ez magánvélemény volt)
Pussz!
2003. 08. 05. 0:00
Nem ytina. Nygon tévedsz. Csak az a klip-apsolute ugyanaz Madonnáéval.Erről ennyit, ha nem tudom megérteni,sajnálom.
Vendég
2003. 08. 05. 0:00
Ha xtina, nem vetkőzne le tökig, meg nem viselkedne úgy minden klippjében, mint egy megveszett tüzelő szuka, nem is tudná eladni a lemezeit.
xtina
2003. 08. 03. 0:00
Jol van na eltulzotam nem imadom annyira!
Bocs ebben igazad van de Chrsi akkor se Madonnat majmolta, mert nem Madonna rendezi a klippjeit es mint mar mondtam NEM MAJMOLT!Amugy ha Chris majmolt akkor ki az aki nem majmol???
Neke daz is az hogyha valaki farmerbe van a reten es enekel???-es egy masiknak is van ilyen a klippjeben?!-gondolom az!!!
Bocs ebben igazad van de Chrsi akkor se Madonnat majmolta, mert nem Madonna rendezi a klippjeit es mint mar mondtam NEM MAJMOLT!Amugy ha Chris majmolt akkor ki az aki nem majmol???
Neke daz is az hogyha valaki farmerbe van a reten es enekel???-es egy masiknak is van ilyen a klippjeben?!-gondolom az!!!
Vendég
2003. 08. 03. 0:00
Ki az az Amy Studt???
SCOOTER FOREVER
SCOOTER FOREVER
2003. 08. 02. 0:00
Igen, Xtina. 2 szám alapján itélsz, mint a Xtina Madonnát majmolta fórumban. Nem tudod mi az az igazi fanatizmus, már mondtam. Persze te csak éld a kis szaros életed, nekem mind1.
Remélem egyszer majd fölnyilik a szemed, pont az olyan seggfejeket kéne beszüntetni mint te.
Evanescence 1 száma norm: a Bring me to life, és egy szám alapján nem lehet imádni.
Remélem egyszer majd fölnyilik a szemed, pont az olyan seggfejeket kéne beszüntetni mint te.
Evanescence 1 száma norm: a Bring me to life, és egy szám alapján nem lehet imádni.
Vendég
2003. 07. 31. 0:00
xtina, tudom!
xtina
2003. 07. 30. 0:00
jajj,jajj jajj de okos itt valaki!
Vendég
2003. 07. 30. 0:00
Hjaj, ezt nem értem bennetek sose, ha jön valami nagyon felkapott senki, rögtön IMÁDOM, meg FOREVER, stb. nem is ismeritek, hogy lehet imádni valamit / valakit 2 száma alapján? Bennetek semmi fanatizmus nincsen meg izlés sem.
xtina
2003. 07. 26. 0:00
Imadom a stilusat, nem azert enekel hogy a szepseget mutogassa!
Kiraly a hangja nagyon szeretem!
Persze az elso szamu kedven attol meg Xtina!
Kiraly a hangja nagyon szeretem!
Persze az elso szamu kedven attol meg Xtina!