Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » House, Trance, Techno
Discoshit
létrehozva: 2006. 02. 17.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2010. 06. 07. 19:12
ONLINE RADIO 2010. június 18. http://www.bdmfm.lapunk.hu
Vendég
2010. 03. 04. 21:34
én találtam:) nézzétek meg ezt a track listát bár ez 2010-es http://www.radio1.hu/top50 ezen az oldalon található bye bye XD sok szerncsét a zene keresésben
Vendég
2008. 12. 04. 19:57
ÜDV!!ANNYIT KÉRDEZNÉK HOGY HOL LEHET LETÖLTENI EZT A SZÁMOT:DJ Bárány Attila - Dance i said
Vendég
2008. 10. 31. 12:23
hali! szükségem lenne a most augusztusi DISCOSHIT-es tracklistára!!!
sehonnan nem tom megszervalni! nagyon jol csapatátok neki srácok!! igy tovább!! ha valakinek megvan léci küldje el!!! elöre is kössz!!!
sehonnan nem tom megszervalni! nagyon jol csapatátok neki srácok!! igy tovább!! ha valakinek megvan léci küldje el!!! elöre is kössz!!!
noname
2006. 12. 08. 11:02
Kedves Gábor. Hol az oldal?????? marhára keresem, de nincs rajta semmi.
Áki
2006. 11. 30. 10:58
Sziasztok!
Valaki esetleg el tudná nekem köldeni a 2006.11.25.-i Discoshit tracklistát? Nagyon kellene onnan egy szám.
cím:
Előre is kösz!
Valaki esetleg el tudná nekem köldeni a 2006.11.25.-i Discoshit tracklistát? Nagyon kellene onnan egy szám.
cím:
Előre is kösz!
Or$hee
2006. 11. 08. 23:26
Hi! tudna nekem valaki segíteni hogy hol lehet írni a Discoshitbe?
barna
2006. 08. 09. 21:43
Iszonyat jók vagytok!!!:) Remélem még sok jó zenét hallhatok tőletek esténként:)
Tomee
2006. 08. 01. 11:59
Hy Mindenkinek!!!!
Naon zsír ez a DISCOSHIT!!!Minden este hallgatom!!!Végre egy rádió ahol a legjobb zenéket játszák!!!
Vki nem tudna DISCOSHIT TRACK LISTÁT szerezni???
DISCOSHIT FOREVER!!!
Gyerünk csak így tovább!!
Nyomjátok Srácok!!
Naon zsír ez a DISCOSHIT!!!Minden este hallgatom!!!Végre egy rádió ahol a legjobb zenéket játszák!!!
Vki nem tudna DISCOSHIT TRACK LISTÁT szerezni???
DISCOSHIT FOREVER!!!
Gyerünk csak így tovább!!
Nyomjátok Srácok!!
dex
2006. 06. 15. 11:44
Kedves Antonyo:
Hali!
Bátorkodtam létrehozni egy primlistát /a lényege annyi hogy a regisztrált tagok kapnak emailt egymástól/
Ezzel szeretném megkönnyiteni a discoshites hellgatók és Dj-k dolgát.
Olymódon ,hogy ez a cucc elküldi minden regisztrált embernek azt az emailt amit a dj-k küldenek rá.
Ugy állítttam ba ,hogy a dj-k regisztrálás nélkül is tudhatnak rá mailt küldeni ami mindenki megkap (aki reisztrált)
na mi a véleményed? ha frankónak találod az ötletet akkor nyugodtan küldj tracklistát, discoshites dolgoat a email címre.
Ya és ha lehet küld el a többi discoshites dj email címét ,hogy velük is tudjak mailezni.
ja az én email címem:
Hali!
Bátorkodtam létrehozni egy primlistát /a lényege annyi hogy a regisztrált tagok kapnak emailt egymástól/
Ezzel szeretném megkönnyiteni a discoshites hellgatók és Dj-k dolgát.
Olymódon ,hogy ez a cucc elküldi minden regisztrált embernek azt az emailt amit a dj-k küldenek rá.
Ugy állítttam ba ,hogy a dj-k regisztrálás nélkül is tudhatnak rá mailt küldeni ami mindenki megkap (aki reisztrált)
na mi a véleményed? ha frankónak találod az ötletet akkor nyugodtan küldj tracklistát, discoshites dolgoat a email címre.
Ya és ha lehet küld el a többi discoshites dj email címét ,hogy velük is tudjak mailezni.
ja az én email címem:
Vendég
2006. 05. 24. 7:05
Sziasztok! Nagyon jó a discoshit!Végre van egy rádió ahol tutira jó zenét játszanak! Nagyon jók vagytok! Egyedül a lassításokban nam vagyok bitos hogy kellene, mert attól elálmosodok!Sziasztok! Csak így tovább!
2006. 05. 23. 20:45
"Discoshit"
DISCO = SHIT ?
DISCO = SHIT ?
Vendég
2006. 05. 23. 14:28
ÉN Online hallgatom a DISCOSHITET -et minden este MINDEN...
