Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Dance, Pop
LL Junior rajongokat keresek cigányul irjatok ha tudtok
létrehozva: 2003. 12. 27.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2006. 05. 18. 22:21
Dikászovaleszánáleszdzsánáleszválesz!
Vendég
2006. 05. 15. 14:40
anyab***ó állatok
Vendég
2006. 05. 11. 13:07
hát dicsak more
Vendég
2006. 05. 11. 12:12
Helyesbítés,a címem:k u r v a a n y a t o k
A primitívebbek kedvéért szóközök nélkul k*csögök
A primitívebbek kedvéért szóközök nélkul k*csögök
Vendég
2006. 05. 11. 12:09
R*hadt k*csög cigányok!Húzzatok vissza Indiába és ha már ott jártok,akkor nézzétek meg azt a k*rva székleteteket, kb úgy fog ki nézni, mint ti!Ti kötekedős f*ssz*pók!Jó cigány,a hallott cigány!B*sszátok meg a k*rva anyátok, így is sokan vagytok,válasszátok az öngyilkosságot vagy a Miép-et!!!Meg ki a f*sz az a LL Junior?Gondolom ő is retek.Köszönöm a lehetőséget hogy hozzászólhattam ehhez a sz*rhoz.Bárcsak tovább élt volna Hitler,akkor nem tartanánk itt hogy minden 4.-ik gyerek retkes. Az email címem:k* Hajrá a levelekkel!!!
Vendég
2006. 05. 10. 2:11
te mange szotekera vityiro nazsana tururu,
Vendég
2006. 05. 10. 2:10
te mange szotekera vityiro nazsana tururu,
Vendég
2006. 05. 05. 14:12
vujhko
Vendég
2006. 05. 04. 20:16
Imádlak Juni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bár csak velem járnál!vagy legalább a bátyám lennél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bár csak velem járnál!vagy legalább a bátyám lennél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2006. 04. 03. 14:29
"szerintem junior nagyon is király akinek nem teteszik ne halgasa és ne merjétek még egyszer kritizálni ti segfejek"
Húzzál vissza nyelvtanra és elemezd ki a hibáidat, Te selejt!
Húzzál vissza nyelvtanra és elemezd ki a hibáidat, Te selejt!
Vendég
2006. 04. 03. 14:06
szerintem junior nagyon is király akinek nem teteszik ne halgasa és ne merjétek még egyszer kritizálni ti segfejek
Vendég
2006. 04. 02. 12:21
koccoljatok már nem értelek mért irtok ide mikor szidjátok? mindenkinek van véleménye amit nem kell eltúlozni
Vendég
2006. 03. 29. 11:39
járj a cigányok közé azt azzá válsz
Vendég
2006. 03. 19. 19:16
Húbazz.
Vendég
2006. 03. 19. 16:23
erre most inkább nem mondok semmit...
Vendég
2006. 03. 19. 10:44
Syasztok
L.L.Junior a legjobb csávó!nem vagyok roma!De legszivesebben az lennék!!!
puszy egy lány(Tym)
U.I.:ha valaki írni akar e-mailt az írjon
L.L.Junior a legjobb csávó!nem vagyok roma!De legszivesebben az lennék!!!
puszy egy lány(Tym)
U.I.:ha valaki írni akar e-mailt az írjon
Vendég
2006. 02. 20. 19:20
kamaftu juni
Vendég
2006. 02. 14. 19:31
nem tuom mért kell veszekedni szerintem minden ember egyforma akármijen a bőre színe aki ezt nem érti meg az már az ő baja különös képpen én magyar vagyok és mégis tudok kicsit cigányol !!!!!
brigichan
2006. 02. 08. 16:32
Még egy rasszista bejegyzés, és törlöm a topikot.
Vendég
2006. 02. 04. 17:42
Sajnos nem érted. Nem én vagyok a rasszista, hanem ti! arasztoknak hívtok minket a saját országunkban! Miért nem élsz romániában, ha annyira utálod a magyarokat?
Vendég
2006. 02. 02. 14:27
szerintem is büdös ha valakinek ápolt szaga van...
Vendég
2006. 02. 02. 13:23
érdekes, hogy amikor a buszon vagyok általában büdüs ember ül vagy áll melém és ezek mindig magyarok...
Vendég
2006. 02. 01. 16:23
Csak annyit végzett el. Akkor is megbukott egy párszor.
Vendég
2006. 01. 31. 17:20
Tényleg csak 8 elemije van?????????????????
Vendég
2006. 01. 30. 20:50
Tényleg bántja a magyarokat hogy a romák menőbbek, ez van, nektek is tanulni kell táncolni, zenélni, aztán ti is jó sok csajszit tudtok felszedni :) Erről szól a történet, nem arról hogy mennyire utálnunk kell egymást :)
Mellesleg én roma vagyok :)
Mellesleg én roma vagyok :)
Vendég
2006. 01. 19. 14:56
Guest
2006-01-19 12:07:29
Takarodj!
2006-01-19 12:07:29
Takarodj!
