Fórum » STYLEFÓRUMZ :) » Rap, Hip-Hop
Anonim MC
létrehozva: 2006. 08. 07.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
VENDÉG
2014. 07. 02. 18:38
..
VENDÉG
2013. 05. 18. 15:57
SZUPER
ency!
2013. 05. 18. 15:56
INTERNETEN
Vendég!
2013. 05. 18. 15:55
ENCY!
2013. 05. 18. 15:54
INTERNETEN TALÁLHATÓ
ency!
2013. 05. 18. 15:54
INTERNETEN
Vendég
2010. 06. 01. 15:06
hy all
valaki nem tud segíteni nekem?
kezdő rapp-er vagyok de nagyon(még youtubéra sem tettem fel zenémet)
Kellene nekem eggy kiadó meg eggy zenekar, ha tudna valaki segíteni meghálálnám...
valaki nem tud segíteni nekem?
kezdő rapp-er vagyok de nagyon(még youtubéra sem tettem fel zenémet)
Kellene nekem eggy kiadó meg eggy zenekar, ha tudna valaki segíteni meghálálnám...
Vendég
2010. 02. 19. 21:09
GITÁR ÉS BASSZUSGITÁR LECKE
TEL:06 20-537 41-94
TEXASBÓL USA
Amerikai és a Karib szigeteken turnézó szólógitáros és stúdió zenész:
Jelenleg Magyarországon tartózkódó és beugró munkákat vállaló zenész
gitárleckéket ad kezdőtől-haladóig
(Szóló es ritmikus)
Sok stílusban való jártasság:
Rock, Metal, Punk, Blues, Funk, Country, Bluegrass, Soca, Reggae Rockabilly, Ragtime, stb.
Tapasztalt és jártas még alternatív,economy,hibrid,pengetési stílus Travis és lapos pengetés
Központba helyezve a fül tréningeket és a megfelelő gyakorlási technikát.
Ugyanitt elérhető vagyok beugró és hagyományos projektekre is
Referenciáim közül:
Évekkel ezelőtt basszusgitároztam és egy kisebb együttesben próbáltam szerencsét majd abbahagytam a zenélést. Nemrégen haveri noszogatásra kezdtem el ismét a basszusgitározást és találkoztam David-el. David minden porcikája zenéből és az érzésekből tevődik össze melyből minden egyes alkalommal megpróbál egy-egy szeletet átadni. Rendkivüli türelemmel mutatja meg és mutatja be az ujjrendet, az ujjal való pengetés trükkjeit a hangokat melyet le kell fogni, a ghost hangokat melyeket érzékeltetni kell. Mivel minden futamot, skálát, rövidebb- hosszabb riffet teljes szívvel és magas technikai tudással mutat meg ezért ezek tanulása könnyebben megy vagy könnyebbnek tünik. Valamennyi stílusban - legyen az blues, country, rock, heavy-metal, punk, funky, groove és a többiek - otthonosan mozog és ezt át is tudja adni, meg is tudja értetni és meg is tudja tanítani. David egy igazi jó ember, állandóan gyakorló és játszó zenész, s tanárként - mester és elmondhatom habár ez már inkább sze
mélyes dolog, hogy nekem igazi barátom, bratyóm lett.
Karácsonyi István (Kari)
””Hey guys, my name ist Attila from Hamburg, Germany. I am owner of !yahyah media production and I toured and worked with The Scorpions, Herman Rarebell, Stevie Salas and other pretty interesting bands and musicians. Currently I am producing some new tracks with Public Val and since I met David Driftwood 2 years ago he's my first call to get some slammin' guitar tracks for our songs. As he's not only a great guitar player, but also a great guy with his heart at the right place I would recommend anyone who's interested in playing guitar to pick him for learning how get the right tone out of that instrument. If you have any more questions please don't hesitate to get in touch with me at http://www.myspace.com/yahyahmedia - Cheers! Attila””
TEL:06 20-537 41-94
TEXASBÓL USA
Amerikai és a Karib szigeteken turnézó szólógitáros és stúdió zenész:
Jelenleg Magyarországon tartózkódó és beugró munkákat vállaló zenész
gitárleckéket ad kezdőtől-haladóig
(Szóló es ritmikus)
Sok stílusban való jártasság:
Rock, Metal, Punk, Blues, Funk, Country, Bluegrass, Soca, Reggae Rockabilly, Ragtime, stb.
Tapasztalt és jártas még alternatív,economy,hibrid,pengetési stílus Travis és lapos pengetés
Központba helyezve a fül tréningeket és a megfelelő gyakorlási technikát.
