Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Dance, Pop
SHAKIRA HUNGARIAN FAN CLUB
létrehozva: 2003. 11. 16.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
2006. 04. 22. 8:22
Poszterek eladók
ÁR: 1000-1500-ft / db mérettől függően
Tel: 06204235526
alvajárók-kozsó, hip hop boys, shakira,
Charli Angyalai, Supernem, Metallica, Colin Farrel, Gareth Gates, Jennifer Lopez, Marilyn Manson, Robbie Williams, Paul Walker, Linkin Park, Sarah Connor, Nick Carter, R-port, Busted, Ricky Martin, Zsedényi Adrienn, Appleton, 50 Cent,
Szakítópróba, Alias Jennifer Garner, Barátok közt-viva, Nsync, Destinys Child
Barátok közt, Anastacia, Fiesta, Papa Roach , Heaven Street Seven, Való Világ- Ági,
Him, Eminem, Kerozin, the chemical brothers, R-port, Wiclef Jean, Scooter, Janett Jackson, Shaggy, Simply red, Bon jovi, Westlife, French Affari, N-sync, Náksi,
Hoffer Dani, V.I.P. Jon Bon Jovi, Brad Pit, TNT, No Angels, Sub Bass Monster,
Jim Carry, Peter Andre, The Fugees, Mark Owen, Eternal, N-sync, Carpe Diem,
Ricky Martin, Julia Roberts, Twenty 4s, 2 Unlimited, Haddaway, Groovehouse,
Eminem, Sugar Spice, TEA, Fat boy Slim, Papa-roach, Shakira, Unicue, Faith Euans,
Josh , Dj bobo, East 17, Mr president- értékes! Brandy, Spice Girls- 5 db,
Leonardo Dicaprio, Down Low, Natali Imbruglia, Hip-hop boys, Puff Dady, Faith no more, Betty, Hanson, Orsi, Chirs, Imperio, OJ duck, Del piero, Kozmix, Mariah Carey, Westlife, Backstreet boys, Prodigy, Help, Taxi 3, Atomic Kitten, Jennifer Lopez-óriásposzter, Majka óriásposzter, Neo, Justin, AJ reet , Demi more, Jonnny English, Magyar Bálint, Avril, Luke perry, Nick carter, Gillian Anderson, Bestiák, Will Smith ,
Mr Bean, Mel 8, Boyzone, David Craig, Tupac, Roy és Ádám, Ricky martin,
All 4 love, Christina Aguilera, Pink, FLM, Alvajárók, Unlimited, Fiesta, Blink, Nickel back, ATC, Josh Hartnett, Mr big, Whitney houston, Dave pirner, Manhattan, Beathovem, Hello, Tom cruise, NKOTB, Szuulák Andrea, Roxette, Ice-t, Whig-field,
Usher, Kenau reeves, Worlds Apart, Fred- surst, B3, Crystal, Aguszt Bárió, Bro sis,
Korn, Shakira, P.o.d., Linkin part, Britney, Duran duran, Beverly hills, East 17, Westlife, Alcazar, Angus Young, Elton John- egyedi poszter, Slash.Haddaway, Loaf meat, Megadeth, P.m. dawn, Nkotb, Kevin costner, Tina Turner, Sarah Condor, CPM, No doubt, Take That-óriásposzter egyedi, East 17 óriásposzter egyedi, Ace of base óriásposzter, Kis Ramóna, Luke peri, Aurora, a-ha, Michael Schumacher, Jóbarátok, Ákos
ÁR: 1000-1500-ft / db mérettől függően
Tel: 06204235526
alvajárók-kozsó, hip hop boys, shakira,
Charli Angyalai, Supernem, Metallica, Colin Farrel, Gareth Gates, Jennifer Lopez, Marilyn Manson, Robbie Williams, Paul Walker, Linkin Park, Sarah Connor, Nick Carter, R-port, Busted, Ricky Martin, Zsedényi Adrienn, Appleton, 50 Cent,
Szakítópróba, Alias Jennifer Garner, Barátok közt-viva, Nsync, Destinys Child
Barátok közt, Anastacia, Fiesta, Papa Roach , Heaven Street Seven, Való Világ- Ági,
Him, Eminem, Kerozin, the chemical brothers, R-port, Wiclef Jean, Scooter, Janett Jackson, Shaggy, Simply red, Bon jovi, Westlife, French Affari, N-sync, Náksi,
Hoffer Dani, V.I.P. Jon Bon Jovi, Brad Pit, TNT, No Angels, Sub Bass Monster,
Jim Carry, Peter Andre, The Fugees, Mark Owen, Eternal, N-sync, Carpe Diem,