Vendég
2006. 01. 19. 12:07
Sar te na, zhanav romanes, tjaj tu?
Vendég
2006. 01. 19. 10:06
JUNIOR A LEGJOBB!!!!!!!!!
TÖK JÓ HOGY KILÉPETT A FEKETE VONATBÓL MERT ÍGY ÖNMAGÁT ADHATJA .
NEM KELL A FATIMÁÉK ÁRNYÉKÁBA LENNIE
TÖK JÓ HOGY KILÉPETT A FEKETE VONATBÓL MERT ÍGY ÖNMAGÁT ADHATJA .
NEM KELL A FATIMÁÉK ÁRNYÉKÁBA LENNIE
skelly
2006. 01. 02. 19:29
most mi van itt már megint?
Vendég
2005. 12. 29. 1:26
Jesu Dod (Jesus' Tod)
[Musikk og tekst skrevet Februar 1993 a.y.p.s.]
En skikkelse la der pa bakken
sa vond at de blomster rundt visnet
en dyster sjel la der pa bakken
sa kald at alt vann ble til is
En skygge da falt over skogen
da skikkelsens sjel visnet bort
for skikkelsens sjel var en skygge
en skygge av vondskapens makt
[Musikk og tekst skrevet Februar 1993 a.y.p.s.]
En skikkelse la der pa bakken
sa vond at de blomster rundt visnet
en dyster sjel la der pa bakken
sa kald at alt vann ble til is
En skygge da falt over skogen
da skikkelsens sjel visnet bort
for skikkelsens sjel var en skygge
en skygge av vondskapens makt
Vendég
2005. 12. 28. 23:37
cigany=szar,f***=budos,lopos...
Vendég
2005. 12. 28. 21:42
HaHaHa
IDIÓTA!!!!!!!!!!!!!! F*szkalap
A2-vel alattam író
IDIÓTA!!!!!!!!!!!!!! F*szkalap
A2-vel alattam író
Vendég
2005. 12. 28. 21:39
Guest
2005-12-28 18:26:39 te S.EGGFEJ VAGY!!!!!
2005-12-28 18:26:39 te S.EGGFEJ VAGY!!!!!
Vendég
2005. 12. 28. 18:26
magyar=cigány
Vendég
2005. 12. 27. 18:23
LL Junior
A Fekete Vonat tagjaként még esélytelen volt bekerülni az irritálók válogatottjába, ezért kilépett a fejlődését hátráltató formációból, és szólóban zendített bele. Koncepciója zseniális volt: vegyítsünk könnyed, lakossági szintialapokat nálunk szinte ismeretlen, ragamuffin stílusú énekléssel, aranyláncos-ladafeltörős külsővel és egy közigazgatási államtitkárok közé keveredett eunuch sikolyaival. Érdekes kulturális különbség, hogy ha egy amerikai popper viselkedik és néz ki úgy, mint egy piti bűnöző, akkor az menő, ha egy magyar, akkor az olvasók megvadulva követelik az irritációs listára. LL Junior azzal lopta be magát a szívünkbe, hogy ötszáz forintból készült klipekben próbál úgy tenni, mint egy életigenlő aranyifjú.
A Fekete Vonat tagjaként még esélytelen volt bekerülni az irritálók válogatottjába, ezért kilépett a fejlődését hátráltató formációból, és szólóban zendített bele. Koncepciója zseniális volt: vegyítsünk könnyed, lakossági szintialapokat nálunk szinte ismeretlen, ragamuffin stílusú énekléssel, aranyláncos-ladafeltörős külsővel és egy közigazgatási államtitkárok közé keveredett eunuch sikolyaival. Érdekes kulturális különbség, hogy ha egy amerikai popper viselkedik és néz ki úgy, mint egy piti bűnöző, akkor az menő, ha egy magyar, akkor az olvasók megvadulva követelik az irritációs listára. LL Junior azzal lopta be magát a szívünkbe, hogy ötszáz forintból készült klipekben próbál úgy tenni, mint egy életigenlő aranyifjú.
Vendég
2005. 11. 17. 15:15
Ugyanezt írtam, pedig nem vagyok rasszista!!!
Vendég
2005. 11. 17. 9:52
NEKEM SEMMI BAJOM A CIGÁNYOKKAL, DE A RASSZISTÁKAT SEM KELL ELÍTÉLNI AZÉRT MERT BAJUK VAN A KISEBBSÉGGEL. ( AMÍG A VÉLEMÉNYÜKET MEGTARTJÁK MAGUKNAK)
Vendég
2005. 10. 26. 19:34
roma
2003-12-30
Mi van már pedig olyan sok lemezt eladitt LL Junior meg a listák.Különben is mivel a romák nem akarnak beilleszkedni a magyarnak kell cigányosodni ooii
Sajnos eggyet kell értenem veled!
2003-12-30
Mi van már pedig olyan sok lemezt eladitt LL Junior meg a listák.Különben is mivel a romák nem akarnak beilleszkedni a magyarnak kell cigányosodni ooii
Sajnos eggyet kell értenem veled!
Vendég
2005. 10. 23. 20:06
Az utolsó két hozzászólónak marhára igaza van!
