Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Rap, Hip-Hop
EMINEM A KIRÁLY!!!
létrehozva: 2003. 10. 05.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
NDanyL
2010. 09. 06. 22:27
Vendég
2009. 03. 19. 18:14
eminemről egy kis szőke homokos, és a zenéje egy nagy 0. le akart szopni de leköptem csóró kis szarrágót.
Vendég
2009. 01. 28. 11:38
Ennyi
Vendég
2008. 06. 27. 19:54
a F A S Z O M vagy te én vagyok
Bádog
2008. 06. 15. 19:44
de igen, én vagyok
mc devil
2008. 06. 14. 16:00
Nah az IQ hullám ismét ideért...
Vendég
2008. 06. 14. 13:20
A f a s z t vagy te
Bádog
2008. 06. 09. 14:27
Én vagyok a király....
Vendég
2008. 06. 07. 8:15
eminem egy b u z i k ö c s ö g
Vendég
2008. 06. 07. 8:14
Ice cube s Xzibit s snoop dogg stb
Vendég
2008. 06. 07. 8:13
meg még sokan mások
Vendég
2008. 06. 07. 8:10
Eminem egy szar Afro man s 2pac a király
2006. 04. 26. 19:09
ez az eminem, 50 cent, game, g-unit, d12 már egy kicsit erőltetett... nem az a baj, hogy divatzene, hanem az, hogy egyszerűen nem bírja a fülem.
2006. 04. 26. 19:05
2pac, DMX, Snoop Dogg, Dr Dree, Ja Rule, Coolio, Wu Tang (annyira nem sűrűn), Fat Joe, Nelli... ezek az említésre méltóak. lehet hogy kicsit érdekes a csoportosítás, de mindegyiket szeretem.
Vendég
2006. 04. 26. 18:41
ja, akkor bocs. írhatnál pár előadót kíváncsi vagyok
2006. 04. 26. 17:54
én rendes rapet hallgatok, többnyire amerikait.
Vendég
2006. 04. 26. 17:42
akkor hallgassál divatzenét
2006. 04. 26. 16:15
eminem az együtes, hanem egy ember, te szerencsétlen. amugy tényleg szar, mert egy médiabohóc lett belőle, már régóta. a hősök viszont tényleg f*sza. az egyik legjobb magyar undrgrund a bankosék mellett. bár megmondom őszintén, hogy az ug nem igazán az én műfajom.
Vendég
2006. 04. 25. 21:45
Sparky!
Teljesen igazad van! Aki ezekkel a dolgokkal nincs tisztában, az ne hívja magát rapper-nek!
Teljesen igazad van! Aki ezekkel a dolgokkal nincs tisztában, az ne hívja magát rapper-nek!
Vendég
2006. 02. 17. 18:24
MAradjámá!!! eminem??? te ilyen szarokat hallgacc??? pffff:DDDDDDDD
Vendég
2006. 02. 17. 18:15
Mi? Eminem??? pffff hát nagyon GAGYI együttes! Tudjátok mik a jók?
SOROLOM!!! misfits,SLIPKNOT,Gomora,Emperor,Immortal,NeVerGrEeN,Metallica!!!!!
SOROLOM!!! misfits,SLIPKNOT,Gomora,Emperor,Immortal,NeVerGrEeN,Metallica!!!!!
