Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók
Princess: A hegedű hercegnői (BMG)
létrehozva: 2002. 06. 19.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2010. 02. 08. 6:57
Komolyzenét a fiataloknak! :)
Mert csak a dance és a hiphop megy nekik.
Nem tudják mi a jó : Verdi,Liszt,Brahms,Rossini...... és még sokan mások.
Mert csak a dance és a hiphop megy nekik.
Nem tudják mi a jó : Verdi,Liszt,Brahms,Rossini...... és még sokan mások.
Vendég
2006. 02. 03. 9:00
én is imádom a princess-t, nekem három cd-jük van meg. Csak azt sajnálom, hogy dvd-ben nem lehet látni őket, hiszen nemcsak az szép ahogyan húzzák a hegedűt. Jó lenne látni is őket, az nagyon felemelő élmény lenne.
Vendég
2005. 12. 05. 15:18
stradivari....
Vendég
2004. 11. 10. 21:19
Hol lehet letölteni a Princess számokat? (mp 3)
Dodo
Dodo
Vendég
2004. 10. 22. 20:57
Nem igazán szerettem a hegedűt, mint hangszert,de a lányokat hallgatva kellemesen csalódtam.
A 8 éves lányom miattuk kezdett el hegedűlni és már alig várom (csakúgy mint Ő), hogy letudja játszani azokat a dalokat,melyeket a Princess hegedűl.
A 8 éves lányom miattuk kezdett el hegedűlni és már alig várom (csakúgy mint Ő), hogy letudja játszani azokat a dalokat,melyeket a Princess hegedűl.
orfeusz
2004. 10. 08. 0:00
A Princess jelenleg a világon egyedülálló: igazi profi zenészek, kitűnő előadók és gyönyörűek. Az első albumot nemrégiben egy arab nepper Kairóban 200 USD-ért árulta - megnéztem, hamisítvány volt - így is, kb. fél óra alatt 9 db-ot adott el az utcán. A Princess lányok méltók a nevükhöz, megérdemelnék a hercegnőknek kijáró védelmet és gondoskodást. Szeressétek és óvjátok Őket: a Princess nemzeti kincs. Orfeusz
Vendég
2004. 02. 02. 0:00
IMÁDOM A PRINCESST KÖZÜLÜK SÁNDOR KRISZTIT!!
NEKEM IS MEGVAN MINDKÉT ALBUMUK ÉS MINDIG CSAK AZT HALLGATOM! MIVEL MEGNYUGTAT!!
jA ÉS VOLTAM AZ ÉLŐ KONCERTEIKEN!
NEKEM IS MEGVAN MINDKÉT ALBUMUK ÉS MINDIG CSAK AZT HALLGATOM! MIVEL MEGNYUGTAT!!
jA ÉS VOLTAM AZ ÉLŐ KONCERTEIKEN!
Vendég
2004. 02. 02. 0:00
Én amikor megvettem az első albumukat egyből megragadott e hegedű és most éppen hegedülök!!
Julcsi
Julcsi
Vendég
2003. 12. 11. 0:00
IMÁDOM A PRINCESST!!!!!!!!!!!!!!!!!
MEGVAN MIND A KÉT ALBUMUK!
IMÁDOM ŐKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MEGVAN MIND A KÉT ALBUMUK!
IMÁDOM ŐKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2002. 06. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?