Ugyanitt elérhető vagyok beugró és hagyományos projektekre is
Referenciáim közül:
Évekkel ezelőtt basszusgitároztam és egy kisebb együttesben próbáltam szerencsét majd abbahagytam a zenélést. Nemrégen haveri noszogatásra kezdtem el ismét a basszusgitározást és találkoztam David-el. David minden porcikája zenéből és az érzésekből tevődik össze melyből minden egyes alkalommal megpróbál egy-egy szeletet átadni. Rendkivüli türelemmel mutatja meg és mutatja be az ujjrendet, az ujjal való pengetés trükkjeit a hangokat melyet le kell fogni, a ghost hangokat melyeket érzékeltetni kell. Mivel minden futamot, skálát, rövidebb- hosszabb riffet teljes szívvel és magas technikai tudással mutat meg ezért ezek tanulása könnyebben megy vagy könnyebbnek tünik. Valamennyi stílusban - legyen az blues, country, rock, heavy-metal, punk, funky, groove és a többiek - otthonosan mozog és ezt át is tudja adni, meg is tudja értetni és meg is tudja tanítani. David egy igazi jó ember, állandóan gyakorló és játszó zenész, s tanárként - mester és elmondhatom habár ez már inkább sze
mélyes dolog, hogy nekem igazi barátom, bratyóm lett.
Karácsonyi István (Kari)
””Hey guys, my name ist Attila from Hamburg, Germany. I am owner of !yahyah media production and I toured and worked with The Scorpions, Herman Rarebell, Stevie Salas and other pretty interesting bands and musicians. Currently I am producing some new tracks with Public Val and since I met David Driftwood 2 years ago he's my first call to get some slammin' guitar tracks for our songs. As he's not only a great guitar player, but also a great guy with his heart at the right place I would recommend anyone who's interested in playing guitar to pick him for learning how get the right tone out of that instrument. If you have any more questions please don't hesitate to get in touch with me at http://www.myspace.com/yahyahmedia - Cheers! Attila””
Vendég
2010. 02. 17. 22:14
"csak az agy az ami üzemel, a többi meg alszik" :)
Gábor
2010. 01. 16. 16:39
Újra kapható az MC's kollekció a http://www.polo16.hu címen!
Raptor hadnagy
2010. 01. 16. 16:31
ja én meg azt mondom hogy a raptorz a király az már rapp és nem valami gané mint a dark side
slow
2009. 11. 11. 11:07
Helló Mindenkinek!
Egy lehetőséget szeretnék kínálni minden zeneszerető és (vagy) zenével foglalkozó embernek.
MŰFAJ NEM SZÁMÍT! Ha fel szeretnéd venni a zenédet (akár a zenekaroddal akár egyedül) vagy zenealapokat szeretnél készíttetni
akkor én ebben tudok neked segíteni. Profi minőséget megközelítő technikával és több éves tapasztalattal
állok az érdeklődők rendelkezésére. Az árak rugalmasak, nincs óradíj... a részleteket minden komolyabb érdeklődővel e-mail-ben szívesen megosztom.
E-mali:
Egy lehetőséget szeretnék kínálni minden zeneszerető és (vagy) zenével foglalkozó embernek.
MŰFAJ NEM SZÁMÍT! Ha fel szeretnéd venni a zenédet (akár a zenekaroddal akár egyedül) vagy zenealapokat szeretnél készíttetni
akkor én ebben tudok neked segíteni. Profi minőséget megközelítő technikával és több éves tapasztalattal
állok az érdeklődők rendelkezésére. Az árak rugalmasak, nincs óradíj... a részleteket minden komolyabb érdeklődővel e-mail-ben szívesen megosztom.
E-mali:
Vendég
2009. 11. 10. 2:51
ANONIM egy csicska szar!!!!!!!! dark side meg testament rec a király
Reby
2009. 07. 01. 11:29
én sem majdnolok senkit GTM jól szólt énis így vagyok vele:D
anonimnak nagyon jók a rímei és imádom...fankával fluor filigránnal meg a többivel együtt:D
anonimnak nagyon jók a rímei és imádom...fankával fluor filigránnal meg a többivel együtt:D
Vendég
2009. 05. 28. 17:27
Én 20 éves vagyok és nagyon bírom anonimot legjobbak közé tartozik!!!!!
Vendég
2009. 03. 28. 9:35
csákány
Vendég
2008. 12. 18. 22:29
Guest @ 2008-12-01 11:18:50
van pár jó szövegem ha vki kapcsolatba tudna hozni anonimmal az jólenne
Én nem tudlak vele kapcsolatba hozni... de azért elküldhetnéd E-mail.ban a szöveget szívesen elolvasnám.. ha beleegyezel szólj...
Én nem tudlak vele kapcsolatba hozni... de azért elküldhetnéd E-mail.ban a szöveget szívesen elolvasnám.. ha beleegyezel szólj...