Vendég
2005. 10. 21. 16:26
Guest
2005-10-21 15:42:08
"a magyarok is lopnak!!!
és kocsmába is járnak, de mind1"
Igen sajnos a magyarok között is akadnak tolvajok ,de a statisztika szerint sokkal töb cigány van a magyar börtönökben! Ez gondolom mindent megmagyaráz!
2005-10-21 15:42:08
"a magyarok is lopnak!!!
és kocsmába is járnak, de mind1"
Igen sajnos a magyarok között is akadnak tolvajok ,de a statisztika szerint sokkal töb cigány van a magyar börtönökben! Ez gondolom mindent megmagyaráz!
Vendég
2005. 10. 21. 16:17
a cigányok szerint sok magyar van??
ha annyira zavarja őket a "sok" magyar akkor miért nem húznak vissza Indiába?
azért mert ott még nagyobb a szegénység!
ne értsetek NEM VAGYOK RASSZISTA csak zavar , hogy manapság a cigányok a sztárok ,mindenki cigányzenét halgat , több cigány születik mint magyar , (ha érdekel valakit késöbb tovább sorolom) stb.
ha annyira zavarja őket a "sok" magyar akkor miért nem húznak vissza Indiába?
azért mert ott még nagyobb a szegénység!
ne értsetek NEM VAGYOK RASSZISTA csak zavar , hogy manapság a cigányok a sztárok ,mindenki cigányzenét halgat , több cigány születik mint magyar , (ha érdekel valakit késöbb tovább sorolom) stb.
Vendég
2005. 10. 21. 16:08
én nem tudom, hogy miért, de amikor a buszon utazom, és mellém áll egy büdös ember az eddig mindig magyar volt !!!
igaz hogy a cigányok is büdik na de a magyarok!!! az már nem baj mert magyar!!!???
ja cigány vagyok én is
igaz hogy a cigányok is büdik na de a magyarok!!! az már nem baj mert magyar!!!???
ja cigány vagyok én is
Vendég
2005. 10. 21. 15:42
a magyarok is lopnak!!!
és kocsmába is járnak, de mind1
és kocsmába is járnak, de mind1
Reszkó
2005. 03. 06. 10:29
SZERINTEM IGAZA VAN A ROMÁKNAK ABBA HOGY MAGYAR PARASZTOKBOL IS SOK VAN SÖT....DE!A ROMÁKNAK MEG VAN AZ A SZOKÁSUK VAGY NEMTOM LEHET H A VÉRÜKBE VAN DE LOPNAK!EZT NEM MINDEN ROMÁRA ÉRTEM DE SOK VAN AKI NEM H ELMENNE LOPÁS HELYETT INKÁBB DOLGOZNI MEG KOCSMA HELYETT!
Vendég
2005. 03. 05. 19:13
Jóóóó vagy Juni!!!!
Vendég
2005. 02. 12. 18:05
Szerintem kinézetre nem olyan szexi!
De jó pasi!
Csak az a baj hogy a táncot külföldi klippekből veszi!
És a stílusa se az övé!
De ezt Magyaro.-n csak ő csinálja így jó!
Remélem értitek mert elég bonyolultan írtam!
De jó pasi!
Csak az a baj hogy a táncot külföldi klippekből veszi!
És a stílusa se az övé!
De ezt Magyaro.-n csak ő csinálja így jó!
Remélem értitek mert elég bonyolultan írtam!
Vendég
2005. 01. 28. 18:30
blablablablabl ez egy lejárt lemez
Vendég
2005. 01. 11. 16:32
hello mindenki!
a cigányokkal az a baj(azér vannak fasza cigányok) hogy vannak!!!!!!!!!!!!
SZERINTEM
a cigányokkal az a baj(azér vannak fasza cigányok) hogy vannak!!!!!!!!!!!!
SZERINTEM
Vendég
2004. 11. 03. 23:18
Igazad van én is jól segbe dugnám azt a köcsögöt
Vendég
2004. 11. 03. 0:24
akárki akármit mond LL egy kibaszott jó hangú jó alakú helyes pasi!!!lennék vele egész éjjen át egy francia ágyban,de másnap hajnalban bye-bye-t nem mondanánk hogy legyen még jó sok csodás éjszakánk!!!!!jajj
álmok................
álmok................
Vendég
2004. 10. 25. 18:40
Ennyit tudnak a cigányszopókák
Vendég
2004. 10. 25. 15:17
bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla
Vendég
2004. 10. 25. 15:16
bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla bla-bla
Vendég
2004. 10. 25. 13:22
TE IS CIGÁNY VAGY?
