Fórum » MUSIC.HU » Hírek
Regina és Tóth Tibi tetováltatott!
létrehozva: 2004. 12. 22.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2008. 08. 10. 12:35
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2008. 08. 10. 12:33
sziasztok szerintem öszeilettetek
Vendég
2006. 06. 02. 14:48
A pénz és a befolyás sokat számít, de lehet hogy Regina megtalálta Tiborcban azt akit egész életében szerethet,ezzel csak egy baj van hogy nem engem ismert meg előbbbbbbb::::::)))))))))))).
Vendég
2006. 03. 28. 1:28
Regina kedves aranyos csaj, bár valami nem stimmel nála, mert ezzel a 20 IQ-s műrockerrel jár hehehe
Vendég
2005. 12. 17. 15:25
Ja és még valami ,ha lesz új pasija vagy csaja az is megeshet,hogy a kezdőbetűje ugyanaz!!!!!!!! hehehe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2005. 12. 17. 15:20
Titeket kéne felrakni a szanalmas.hu-ra látom akit zavar a párkapcsolatuk azoknak pasi vagy csaj hiányuk van !!!! őszinte részvétem!!!!!!!! most szerelmesek majd ha elmúlik hát elmúlik ,közötök!? (ÉS EL LEHET TÜNTETNI A TETKÓKAT)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2005. 10. 04. 14:06
Szerintem ha valakinek nem tetszik ne fikázza a másikat!Tibi és Regina nagyon jó páros és nagyon jól megvannak és BOLDOGOK!!!! Kapja be az összes rosszindulatú k*csög!!!
Vendég
2005. 03. 23. 18:01
Regina minden idők egyik nője! :)
Vendég
2005. 02. 16. 8:48
Szerintem jó hangja van és a csajt is birom!
Vendég
2005. 02. 09. 18:50
Jaj de hülye vagy!Kis szőke picsa!
De jó cuccai vannak az bejön!
De jó cuccai vannak az bejön!
Vendég
2005. 02. 08. 18:40
jól énekel!szeretem a számait és nagyon szép nő szerintem elég tehetséges énekesnő!!
Vendég
2005. 02. 05. 19:15
Elég gáz neki a nagy rocker csávó egy csicsa babával!
Szép!
Szép!
Vendég
2004. 12. 30. 15:14
elég nevetséges.holnap arról olvashatunk, hogy a szolonrocker és a műanyag p*csa kutyát sétáltat vagy befizeti a közzös költséget?
legalább ti tartanátok a színvonalat a blikk fölé!
legalább ti tartanátok a színvonalat a blikk fölé!
(war)
2004. 12. 30. 7:45
saját tapasztalat?
Vendég
2004. 12. 29. 13:57
Elég nevetséges pláne, hogy Regina elég gyakran és könnyedén szokott továbbállni, jó sok betű fogja borítani a testét néhány éven belül...
Vendég
2004. 12. 28. 18:35
az ilyen tetkó kb. ilyen 15 éve volt divat, amikor mindenki magára tetováltatta az aktuális nőjének a nevét, aztán 30 éves korukra rajtuk volt a fél naptár.. enyhén volt röhejes ehheheh
Vendég
2004. 12. 28. 18:33
főleg amikor majd szitkozódások közepette szakítanak, a tetko meg életük végéig ott fog maradni rajtuk
mwuhahahhahah idióták.
mwuhahahhahah idióták.
Vendég
2004. 12. 28. 18:32
ezekkel a tetoválásokkal még nagyon sok kínos percet fognak szerezni maguknak
Vendég
2004. 12. 26. 12:41
fel kellene rakni a szanalmas.hu-ra... mint ahogy az egész magyar könnyűzenét is!
Vendég
2004. 12. 26. 0:33
Szegeny lánnyal jól kibabrált ez a Tibi. Rajta nagyítóval is nehéz lenne megtalálni azt az R betűt. De a csaj nehezebben rejti el!
Vendég
2004. 12. 24. 12:27
De lennék én is Hooligan! :)
Vendég
2004. 12. 23. 10:18
Hihetetlen fontos információ a hatalmas magyar zenei világból.
Szánalmas...
Szánalmas...
fkriszta
2004. 12. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?