Fórum » DÜHÖNGŐ » Keres-Kínál
Vangelis-rajongókat keresek
létrehozva: 2003. 11. 23.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2005. 12. 09. 15:04
KERESEK MINDENT NÉMET ÚJSÁGOKBÓL TOKIO HOTELRŐL CSERÉBE 110 POSZTER ÉS 500 CIKK KÖZÜL VÁLOGATHATSZ EMAILOM:
Vendég
2005. 04. 22. 13:25
Gaia vagyok. (15) . Vangelist imádom 3 éves korom óta. Szerintem ő a legjobb zeneszerző innen és túl, ő a "szintetizátoristen" . A mester a csúcs, igazi zenét ad és nem lankadt szart. Aki rosszat ír v. mond róla az örülhet ,hogy hallotta zenélni. Ő az egyetlen aki a mai napig favorit.........., mellesleg én is szintetizátorozok. Vangelis mester a példaképem. Nem tudja valaki a címét v. az e-mail címét?
E-mail :
E-mail :
macska
2005. 04. 08. 10:52
Helló, én 14 éves vagyok, és nagyon szeretem Vangelis-t; de azt utálom, ha valaki sértegeti őt vagy rosszat mond róla. Szerintem Vangelis zenéje csodálatos. Aki ezt nem tudja értékelni, menjen, ahova akar.
Egyéb: HOL LEHET BESZEREZNI A MYTHODEA-CD-T???? Nagyon fáj rá a fogam.
Egyéb: HOL LEHET BESZEREZNI A MYTHODEA-CD-T???? Nagyon fáj rá a fogam.
Vendég
2005. 04. 06. 0:02
Mit szarozol?Vangelist?Most nem irom le mit gondolok rolad.Én szintetizétorozok.Szeretem a technot drum an bass-t a rockot mindenféle jo zenét.Vangelis PAPA viszont a csucs!!!!!Persze Jean Michael és társai is szupi.Ne mond hogy elavult!Pont ö az egyetlen aki nem!!!!A többi jön és megy Ő mindig marad.És az én szivemben is.
Vendég
2004. 11. 05. 17:19
Ki mondta azt Vangelisre,hogy lankadt szar zene?vagy nem rá mondta valaki?Van neked emberi érzés,és szeretet a lelkedben?Hallottál már a misztériumokról?Benned csak a káosz hangjai vannak,de ellentétben Vangelis mesterrel,benned nem válik ezekből zene.Tisztelettel:Tenor Tamás!!!(E-mail cím)
quattro
2004. 11. 03. 9:16
Keress meg e-mailben, és megbeszéljük! DC++ van.
()
()
Vendég
2004. 08. 24. 0:00
Cyo all ! megvan vknek a Paradicsom meghódításos cd? amin többek közt az is fönn van? esetleg dc++ra felrak6ná a kedvemért. puszee
quattro
2004. 02. 22. 0:00
Üdv mindenkinek! Orsynak külön puszi!
Ma megvettem az Odyssey-t, akit érdekel. Mp3 megoldható? Ha más nem, akkor a DC++ módszerrel.
Írjatok!
Ma megvettem az Odyssey-t, akit érdekel. Mp3 megoldható? Ha más nem, akkor a DC++ módszerrel.
Írjatok!
Orsy
2004. 01. 15. 0:00
Szia quattro!
Megtaláltam az itteni fórumodat!
Jó vagyok, mi?
Kissé kihalt, nem?
Ja, persze, mindenki az indexre megy! :-))))
Üdv:
Orsy
Megtaláltam az itteni fórumodat!
Jó vagyok, mi?
Kissé kihalt, nem?
Ja, persze, mindenki az indexre megy! :-))))
Üdv:
Orsy
Vendég
2004. 01. 13. 0:00
ha kottával nem is, de akkordokkal szolgálhatok, elég könnyű leszedni a paradicsomot... :-)
Vendég
2004. 01. 05. 0:00
IMádom Vangelist!
