Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Rock, Alternatív, Heavy Metal
PaPa Roach
létrehozva: 2005. 02. 09.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2007. 10. 26. 20:44
Kis Tanker
2007. 07. 27. 10:46
Én Tobin-t imádom a PR-ból.
Nagyon pang a fórum,mi van itt???!!!!
Nagyon pang a fórum,mi van itt???!!!!
Vendég
2006. 05. 27. 12:45
Divatzene...Gratulálok!Akkor hallgasd meg az első két albumukat(szóval tájékozódj)mielőtt ilyeneket pofázol.Ja,a címüket sem tudod...Old friends from young years,és Potatos for Christmas.Na,asszem ha ezt a kettőt hallanád,nem lenne ekkora a pofád.
Vendég
2005. 05. 09. 9:27
:DD (billyjoe)
Vendég
2005. 05. 06. 8:06
jacoby marha jól néz ki most hogy lefogyott(cak vissza ne hízza a leadottakat)a zenéjük is cool! A zenéjükben érzem a lüktetést amiért anno megszerettem őket.
Vendég
2005. 05. 05. 15:10
megkaptam a puszikat :) shaddix
Vendég
2005. 05. 04. 16:07
jah, és a PR nu-metal...:DD amúgy télleg jo az oldalam (legalábbis azt mondják) :DD :* (billyjoe)
Vendég
2005. 05. 04. 16:02
HI! nagyon örültem ,mikor megtaláltam itt a honlapom címét:DD (http://www.gportal.hu/paparoahc-site) nemtom, ki rakta, be de annak millió puszi:DD (billyjoe) :*
Vendég
2005. 05. 04. 14:55
bocs véletlen kicsivel írtam a neved
Vendég
2005. 05. 04. 14:54
itt egy magyar tündi:
http://www.gportal.hu/portal/paparoach-site/
http://www.gportal.hu/portal/paparoach-site/
Vendég
2005. 05. 03. 14:53
Imádom a Papa Roachot, légyszi ha tudtok róluk magyar oldalt írjátok le!Előre is köszi, Tündi
Vendég
2005. 04. 27. 14:15
Próbálj meg írni innen: http://www.mtv.com/bands/az/papa_roach/artist.jhtml
Csak regisztálnod kell és tudsz e-mail-t küldeni az együttesnek.
Csak regisztálnod kell és tudsz e-mail-t küldeni az együttesnek.
Vendég
2005. 04. 26. 22:36
(darknight)
Kösz a tippet de autogram címet ott sem találtam, .. lehetséges, ... hogy nincs a srácoknak ilyen elérhetősége?????????????
Kösz a tippet de autogram címet ott sem találtam, .. lehetséges, ... hogy nincs a srácoknak ilyen elérhetősége?????????????
Vendég
2005. 04. 24. 10:32
itt a legnagyobb papa roach fan oldal az igazi rajongóknak koncert videókkal és egyéb dolgokkal: http://www.paparoachunit.com/news.php
Vendég
2005. 04. 23. 21:15
nem tud valaki autogram címet mondani???????? nagyon örülnék neki!!!!!! (darknight)
Vendég
2005. 04. 23. 11:02
Kedves Adri!!!
Köszönöm a válaszodat és az oldalt ami írtál, megnézem.
pusz!
Én voltam az a Guest, aki kérdezte, hány éves Jacoby :))
Köszönöm a válaszodat és az oldalt ami írtál, megnézem.
pusz!
Én voltam az a Guest, aki kérdezte, hány éves Jacoby :))
Vendég
2005. 04. 22. 22:53
Hello mindenkinek! (darknight)
Csak hogy ne legyetek ekkora képzavarban, ... a Papa Roach New Metal :) ( vagyis nu-metal, ... ahogy jobban tettszik ) ez tuti, ...
jah és mégvalami .... ha valaki tud autogram címet akkor igazán közzé tehetné!!!!!
Amúgy ha valaki a PR-t divatzenének mondja, .. akkor az nem tom mit mondana a sokak által szerintem túlrajongott Linkin-re, ... na ők nyomnak divatzene, ... és mielőtt kinyitná valaki a pofáját és leugatná a zenéjüket, .. igazán elolvashatná a dalszövegeiket, ... ha már képtelen kihallani az értelmet, .. mellesleg tökre érthetőek még a kicsit zúzósabb részek is, ... ha elolvasná őket akkor rájönne .. hogy az értelmetlen divatzenékhez képest, az ő számaiknak igen csak van értelme, ... az más kérdés, hogy a ti ( ez a szidalmazókra vonatkozik) kicsiny agyatok ezt képtelen felfogni.