Vendég
2005. 09. 19. 16:44
hip-hop, reggae, punk, metál
Vendég
2005. 09. 19. 10:56
Manson szerinted death metál te fogyatékos? ÁHÁHÁHÁHÁHÁÁHÁHHHHHHHHHHHHH
Sparky
2005. 09. 19. 10:43
Wazze annyi igazat csacsogtok! Figyu én nem vagyok igazán repper mert mindent hallgatok (hip-hop, reggae, punk, metál[értsd death meatal mint manson]),viszont a divat az szar dolog a populáris repp meg még annál is szarabb. Figyu a cseten 10 emberből aki reppernek mondja magát 7 hallgat Eminemet, 5 nem tudja ki az a 2pac, és max 2 tud valamit az underground-ról(mint zene). AZT meg senki nem tudja hogy mi az a HŐSÖK.(pedig az egyik legjobb rapp). A magukat "repper"-nek mondó majkát hallgató kis pubik meg bekaphatják mert a kevencük, meg majka de mithallgatnak mellette disco-t, meg trance-t. Hányni tudnák tőletek. aztán meg még istenítik is. Az emberek követik a divatot. De minek? Ez az egész annyira hülyeség. Asszem nem irok röbbet mert lerugjátok a montort az asztalrol
PEACE!!!
PEACE!!!
Slimm Bushee
2005. 09. 09. 22:52
Magyarországon mindenkiből lehet "sztár". Tény h Majkának van vér a pucájában, de kéremszépen ne rappeljen, mert olyan nagyon szánalmas :(. Csak annyira mint Frenki - Megmondom a frankót című könyve, ez az évszázad vicce. Kösz de nekem ilyen emberek ne okoskodjanak az életről. Ha te megeszed akkor jó étvágyat, de nekem ne rontsd el a gyomromat ilyen moslékkal. Mert azé még nem vagyok házi sertés, és lehányni sem akarlak...
Roll Deep 4eva!
ui: symon sztem nem fog válaszolni, mert több mint két hónapja nem járt erre, ezért megtettem én helyette :)
Roll Deep 4eva!
ui: symon sztem nem fog válaszolni, mert több mint két hónapja nem járt erre, ezért megtettem én helyette :)
Vendég
2005. 09. 09. 21:03
symon!szerintem nem kéne majkát fikázni!elöbb gondolkodj el azon h honnan jutott ide!
Symon
2005. 07. 12. 11:16
Eminem egy szánalmas szar!! A populáris rapnek semmi értelme,minek adjam el magam?Aláirom azt a szar lapot és utánna már baszhatom!Ki akar kötelezőből rappelni?Manapság DIVAT LETT RAPBŐL és ez kurvára bassza a csőröm!!!ki kell irtani az összes populáris rappert a piacról!Fogjunk össze hogy a rapprő az emberknek ne az csicska majka jusson észébe!!!!!!!!!!!!
gheron
2005. 06. 18. 18:29
Szerintem tök felesleg ezen vitázni, mert aki fake az az is marad.....tüsy sztem hagyd a picsába.Az ijet hagyni kell a francba.
Vendég
2005. 06. 13. 21:16
Tüsy a felháborodásod teljesen jogos! sok média-TV függő rapperutánzat...azt hiszitek cask azért mer eminem cuccokba jártok már rapák vagytok?mer ez 1 kuva nagy vicc akkor...hallgass bele 2 cdbe amit én adok és örökre elfelejted eminemet...
pacsi *Freedom
pacsi *Freedom
brigi
2005. 06. 11. 17:33
Eminem egy nagy szar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tüsy
2005. 06. 10. 17:33
Egyébként hallottál bárkit aki normális zenét hallgat kiabálni, hogy pl.: Wu-Tang Clan a Király vagy Cypress Hill a Király, vagy NTM a Király, ................... vagy Big L a Király, ..........., vagy NWA a Király, vagy mittom én ki a Király!
Csak ti menöztök vele, hogy milyen szarokat hallgattok.
Ha találkoznátok vele még le is cumiznátok úgy imádjátok ö + jól kiröhögne titeket!
Az ilyen sztárimádók miatt lett ilyen szar a média, ( lásd Gyözikeshow, + szappanoperák )
Éjjel-nappal döl a fos a tv-böl ti + nézitek és rosszul vagytok ha véletlen valamiröl lemaradtok!
Gratula majd nézzétek meg a nyomi gyereketeket aki kívülröl fujja a sztárjaitok nevét, de nem tudja majd ki volt pl.: Mozart vagy Vivaldi esetleg Hofi.