Vendég
2008. 12. 01. 11:18
Vendég
2008. 11. 24. 20:03
anonim odabasz, megmondja mi a véleménye a világról és a rímei ish qrwa yook ennyih ^^
Vendég
2008. 11. 24. 15:39
Kicsit eltűlozza ezt a pesszimizmust, de jól rappel.
Vendég
2008. 11. 24. 14:11
Szerintetek milyen Anonim??? sztem MO.LEGESLEGJOBBJA
Vendég
2008. 11. 22. 19:37
Akkor mi a fa*** keresel itt ha nem vagy rajongóó? idejöttél szidni??
Vendég
2008. 11. 21. 22:07
anyukád bal lába a fos te suttyó
Vendég
2008. 11. 12. 18:27
MILYEN FOS???? NE Szidd Anonim Mc-t vili?????
Vendég
2008. 11. 11. 13:26
sztem meg fo.s
prospect
prospect
Vendég
2008. 11. 10. 19:12
Anonim MC a legjobb magyar rapper szerintem! Körübelül fél éve ismerem, de már majdnem minden zenéjének tudom a szövegét. A kedvencem a Jövőkép, de a többi számát is nagyon szeretem! RESPKECT
Vendég
2008. 11. 09. 22:36
nem majmolok senkit de néha amikor f***om kivan a világgal csukját csapok a fejembe beintek mindenkinek és rágyújtok egy cigire anonim rímei akkor frankón le írják hogy mit gondolok magamban...
GTM Sárcity
GTM Sárcity
Vendég
2008. 11. 08. 8:25
Nem lehet nélküled élni Anonim most is hallgatlak :D
Respect
Respect
Vendég
2008. 11. 05. 19:37
Anonim Mc a legjobb egész M.o.-n muszájj hallgatni =]a szövegei szín igazak ő a kirájj^^
Vendég
2008. 10. 31. 19:35
Ez az arc 1 király:) >>>respekt
Vendég
2008. 10. 30. 22:03
Sziiasztok!
Sztem kibaszott jó Anonim Mc....Magyarosztág egyik legjobbja :) Persze midenkinek másss... Sztem még a Mentha,Hősök,CoD is nagyonn király:);)
Pusszancs
Sztem kibaszott jó Anonim Mc....Magyarosztág egyik legjobbja :) Persze midenkinek másss... Sztem még a Mentha,Hősök,CoD is nagyonn király:);)
Pusszancs
Vendég
2008. 10. 25. 21:43
Nincs jobb Anonimnél egyszerűen olyan szövegeket ír amit csak szeretni lehet akinek meg nem teccik irígy ...Anonim Hajrá ne foglalkozz a rossz kritikákkal..Te vagy M.O. legjobbja..
Vendég
2008. 10. 14. 16:34
Köszi legalább más nem köt bele elsőre megmost lehet én felfogom de nem tom azt hogy a 30éves hogyan fogja fel (és azért fogom fel mint gyerek
RESPECT ANONIM
RESPECT ANONIM
Vendég
2008. 10. 14. 10:44
Felesleges azon vitatkozni, hogy ki fogja fel. 11 évesen is simán fel lehet fogni, de mást fog jelenteni 14 évesen, 18 évesen, 25, 35, 45, stb... évesen. És szerintem ez természetes.
Anonim MC valóban igényes rap.
Anonim MC valóban igényes rap.
Vendég
2008. 10. 05. 15:19
Jó lenne ha Anonim is írna ide!!!
Én nem írom le hogy meik zenéje a kedvencem MERT mindegyik ;D;D
így tovább Anonim hajrááá!!!!!
Respect
Én nem írom le hogy meik zenéje a kedvencem MERT mindegyik ;D;D
így tovább Anonim hajrááá!!!!!
Respect
Vendég
2008. 10. 05. 14:55
Most mért mondod?????? felfogom és értem !!!!! És te hány éves vagy?? (nagy felfogó bajnok!!)??