Jah, ... gportal-on nemrég nyilt egy új PR oldal, .. még kicsit kezdetleges, .. de nagyon nagy reményeket fűzök hozzá!!!!!
Csak hogy ne legyetek ekkora képzavarban, ... a Papa Roach New Metal :) ( vagyis nu-metal, ... ahogy jobban tettszik ) ez tuti, ...
jah és mégvalami .... ha valaki tud autogram címet akkor igazán közzé tehetné!!!!!
Amúgy ha valaki a PR-t divatzenének mondja, .. akkor az nem tom mit mondana a sokak által szerintem túlrajongott Linkin-re, ... na ők nyomnak divatzene, ... és mielőtt kinyitná valaki a pofáját és leugatná a zenéjüket, .. igazán elolvashatná a dalszövegeiket, ... ha már képtelen kihallani az értelmet, .. mellesleg tökre érthetőek még a kicsit zúzósabb részek is, ... ha elolvasná őket akkor rájönne .. hogy az értelmetlen divatzenékhez képest, az ő számaiknak igen csak van értelme, ... az más kérdés, hogy a ti ( ez a szidalmazókra vonatkozik) kicsiny agyatok ezt képtelen felfogni.
Jah, ... gportal-on nemrég nyilt egy új PR oldal, .. még kicsit kezdetleges, .. de nagyon nagy reményeket fűzök hozzá!!!!!
Vendég
2005. 04. 09. 14:32
Rock az apád farka, mikor bevizesedik.
Vendég
2005. 04. 09. 14:20
szasztok !!!!!
Szem s naon király,......ez teljesen rock, aki nem így látja ,az hülye a zenéhez!! A lovehatetragedy írtó yoó cd!!
Szem s naon király,......ez teljesen rock, aki nem így látja ,az hülye a zenéhez!! A lovehatetragedy írtó yoó cd!!
Vendég
2005. 04. 08. 12:18
szasztok
Vendég
2005. 03. 26. 15:51
Gusztustalan divatrock!!!!!!!!!
Vendég
2005. 03. 22. 10:28
Na, meg is találtam: 1976.07.28.-án született elvileg. Tehát 29 éves lesz. Mondtam én :)
Itt találtam: http://www.paparoach.xt.pl/
Csak kár, hogy enyhén lengyel honlap, és nincs rajta angol verzió.
De van egy rakás kép, és igazad volt: tényleg van felesége és két gyereke.
Szia:
Adri
Itt találtam: http://www.paparoach.xt.pl/
Csak kár, hogy enyhén lengyel honlap, és nincs rajta angol verzió.
De van egy rakás kép, és igazad volt: tényleg van felesége és két gyereke.
Szia:
Adri
Vendég
2005. 03. 22. 10:16
Kedves Guest 2005-03-21 14:20: Te kérdezted, hogy hány éves Jacoby? Ha igen, akkor ő 20-30 között van,
a 30-hoz jóval közelebb, mint a 20-hoz. Sajnos nem emlékszem pontosan, unokatesóm találta valahol, de azt
sem tudom, hol. De majd utánakutakodom, ha gondolod. Amúgy az általad írt rap-rock = deszkás.
(engem se buzeráljatok lécci, ha ti másként látjátok, amúgy is van annyi féle alfaj, hogy elég megkülönböztetni)
Metálnak szerintem egyáltalán nem metál zene. Úgy vélem, hogy rock a műfaja, nem annyira zúzós szerintem.
Az Infest tényleg lényegesen eltérő album, mint a másik kettő, ami nekem megvan (Lovehatetragedy, Getting
away with murder). Inkább a deszkásra formít. A másik kettő is nagyon jó.
Ennek a zenének legalább van értelme.
Ja, és én úgy tudtam, hogy egy fia van, feleségről nem tudok, bár úgy lenne logikus, mivel ott fityeg a gyűrű az
ujján :) Jacoby Shaddix a világ leges-legjobb pasija, ez tény, de a zene az valami fantasztikus!
Üdv:
Adri
U.I.: ha esetleg rosszul informált vagyok, javítsatok ki, de ne szidjatok össze. Annak nem lenne értelme. Köszönöm.
a 30-hoz jóval közelebb, mint a 20-hoz. Sajnos nem emlékszem pontosan, unokatesóm találta valahol, de azt
sem tudom, hol. De majd utánakutakodom, ha gondolod. Amúgy az általad írt rap-rock = deszkás.