Peace!
Csak ti menöztök vele, hogy milyen szarokat hallgattok.
Ha találkoznátok vele még le is cumiznátok úgy imádjátok ö + jól kiröhögne titeket!
Az ilyen sztárimádók miatt lett ilyen szar a média, ( lásd Gyözikeshow, + szappanoperák )
Éjjel-nappal döl a fos a tv-böl ti + nézitek és rosszul vagytok ha véletlen valamiröl lemaradtok!
Gratula majd nézzétek meg a nyomi gyereketeket aki kívülröl fujja a sztárjaitok nevét, de nem tudja majd ki volt pl.: Mozart vagy Vivaldi esetleg Hofi.
Peace!
Tüsy
2005. 06. 10. 17:17
Az a brutális, hogy csak azokat ismeitek akiket a tv-be mutogatnak!
És ti hiszitek magatokról, hogy Rapperek vagytok?!
Ja és én nem hiszem, hogy olyan jóba lennénk, hogy csak így le ,,tüsyke"-z ( ráadásul kisbetüvel )!
Kicsit ellehetne gondolkodni, mi leszoljuk Eminemet, ti viszont mindenkit fikáztok aki leszolja!
Peace!
És ti hiszitek magatokról, hogy Rapperek vagytok?!
Ja és én nem hiszem, hogy olyan jóba lennénk, hogy csak így le ,,tüsyke"-z ( ráadásul kisbetüvel )!
Kicsit ellehetne gondolkodni, mi leszoljuk Eminemet, ti viszont mindenkit fikáztok aki leszolja!
Peace!
Vendég
2005. 06. 10. 16:14
EMINEM a legeslegjobb!! mé kell fikázni őt?? a legszexibb pasi, és még a hangja is jó!!
Vendég
2005. 06. 10. 16:08
-kedves- tüsyke! akármit mondasz eminem a legjobb!!
Tüsy
2005. 06. 09. 17:42
Guest
2005-06-09 13:41:21
2005-06-09 13:41:21
Tüsy
2005. 06. 09. 17:35
Eminem a király?
Hány Rap albumot hallgattatok végig, hogy ilyen biztosan ki tudjátok jelenteni!?
Szerintem egy nagy szar!!
Divat zenét játszik a divatmajmoknak!
Peace!
Hány Rap albumot hallgattatok végig, hogy ilyen biztosan ki tudjátok jelenteni!?
Szerintem egy nagy szar!!
Divat zenét játszik a divatmajmoknak!
Peace!
Vendég
2005. 06. 09. 13:46
EMINEM a KIRÁLY!!!!!!!!!!! Ő A RAPPEREK ISTENE! RÁADÁSUL IMÁDNIVALO, SZEXI PASI!!!
Vendég
2005. 06. 09. 13:41
A ROCKEREK HÜLYE SZAROK!!!DÖGÖLJENEK MEG A ROCKEREK!!!NEM TOM MÉ SZIDJÁTOK EMINEMET!!
Vendég
2005. 03. 29. 10:37
DDKnak igaza van de attol függetlenül én spec. nem szretem a külföldi rapet csak a magyar undergrd.ot abbol is föleg csak az itteni zenét, a Szolnokiakat. Mindenki mást szeret ezen felesleges vitatkozni mer senki sem tudja a másikat meggyözni hogy amit ö szeret az a yo......barom az aki ezen vitázik.
G
G
szasza
2005. 03. 24. 21:54
Igazat adok az előttem szólonak.
DaDuKe
2005. 03. 23. 15:31
Hát... Nemtom szerintem EmineM nem néz ki jól, de mind1. Most már megint ez a f@szságotok, hogy Eminem szar, vagy Eminem jó... Mikor értitek már meg, hogy itt nem az számít, hogy mennyire népszerű, vagy ti szeretitek-e, hanem a szövegei, és az előadásmódja... Namármost a látvánnyal még ti is tisztában lehettek. A szövegein meg én spec. szarrá röhögöm magam }:) Különben tessék, csináljatok jobbat, és küldjétek el. Micsoda? Hogy nem megy? Hát akkor meg kuss...