Ricky Martin, Julia Roberts, Twenty 4s, 2 Unlimited, Haddaway, Groovehouse,
Eminem, Sugar Spice, TEA, Fat boy Slim, Papa-roach, Shakira, Unicue, Faith Euans,
Josh , Dj bobo, East 17, Mr president- értékes! Brandy, Spice Girls- 5 db,
Leonardo Dicaprio, Down Low, Natali Imbruglia, Hip-hop boys, Puff Dady, Faith no more, Betty, Hanson, Orsi, Chirs, Imperio, OJ duck, Del piero, Kozmix, Mariah Carey, Westlife, Backstreet boys, Prodigy, Help, Taxi 3, Atomic Kitten, Jennifer Lopez-óriásposzter, Majka óriásposzter, Neo, Justin, AJ reet , Demi more, Jonnny English, Magyar Bálint, Avril, Luke perry, Nick carter, Gillian Anderson, Bestiák, Will Smith ,
Mr Bean, Mel 8, Boyzone, David Craig, Tupac, Roy és Ádám, Ricky martin,
All 4 love, Christina Aguilera, Pink, FLM, Alvajárók, Unlimited, Fiesta, Blink, Nickel back, ATC, Josh Hartnett, Mr big, Whitney houston, Dave pirner, Manhattan, Beathovem, Hello, Tom cruise, NKOTB, Szuulák Andrea, Roxette, Ice-t, Whig-field,
Usher, Kenau reeves, Worlds Apart, Fred- surst, B3, Crystal, Aguszt Bárió, Bro sis,
Korn, Shakira, P.o.d., Linkin part, Britney, Duran duran, Beverly hills, East 17, Westlife, Alcazar, Angus Young, Elton John- egyedi poszter, Slash.Haddaway, Loaf meat, Megadeth, P.m. dawn, Nkotb, Kevin costner, Tina Turner, Sarah Condor, CPM, No doubt, Take That-óriásposzter egyedi, East 17 óriásposzter egyedi, Ace of base óriásposzter, Kis Ramóna, Luke peri, Aurora, a-ha, Michael Schumacher, Jóbarátok, Ákos
Vendég
2006. 04. 19. 8:35
Nagyon jó Shak új száma,a Hips don't lie!!!!!!!!!!!
Vannak Shakirás cuccaim,amit eladok,elcserélek.
a címem.Akit érdekel írjon!
Vannak Shakirás cuccaim,amit eladok,elcserélek.
a címem.Akit érdekel írjon!
Vendég
2006. 04. 13. 12:53
rohadt qurvákkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk blööööööööööööööööööööööööööö
Vendég
2006. 04. 13. 12:52
sztem a legnagyobb kua mindkettő a latortura klipben csak úgy kúszik az aasztalon a másik klipben pedig a kormányon a lábai és mintha ba..na fujj britney is műmellű és terhes klipet forgat rövid szoknyába és terhesen is ugy öltözött mint egx ku..
rva lolololololol
rva lolololololol
Vendég
2006. 01. 31. 18:06
Akárki akármit is mondd, Shakira a LEGJOBB!!!!
Vendég
2006. 01. 23. 21:57
Shakira próbálja magát adni...hát ilyen sikerrel! De én Shakira-fan voltam na BYE!!!
Vendég
2006. 01. 23. 21:54
egyetértek minden Shakira fannal mert Shakira a legkirályabb!!! Shakira Forever!!!
Vendég
2006. 01. 23. 17:48
Hahó!!!!!!!!!!!!!!! Nem akar valaki beírni végre! Nem olyan jó és szórakoztató dolog ha az ember önmagával beszél! :(
Vendég
2006. 01. 17. 16:22
Shakira a király!!!
Kata
2006. 01. 13. 22:08
Shakira egy qrva??? Miért a kis Britney baba nem az??? Britney forever? Ugyan már!!! Britney még az \"élő\" koncerteken is tátog! Shakirának legalább van hangja! És minek írsz ide, ha Britney-ért vagy oda? Shakira forever!!!
Vendég
2004. 08. 05. 0:00
Vendég
2004. 04. 10. 0:00
Szerintem jobban is jár, hogy nem adódig neki olyan alkalom.
Szegény lehet odahányna a színpadra ha meglátná Madonnát.......
Szegény lehet odahányna a színpadra ha meglátná Madonnát.......
Adrenalin
2004. 01. 11. 0:00
Mellesleg a libanoni .......-nak nem is fog olyan alkalom adódni hogy Maddie-vel smacizzon......
Adrenalin
2004. 01. 11. 0:00
ugyan már!Shakira...?!!!!
MADONNA A KIRÁLY!!!
MADONNA A KIRÁLY!!!
