Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Rock, Alternatív, Heavy Metal
Primordial
létrehozva: 2005. 05. 26.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Ligeia
2005. 07. 18. 10:43
ARRRGH! Hú most meg vagy irigyeve, somnium mester. De ha tényleg jönnek mifelénk megint, akkor tuti nem hagyjuk ki! :)
Nikolai Ceausescu
2005. 07. 17. 13:31
helyes
VeGa
2005. 07. 16. 22:21
ösz a sárga iríccség :)
somnium
2005. 07. 16. 8:18
Laihei.
Hát uraim megvolt életem első primordial koncertje...
no comment...sörözés Nemtheanga mesterrel...minden tagtól autógramm...még közös képet is csináltam az egész bandával, de a szekás elvette és töröltette a képet :((((
Ihsan...milánpeti tévedett... Nemtheanga a pagan metál LEGSZUGGESZTÍVEBB frontembere, ehez nem fér hozzá kétség. annak ellenére. hogy kb 250(!)-en voltunk, és egyedül voltam, az idei év egyik legjobb koncertélményem eddig, a Meshuggah és a DTranquillity mellett.
Jappp...mellesleg MacGawlaich aszonta, h még az év folyamán beiktatnak egy Románia-Bulgária-Balkánéra turnét, úgyhogy még leszel Primordialon Ihsan:)
Hát uraim megvolt életem első primordial koncertje...
no comment...sörözés Nemtheanga mesterrel...minden tagtól autógramm...még közös képet is csináltam az egész bandával, de a szekás elvette és töröltette a képet :((((
Ihsan...milánpeti tévedett... Nemtheanga a pagan metál LEGSZUGGESZTÍVEBB frontembere, ehez nem fér hozzá kétség. annak ellenére. hogy kb 250(!)-en voltunk, és egyedül voltam, az idei év egyik legjobb koncertélményem eddig, a Meshuggah és a DTranquillity mellett.
Jappp...mellesleg MacGawlaich aszonta, h még az év folyamán beiktatnak egy Románia-Bulgária-Balkánéra turnét, úgyhogy még leszel Primordialon Ihsan:)
Superman
2005. 07. 14. 13:41
AZ Ördögűző esetében már ellőtték a Kezdet címet, gondolom, most azért skippelték ezt a lehetőséget.
Ja, hogy az az F 4! Ok. Nem várok sokat tőle, az Amerikai Taxi béna rendezőjének műve.
Ja, hogy az az F 4! Ok. Nem várok sokat tőle, az Amerikai Taxi béna rendezőjének műve.
Max
2005. 07. 14. 13:38
Fantastic Four! T'od, a nyúlánk, a láthatatlan tyúk, a tüzes gyerek, meg kőfószer.
Szerintem ez a fordítás béna. Kezdődik! Hát.... kezdődik a fordító feje lágya, lehetett volna A kezdet, vagy mittomén, de ez, hogy Kezdődik! ez lúzer.
Szerintem ez a fordítás béna. Kezdődik! Hát.... kezdődik a fordító feje lágya, lehetett volna A kezdet, vagy mittomén, de ez, hogy Kezdődik! ez lúzer.
Superman
2005. 07. 14. 13:35
Az X-Men 2 még elment! De az egy szerintem abszolút béna. A Batman - Kezdődik! állítólag nagyon jó lett, mozineten, imdbn magas értékelést kapott... Az xvides verziót letöltöm, a kamerás nem érdekel, de hamarosan megnézem. Ja, mi az az F4?
Max
2005. 07. 14. 13:33
Nem tetszett az X-Men!? Há hogy!? A Bitumen visszarúg biztosan üttős lesz, viszont a Rendőrakadémiát meg sem nézem majd, akárcsak a King Kong-ot.
Csendben várom tovább a harmadik Pókembert.
Az új piros csizmid és a farkadrafeszülős gatyád viszont eléggé ciki, csinálj valamit a ruháddal.
Ja és jön az F4 is.
Csendben várom tovább a harmadik Pókembert.
Az új piros csizmid és a farkadrafeszülős gatyád viszont eléggé ciki, csinálj valamit a ruháddal.
Ja és jön az F4 is.
Superman
2005. 07. 14. 13:28
Hát 2006-ban lesz egy új filmem, amely ötletesen a Superman Visszatér névre hallgat. Abban Clark Kentet aka engem Brandon Routh fog alakítani. De lesz a filmben Marlon Brando is! A filmet Bryan Singer csinálja, ugyan az X-MEN 1-2 nekem nem tetszett, de az Usual Suspects király volt. Na, hát 2005-2006 a remakek éve, megcsinálják a Batmant (megcsinálták), a Rendőrakadémiát, King Kongot, stb...
Max
2005. 07. 14. 13:25
Jaja, a shotgun-os, bőrgatyás, Tina Turnernek, vad motorosoknak keresztbetevő.
Hogy megy a világ megmentése?
Hogy megy a világ megmentése?
Superman
2005. 07. 14. 13:22
He-he. Te vagy személyesen 'Mad' Max Rockatansky aka Road Warrior?
Max
2005. 07. 14. 13:19
Voááá, új szuperhíró a sorainkban.
Superman
2005. 07. 14. 13:18
Hát a Wigwamnak nevezett tinidiszkóba be nem tenném a lábam, az tuti. Mégha a Death Angel jönne, akkor talán.
Ihsan
2005. 07. 14. 12:37
Nem is draga. Harom nem akarmilyen zenekarert nagyon is megeri.Somnium, lattad mar oket? Nem tudnal csinalni nehany fotot esetleg?Kivancsi lennek Neamthanga ugyanazt a showt produkalja-e mint Temesvaron...hihetetlen arc. Maximalisan egyetertek Milan Petivel: a mufaj egyik legszuggesztivebb frontembere.
Szzzameg, hogy nem tudok elmenni!!!
Szzzameg, hogy nem tudok elmenni!!!
somnium
2005. 07. 14. 12:15
HOLNAP KONCERT
Vendég
2005. 05. 29. 18:41
húhú de nagyon szeretnék eljutni reá, már április óta várom, csak kár hogy ily drága
Vendég
2005. 05. 28. 18:00
yes-yes
Ihsan
2005. 05. 26. 17:07
Na ezt most ki fogom hagyni,úgy néz ki...nem lehet szavakkal kifejezni mennyire sajnálom...
Primordialék viszont meg lesznek verve,ugyanis megigérték(Ligeianak külön is!)hogy még tavaly visszajönnek Romániába.
Primordialék viszont meg lesznek verve,ugyanis megigérték(Ligeianak külön is!)hogy még tavaly visszajönnek Romániába.
somnium
2005. 05. 26. 15:30
Funeral Festival
PRIMORDIAL + ORPHANED LAND + SEAR BLISS
2005. 07. 15 Wigwam 18:00 jegyár: 4.500.-
Csak gondoltam az errefelé tévedő zeneértékelő urakat/ hölgyeket érdekelné, mivel a zenekar zsenik gyülekezete, és a muzsika sem másodrendű.
PRIMORDIAL + ORPHANED LAND + SEAR BLISS
2005. 07. 15 Wigwam 18:00 jegyár: 4.500.-
Csak gondoltam az errefelé tévedő zeneértékelő urakat/ hölgyeket érdekelné, mivel a zenekar zsenik gyülekezete, és a muzsika sem másodrendű.