Fórum » MUSIC.HU » Hírek
Monstre-dedikált Ákos
létrehozva: 2004. 10. 11.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2005. 03. 13. 11:36
Ákos a legtehetségesebb!!! Mit akartok má' a műrostos, 1nyári nyirvogásoktól? Ő legalább konzervatív személyiség! 4ever Ákos!!!
Vendég
2005. 02. 23. 15:24
Kedves Zoli!Neked azért unalmas mert nem érted amit üzen a dalaival.Kár.Nem tudod hogy mit hagysz ki!
Vendég
2005. 02. 23. 15:22
Sziasztok!Szerintem Ákos egy színes egyéniség.A dalai nagyon jók,az a lényeg hogy nem énekel hülyeségekről.Néhány dala elgondolkodtattó és szerintem ez fontos.Ha vkinek nem tetszenek Ákos dalai,akkor az tartsa magában amit gondol!Ennyi.Sziasztok!Niki
Vendég
2004. 11. 13. 21:49
zoli akko te hallgassá bejonszét meg britnyit
hev ö gúd tájm
hev ö gúd tájm
Vendég
2004. 10. 31. 23:10
Ákos rulez!!!!!!!!
Zoli
2004. 10. 19. 0:00
Szerintem UNALMAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E.T.
2004. 10. 18. 0:00
Sziasztok!
Én is csak dicsőíteni tudom és bár sokan rajongunk érte , mégis akadnak olyanok akik nem osztják a véleményünket. Őket csak sajnálni tudjuk! Nincs még egy ilyen ember aki nem csak a sablonos dolgokról énekel, hanem az életet és a vele járó nehéz és fájdalmas viszontagságokat is elmondja. Minden dala mögött van valami, ami vonzóvá és érdekessé teszi magát a dalt és egyben előadóját is. további sok sikert kívánok neki! puszi:Eva
Én is csak dicsőíteni tudom és bár sokan rajongunk érte , mégis akadnak olyanok akik nem osztják a véleményünket. Őket csak sajnálni tudjuk! Nincs még egy ilyen ember aki nem csak a sablonos dolgokról énekel, hanem az életet és a vele járó nehéz és fájdalmas viszontagságokat is elmondja. Minden dala mögött van valami, ami vonzóvá és érdekessé teszi magát a dalt és egyben előadóját is. további sok sikert kívánok neki! puszi:Eva
Vendég
2004. 10. 16. 0:00
gnikug hfuhfhjrufjnvdfijgnvdifnbonbionortnunndoufgnengioniodggnihweg
Vendég
2004. 10. 14. 0:00
nagyon inádom ezt az embert, senki soha nem fog olyan sikereket elérni mint ő. ő egy nagyszerű ember, csak azt nem értem miért bántják állandóan(pl.:terror háza). remélem még 10 évig ilyen sikeres lesz!!!!!kedves egészséget neki. a feleségének. és a gyermekeinek(a születendőnek is)! kívánom hogy legyen szerelmes!
medox
2004. 10. 13. 0:00
Szijasztook!!!
Én nagyon szeretem Ákost....sőt,az egész caládom imádja!!!:)))
Azt nagyon,de nagyon sajnálom,hogy nem tudtam elmenni egy koncertjére sem!:'(((((
De viszont a tesómék már voltak vagy 2 koncerten ,és most mennek a 3.-ra!!!:)))
Bárcsak én is ott lehetnék....
Dehát ez az élet le vok égve ,mint állat,sajna!!!
:((
Nagyon sok sikert kívánok a további munkájához!!!!!!
Na és persze a születendő kigyermekéhez is sok-sok egészséget kívánok!!!!!!!!!!
Szijasztoook!!!!
Én nagyon szeretem Ákost....sőt,az egész caládom imádja!!!:)))
Azt nagyon,de nagyon sajnálom,hogy nem tudtam elmenni egy koncertjére sem!:'(((((
De viszont a tesómék már voltak vagy 2 koncerten ,és most mennek a 3.-ra!!!:)))
Bárcsak én is ott lehetnék....
Dehát ez az élet le vok égve ,mint állat,sajna!!!
:((
Nagyon sok sikert kívánok a további munkájához!!!!!!
Na és persze a születendő kigyermekéhez is sok-sok egészséget kívánok!!!!!!!!!!
Szijasztoook!!!!
Vendég
2004. 10. 13. 0:00
Hello...
Köszönjük Ákosnak a kitartását, amiért becsülöm, elképesztő, hogy hajnali 1 óra magasságában is mosolyogva fogadta az embereket. Ez jól esett. Osztom az elöttem szóltak véleményét, fantasztikus mennyi ember szereti a zenéit, amit edig alkotott.
Minden jót Ákosnak!
Sziasztok. (a lány a mappával)
Köszönjük Ákosnak a kitartását, amiért becsülöm, elképesztő, hogy hajnali 1 óra magasságában is mosolyogva fogadta az embereket. Ez jól esett. Osztom az elöttem szóltak véleményét, fantasztikus mennyi ember szereti a zenéit, amit edig alkotott.
Minden jót Ákosnak!
Sziasztok. (a lány a mappával)
Vendég
2004. 10. 12. 0:00
"Talalkoznunk kell... Ismerj fel !" :)
Vendég
Ákos a legjobb!!
A májusi koncert frenetikus volt, az eső és a későbbi kezdés ellenére is!!
Találkozzunk Szfváron is!!!
A májusi koncert frenetikus volt, az eső és a későbbi kezdés ellenére is!!
Találkozzunk Szfváron is!!!
Vendég
Az Úr áldja meg a további munkáját Ákosnak!
Vendég
Ákos egyszerűen unikális.Boldogsággal tölt el,hogy
velem együtt ennyien szeretik a zenét,amit alkot.
Ott voltam a Kisstadionban,életem egyik legnagyobb
élménye ez a koncert.Köszönöm és üdv,Ákos!
Ádám
velem együtt ennyien szeretik a zenét,amit alkot.
Ott voltam a Kisstadionban,életem egyik legnagyobb
élménye ez a koncert.Köszönöm és üdv,Ákos!
Ádám
Vendég
Nagyon örülök, hogy Ákos van Nekünk! Nem sok zenész vagy előadó van, aki nemcsak jó de értékes zenét is "csinál" egyben! További sok sikert Ákos!!
Rena
Rena
Vendég
A Jó Isten küldjön több ilyen embert a közénk!
Vendég
2004. 10. 11. 0:00
Kriszta!
Köszi a cikket, újra átéltem a dedika előtti várakozást, Ákos fáradtan is kedves beszélgetését, a fotózást.
Üdv, Márti
Köszi a cikket, újra átéltem a dedika előtti várakozást, Ákos fáradtan is kedves beszélgetését, a fotózást.
Üdv, Márti
Vendég
Császár cikk! Senki nem ír erről, pedig ez fantasztikus! Köszi!
Vendég
Köszönjük Ákos a kitartást! Amennyiben lehetséges és időd engedi, pihenj sokat, illetve további hasonló sikereket! - htomi77
fkriszta
Neked mi a véleményed a cikkről?