Vendég
2004. 10. 25. 9:15
Sziasztok Junior rajongok!!Nem úgy volt,hogy a Junior rajongok írjanak!!A sok bunkó köcsög,meg tartsa meg magának a véleményét!!Én nagyon szeretem Junit,én is szívesen levelezek Junior rajongokkal!!Meg adom a számom,hívjatok:06-20-394-6890
Vendég
2004. 10. 22. 12:54
Hellloooooooooooo
Vendég
2004. 10. 21. 20:06
Hát akkor tanulj meg!Ki tart vissza kimész a cigánydombra azt kezdheted is.Menj és ismerd meg őket és a nyelvüket.Tanulj tőlük és idomulj hozzájuk hogy TE is olyan lehess mint ŐK. amd65
Vendég
2004. 10. 21. 16:57
én nem vagyok cigány, de nem is siidom őket.De aki őket fikázza az tanulja meg, hogy mindenki magából indul ki!!!
Vendég
2004. 10. 21. 16:55
én L.L. kedvéért megtanulnék cigányul
Vendég
2004. 10. 21. 13:05
Sziasztok!
Fontos információ mindenkinek!
KAraoke party a Geg-es/régi 4U/ Leventével a Bertram házban /régi rózsadomb söröző/ Jövő csütörtökön, okt 28-án!!! Lent lesz a Giovi is meg a Sanyika is! Mindenkit sok szeretettel várnak! Gyertek el ! Este 9-kor kezdődik!
Cim: II. ker Bimbó u. 2
Fontos információ mindenkinek!
KAraoke party a Geg-es/régi 4U/ Leventével a Bertram házban /régi rózsadomb söröző/ Jövő csütörtökön, okt 28-án!!! Lent lesz a Giovi is meg a Sanyika is! Mindenkit sok szeretettel várnak! Gyertek el ! Este 9-kor kezdődik!
Cim: II. ker Bimbó u. 2
Vendég
2004. 10. 20. 0:00
Így van teljesen jól látod a helyzetet. AMD65
Vendég
2004. 10. 20. 0:00
Az a baj a cigányokkal, hogy nem tudnak (és nem is akarnak, tisztelet a kivételnek) beilleszkedni.
Mert már bizony ott tartunk, hogy be kell, hogy illesszük őket a MI társadalmunkba, mert elküldeni nem lehet őket. Persze ez nem csak rájuk vonatkozik, hanem minden olyan emberre akinek itt semmi keresnivalója. Bőrszíntől és vallástól FÜGGETLENÜL!!!
A cigányság saját magának köszönheti az előitéletet. Miért is? A "More kirevágy há beléd állítom, a rozsdás bökőt!" és hasonló megnyilvánulások miatt.
Olyen ez, mint mikor egy anya nem tanítja meg a gyerekét, hogy mi módon viselkedjen idegen helyen.
Tipikus probléma még az "azé mer cigány vagyok?" hozzáállás. Munka. Dolgozni. Meló. Egy rétegnek ismeretlen szavak. Megmagyarázza: mert ő cigány és neki nem adnak munkát. És más cigánynak miért adnak, mi? Mert akarja bazdmeg azért. Megfürdik felvesz egy normális ruhát és ugyanúgy elmegy egy állásinterjúra mint más, nem cigány ember. És ha rátermett a munkára biztos, hogy megkapja.
Apropó rátermettség! Meg kell említeni az iskolázottságot is. Még még a munkanélküliséget meg lehet magyarázni, de a tanulásban senkit sem akadályozhat meg senki. Az iskolákban fajtól függetlenül elsajátítható a tudás. De nem inkább bronxi niggert játszik a nyolcban. Nem így kéne hozzá állni.
Annak ellenére, hogy nem szeretem a cigányokat , azt mondom, meg kell adni nekik a lehetőséget.
Aztán ezt vagy kihasználják, vagy nem. És ha nem, ne csodálkozzanak az előítéleteken.
Azt pedig ne felejtsék el, hogy MI VAGYUNK ITTHON!
Mert már bizony ott tartunk, hogy be kell, hogy illesszük őket a MI társadalmunkba, mert elküldeni nem lehet őket. Persze ez nem csak rájuk vonatkozik, hanem minden olyan emberre akinek itt semmi keresnivalója. Bőrszíntől és vallástól FÜGGETLENÜL!!!
A cigányság saját magának köszönheti az előitéletet. Miért is? A "More kirevágy há beléd állítom, a rozsdás bökőt!" és hasonló megnyilvánulások miatt.
Olyen ez, mint mikor egy anya nem tanítja meg a gyerekét, hogy mi módon viselkedjen idegen helyen.
Tipikus probléma még az "azé mer cigány vagyok?" hozzáállás. Munka. Dolgozni. Meló. Egy rétegnek ismeretlen szavak. Megmagyarázza: mert ő cigány és neki nem adnak munkát. És más cigánynak miért adnak, mi? Mert akarja bazdmeg azért. Megfürdik felvesz egy normális ruhát és ugyanúgy elmegy egy állásinterjúra mint más, nem cigány ember. És ha rátermett a munkára biztos, hogy megkapja.
Apropó rátermettség! Meg kell említeni az iskolázottságot is. Még még a munkanélküliséget meg lehet magyarázni, de a tanulásban senkit sem akadályozhat meg senki. Az iskolákban fajtól függetlenül elsajátítható a tudás. De nem inkább bronxi niggert játszik a nyolcban. Nem így kéne hozzá állni.
