Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » House, Trance, Techno
The best german DJs
létrehozva: 2006. 02. 03.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
VENDÉG
2014. 07. 15. 20:35
.....!!
VENDÉG
2014. 03. 28. 9:17
))
VENDÉG
2013. 11. 14. 16:26
:)))
Dj Zetor
2006. 08. 29. 14:28
Pulsedriver aka Slobodan Petrovic lengyel születésű de attól még lehet tisztességes német állampolgár nem? LeeAte, ez miért furcsa?
Egyébként az "olcsó furcsaság"-dolgot még mindig nem értem.
Manian pedig inkább a Cascada-projekten dolgozzon, vagy ha Tune Up-ot nyomja, akkor ne rakjon bele kornyikálást, csak "Tu-Tu-Tu-Tune Up's gonna rock da place"-beszólást :)))
Egyébként az "olcsó furcsaság"-dolgot még mindig nem értem.
Manian pedig inkább a Cascada-projekten dolgozzon, vagy ha Tune Up-ot nyomja, akkor ne rakjon bele kornyikálást, csak "Tu-Tu-Tu-Tune Up's gonna rock da place"-beszólást :)))
Krish
2006. 08. 29. 9:31
Amúgy http://www.discogs.com itt a keresőbe beírsz brkit iadja az összes számát, projectjét
Krish
2006. 08. 29. 9:30
Jaja a Scarf! is manian-t takarja Manuel Schleissel együtt.
Dj Zetor
2006. 08. 26. 15:51
Igaz, hogy a Scarf projekt is Manian nevéhez fűződik? Akkor az Odysee is az ő száma?
Dj Zetor
2006. 08. 24. 21:58
Manian aqualoopos volt?
Krish
2006. 08. 23. 12:57
LeeAte furcsa hogy most mondod ezt az olcsó furcsaságot!! Ugye Manian kivált az Aqualoopból és csinált magának egy Aqualoop konkurens céget, a Zooland Recordsot amiben a tagok: Italobrothers, Ic3m4n,Andy Lopez,Cascada,Tom Mountain
LeeAte
2006. 08. 18. 11:08
Azok a basszusok.. Múltkor meghallgattam Pulsedriver (vicces, german DJ, Slobodan junior :)) Let it be love remixét, és nem tudtam, hova nézzek.. :O Roccoék meg már mióta ugyanazt a basszust használják..
Hát, mekem leginkább a régebbi Tune up nóták tetszenek, de a mostaniak sem rosszak :)
Hát, mekem leginkább a régebbi Tune up nóták tetszenek, de a mostaniak sem rosszak :)
Dj Zetor
2006. 08. 08. 15:22
Hello LeeAte,
Mégis mit értesz "olcsó furcsaság" alatt?
Amúgy Manian nekem is az egyik kedvencem, de a Cascada néven futó projectjei jobban tetszenek, mert ott legalább van egy cuki hangú énekesnője is (Natalie)!
Ja és a Cascada (vagy Tune Up) a világ második legjobb remixere!
(Rob Mayth az első, de ezt egy másik fórumból már tudjuk, nem igaz?:)
Mégis mit értesz "olcsó furcsaság" alatt?
Amúgy Manian nekem is az egyik kedvencem, de a Cascada néven futó projectjei jobban tetszenek, mert ott legalább van egy cuki hangú énekesnője is (Natalie)!
Ja és a Cascada (vagy Tune Up) a világ második legjobb remixere!
(Rob Mayth az első, de ezt egy másik fórumból már tudjuk, nem igaz?:)
LeeAte
2006. 08. 08. 11:11
Manuel Reuter / Manian /
Nekem ő a kedvencem.. A "Tune Up!" projectjei olyanok, amilyennek ma minden zenének kéne lennie szerintem: kicsit pimasz, lehet pörögni rá, de ugyanúgy meg is nyugtat.. engem inkább utóbbi, este elfáradva meghallgatok egy ilyet, és lenyugszok :D
Az Aqualooposokat nem csípem, mert olyan szaga van az egész kiadónak, mint nálunk a Dancemix Deejays-nek! Tehát minden "olcsó furcsaságot" bevetnek ahhoz, hogy midenképp eladják lemezeiket..
