Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Dance, Pop
Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
létrehozva: 2003. 08. 28.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
magikaty
2003. 10. 31. 0:00
Meg el ez a topic?
En '93 ota szerelmes vagyok Polmekkartniba. Persze azota megnottem es mar en is zenelek.
Ebbol kifolyolag jazzt, bluest, meg funkyt, meg ilyesmiket hallgatok. Minel tobb fajtat, hogy tanuljak beloluk.
De a Beatles mindig a szivem csucske marad.
Ja voltam a Becsi koncerten. Aranyos volt.
En '93 ota szerelmes vagyok Polmekkartniba. Persze azota megnottem es mar en is zenelek.
Ebbol kifolyolag jazzt, bluest, meg funkyt, meg ilyesmiket hallgatok. Minel tobb fajtat, hogy tanuljak beloluk.
De a Beatles mindig a szivem csucske marad.
Ja voltam a Becsi koncerten. Aranyos volt.
Mike C. Amish
2003. 09. 02. 0:00
nem mondtam, hogy a kedvencem, csak szeretem
és kb. 6-7 éve szoktam hallgatni, bár egyre ritkábban
de azért szeretem, mert jó zene, csak valahogy sosincs olyan kedvem, hogy hallgassam
és kb. 6-7 éve szoktam hallgatni, bár egyre ritkábban
de azért szeretem, mert jó zene, csak valahogy sosincs olyan kedvem, hogy hallgassam
2003. 08. 31. 0:00
kapcsoltos-->kapcsolatos
Szia hippiegirl!
Isten hozott itthon! Én természetesen voltam a PAULEY koncertjén, ami valami fantasztikus volt!
Igaz, sajnos ültem, de így is tökéletes volt, állandóan felugráltam:)
Annyira jó volt Őt látni.... soha életemben nem gondoltam volna, hogy valaha látni fogom Őt!
Szerintem az egész koncert frenetikus volt, mindegyik száma felejthetelen számomra. Már ott voltam a koncert előtt jó pár órával és a kocsibejárónál vártuk a barátaimmal. Mikor jött és integetett, azt hittem, elájulok.
Egyébként két éve vagyok Beatles rajongó, tagja a HBBK-nak(ami jelenleg szünetel), és szorgosan gyűjtögetek Róluk mindent.
Kedvencem régen LENNON volt, most pillanatnyilag nincs, mind a négyet ugyanúgy imádom!
Szólómunkásságukat is imádom. Most éppen a Silly love songs-ot hallgatom:)
Írj magadról minél többet, bármit, ami a BEATLES-szel kapcsoltos!
Isten hozott itthon! Én természetesen voltam a PAULEY koncertjén, ami valami fantasztikus volt!
Igaz, sajnos ültem, de így is tökéletes volt, állandóan felugráltam:)
Annyira jó volt Őt látni.... soha életemben nem gondoltam volna, hogy valaha látni fogom Őt!
Szerintem az egész koncert frenetikus volt, mindegyik száma felejthetelen számomra. Már ott voltam a koncert előtt jó pár órával és a kocsibejárónál vártuk a barátaimmal. Mikor jött és integetett, azt hittem, elájulok.
Egyébként két éve vagyok Beatles rajongó, tagja a HBBK-nak(ami jelenleg szünetel), és szorgosan gyűjtögetek Róluk mindent.
Kedvencem régen LENNON volt, most pillanatnyilag nincs, mind a négyet ugyanúgy imádom!
Szólómunkásságukat is imádom. Most éppen a Silly love songs-ot hallgatom:)
Írj magadról minél többet, bármit, ami a BEATLES-szel kapcsoltos!
Üdv testvérek!
Nekem a kedvenc 1üttesem a Beatles... Szal' csatlakozok hozzátok.
Voltatok Paul McCartney bp-i koncertjén?
Nekem a kedvenc 1üttesem a Beatles... Szal' csatlakozok hozzátok.
Voltatok Paul McCartney bp-i koncertjén?
2003. 08. 30. 0:00
Komolyan szereted vagy csak kedveled?
És mióta, miért, kedvenc?
És mióta, miért, kedvenc?
Mike C. Amish
2003. 08. 30. 0:00
én szeretem
2003. 08. 28. 0:00
Ide gyülekezzen az, aki szereti a BEATLES-t.
Come together.....
Ez az oldal a Wings rajongóké is!!!
Come together.....
Ez az oldal a Wings rajongóké is!!!