Annak ellenére, hogy nem szeretem a cigányokat , azt mondom, meg kell adni nekik a lehetőséget.
Aztán ezt vagy kihasználják, vagy nem. És ha nem, ne csodálkozzanak az előítéleteken.
Azt pedig ne felejtsék el, hogy MI VAGYUNK ITTHON!
katócska
2004. 09. 12. 0:00
Láttátok az ll.juior új klipjét?
MR.RAGGAMOFFIN
HA VALAKINEK MEGVAN EZ A SZÁN LÉCCI KÜLDE IDE:
LEVELEZEK IS AKÁR SZIVESEN FIU ÍRJATOK LÁNYOK IS
MR.RAGGAMOFFIN
HA VALAKINEK MEGVAN EZ A SZÁN LÉCCI KÜLDE IDE:
LEVELEZEK IS AKÁR SZIVESEN FIU ÍRJATOK LÁNYOK IS
Vendég
2004. 08. 23. 0:00
Junior nagyon jó fej inteligens és legalább megpróbálja a kissebséget magasabb szintekre emelni
zenei téren.
Taves bakhtalo romale savale.
SZIKE!
zenei téren.
Taves bakhtalo romale savale.
SZIKE!
Vendég
2004. 08. 18. 0:00
Hello!!!Nem tudjátok milyen elérhetőséhei vannak L.L.-nek? Mert én sehol sem találtam normális címet!Kössz
Vendég
2004. 08. 10. 0:00
SÁRKÁNY ELLEN SÁRKÁNY FŰ CIGÁNY ELLEN BŐRFEJŰ
ZSIDÓK ELLEN NÉMETEK ÉLJENEK A SKINHEADEK
INDUL A VONAT AUSVICBA INDUL A VONAT GÁ GÁ GÁ ZSIDÓ MTK
ZSIDÓK ELLEN NÉMETEK ÉLJENEK A SKINHEADEK
INDUL A VONAT AUSVICBA INDUL A VONAT GÁ GÁ GÁ ZSIDÓ MTK
Vendég
2004. 08. 06. 0:00
Mi a francért kell utálni, ez köcsögség én büszke vagyok rá hogy cigány vagyok és büszke vagyok a ,,tesómra " is azért amit elért ebben a világban, ahol ennyi ,,rasszista barom" él!!! Chumi : Kicsi Kory
Vendég
2004. 06. 04. 0:00
*************************ÁMEN***************************
AZ ALATTAM SZÓLÓ ÍRÁSÁRA:))
AZ ALATTAM SZÓLÓ ÍRÁSÁRA:))
Vendég
2004. 06. 02. 0:00
Hallo!!! Emberek ébresztő!!!!!Pont egy éve jártam itt utoljára, és a téma nem változott semmit!
Ez gáz!!!!Itt egy emberröl van szo és nem "cigányokrol" meg "a nagy Magyarokrol"!!!
Itt nem annak kéne lenni a témának, mi a származása, hanem annak jo e az amit csinál vagy nem!
Itt van 1-2 ember aki bejön tüzet szítani, és aki szereti Ju-t az ugrik rá!!!Én spec. minden evö vagyok, minden zenét szeretek és nem nézem fekete vagy fehér énekli, cigány vagy magyar, jo legyen és kész! Amugy megsugom vannak lusta, igénytelen, koszban élö magyarok is, nem csak cigányok!Nekem tetszik amit csinál, és én találkoztam is vele személyesen. Mér baj az hogy szerencsés ember? Én sok sikert kivánok neki! Ja magyar vagyok és kétszer nyomták fel a lakásom, magyarok voltak és nem cigányok BOCS!!!! Nos nekem tetszik és igy tovább JU!!!!!
Ez gáz!!!!Itt egy emberröl van szo és nem "cigányokrol" meg "a nagy Magyarokrol"!!!
Itt nem annak kéne lenni a témának, mi a származása, hanem annak jo e az amit csinál vagy nem!
Itt van 1-2 ember aki bejön tüzet szítani, és aki szereti Ju-t az ugrik rá!!!Én spec. minden evö vagyok, minden zenét szeretek és nem nézem fekete vagy fehér énekli, cigány vagy magyar, jo legyen és kész! Amugy megsugom vannak lusta, igénytelen, koszban élö magyarok is, nem csak cigányok!Nekem tetszik amit csinál, és én találkoztam is vele személyesen. Mér baj az hogy szerencsés ember? Én sok sikert kivánok neki! Ja magyar vagyok és kétszer nyomták fel a lakásom, magyarok voltak és nem cigányok BOCS!!!! Nos nekem tetszik és igy tovább JU!!!!!
Vendég
2004. 05. 28. 0:00
lljunior nem csak jo pasi de kurva jol énekel ugyhogy huzzon a picsába azok a cinni mizsekm akik utálják őt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bruma és vivi
bruma és vivi
Vendég
2004. 05. 21. 0:00
És akkor mi van ha cigány te büdös gyökér???lehánynád...?ha ha ha,kíváncsi vagyok téged hányan hánynának le!
