Fórum » MUSIC.HU » Music.hu Aktuális!
Morcheeba SZIGET 2003
létrehozva: 2003. 08. 08.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2005. 09. 18. 12:13
nagyon ott van a szeren a zenekar szoval teljesen el vagyok ragadtatva
Vendég
2003. 12. 22. 0:00
Zsoly vagyok. A MORCHEEBA a legjobb zene a világon. Állandóan azt halgatom. Érsekvadkertre üzenem Dósa Marci-nak minél hamarabb írja meg nekem az új CD-jüket!!!!!!!!!!!
Vendég
2003. 09. 11. 0:00
Hello!
Nekem is vegyes érzelmeim voltak.Ráadásul az egyik gitáros nem is volt ott.CDn sokkal jobban lehet élvezni a Morcsi finomságait,mint élőben talán ezért volt csalódás kicsit.Igaz volt egy két ütős dal a koncerten(get along,undress,,és a rome..)Már előre odamentem az első sorokba a Neo után így egész közelről élvezhettem hál istennek.Skye fantasztikus énekes,és ugyanilyen show(wo)man is.Ő mentette meg a bulit.Végig mosolygott,és bíztatta a közönséget.Nagyon szexi volt a piros estélyiszerű ruhában.A gitáros még foggal,vagy nyelvvel is pengetett egy kis ideig :) a Charango szerintem az egyik legjobb lemez az utóbbi évtizedben,kár ,hogy élőben ez nem jön le.
Nekem is vegyes érzelmeim voltak.Ráadásul az egyik gitáros nem is volt ott.CDn sokkal jobban lehet élvezni a Morcsi finomságait,mint élőben talán ezért volt csalódás kicsit.Igaz volt egy két ütős dal a koncerten(get along,undress,,és a rome..)Már előre odamentem az első sorokba a Neo után így egész közelről élvezhettem hál istennek.Skye fantasztikus énekes,és ugyanilyen show(wo)man is.Ő mentette meg a bulit.Végig mosolygott,és bíztatta a közönséget.Nagyon szexi volt a piros estélyiszerű ruhában.A gitáros még foggal,vagy nyelvvel is pengetett egy kis ideig :) a Charango szerintem az egyik legjobb lemez az utóbbi évtizedben,kár ,hogy élőben ez nem jön le.
Vendég
2003. 08. 18. 0:00
a cikk yó,de nem egészen értek vele egyet,de ezt most nincs időm kifejteni,báár akkor miért írok....)!! na mind1!! imádom a Morcheebát!!!!
purplesmith
2003. 08. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?