Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Rap, Hip-Hop
Eminem fikázás
létrehozva: 2004. 11. 22.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2006. 02. 12. 16:51
ÉN BIROM MEG MINDEN DE NEM TOM RÉGEBBEN VALAHOGY JOBB ZENÉKET CSINÁLLT!
NA DE MINDEGY!
AZÉ MÉG MINIG SZERESSÜK!!!!!!!!!!!!!!
NÁ CSÁ.
NA DE MINDEGY!
AZÉ MÉG MINIG SZERESSÜK!!!!!!!!!!!!!!
NÁ CSÁ.
Vendég
2006. 02. 12. 14:05
Kia g..i meri fikázni ha megtom meg gyilkolom EMINEM MINDÖRÖKKÉ
Vendég
2005. 03. 25. 1:14
eminem má rég le lett oltva, csak ti nem veszitek észte, szakadjatok má le róla, asse tom má kiaz..Cimbalmos
DaDuKe
2005. 03. 23. 14:44
Na gyerekek, mielőtt beírtok valamit gondolkozzatok... Hol vagytok ti Eminemhez képest. Max fikázni tudjátok ahogy látom, a "méjnsztímmel együtt" de azért ehez hozzátartozik az is, hogy bármelyik tehetséges srác lehetne olyan pozícióban, ha annyian kedvelnek.És mivel Eminem eléggé fenntvan, ebből még ti is láthatjátok, hogy valamit csak tudhat... És nyílván nem úgy került oda mintha tüccer zenét nyomna, hiszen ahhoz zéró tehetség kell. Ráadásul jól jövedelmez. Igen, nyílván aki jól csinál valamit, annak jó élete van, mert megfizetik. De azért van különbség Eminem és az under között. Mivel neki már megvan a saját stílusa, és aki az underben van, az nyílván keresi a sajátját. Aki pedig a rappet nem kedveli, az nem értem mit akar itt }:) Ennyi erővel énis beírhatnám mindenhova, hogy SUX DANCE...
Vendég
2005. 03. 17. 23:44
Eminem az klassz gyerek. Birom a gyereket, annak ellenere hogy bizniszes, penzkeresos zenet csinal.
Like Toy Soldiers rulez :D
Like Toy Soldiers rulez :D
Vendég
2005. 03. 12. 18:06
azta krv-a ekkora hülyegyereket!!! eminem is rap....fasza vagy haver
Vendég
2005. 03. 01. 22:15
slim shady is rap
Vendég
2005. 02. 16. 11:21
Fúj Eminem! Menjen inkább opera énekesnek!
Vendég
2005. 01. 30. 18:04
Fikázátok magatokat!!! Minden embernek magába kéne nézni-e és magába keresni a hibát,nem másokba!!!!!
na de tök mind1 mert az ilyen faszok mint ti nem értitek mit mond egy EMINEM rajongó!!!
na de tök mind1 mert az ilyen faszok mint ti nem értitek mit mond egy EMINEM rajongó!!!
Vendég
2005. 01. 27. 21:29
szerintem eminem nem egy senki!! csak nagyon keveset köszönhet Dre-nek mert az első két lemezében nem segített senki!! és ha nem karolja föl DRE akkor magától is sztár lesz!!! szívtál te seggarc!!!!
Vendég
2005. 01. 26. 8:09
SZERINTAEM EMINEM EGY NAGY SENKI, DR.DRE NEK KÖSZÖNHETI AZ EGÉSZ KARIERLYÉT!NEM NEKI VALÓ A RAP ZENE!!!!!!
Vendég
2005. 01. 24. 11:30
Odavagy érte mintha isten lenne! jó arc kevesen jönnek fel így a semmiből de reppelni nem tud! ha csak őt szereted akkor nem vagy igazi rapper! én is birom de ő is csak egy a sok közül!
Vendég
2004. 12. 11. 19:23
Szerintem EMINEM kibaszott jo arc!!Bárki bármit mond!Szerintem aki ezt nem igy látja az csak irigy rá
mert Eminem sáját maga ,egyes egyedül jutott el odáig ahol most van!Senki nem mondhatja ra hogy
nem ért ahhoz amit csinál,hisz elég jól meg tudta magát szedni mbelőle.És a CD eladási listákon is mindig az első hejen állt! SZOVAL EMINEM A KIRÁLY ÉS BÁRMENYIRE FÁJ AZ IGAZSÁG AZ IS MARAD!!!
Es ha valaki nem birja a buráját (ami nem baj mert ízlések és pofonok)az ne fikázon önmagánál sokkal tehetségesebb embereket!Se eminemet se mást!!
mert Eminem sáját maga ,egyes egyedül jutott el odáig ahol most van!Senki nem mondhatja ra hogy
nem ért ahhoz amit csinál,hisz elég jól meg tudta magát szedni mbelőle.És a CD eladási listákon is mindig az első hejen állt! SZOVAL EMINEM A KIRÁLY ÉS BÁRMENYIRE FÁJ AZ IGAZSÁG AZ IS MARAD!!!
Es ha valaki nem birja a buráját (ami nem baj mert ízlések és pofonok)az ne fikázon önmagánál sokkal tehetségesebb embereket!Se eminemet se mást!!
Vendég
2004. 11. 25. 13:19
nem imádom EMINEMET,de nány számát megghallgatok amúgy birom a búrtáját!!!Niky,Doha
Vendég
2004. 11. 24. 23:04
Kedves: Guest/Rico
2004-11-24 11:45:36
Van ennel jobb magyar zene. Azert mert te nem tudsz rola attol meg van. En ismerek egy ilyen bandat, angolul lokik, nevet nem mondanek. De hidd el nekem, K***A jok.
Eminemhez meg csak anyit hogy nem a legobb. PONT
Haldyr
2004-11-24 11:45:36
Van ennel jobb magyar zene. Azert mert te nem tudsz rola attol meg van. En ismerek egy ilyen bandat, angolul lokik, nevet nem mondanek. De hidd el nekem, K***A jok.
Eminemhez meg csak anyit hogy nem a legobb. PONT
Haldyr
Vendég
2004. 11. 24. 22:47
EMINEM EGY IDIOTA
Vendég
2004. 11. 24. 11:45
jo zene ,jo koma ti meg magyar fikák miért nem csináltok ilyen színvonalú zenét/rico/
Vendég
2004. 11. 22. 23:27
Szerintem jó de lehetne szar is.
Maca
2004. 11. 22. 19:09
Eminem egy nagyon jó rapper! Hagyjátok békén! Ha nem szeretitek mi a francért írtok róla?
Vendég
2004. 11. 22. 14:12
Minek foglalkoztok eminemmel ha utáljátok?