Csak tudod mi a ciki?szídod mint a bokrot meg még rajtad kívül néhány fasz és közben még a nevét sem tudjátok és abszolut nem is ismeritek!Kik vagytok ti hozzá képest?senki kis csicska gecik!!!
Jeny:-¤
Csak tudod mi a ciki?szídod mint a bokrot meg még rajtad kívül néhány fasz és közben még a nevét sem tudjátok és abszolut nem is ismeritek!Kik vagytok ti hozzá képest?senki kis csicska gecik!!!
Jeny:-¤
Vendég
2004. 05. 19. 0:00
LL Juniorhoz szeretnénk intézni egy kérést!A barátnőm és én szeretnénk a te háttérénekesed lenni.Ha ezt elképzelhetőnek tartod írj e-mailt a következő e-mail címre . Köszi: Aranka
Vendég
2004. 05. 16. 0:00
Mocskos cigányok, takarodjatok haza a picsába.
Ez a füstösképű lljocó, dzsunior vagykicsoda meg ne akarjon nekem villogni, mert még véletlenül lehányom ha közel jön.
undorító
Ez a füstösképű lljocó, dzsunior vagykicsoda meg ne akarjon nekem villogni, mert még véletlenül lehányom ha közel jön.
undorító
Vendég
2004. 03. 18. 0:00
CSAK ELŐBB TANULJ MEG HELYESEN ÍRNI,MERT EZT KURVÁRA NEM ÍGY KELL LEÍRNI:):):):):):)RÖHEJ VAGY ÖREG KOMOLYAN:):):):):):):)
Jeny
Jeny
joint
2004. 03. 17. 0:00
Nista kerelá !
Csámesz kámesz !
Távesz Bachtarlo !
na tessék romául irtam örülsz bazdmeg?
Csámesz kámesz !
Távesz Bachtarlo !
na tessék romául irtam örülsz bazdmeg?
Vendég
2004. 02. 23. 0:00
Te hülye PICSAAA!!!!!!!!!!A Laci tud magyarul,angolul,cigányul beszélni /+ÍRNI/!!!HELYESEN!!!!!
Te vagy a szerencsétlen és nem a Juni!!
eLŐBB TANULJ + TE HELYESEN íRNI!!!
NEM IS ISMERED!!!!!ELŐBB BESZÉLJ VELE MIELŐTT ELDÖDTÖD,HOGY TUD MAGYARUL!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te vagy a szerencsétlen és nem a Juni!!
eLŐBB TANULJ + TE HELYESEN íRNI!!!
NEM IS ISMERED!!!!!ELŐBB BESZÉLJ VELE MIELŐTT ELDÖDTÖD,HOGY TUD MAGYARUL!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2004. 02. 23. 0:00
A szandra annak a szerencsétlen buta cigánygyereknek irt angolul??????????talán még magyarul sem tud irni olvasni helyesen!!!
Vendég
2004. 02. 22. 0:00
na cigányimádo baszottarcu akkor az elöbbit fejtsd meg látom cigányul tudsz(talán cigány vagy)de az angol is megy e????????,
Vendég
2004. 02. 20. 0:00
ll junior!!
i'm szandra 16 i really want you to write to me on e-mail and write the anwsers that i asked from you when i wrote to you.
thank you:"szandra 16"
write soon!!!!!i' going to wait for the letter.
i'm szandra 16 i really want you to write to me on e-mail and write the anwsers that i asked from you when i wrote to you.
thank you:"szandra 16"
write soon!!!!!i' going to wait for the letter.
funkface
2004. 02. 13. 0:00
Hát ez a kérdés igazán szép.Én mint soknyelven beszélő ,világjáró,intellektuell fazon csak annyit tudok hozzászólni ala lovari hogy:SZOSZTÁR CSI HÁTYÁRESZ SZO PENÁV LE ROMANESZ.ÁS DEVLÁ SZÁN LL.JUNI
NA JÓ ,GYEREKEK!A Rasszizmus télleg nem szép dolog.Ezért szeressük egymást.Te is egymást meg én is egy mást.ha engem kérdeztek én a rasszisták ellen és LL JUNIORral vagyok.CSUMI
NA JÓ ,GYEREKEK!A Rasszizmus télleg nem szép dolog.Ezért szeressük egymást.Te is egymást meg én is egy mást.ha engem kérdeztek én a rasszisták ellen és LL JUNIORral vagyok.CSUMI
KARESZ
2004. 02. 09. 0:00
Szia JENI! Nem emlékszel rám! Karesz 18 vagyok! Írj pussy
( a viván leszek= lehet hogy más néven)
( a viván leszek= lehet hogy más néven)
KARESZ
2004. 02. 08. 0:00
Szia JENI! VAGYIK! ÍRJ! pUSSY
Vendég
Szasztok!!!!!!
én imádom LL.-t ez nekem valo!!!!!!!
szasztok: barbi
én imádom LL.-t ez nekem valo!!!!!!!
szasztok: barbi
Carmen
ITT VAGY KARESZ?