Vendég
2004. 12. 23. 15:35
EMINEM a legeges legszarabb rapper mert tán a zenéjét nem is lehet Rappnek hívni!!!!Inkább szar altató a szaromnak adom elő mikor le húzom a budin!Lolokaka te meg csak azért szereted mert jól néz ki az a geci puttony!!RAPPNYÜZGE
Vendég
2004. 12. 20. 5:09
Igen!!Eminem a KIRALY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tekla
Vendég
2004. 12. 15. 18:26
EMINEM A PÖCSFOGDOSÓS ANYÁVAL HÚZZON A PICSÁBA !MER
AMÍG A FÖLD KEREK MINDIG LESZNEK ROCKEREK!!!!!
AMÍG A FÖLD KEREK MINDIG LESZNEK ROCKEREK!!!!!
Vendég
2004. 12. 15. 17:52
eminem a kiráj
Vendég
2004. 12. 14. 20:10
Fújjj bezony....
Maiden-lánykaa lállá:DDD
Maiden-lánykaa lállá:DDD
Carmen
2004. 10. 06. 0:00
FÚJ!!!!!!!!!
Vendég
2004. 10. 05. 0:00
eminem a legjobb
Vendég
2004. 10. 02. 0:00
AZ EMINEM EGY KIBASZOTT FOOOOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajna
2004. 09. 04. 0:00
EMINEM A KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Vendég
2004. 08. 31. 0:00
Pfff...komolyan nem tudom mi szánalmasabb?
Az hogy fikázzátok Eminemet,vagy az hogy egymást?bár végülis tökmindegy
azt írjátok,hogy aki eminemet szereti az egy divatmajom,meg hogy eminem már nincs sehol,enm kell hallgatni.akkor ki a divatmajom?
meg itt vannak a nerd féle surmó kiscsávók,akik suli után biztos mennek jaszkarizni a térre,és dmx-et,meg ja rule-t hallgatnak,mer "azakirály,öcsém"
azabaj,hogy nektek soha az életben nem lesz közötök a JÓ hiphophoz.ti is mindig csak divatmajmok maradtok.dehát ez így is jó,mer nem hígul a réteg.
de hagyom hogy nyomjátok tovább az értelmes elmélkedést...bármiről is volt szó.
Eminem amúgy többet tett le az asztlra,mint amennyit a nerd féle kis óvodásverő punkok valaha is fognak.
Red
Az hogy fikázzátok Eminemet,vagy az hogy egymást?bár végülis tökmindegy
azt írjátok,hogy aki eminemet szereti az egy divatmajom,meg hogy eminem már nincs sehol,enm kell hallgatni.akkor ki a divatmajom?
meg itt vannak a nerd féle surmó kiscsávók,akik suli után biztos mennek jaszkarizni a térre,és dmx-et,meg ja rule-t hallgatnak,mer "azakirály,öcsém"
azabaj,hogy nektek soha az életben nem lesz közötök a JÓ hiphophoz.ti is mindig csak divatmajmok maradtok.dehát ez így is jó,mer nem hígul a réteg.
de hagyom hogy nyomjátok tovább az értelmes elmélkedést...bármiről is volt szó.
Eminem amúgy többet tett le az asztlra,mint amennyit a nerd féle kis óvodásverő punkok valaha is fognak.
Red
Mephisto
2004. 08. 22. 0:00
befogod a pofád azzal a köcsög börtöntöltelék szennyládával eggyütt!
Vendég
2004. 08. 21. 0:00
Ő a legnagyobb rapper !!!