(engem se buzeráljatok lécci, ha ti másként látjátok, amúgy is van annyi féle alfaj, hogy elég megkülönböztetni)
Metálnak szerintem egyáltalán nem metál zene. Úgy vélem, hogy rock a műfaja, nem annyira zúzós szerintem.
Az Infest tényleg lényegesen eltérő album, mint a másik kettő, ami nekem megvan (Lovehatetragedy, Getting
away with murder). Inkább a deszkásra formít. A másik kettő is nagyon jó.
Ennek a zenének legalább van értelme.
Ja, és én úgy tudtam, hogy egy fia van, feleségről nem tudok, bár úgy lenne logikus, mivel ott fityeg a gyűrű az
ujján :) Jacoby Shaddix a világ leges-legjobb pasija, ez tény, de a zene az valami fantasztikus!
Üdv:
Adri
U.I.: ha esetleg rosszul informált vagyok, javítsatok ki, de ne szidjatok össze. Annak nem lenne értelme. Köszönöm.
Vendég
2005. 03. 21. 14:20
Hm.. köszönöm a választ a kérdésemre, meg hogy egyáltalán reagáltatok, Na szal 1000 thanks!
Amúgy mi a műfaja a Papa Roach-nak? Mert hol azt írják, hogy rock, hol meg metál. Sztem zúzós.. :)
Az Infest nekem eléggé rap-rocknak tűnt ( ne kövezzetek meg, kéérlek!), a második album jobb, de ez a harmadik.... ez MARHA KIRÁLY és Jacoby is!!!!!! :)))))
Amúgy mi a műfaja a Papa Roach-nak? Mert hol azt írják, hogy rock, hol meg metál. Sztem zúzós.. :)
Az Infest nekem eléggé rap-rocknak tűnt ( ne kövezzetek meg, kéérlek!), a második album jobb, de ez a harmadik.... ez MARHA KIRÁLY és Jacoby is!!!!!! :)))))
Vendég
2005. 03. 19. 10:07
A Papa Roach az egyik legjobb és legnagyobb rockbanda!!! Aki nem szereti, húzzon el a p...ba, és fogja be a pofáját!!!Papa Roach forever!!!!!!!!!!!
Vendég
2005. 03. 19. 10:06
A Papa Roach az egyik legjobb és legnagyobb rockbanda!!! Aki nem szereti, húzzon el a p...ba, és fogja be a pofáját!!!Papa Roach forever!!!!!!!!!!!44
Vendég
2005. 03. 19. 7:44
Annak, aki leszólta a Papa Roach-ot: Neked mit jelent a zene? Mert a PR egyáltalán nem divatzene.
Értelme van az egésznek, nem fölösleges szófosás. Ha meg nem szereted hallgatni (mert nem kötelező),
akkor húzz el a bánatba és hagyd békén a normális embereket!
Papa Roach nagyon állat banda, hatalmas zenével és stílussal. Erről ennyit. Szép napot mindenkinek!
Értelme van az egésznek, nem fölösleges szófosás. Ha meg nem szereted hallgatni (mert nem kötelező),
akkor húzz el a bánatba és hagyd békén a normális embereket!
Papa Roach nagyon állat banda, hatalmas zenével és stílussal. Erről ennyit. Szép napot mindenkinek!
Vendég
2005. 03. 16. 18:54
A Papa Roach naggyon jó!!! Aki nem szeresse, ide ne is jöjjön!
A Scars az valami naon fain...
Nem tudja valaki, hogy hány éves a frontember, Jacoby Shaddix??? Csak azt tudom, hogy van felesége és két gyereke. Aki tudja, írja meg és azt is hogy hol olvasta!
Előre is köszi!
( ja és fontos.).
:)))
.... getting away with murder....
A Scars az valami naon fain...
Nem tudja valaki, hogy hány éves a frontember, Jacoby Shaddix??? Csak azt tudom, hogy van felesége és két gyereke. Aki tudja, írja meg és azt is hogy hol olvasta!
Előre is köszi!
( ja és fontos.).
:)))
.... getting away with murder....
Vendég
2005. 03. 12. 13:13
szerintem is ,ha csak fikázzátok a jó zenét akkor inkább ne is keressétek az ilyen honlapokat! :((
Szerintem is nagyon jó a legujabb számuk ,tetszik!! :))
Szerintem is nagyon jó a legujabb számuk ,tetszik!! :))
Vendég
2005. 03. 09. 15:27
Nem igaz!