Vendég
2004. 02. 07. 0:00
én nem vagyok roma csak az apám meg az anyám
Vendég
2004. 02. 03. 0:00
Szia!
Én nem vagyok roma, csak így gondolkodom erről a témáról.
Én nem vagyok roma, csak így gondolkodom erről a témáról.
Vendég
2004. 02. 02. 0:00
Teljesen igaza van az elöttem szólónak!!!!Nem kell,Nem lehet senkit álltalánosítani!!!!
Te is roma vagy?
Lécci írj44444
Te is roma vagy?
Lécci írj44444
Vendég
2004. 02. 02. 0:00
Én nem értem azokat az embereket, akik általánosságban gyülölnek egy fajt. Ha valaki 10. szer is betörne hozzám, azt a konkrét embert utálnám. És ha neked speciel meggyülik a bajod egy magyar emberre.l ( feltételezem te is az vagy ) : akkor az egész magyarságot utálni fogod?
Oké, van abban valami, hogy a cigányok nagy része lusta, tisztességtelen, stb... De ettől függetlenül nem szabad az összessel szemben előítéletekkel lenni. Úgyanúgy vannak normális cigányok, és normális emberek, mint ahogy tisztességtelenek.
Oké, van abban valami, hogy a cigányok nagy része lusta, tisztességtelen, stb... De ettől függetlenül nem szabad az összessel szemben előítéletekkel lenni. Úgyanúgy vannak normális cigányok, és normális emberek, mint ahogy tisztességtelenek.
Vendég
2004. 01. 25. 0:00
majd ha tizedszer is ugyanaz a cigány család tör be hozzád és ha találkozol vele meg is mondja de nincs bizonyiték meg tudod te is milyenek a romák.
Vendég
majd ha tizedszer is ugyanaz a cigány család tör be hozzád és ha találkozol vele meg is mondja de nincs bizonyiték meg tudod te is milyenek a romák.
Vendég
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem minden roma egyforma fogdd már fel!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2004. 01. 24. 0:00
Én magyar vagyok,de semmi bajom a romákkal szerintem meg kéne tanulnunk nem különbséget tenni ember és ember között!
Vendég
2004. 01. 14. 0:00
na most mi van?
AMD 65
2004. 01. 14. 0:00
szakma+érettségi más nem is lesz
Vendég
2004. 01. 13. 0:00
Azért nem biológus, mert a biológus ismeri a biológiai definícióját a faj szócskának, ezért nem használja népcsoportokra. Bölcsész csak megérzés, de leginkább azért, mert akkor nem nézné ilyen élesen az egészet.
Zászlólóbálás: Nemzetközi sporteseményeken van helye (pl olimpián jó dolog, ez tény). Ezen túl itthon csak nemzeti ünnepekkor van értelme. Mindenki tudja, hogy melyik országban vagyunk. Ennél fontosabb a választékos nyelvhasználat, stb.. Ezt meg sok magát hungaristának valló személy elfelejti..
Végzettségem, érettségi, és most 1 orvostudományi 1etemre járok. Hogy milyen szak, az azt hiszem mind1.
VÉgül pedig azért vagyok Magyarországon, mert anyám magyar, én itt nőttem fel, ebből következik, hogy magyar vagyok, tehát nem megyek innen sehova.:) Éltem USAban, és úgy volt, hogy ott is maradok, de Mo-t jobban szeretem, így hazajöttem. Szerintem ez hazaszeretet. Node mind1.
Zászlólóbálás: Nemzetközi sporteseményeken van helye (pl olimpián jó dolog, ez tény). Ezen túl itthon csak nemzeti ünnepekkor van értelme. Mindenki tudja, hogy melyik országban vagyunk. Ennél fontosabb a választékos nyelvhasználat, stb.. Ezt meg sok magát hungaristának valló személy elfelejti..
Végzettségem, érettségi, és most 1 orvostudományi 1etemre járok. Hogy milyen szak, az azt hiszem mind1.
VÉgül pedig azért vagyok Magyarországon, mert anyám magyar, én itt nőttem fel, ebből következik, hogy magyar vagyok, tehát nem megyek innen sehova.:) Éltem USAban, és úgy volt, hogy ott is maradok, de Mo-t jobban szeretem, így hazajöttem. Szerintem ez hazaszeretet. Node mind1.
Vendég
Guest lehet h neked a zászlólóbálás röhelyes, de az te vagy, most tegyük félre h vki nacionalista vagy nem egy pillanatra de sztem a legtöbb emberben igenis jó érzéseket kelt ha látja mondjuk a saját nemzete "zászlólóbálását"
nekem eddig túlzott bajom nem volt a négerekkel, max annyi h zp tele van velük és ha rád akaszkodnak a fenének se sikerül őket elhessegetni...(nekik aztán hiába oioz az ember :D)
AMD65 meg miért ne lehetne bölcsész? vagy biológus?
de ha már itt tartunk te pl milyen végzetséggel rendelkezel? csak puszta kiváncsiság... ja és még egy kérdés: miért jöttél és vagy még mindig Magyarországon?