Vendég
2004. 08. 10. 0:00
kicsoda az az eminem*
Vendég
2004. 07. 30. 0:00
Te hülye ADRI ,TE biztos BBBBBUUUUUZZZZZIIIII VAGY
lolokaka
2004. 07. 21. 0:00
Eminem a király,akárki akármit mondd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2004. 06. 23. 0:00
IIIIIIIMMMMMMMMMMMMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDDDDDDDDDDDDDDOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!Eminem a legjobb az egész világon! Bárki bármit is mond!!!!!!
Vendég
2004. 06. 23. 0:00
Én nagyom szeretem,nagyon jól énekel! KIRÁLY
Vendég
2004. 06. 19. 0:00
::IRÉN HÁ VÁLÁMIRE RÁJÖTTEM ÁZ ÁZ HOGY SZÁR,NEM IS TUDOM MÉR SZÁR TÁLÁN Á HÁJÁ LEHETNE VÁLÁMIVEL SZÖKÉBB,BOCSI HOGY ÁJNÁROZTAM TÉNLEG NAGFYON SZÁR MOST JÖTTEM RÁ!!!!!!!!
Vendég
2004. 06. 16. 0:00
::IRÉN EMINEM FEHÉR IGÁZ?MONDJÁTOK MEG MIÉRT IMÁDJÁK ?1.NÁGYON JÓ KÉPÜ 2.VÁN LELKE 3.BÁROMI JÓ DÁLÁI VÁN 4.Ő IGÁZI EMBER 5.IMÁDJÁ Á LÁNYÁT 6.JÓ KLIPPEI VÁN ............... HERCEG TÜNDÉR CUKI IMÁDNI VÁLO IIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMÁÁÁÁÁÁÁÁÁDDDDDDDDDDOOOOOOOOOMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!! LÁBÁ NYOMÁBÁ NEM MEHETNEK WITHOUT ME THE KING EMINEM THE KKKIIINN NGGG!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
::IRÉN EMINEM FEHÉR IGÁZ?MONDJÁTOK MEG MIÉRT IMÁDJÁK ?1.NÁGYON JÓ KÉPÜ 2.VÁN LELKE 3.BÁROMI JÓ DÁLÁI VÁN 4.Ő IGÁZI EMBER 5.IMÁDJÁ Á LÁNYÁT 6.JÓ KLIPPEI VÁN ............... HERCEG TÜNDÉR CUKI IMÁDNI VÁLO IIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMÁÁÁÁÁÁÁÁÁDDDDDDDDDDOOOOOOOOOMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!! LÁBÁ NYOMÁBÁ NEM MEHETNEK WITHOUT ME THE KING EMINEM THE KKKIIINN NGGG!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
Vendég
EMINEM EGY HERCEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŐT IMÁDNI LEHET !!!!NEM ÉRDEKEL KI-MIT MOND!!!!!!!!!NEM LEHET ŐT UTÁLNI MINDEKI NÉZEN FEL ÁRRÁ ÁKKIT IMÁD !!!!!ÉN EZT TUDOM MONDÁNI EMINEMET IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NE HÁDJÁTOK KI EZT Á PÁR MONDÁTOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2004. 06. 02. 0:00
Aki nem szereti Eminemet akkor az még nem hallott jó zenét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2004. 02. 02. 0:00
Eminem a leges legjobb a király!!!!! És aki azt írta hogy 50-centhez képest egy kis pocok annak azt üzenem hogy 50-cent se rossz de a toplistát akkor is Eminem vezeti!!!!!!!!!!!
Vendég
2004. 02. 01. 0:00
EMINEM a legnagzobb!Ezt el ne felejtsetek
Vendég
2003. 12. 16. 0:00
Tévedsz!JÉZUS A KIRÁLY!
adri
2003. 12. 16. 0:00
1csomóan írják hogy Eminem 1 szar meghasonlók, akkor meg miért dumáltok mégis 1 csomót róla!
