Fórum » MUSIC.HU » Hírek
Forogni fog a világ a NOX-al?
létrehozva: 2005. 03. 07.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
ronyka
2005. 05. 23. 17:53
Mindenre számítottam, de erre nem!
A NOX olyan profi előadást alkotott, hogy el nem tudom képzelni, hogy ki az aki őket megelőzte...
Azt sem tudtam, hogy mikor lesz a dalfesztivál, egyáltalán a magyar valamelyik tv közvetítette?
Valahogy nem nagyon hirdették... Bezzeg a gagyi műsorokat bezengik naponta többször is.
Egy ilyen ritkaságszámba menő műsort miért nem tudatják?
Nem találom az interneten sem!
Hol lehet a dalokat meghallgatni a versenyszámokat?
Tud valaki segíteni?
A NOX olyan profi előadást alkotott, hogy el nem tudom képzelni, hogy ki az aki őket megelőzte...
Azt sem tudtam, hogy mikor lesz a dalfesztivál, egyáltalán a magyar valamelyik tv közvetítette?
Valahogy nem nagyon hirdették... Bezzeg a gagyi műsorokat bezengik naponta többször is.
Egy ilyen ritkaságszámba menő műsort miért nem tudatják?
Nem találom az interneten sem!
Hol lehet a dalokat meghallgatni a versenyszámokat?
Tud valaki segíteni?
Vendég
2005. 05. 23. 12:39
Nagyon jó a zenétek.Sajnálom, hogy nem sikerült bejutnotok az első három közé.
Vendég
2005. 05. 22. 21:53
szar volt a nox
Vendég
2005. 05. 22. 10:46
Bomba jo a zenétek!
Vendég
2005. 05. 21. 21:24
a NOX volt a legg jobb még mindig akkor is ha én svédországban élek
Vendég
2005. 05. 16. 10:13
Szuper imádom a zenéteket !!! csak így tovább.
Vendég
2005. 05. 07. 0:19
I like your song! Serbia & Montenegro
Vendég
2005. 04. 29. 21:49
NEM TUDJA VKI HOL LEHET LETOLTENI NOX FOROGJ VILAG KLIPPET?
Vendég
2005. 04. 21. 15:03
Szerintem a NOX egy profi csapat! Nagy szerű az a látvány is amit a színpadon láthatunk! Fantasztikusak! Imádom őket! És nagyszerűen megoldották azt is, hogy a magyar népzenét, átvitték egy kicsit úgymond "discosabb" stílusba! Ezt arra értem, hogy a népzenék többsége igen lassú, ám a NOX szerintem elég jól felgyorsítja! Nekem is és apukámnak is Ők az egyik kedvencünk! Fantisztikus a NOX!!!!!
Vendég
2005. 04. 17. 22:06
Akárki akármit mond, a NOX egy profi, de mégis emberközeli koncertet tudott adni április 16-n Dunaújvárosban. Érdemes volt 50 km-t utaznunk ezért. Sztárallürök, nagyképűsködés nélküli csapat. A zenei és tánc stílusok pedig egymást nem zavarva ötvöződnek. Viktor és családja.
Vendég
2005. 04. 13. 9:33
A http://www.zeneszoveg.hu oldalon megtalálod a Nox-dalszövegek közt.
Vendég
2005. 04. 12. 9:08
nEM TUDJA V.KI HOL TALÁLOM MEG A fOROGJ VILÁG DAL SZÖVEGÉT?
Vendég
2005. 04. 10. 21:40
Sok sikert kivánok a NOX-nak. Nagyon szeretlek benneteket. Szilvi nagyon szép lány és irtó jó hangja van
Jó egészséget sok sok eladott lemeztkivánok nekik:-))
Andi
Jó egészséget sok sok eladott lemeztkivánok nekik:-))
Andi
Vendég
2005. 03. 24. 19:10
A nox zenéjében és koreográfiájában, kosztümjében a magyar elemeken kívül miért keveredik minden más nép/zene/i elem?
Ir, Izr., stb,?
Szándékosan kevernek?
Ir, Izr., stb,?
Szándékosan kevernek?
Vendég
2005. 03. 21. 8:24
A NOX újat alkotott???