Niki
nekem eddig túlzott bajom nem volt a négerekkel, max annyi h zp tele van velük és ha rád akaszkodnak a fenének se sikerül őket elhessegetni...(nekik aztán hiába oioz az ember :D)
AMD65 meg miért ne lehetne bölcsész? vagy biológus?
de ha már itt tartunk te pl milyen végzetséggel rendelkezel? csak puszta kiváncsiság... ja és még egy kérdés: miért jöttél és vagy még mindig Magyarországon?
Niki
Vendég
AMD:) Mostanában könnyebb az biztos. Csakhogy én 17éve élek itt. 96-97ig kurva nehéz volt. És még most is évente 1-2szer belém kötnek annak ellenére, hogy "követendő példa" vagyok. Azt meg nem értem, h hogy jön ide a zsidóbarát média? A zsidók kevésbé szeretik a feketéket mint a "fehéreket" (nekem ők is fehérek bárki bármit mond). A férfi homoszexualitás meg nem divat. Ha a VVből indulsz ki, akkor a pornósztárság meg csippendél-fiúság is divatnak számít.. No mind1. Úgy tűnik nem vagy toleráns. Ami nekem ebben az egészben vicces, hogy ha valaki büdös, akkor én azért nem szeretem mert büdös, és nem keverem bele az illető etnikai hovatarozását. Bizonyára ez azért van, mert 1: én tudom milyen ha lenéznek a "másságod" miatt. 2: éltem külföldön, és több társadalmi mintával is rendelkezem.. Ebből következően nem nézem hülyének azt aki máshogy csinálja a dolgait. Ez ugyanis jellemző a magyarságra. Aztán meg csodálkoznak amikor ugyanígy bánnak velük külföldön...
AMD 65
Nevezd aminek akarod faj nép tipus mindegy tudjuk miröl van szo a büdös szag lehet belső kiáradás is nem testszag hanem ránézésre az ilyenek gyanusak büdösek szoktak lenni gondolja az ember most már érted mi történt akkor.Nem értem hogy történhetett a dolog hiszen a négereket most annyira isteniti a média minden velük van tele ők most a követendő példa,különleges lények ezt eröltetik meg a buziságot a zsidobarát média
Vendég
Kevés dolog van ami könnyebben mosolyra fakaszt mint a hungaristák zászlólóbálása, és mellverése. Az OI! a skinheadek csatakiáltása, akiknek amúgy (felmérés szerint) kb 41%a fasiszta/rasszista. A dolog azért vicces igazából, mert a skinhead zenének a gyökerei Jamaikába nyúlnak vissza...(Ennyit a fehér hatalomról).
"milyen stilust képviselek? hungarista vagyok, ha ilyen értelemben kérdezted..."
Hehe. A hungarizmus mióta stílus? Mind1 minősíti ojnikolettát. Tőlem már húzódtak félre undorodva, pedig nem vagyok büdös. Ugyanis én fekete vagyok félig, és őszintén szólva én is azon derültem nagyokat, hogy milyen szánalmasan ostobák tudnak lenni az emberek amikor elhúzódnak tőlem.
A magyar meg mióta faj. AMD65 megkérdezhetem, h milyen irányú végzettségel rendelkezel? Biológus tuti nem, és bölcsész sem hiszem. Ezt nem sértegetésből mondom, csak kíváncsi vagyok, h mi alapozza meg a világnézetedet.
"milyen stilust képviselek? hungarista vagyok, ha ilyen értelemben kérdezted..."
Hehe. A hungarizmus mióta stílus? Mind1 minősíti ojnikolettát. Tőlem már húzódtak félre undorodva, pedig nem vagyok büdös. Ugyanis én fekete vagyok félig, és őszintén szólva én is azon derültem nagyokat, hogy milyen szánalmasan ostobák tudnak lenni az emberek amikor elhúzódnak tőlem.
A magyar meg mióta faj. AMD65 megkérdezhetem, h milyen irányú végzettségel rendelkezel? Biológus tuti nem, és bölcsész sem hiszem. Ezt nem sértegetésből mondom, csak kíváncsi vagyok, h mi alapozza meg a világnézetedet.
Vendég
Rudeboy: milyen stilust képviselek? hungarista vagyok, ha ilyen értelemben kérdezted....
az OI jelentését meg irja le az aki elkezdett ezzel baszogatni, ugyanis nem én fitogtatom itt az eszemet
Marian téged meg megnyugtatlak, nem kell sokáig álnom a buszmegben,mert gyorsan jön a következő busz és nem lakok cigánynegyedben, tehát nincs belőlük olyan sok ( de lehetne ennél kevesebb is :) )
OI
Niki ( a Nikoletttől még mindig falra mászok)
az OI jelentését meg irja le az aki elkezdett ezzel baszogatni, ugyanis nem én fitogtatom itt az eszemet
Marian téged meg megnyugtatlak, nem kell sokáig álnom a buszmegben,mert gyorsan jön a következő busz és nem lakok cigánynegyedben, tehát nincs belőlük olyan sok ( de lehetne ennél kevesebb is :) )
OI
Niki ( a Nikoletttől még mindig falra mászok)