Nem tudom mit kell féltékenykedni! Mindenki hallgassa azt akit szeret, a másikat meg ne fikázza hanem hagyja békén!!! Ha te elvárod másoktól hogy tartsák tiszteletben a kedvenced te is tedd meg!!!
Nem tudom mit kell féltékenykedni! Mindenki hallgassa azt akit szeret, a másikat meg ne fikázza hanem hagyja békén!!! Ha te elvárod másoktól hogy tartsák tiszteletben a kedvenced te is tedd meg!!!
2003. 11. 24. 0:00
utálok letöltögetni.meg amugy is sik hülye vagyok a géphez.de most már mind1.1max2 hét és meglesz az új.szal annyi időt meg má fix hogy kibirok.
n.e.r.d.
2003. 11. 24. 0:00
te lány.Miért nem tötöd le a kazza-val.az új nagyon komoly.
2003. 11. 13. 0:00
thx.ha yol értelmezem akkor te az új albumáról beszélsz.yo neked hogy meg van mind1ik.
n.e.r.d.
2003. 11. 12. 0:00
Király a képed.megvan az új.Nagyon fasza.Nekem az összes megvan ami létezik tőle.
2003. 11. 11. 0:00
szánalmas hogy egy ilyen kis szar dolgon össze birtok veszni.nem mind1 hogy eminem yo e vagy netán szar?aki nem csipi az nem hallgatja aki meg szereti az hallgatja.ez amugy már kb. az 500. eminem fórum.
n.e.r.d.
2003. 10. 27. 0:00
Meg a szaromnak
rulegirl_murderinc
2003. 10. 25. 0:00
Nincs mit átéreznünk.Ha van vmi baja azt csak magának köszönheti.
Vendég
Ja... akinek meg komentalnia valoja van, akkor irjon ...
ra..szivesen fogadom a "dumakat!!!!!!!!"
Erycka_
ra..szivesen fogadom a "dumakat!!!!!!!!"
Erycka_
Vendég
Hellosztok!
nem tudom, hogy miert szovegeltek annyit eminemrol.. mert szerintem egyikotok sem jobb!!! Hiaba blamaljatok, mert ha egy kicsit atereznetek ti is amit o talan nem beszelnetek igy! En UDOM MIT MONDOK!!!!
Szoval... van a mondas.... "MINDENKI MAGABOL INDUL KI!!!!!!!!!!!"
Sziasztok! Es kivanom, hogy mindenikotok legyen boldog azzal akit szeret, s ne blamaljon mast, masokat!
Csa!
Erycka_
nem tudom, hogy miert szovegeltek annyit eminemrol.. mert szerintem egyikotok sem jobb!!! Hiaba blamaljatok, mert ha egy kicsit atereznetek ti is amit o talan nem beszelnetek igy! En UDOM MIT MONDOK!!!!
Szoval... van a mondas.... "MINDENKI MAGABOL INDUL KI!!!!!!!!!!!"
Sziasztok! Es kivanom, hogy mindenikotok legyen boldog azzal akit szeret, s ne blamaljon mast, masokat!
Csa!
Erycka_
n.e.r.d.
Buzi ez a menzon.
Olvastátok a fórumát.informatika meg diploma.álmodozik ez a köcsög.most csak azért nem csudázom mert az előbb olyat kapott mint egy köcsög.Menzon a seggemből kiömlő szaromban egy mákszem.Te meg annak a fingja.a faszom szopd ki ratyi cseléd.
Olvastátok a fórumát.informatika meg diploma.álmodozik ez a köcsög.most csak azért nem csudázom mert az előbb olyat kapott mint egy köcsög.Menzon a seggemből kiömlő szaromban egy mákszem.Te meg annak a fingja.a faszom szopd ki ratyi cseléd.
rulegirl_murderinc
Eminem a világ LEGSZARABB rappere!
Az se lehet értelmesebb nála,aki azt a szart hallgatja.