Kottátok nincs?
A "A Paradicsom meghódítása" kéne
Ha van, légyszi küldjétek a ""-ra.
Köszi!
Üdv:salinga
Kottátok nincs?
A "A Paradicsom meghódítása" kéne
Ha van, légyszi küldjétek a ""-ra.
Köszi!
Üdv:salinga
quattro
2003. 12. 31. 0:00
BUÉK mindenkinek!!!!
quattro
2003. 12. 28. 0:00
A mindösszesent úgy értem, hogy csak kettő az új, a többi régi szám.
quattro
2003. 12. 28. 0:00
Az új lemezről annyit tudok, hogy mindösszesen két új szám van rajta. A neten én sem találtam, de ha sikerül a CD-t megszereznem, jelentkezni fogok. Nekem még csak 30 V. lemezem van, listát szívesen küldök, és szívesen veszek. Ha érdekel a Fan Club, írj még!
Vendég
2003. 12. 19. 0:00
jó pattogós roma muzsika az kell a népnek nem a lankadt szar
Vendég
hülye vagy?azért a szarért pénzt kiadni!!inkább töltsd le a netröl
Vendég
Én is nagyon szeretem a Vangelis zenéjét s most gyűjtök az új cd-re.
Vendég
2003. 12. 18. 0:00
ki a faszt érdekel manapság ez a hülyeség??elavult dolgok ezek már felejthető
Vendég
2003. 12. 17. 0:00
szar
Vendég
2003. 12. 14. 0:00
Sziasztok!
Nagyon örülnék egy fan clubnak én is! Tudomásom szerint nekem is megg van minden mi létezik tőle de nem tudom rendszerezni,mert nincs lista mi jelent meg tőle!Mellesleg tudtok valamit a legújabb lemezről?
Nagyon örülnék egy fan clubnak én is! Tudomásom szerint nekem is megg van minden mi létezik tőle de nem tudom rendszerezni,mert nincs lista mi jelent meg tőle!Mellesleg tudtok valamit a legújabb lemezről?
2003. 12. 10. 0:00
Nagyon szeretem Vangelis zenélyét de az interneten még nem sikerült rátalálnom az új albumát. Le szeretném tölteni mp3-ba nem tusz segíteni hogy hol keressem. megkösznném. Ha tutsz légyszi külgy egy e-mailt a címemre kösszi előre is
quattro
2003. 12. 04. 0:00
És pl. ismeritek "The Friends Of Mr. Cairo"? Azért abban is van érzelem rendesen!
Vendég
2003. 12. 03. 0:00
A legjobb 4 albuma:
Heaven and Hell
Oceanic
El Greco
Mythodea
Heaven and Hell
Oceanic
El Greco
Mythodea
Vendég
2003. 12. 02. 0:00
Én is imádom Vangelist és KB. 4 és fél éves korom óta szeretem. Úgy gondolom nincs jobb szám az
1492:A Paradicsom meghódítása címú lemezen lévő 2. és 11. számnál. Annyi érzelem van benne ,hogy szinte elviselhetetlen.....
1492:A Paradicsom meghódítása címú lemezen lévő 2. és 11. számnál. Annyi érzelem van benne ,hogy szinte elviselhetetlen.....
Vendég
2003. 12. 01. 0:00
Én is szeretem nagyon vangelist,hogy van-e weboldala nem tudom.Neked megvan minden letezo albuma?Egy ilyen reszletes leirast az eddigi osszes album cimerol szivesen elfogadnek es megkoszonnem.Elore is
quattro
2003. 11. 23. 0:00
Ha ismerősöd vagyTe Magad érintett vagy a témában, légy szíves add meg a címem ill. jelentkezz ()! Ha tudsz idetartozó címeket -akár web, akár e-mail- azt is köszönettel veszem. Jó lenne egy magyar Vangelis Fan Club! Van ilyen? Ha nincs, csináljunk!! (Minden értelmes lénynek válaszolok.)