Serj
2004. 01. 07. 0:00
Hell! Mondjuk én speciel nem szeretem Shakirát, mert csak rockot hallgatok, de leszámítva van hangja -a többi r*****cal ellentétben. Amúgy Shak is csak azért lett népszerű mert folyton keverik Britneyvel + Christina A.-val (állítólag) :). Na ßye
Noncsi
Noncsi
Vendég
2003. 12. 20. 0:00
http://WWW.SHAKIRA-STACION.TK egy tök jó magyar oldal akit érdekel!
Vendég
2003. 12. 15. 0:00
Hm.én az bírom benne hogy olyan kis egyszerű.nem fogyózza magát hülyére, a hangja se rendkivüli mégis atöbbség szereti, talán nem is őt hanem a zenéjét, bár én mint ember is nagyon tisztelem!
Vendég
2003. 12. 04. 0:00
szép nő,de az igaz,hogy nem sokat tudok róla,de szerintem az a klipje a legjobb ahol a segét rázza
Vendég
2003. 12. 01. 0:00
Hadjatok már ezzel a kibaszottul szar zenével. Shakira? Britney? Egyszerűen undorító. Csak bekapcsolom a TV-t és azt hallom hogy valaki nyávog benne. Aztán gondolkozom hogy ez a szomszéd macskája vagy egy ribanc a képernyőn. G N' R
2003. 11. 28. 0:00
Hááát.... Ha Shakira qurva, akkor Britney mi?
Vendég
2003. 11. 23. 0:00
"A Libanoni kurva" se csókolozna Madonnával..........
Vendég
2003. 11. 21. 0:00
Na Britney.......Jó helyen említed!Az a legnagyobb qva a földön!
Shaki a fasza!
Shaki a fasza!
Vendég
Shakira egy KURVA!!!BRITNEY FOREVER!!! MADONNA SOSEM ÉNEKELNE EGY LIBANONI KURVÁVAL!!!!EHEHEHE
Vendég
pjzh2u7bsjknrg9p437wqwferhvpbh59
Vendég
2003. 11. 20. 0:00
Ha tényleg szereted ezt a csodálatos előadót,és gyönyörű nőt,akkor látogass el ide:www.dalriada.at.hu
Vendég
2003. 11. 19. 0:00
én Shakirát akkor szerettem amikor még nem volt ismerős európában, szép vörös haja volt és spanyolul énekelt.. manapság hányingerem van tőle....
Niki
Niki
Vendég
Jah Madonna is jó fej, csak kár hogy Brittel nyomul:(((((Nem birom Britneyt de nem haragszom rá, csak a rajongóu fikázzák Shakit, de nem nyomaszt!
Mi tudjuk király!
Madonnna és Shaki milyen lenne egyeütt?
Na jó azt azért nem nézném meg, de külön bírom madionnát4
American Pie?Azt szeretem:)))))))
Mi tudjuk király!
Madonnna és Shaki milyen lenne egyeütt?
Na jó azt azért nem nézném meg, de külön bírom madionnát4
American Pie?Azt szeretem:)))))))
Adrenalin
Shakirától én csak az Eyes like yours-ot szeretem,egyébként elég nyálas.
Adrenalin
FOREVER MADONNA
Adrenalin
Madonna király de Britney mindig ultragáz lesz.A szám közepes.
Vendég
2003. 11. 17. 0:00
Hat nekem se sűrűn......Borzasztó!Magát égeti.
Most öszítnén, ha a Me agaist the musicot ki hallgatná ha nem Madonna & Britney nevével lenne feltűntetve?
Szerintem senki akkora fos.......
Most öszítnén, ha a Me agaist the musicot ki hallgatná ha nem Madonna & Britney nevével lenne feltűntetve?
Szerintem senki akkora fos.......
Forever Britney?pfuj :P Mondjuk ez az új klipje Madonnával egész yo lett de akkor se lopta be magát a szivembe.
Vendég
SHAKI A NYERŐŐŐŐŐŐ!
BRITNEY EGY QVA, ÉS A SZÁMAI IS SZAROK!
BRITNEY EGY QVA, ÉS A SZÁMAI IS SZAROK!
Vendég
Ezt nem halottam:)
Vendég
FOREVER BRITNEY
2003. 11. 16. 0:00
HOLA!:
Megalakult Shakira Magyar Fan Clubja..
Akit érdekel látogasson a http://www.shakira-stacion.tk-ra , ha fan club tag szeretnél lenni nézd meg ott a Fan Club menüü vagy írj mailt a ra!
THX
http://WWW.SHAKIRA-STACION.TK
Megalakult Shakira Magyar Fan Clubja..
Akit érdekel látogasson a http://www.shakira-stacion.tk-ra , ha fan club tag szeretnél lenni nézd meg ott a Fan Club menüü vagy írj mailt a ra!
THX
http://WWW.SHAKIRA-STACION.TK