Vendég
2005. 03. 08. 18:36
A Papa Roach egy mocskos undorító nyálas divatzene szerintem!
Vendég
2005. 03. 07. 11:23
~Rock Girl~
2005. 02. 26. 22:44
Az új klip nagyon kiráááály!!!!!!!!!! A Scars rohadtul jó szám. Ilyet még életemben nem hallottam nagyon cool!!!! Egyszerűen imááádom.
Vendég
2005. 02. 23. 23:13
Sziasztok!!!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Papa Roach TIGHTROPE (rejtett) számának ki az eredeti előadója (a reggae verzióé).????
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Papa Roach TIGHTROPE (rejtett) számának ki az eredeti előadója (a reggae verzióé).????
Rasmusgirl
2005. 02. 23. 17:52
Nagyon bírom őket
Vendég
2005. 02. 22. 11:08
HHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2005. 02. 22. 10:15
Szerintem nagyon-nagyon jó ez a zenekar.
Vendég
2005. 02. 21. 9:27
Jó kis csótányok! Szerintem a Last resort és a Broken Home szakít. Coby tök jó arc:-) De ez a murderos számuk is yooooooooooooo!
Vendég
2005. 02. 20. 17:44
jó a zenéjük
Vendég
2005. 02. 20. 17:34
MEG NE NÉZZÉTEK!!!
Vendég
2005. 02. 20. 17:18
Vendég
2005. 02. 20. 17:02
divatbanda
Vendég
2005. 02. 20. 17:01
Krály a zenéjük. Szerintem a Not Listening a legjobb.
Vendég
2005. 02. 13. 14:23
Figyu, aki azért ír, hogy fikázza a csapatot, az miért nem megy fel a kedvenc zenekara fórumjára, és ír azoknak? Szerintem a zenéjük király. Corie
Vendég
2005. 02. 13. 11:17
mind1ik száma szar főleg az új albumjul
Zsuvi
2005. 02. 13. 10:36
Ha itt járunk akkor sztem a Last resort a legjobb de tök mindegy mer mind joo!
Vendég
2005. 02. 12. 13:08
SZERINTEM A "TIME AGAIN" A LEGJOBB!
Zsuvi
2005. 02. 12. 12:41
:)
VeGa
2005. 02. 11. 22:10
Nagyon szép, amit írtál, igazán irodalmi, tiszteletem érte, komolyan, Kassák Lajos megirigyelhetné... De mi a fene ez? Esetleg mellékelhetnél egy kis értelmezést.
Vendég
2005. 02. 10. 0:46
szarosgábor a lábábam mögött
herém mindig sokat köpött
medve csak kosztillákban arcunk a tengernek a vérengző dallamomat
összefonokképem, nézni az ablakonsárok, ha engedi az anyaföld sarkantyúsa rúgva a bőrt disznónyeregek szemetet habzsolva gyászolva a hold hátán,rajongva hivattott dicsőségkérdők, tökréj muszát .. Európát és Amerikát
herém mindig sokat köpött
medve csak kosztillákban arcunk a tengernek a vérengző dallamomat
összefonokképem, nézni az ablakonsárok, ha engedi az anyaföld sarkantyúsa rúgva a bőrt disznónyeregek szemetet habzsolva gyászolva a hold hátán,rajongva hivattott dicsőségkérdők, tökréj muszát .. Európát és Amerikát
Zsuvi
2005. 02. 09. 22:03
kössz a "felvilágositást" a roach is végülis csótányt jelent csak leegyszerüsitve
Max
2005. 02. 09. 22:00
Csótányt. Az elsö albumon volt néhány ütös ugri-bugri himnusz, de sajnos már azon is töltelék volt a legtöbb. (sóhaj)
Zsuvi
2005. 02. 09. 21:59
oké majd megnézem a kedvedért
Zsuvi
2005. 02. 09. 21:58
Lécci fikázókk kíméljenek!!!
Vendég
2005. 02. 09. 21:58
cockroach nézd meg mit jelent angolszótárban
Zsuvi
2005. 02. 09. 21:57
????
Vendég
2005. 02. 09. 21:57
Cockroach
Vendég
2005. 02. 09. 21:56
ha már mindenféle topik van ez se maradjon ki lécci fikázók kíméljenek!!!!!