Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » House, Trance, Techno
Milyen stílusokat követ a Kozmix?És melyik a fő stílusuk??Szerintetek???
létrehozva: 2006. 01. 13.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2006. 03. 20. 6:20
Nagy szart csinál!
Vendég
2006. 03. 20. 2:47
Szánalmas ez a sok beszűkült "gondolgkozó"... Azt sem tudjátok kiről és mit hordtok itt össze. A kozmix 11 éve sikeres és nem azért, mert rossz vagy nem kell az országnak. Ezen is el kellene gondolkozni! Ha véletlenül valamelyik "okos" erre azt találná mondni, hogy csak azért megy a kozmix mert ezt játszák, akkor felhívom a figyelmeteket arra hogy pont ők azok akiket nem játszik egy kereskedelmi rádió sem. A Viva is méltatlanul hanyagolja. Mindemellett különösen szép az, hogy í kozmix igy is kenterbe veri a rédiókból kifolyó zenekarokat mind sikerben, mind pedig lemezeladásban. Szóval itt alattam lehet utánuk csinálni vagy jobbat akár, nem pedig fikázni. A KOZMIX IGENIS KORREKT ZENÉT CSINÁL!!!!
Vendég
2006. 02. 19. 15:10
Én már átnyomattam a himnuszt, csak nem merem felrakni netre :D:D
Kó kis clubb, disco zenét csináltam belőle :D
Kó kis clubb, disco zenét csináltam belőle :D
Maiden-lány
2006. 01. 17. 17:02
De abból is klassz kis botrány lett.
AMD 65
2006. 01. 16. 23:55
A Himnuszhoz már hozzányúltak.Pár éve az Anima Sound Sistem már átdolgozta csak nem jött be annyira mint pl aOláh I féle szám
Vendég
2006. 01. 15. 14:47
Kozmix=lúzerek!
Nagy rakás igénytelenség amit művelnek. Nem tudom mit keres ez a house, trance, techno fórumon. Köze nincs egyikhez se. Gyerek....
Nagy rakás igénytelenség amit művelnek. Nem tudom mit keres ez a house, trance, techno fórumon. Köze nincs egyikhez se. Gyerek....
Vendég
2006. 01. 15. 12:03
a sláger nem itt kezdődik
Vendég
2006. 01. 15. 0:18
Király a kozmix.
Az új lemezükről hallgassátok meg a Ritmus szól c. számot az nagyon király óriási sláger lesz
Az új lemezükről hallgassátok meg a Ritmus szól c. számot az nagyon király óriási sláger lesz
Vendég
2006. 01. 14. 20:30
NA HA A HIMNUSZHOZ VALAKI HOZZÁNYÚL AZT KINYÍROM!!!!
AZ 1 OLYAN DOLOG AMIHEZ NEM SZABAD HOZZÁÉRNI!! MÁR AZ OLÁH-CIGÁNY-IBOLYA "MAGYARORSZÁG" CÍMŰ SZÁMÁRA IS KIAKADTAM MERT GYALÁZATOS!!!
AZ 1 OLYAN DOLOG AMIHEZ NEM SZABAD HOZZÁÉRNI!! MÁR AZ OLÁH-CIGÁNY-IBOLYA "MAGYARORSZÁG" CÍMŰ SZÁMÁRA IS KIAKADTAM MERT GYALÁZATOS!!!
Vendég
2006. 01. 14. 19:25
Falusi csöves stílus!
Vendég
2006. 01. 14. 17:04
Borzalmas amit a Honfoglalás zenéjével csináltak[zenéből csináltak valami olyan borzalmas dolgot amit megnevezni sem lehet]...a Himnuszt mikor fogják tuccosítani?:D
Vendég
2006. 01. 14. 16:30
Az biztos h ök a magyar scooter ami a para sztok közt még manapság is elmegy.Buta embernek buta zene ez van.Mellesleg mikor hallottam az uj számukat azt a honfoglalást vagy mit azt hittem ez egy új Tekknő szám annyira leutánozta őket a Kozmix.Lehet hogy mostantól a Kozmix lesz az új Tekknő?????Új mestert találtak?
Vendég
2006. 01. 14. 11:15
szerintem meg ráálltak a minőség helyett mennyiségre
Vendég
2006. 01. 14. 9:31
Régen esetleg úgy indult, de mostmár elmentek a slágergyártás irányába. Abszolult megszakadt az a vonal sztem.
Vendég
2006. 01. 13. 20:14
Passz!
de egyébként szerintem jók!!!!
de egyébként szerintem jók!!!!
Ads
2006. 01. 13. 18:21
Igaz, hogy a Kozmix úgy indult hogy utánozzák a Scooter-t?