Az se lehet értelmesebb nála,aki azt a szart hallgatja.
Vendég
Csá szerintem EMINEM A KiRÁLY és kész utálom azokat akik fikázzák most jobb egy nyálas zene?nem hiszem imádom eminemet ő a legjobb puszi:NIKI
rulegirl_murderinc
2003. 10. 24. 0:00
Eminem 1 nagy nyomorék!!!!!!!!!!!
Játsza a nagy rappert,közben 1 nagy szar az ember meg a zenéje.
Ennyit erről a beképzelt álrapperről.
JA RULE A KIRÁLY
Játsza a nagy rappert,közben 1 nagy szar az ember meg a zenéje.
Ennyit erről a beképzelt álrapperről.
JA RULE A KIRÁLY
Vendég
2003. 10. 22. 0:00
Unalmasak vagytok a hülyeségeitekkel,az Eminem egy nagy nulla,és csak gratulálni tudok annak aki itt veszekszik ezen a gagyi emberen.csak a csövesek szeretik senki más avilágon.aki egy kicsit is már komolyabb ember az már Ja Rule.t hallgat.Ennyi!NYOMORÉKOK!
Vendég
eminem a király!!!!DE MÉGIS HOL MERT ÉN MÁR NEM LÁTOM SEHOL!!!!!ENNYI VOLT EMINEM EGY JÓKIS ZAFTOS MESE A GYEREKEKNEK!!!PONT OLYANOKNAK MINT TE LINDUSKÁM!!!
Vendég
mvan linda vagy hogy a nyavajába hivnak!!!te lennél hofehérke védangyala ,vagy mi???!!!hülye kis naiv divatkövető KISSSSSSS LÁNY!!!!:)
Vendég
miaz hogy eminem a király ,köcsög kis divatmajom????!!!ha neked ő a kiráy akkor még nem halottál igazán jó zenét!!!
Lacc
2003. 10. 21. 0:00
Linda...! Mi az, hogy "velem gyűlik meg a baja"??!! Miért ki vagy te?? A hozzád hasonló fenyegetőző emberek miatt durvul el méginkább a szabad véleménnyílvánítás!! Nekem is vissza kellett fognom magam, hogy a Te hozzászólásodra ne kezdjek el Magam ilyen gyerekesen pattogni!!
Szánalomra méltó vagy Te is és a többi marha is aki egy nyilvános fórumon ilyen hangvételt enged meg magának, ráadásul egy teknyos rapper miatt akihez amúgy sincs semmi közöd! Gondolod Ő is így megvédene Téged?!! Nevetséges! Észre sem venne!! Kis buta...:)
Szánalomra méltó vagy Te is és a többi marha is aki egy nyilvános fórumon ilyen hangvételt enged meg magának, ráadásul egy teknyos rapper miatt akihez amúgy sincs semmi közöd! Gondolod Ő is így megvédene Téged?!! Nevetséges! Észre sem venne!! Kis buta...:)
Lacc
A Manson képet megtalálod Marilyn Manson hivatalos oldalán a http://www.marilynmanson.com-on.
Örülök ha egyetértettél Bandita laányzó! Egyébk. az előző huzzászólás nem arról szólt, hogy ne ismerjük el azt amit "létrehozott" de ne alázzuk már meg magunkat annyira, hogy ennyire felmagasztalunk valakit!
A Manson ikonom pedig nem azt jelenti,hogy azonosulni akarok vele, bár nagyon szeretem a zenéjét. A kép meg csak úgy tetszett! SegaRally!
Örülök ha egyetértettél Bandita laányzó! Egyébk. az előző huzzászólás nem arról szólt, hogy ne ismerjük el azt amit "létrehozott" de ne alázzuk már meg magunkat annyira, hogy ennyire felmagasztalunk valakit!
A Manson ikonom pedig nem azt jelenti,hogy azonosulni akarok vele, bár nagyon szeretem a zenéjét. A kép meg csak úgy tetszett! SegaRally!