Ez azért egy kicsit kemény . Aki így gondolja nézze meg a tavalyi Eurovizio győszetes produkciót és gondolkodjon el rajta hogy vél e felfedezni valami hasonlóságot. De ha már ellopták a produkciót legalább magyar elemeket építettek volna be. Mert ugyanis magyar elemeken kívül, minden más volt benne. Ír, Izr, stb
Ez azért egy kicsit kemény . Aki így gondolja nézze meg a tavalyi Eurovizio győszetes produkciót és gondolkodjon el rajta hogy vél e felfedezni valami hasonlóságot. De ha már ellopták a produkciót legalább magyar elemeket építettek volna be. Mert ugyanis magyar elemeken kívül, minden más volt benne. Ír, Izr, stb
Vendég
2005. 03. 20. 21:52
A Szilvire azt mondani hogy halvérü? ez kicsit erős, szerintem aki ezt írta az vagy buzi vagy irasson fel szemüveget magának. Egy igazi gyönyörű magyar lány, dinamikus és szép hangja van, a szemeiről nem is beszélve.
Vendég
2005. 03. 19. 13:43
Miért a NOX győzött vasárnap este?
http://www.zene.hu/articles/miertnoxjeszi.htm
Érdekes cíkk ajánlom figyelmetekbe.
http://www.zene.hu/articles/miertnoxjeszi.htm
Érdekes cíkk ajánlom figyelmetekbe.
Vendég
2005. 03. 16. 23:22
No comment:
http://www.nox.tar.hu/
http://www.nox.tar.hu/
Vendég
2005. 03. 14. 16:54
Már nem azért, de táncdal fesztivál volt ez vagy énekfesztivál???
Mert, hogy Szilvi szövegét alig lehetett érteni és Judy közelébe sem ért az biztos!
Mert, hogy Szilvi szövegét alig lehetett érteni és Judy közelébe sem ért az biztos!
Vendég
2005. 03. 13. 23:02
A Nox újat alkotott? 15 évvel a Nox előtt egy Hexina nevű énekesnő már megcsinálta ugyanezt. Csak nem volt agyonsztárolva.
Vendég
2005. 03. 10. 23:04
Szavazzatok LOLÁRA!Ő a legfiatalabb és legaranyosabb. Egyébként a mai Színes Bulvárlapban is azt írták "Lola a nagy esélyes"!
Vendég
2005. 03. 10. 15:13
Zsédenyi Adrienn mióta zenekar??? Egyébként vannak ismertebb ellenfelek is:pl. Crystal, Judy, Mester Tamás.
SZAVAZZATOK VASÁRNAP A NOX-ra!!!
SZAVAZZATOK VASÁRNAP A NOX-ra!!!
Vendég
2005. 03. 10. 14:48
A Nox jó? Újjat alkotott?Kicsit túl van lőve ez a Nox! Miért olyan biztos ebben mindenki! Ja persze ismeretlen előadók ellen ? Úgy azért könnyű lenne nyerni. de miért nincsennek itt a nyagyobb zenekarok.pl: TNT, Hooligans,Unique, Zsédenyi Adrienn stb... Akkor biztos nem lenne senki ilyen elbizakodott. Kár lenne inni a medve bőrére! Egyébként az ismeretlenek között is vannak szerintem erős produkciók.A Nox énekenője pedig igen halvérűnek tűnik.
Vendég
2005. 03. 09. 21:04
a nox a magyar zenében ujjat alkotott nem kéne fikazni öket sokkal jobbak mint népmelyik tam tam zene
Vendég
2005. 03. 09. 21:02
nagyon jo amit csinaltok én a nyaron a balatonon egy disco hajon rendszeresen nyomta a djé két szamotokat és a németek tomboltak ra lesztek nyaron a balatonon,
Vendég
2005. 03. 09. 14:14
A Nox igenis a LEGJOBB és ez vasárnap ismét bebizonyosodik majd! Nindenki szavazzon erre a csodálatos zenekarra!!! Bátor
Vendég
2005. 03. 08. 16:14
A NOX tényleg jó, de nem a legjobb, ráadásul a music.hu milyen alapon foglal állást a másik 11 döntőssel szemben???
Vendég
2005. 03. 08. 13:17
Hajrá LOLA!
Vendég
2005. 03. 08. 13:02
Előszőr a lány tanuljon meg énekelni! Majd akkor szavazok rá!Vannak náluk sokkal de sokkal jobbak!!!!
Vendég
2005. 03. 08. 10:19
Nekem csak annyi, hogy mindenki aki él és mozog szavazzon a NOX-ra! :) Nyerniük kell!
Minden jót mindenkinek!
Hkoko
Minden jót mindenkinek!
Hkoko
Jónap Tamás
2005. 03. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?