és nagyon jó ... a lassításokat viszont hanyagolni kellene jó Tudom h ez a Rádio 1 követelése...
mer nem igaz h egy olyan Dj-k ből álló csapat mint ti nem tudnátok lenyomni egy 3 órás szettet egyszerre de ha így akkor így... Imádlak titeket ÍGY TOVÁBB
és nagyon jó ... a lassításokat viszont hanyagolni kellene jó Tudom h ez a Rádio 1 követelése...
mer nem igaz h egy olyan Dj-k ből álló csapat mint ti nem tudnátok lenyomni egy 3 órás szettet egyszerre de ha így akkor így... Imádlak titeket ÍGY TOVÁBB
Vendég
2006. 05. 22. 0:33
Szasztok Fiatalok&Partyarcok!
Elindult a Discoshit.hu ,egyenlőre még tesztüzem van és nincs minden fenn,de haladunk!
Remélem örültök!!!???Ha akartok irni Nekünk cimre jöhet minden!!!
Bye:Dj Junior
Elindult a Discoshit.hu ,egyenlőre még tesztüzem van és nincs minden fenn,de haladunk!
Remélem örültök!!!???Ha akartok irni Nekünk cimre jöhet minden!!!
Bye:Dj Junior
Vendég
2006. 04. 20. 11:29
Tényleg király a műsor, mostanában minden este ezt hallgatom. Már nagyon várom a hivatalos weboldalt.
Üdv>>>DeejaySchumy
Üdv>>>DeejaySchumy
Vendég
2006. 04. 13. 8:34
sziasztok
van már valami oldal amin meg lehet talalni a tracklistakat mert iszonyat mien szamokat jatszotok:)))?!
pusssz
van már valami oldal amin meg lehet talalni a tracklistakat mert iszonyat mien szamokat jatszotok:)))?!
pusssz
Vendég
2006. 03. 30. 23:31
Hello.
Ha valakinek megvan a márc 25-i tracklista akkor megköszönném ha elküldené a -ra.
köszi
Ha valakinek megvan a márc 25-i tracklista akkor megköszönném ha elküldené a -ra.
köszi
Vendég
2006. 03. 27. 1:40
irjatok a ra az müködik neki ... Én is oda irok és tök jo fej mindig válaszol is persze gondolom ahogy tud. Jo arc vagy antonyo és gratula a niki hez is összeilletek ) Puszi.
Vendég
2006. 03. 25. 22:42
Hello. Az antonyo-s emailcim nem működik. Kellen valami használható.
Antonyo
2006. 03. 18. 19:51
Még folyamatban van az oldal sajna. ha a tracklista érdekel irj az - ra és én a sajátaim bol elküldöm mailbe ..
Vendég
2006. 03. 17. 23:28
Nagyon ott van a müsor. De igértetek egy Discoshit oldalt, és semilyen keresövel nem akadtam a nyomára.
Mivan srácok,fertöző a választási kampány?
Mivan srácok,fertöző a választási kampány?
Antonyo
2006. 03. 13. 2:21
Hello Mindenki. Tök jo hogy pozitiv dolgokat irtok a müsorral kapcsolatban, ha esetleg hozzá is akartok szolni A 06 20 333 88 00 ra küldjetek sms-t vagy csörögjetek ránk a 06 20 3 111 111 en. Minden Szerda este én ott vagyok és várom a telefonotokat . :) Aztán bár milyen marhasággal telefonálhattok nem csak a müsor miatt. Pusz . Antonyo
Vendég
2006. 03. 10. 22:20
SZENTE CSABA NE SZÓRAKOZZ ! MEGÁLLJ SZENTE MEGÁLLJ :DDDDDDDDD
Vendég
2006. 03. 08. 21:41
A rádió 1-t csak a discoshit erejéig érdemes hallgatni. A lassítás szerintem is gáz.
Vendég
2006. 03. 08. 10:04
Lassítás meg néha a duma tényleg gáz!
Hihetetlen yó újításokat hoznak közben, franyek műsor...
Remélem minél előbb kész lesz a discoshit.hu
-Zulu- -borda.ca-
Hihetetlen yó újításokat hoznak közben, franyek műsor...
Remélem minél előbb kész lesz a discoshit.hu
-Zulu- -borda.ca-
Vendég
2006. 03. 06. 22:08
Hali!!! Valami fenomenális mennyire jó a Discoshit.Egyszerűen el vagyok tőle ájulva.Csak a lassításokat nem kellene belerakni,mert azokaz R N B számok szörnyűek.Vagyis nekem ez a véleményem. Jah!!! Debrecenbe mikor lesz discoshit party?
Üdv!!! Jó rádiózást!!! Victor P.
Üdv!!! Jó rádiózást!!! Victor P.
Otisz
2006. 02. 25. 9:45
waow......KIRÁLY A MŰSOR!!!! nem is tok máást hozzáfűzni,minden este hallgatom véégig!!hajrá,jóók vagytok!! ;-)
Vendég
2006. 02. 23. 10:00
De jo van valami elérhetöségetet mindig hallgatom a shit et :)
Vendég
2006. 02. 22. 17:37
Királyság! Tudtok linkeket? Tracklista...
Vendég
2006. 02. 17. 12:33
még szép!!!!!!! :)
Antonyo
2006. 02. 17. 1:01
Van aki hallot erröl a müsorrol??
Antonyo
2006. 02. 17. 1:00
Ismeritek? Radio 1... :)