Eminem kurva jo pasi,kurva jo rapper és kurvára imádom!
nehogy valaki bántani merje mert annak velem gyűlik meg a baja!!
Pusy azoknak akik szeretik EMINEM-et:Linda Cica
nehogy valaki bántani merje mert annak velem gyűlik meg a baja!!
Pusy azoknak akik szeretik EMINEM-et:Linda Cica
Vendég
Én is imádom EMINEMET, de ha jó a mester a tanítvány túlszárnyalja! 50cent is túlfogja szárnyalni Emet!
Vendég
2003. 10. 19. 0:00
Imádom Eminemet!ő a legjobb!!!pusszi mindenkinek!!!
Vendég
2003. 10. 18. 0:00
pala:40 már rég elmultam,de hosszú autós utakon szívesen hallgatom!
Vendég
2003. 10. 17. 0:00
EMINEM EGY KIS POCOK 50CENT-hez képest.KG SZÁMRA DOBÁLJA MAGÁBA AZ EX-ET,AZT Ő A JANI KÖZBE MEG NEM IS .MUHAHAHAHA.VEGYÉTEK BE A FASZT KÖCSÖG BUZI EMINEM FUNOK.
Vendég
KIAZA AZ EMINEM?VALAMI UJ KINAI KAJA?
bandita-lány
Szia Lacc igazad van,egyetértek veled,ja és tök jo a Mansonos képed :) de milyen zenét haégacc?
Nem tod nekem véletlenül elküldeni a mansonos képet?
Nem tod nekem véletlenül elküldeni a mansonos képet?
Vendég
2003. 10. 16. 0:00
Eminem a legjobb!!! Neki vannak a legjobb zenéi. Ha tudzok akkor küldjetek képeslapot rolla!
Lacc
2003. 10. 16. 0:00
Ha Ő a király -egyesek szerint, ha nem-a többi szerint, akkor is mindenki úgy beszél mint Ő!
Nem mintha Ő találta volna ki a trágár beszédet, de akkor is mindenki ezáltal azonosul vele valamilyen szinten! Útálom, hogy minden suhanc aki bekerül a médiába azt tesz amit akar úgyis az lesz a menő! Ha Eminem a szado-mazo sexet hirdetné minden Eminem-buzi(elnézést) szado-mazo-val kényesztetné magát!
Egyik majom megmutatta mit kell, a többi megy utána széles nyelvvel!
Ugyhogy hajrá mindenki! Nyaljatok, fröcsögjetek!! Eminem a sztár maeg a többi...
Most pedig megyek okádni
Nem mintha Ő találta volna ki a trágár beszédet, de akkor is mindenki ezáltal azonosul vele valamilyen szinten! Útálom, hogy minden suhanc aki bekerül a médiába azt tesz amit akar úgyis az lesz a menő! Ha Eminem a szado-mazo sexet hirdetné minden Eminem-buzi(elnézést) szado-mazo-val kényesztetné magát!
Egyik majom megmutatta mit kell, a többi megy utána széles nyelvvel!
Ugyhogy hajrá mindenki! Nyaljatok, fröcsögjetek!! Eminem a sztár maeg a többi...
Most pedig megyek okádni
Vendég
2003. 10. 15. 0:00
n.e.r.d.!!!az előző üzi neked szólt.
Vendég
a seggagyúnak üzenem,h. bekaphatja a hatalmas véreres brányeszomat.ígérem em zenéjére szophat le.
Nem mindegy hogy milyen a színe?a zene a lélek legyen fekete
Nem mindegy hogy milyen a színe?a zene a lélek legyen fekete
Vendég
EMIN3M A KIRÁLY! a TÖBBI FASZ BEKAPHATJA!:)
Bebee
Bebee
Vendég
2003. 10. 14. 0:00
megint kezdjük a rasszista hangot?!!
Niki
Niki