Nekem ő a kedvencem.. A "Tune Up!" projectjei olyanok, amilyennek ma minden zenének kéne lennie szerintem: kicsit pimasz, lehet pörögni rá, de ugyanúgy meg is nyugtat.. engem inkább utóbbi, este elfáradva meghallgatok egy ilyet, és lenyugszok :D
Az Aqualooposokat nem csípem, mert olyan szaga van az egész kiadónak, mint nálunk a Dancemix Deejays-nek! Tehát minden "olcsó furcsaságot" bevetnek ahhoz, hogy midenképp eladják lemezeiket..
Gábor
2006. 07. 30. 11:42
hellosztok
gyertek az oldalamra! a legfrissebb disco zenéket lehet teljesen ingyen
letölteni! ha segítség kell a letöltéshez irjatok az e mail cimemre! ezenkívül
filmek, programok és sokminden más ingyen letölthető!
http://www.gportal.hu/portal/tuczene/
remélem tetszeni fog
üdv: Gábor
e mail:
gyertek az oldalamra! a legfrissebb disco zenéket lehet teljesen ingyen
letölteni! ha segítség kell a letöltéshez irjatok az e mail cimemre! ezenkívül
filmek, programok és sokminden más ingyen letölthető!
http://www.gportal.hu/portal/tuczene/
remélem tetszeni fog
üdv: Gábor
e mail:
Dj Zetor
2006. 07. 28. 19:24
Hát muszáj vagyok ide is beszólni! Ahol az Aqualoopot istenítik, ott a helyem!
Nem véletlen, hogy ennyien vagyunk Aqualoop-rajongók, mert az a bagázs tud jó zenét csinálni!
(Pulsedriverrel és Roccoval az élen)
Az aqualoopos srácok mellett jó még Klubbingman és Cascada is, bár ők már lazább zenét nyomnak!
A The Real Booty Babes kikből áll???
Nem véletlen, hogy ennyien vagyunk Aqualoop-rajongók, mert az a bagázs tud jó zenét csinálni!
(Pulsedriverrel és Roccoval az élen)
Az aqualoopos srácok mellett jó még Klubbingman és Cascada is, bár ők már lazább zenét nyomnak!
A The Real Booty Babes kikből áll???
Vendég
2006. 04. 08. 22:31
Az előtő hozzászólás én voltam ha erre nézel vegyél má fel msnen aztán dumálunk
Vendég
2006. 04. 08. 22:30
Hát te a szívemből beszéltél!!Aqualoop rulez!!Rocco rulez! De megörültem hogy szereti valaki ajtam kívül a Dancecore-t istenem!!
Vendég
2006. 03. 27. 17:46
Egyrészt az Aqualoop-osok: rocco (sven -rg, punk freakz), bass-t, ziggy-x, langenhagen, dj manian (cascada) és a főnök: pulsedriver másrészt a tunnel dj-k: dj dean (angel beats, dynamic d's), shoko, krid kid, d-jean dee, accuface de a legnagyobbak számomra niels van der karsten és michael lee bohm a.k.a. megara vs dj lee (chemistry, apollo) german hardtrance 4 life!!!!
Vendég
2006. 02. 17. 19:05
Pulsedriver,Rocco,DJ Manian,DJ Dean, A LEGJOBB ATB!!!!!!!!!!,Paul Van Dyk (rá neheztelek),DJ Tomek kcsög
Krish voltam
Krish voltam
Vendég
2006. 02. 07. 14:17
Markus Schulz, szerintem!!! A Global DJ Broadcast sorozata, egyszerűen király!
Vendég
2006. 02. 06. 22:35
Dean?
A hambourgi messiás?
A hambourgi messiás?
Vendég
2006. 02. 06. 21:50
Bocs Paul Van Dyk, Sven Väth, Markus Schulz...
Vendég
2006. 02. 06. 21:49
Palu Van Dyk, Sven Väth, Markus Schulz...
Vendég
2006. 02. 05. 22:12
DJ TOMEK A KIRÁLY!!!!!!!!
Vendég
2006. 02. 04. 10:26
De jó,hogy egyesek ilyen szépen tudják marni egymást!!!!!!!!!!!!!!!!x(
Vendég
2006. 02. 04. 10:24
magyarul nem tudsz AiDS?
Vendég
2006. 02. 03. 21:15
sok van nehéz lenne felsorolni!