Anonim MC a KIRÁLLLYYY!!!! Anonim MC éjjel,nappal
Anonim MC a KIRÁLLLYYY!!!! Anonim MC éjjel,nappal
Vendég
2008. 10. 04. 19:23
hogy tudnád 11 évesen felfogni XD
IMÁDOM ANONIMOT
RESPEKT
IMÁDOM ANONIMOT
RESPEKT
Vendég
2008. 10. 03. 13:59
Anonim 4ever és Én 11 éves vok és felfogom Anonim szövegét:D
nem a kortól függ! szerintem
nem a kortól függ! szerintem
Vendég
2008. 09. 01. 23:39
tré
Vendég
2008. 08. 31. 9:35
*Anonim
Sanghajbaby
Sanghajbaby
Vendég
2008. 08. 31. 9:33
Szerintem Anom egy igazán különleges valaki az amúgy igénytelen(még talán egy-két előadót kivéve) magyar zenei életben.Nagyon tetszik ,hogy tényleg a zenére fekteti a hangsúlyt és nem azzal akar kitűnni,hogy tinimagazinokban pózol...Ez manapság,mikor a ,,reklámbandéké" a főszerep(nem csak itthon,hanem külföldön is),és az énekesek nagy része azzal akar sztár lenni,hogy a bulvárlapokban szerepel,nagyon ritka.Szóval respect Anonim és csak így tovább:)
Sanghajbaby:)
Sanghajbaby:)
Vendég
2008. 08. 22. 18:28
Anonim Mc A Legjobb
Vendég
2008. 08. 16. 12:48
ki az a hülye aki anonim mc-t utálja szerintem csak szeretni lehet
Vendég
2008. 08. 14. 12:32
http://www.anonimmcfan.mlap.hu
tudtok letölteni pár számot iletve hallgatni
tudtok letölteni pár számot iletve hallgatni
Vendég
2008. 08. 14. 12:29
Hello itt tudtok letölteni zenéket stb.
Hírdesétek it is hogy minél többen meg ismerjék
AnonimMC 4 ever
Hírdesétek it is hogy minél többen meg ismerjék
AnonimMC 4 ever
Vendég
2008. 08. 14. 12:28
ency
2008. 07. 25. 9:55
huuu ha valaki meg tudnáá nekem mondani h hol lessz noveberbe anonim mc koncííí azt nagyon megköszönném..:D...előre is köszíííí
Vendég
2008. 07. 23. 21:08
jah és még annyi..h te vagy a legjobb anonim mc!
Vendég
2008. 07. 23. 21:07
Rengeteg kamudumát hallottam már h mért nem mutatja meg magát ..tökmindegy nem? aki megakarja ismerni hallgassaa..minden elmond magáról,,azt amit érez a véleményét szóval mindent..Engem nem érdekel hogy hol lakik h hány szál haja van mert hülyeség.
"húú anonim mc ..van pár száma az mp4emen de am. nem is ismerem csak azért ha valami deszkás megnézné h mit hallgatok lássa h menniyre menő vagyok.."
"húú anonim mc ..van pár száma az mp4emen de am. nem is ismerem csak azért ha valami deszkás megnézné h mit hallgatok lássa h menniyre menő vagyok.."
Vendég
2008. 07. 15. 1:47
Te vagy a legjobb Anonim ìgy tovàbbb!!!
Vendég
2008. 07. 15. 1:44
èn is rapper vok de csak olyat hallgatok aminek van mondanivalòja ha hallok egy magyar reppet az nem maradandò de anonim az volt!!!! Hajrà Anonim mc!
Vendég
2008. 07. 15. 1:44
èn is rapper vok de csak olyat hallgatok aminek van mondanivalòja ha hallok egy magyar reppet az nem maradandò de anonim az volt!!!! Hajrà Anonim mc!
Vendég
2008. 07. 05. 19:09
hali
anonim mc nem szokott ide irni?
jo lenne tényleg ha lenne koncertje
az a baj, hogy sok számában ir arrol, hogy ö sokan nem ismerik, és nem szeretik. ez szerintetek igaz?
én mindenesetre imádom
hajrá mc mi veled vagyunk!
anonim mc nem szokott ide irni?
jo lenne tényleg ha lenne koncertje
az a baj, hogy sok számában ir arrol, hogy ö sokan nem ismerik, és nem szeretik. ez szerintetek igaz?
én mindenesetre imádom
hajrá mc mi veled vagyunk!
Vendég
2008. 06. 19. 20:48
Isteni a zene CSAK ÍGY TOVÁBB! RESPECT! písz.:)
Vendég
2008. 04. 12. 14:34
anonim mc mindig mindenkor!!!! :)
Vendég
2008. 04. 05. 21:42
Mind a 2????:O:O:O
Vendég
2008. 04. 05. 14:08
megvan az összes albuma
Vendég
2008. 04. 05. 14:07
Tök király anonim: a kedvenc számom a:-Gyónás
Vendég
2008. 03. 26. 15:02
Hali!
Arra lennék kíváncsi hogy honnan lehetne megtudni mikor lesz Anonim koncert.
Respekt!
Arra lennék kíváncsi hogy honnan lehetne megtudni mikor lesz Anonim koncert.
Respekt!
Vendég
2008. 03. 02. 17:34
Anonim MC segített nekem átvészelni a nehéz időket és az ő hatására kezdtem el verseket írni!
Nagyon igaza van és megmondja amit akar!
Nagyon igaza van és megmondja amit akar!
Vendég
2008. 02. 12. 22:01
RomeO'neil
Respect
Én amióta élek RAPper vagyok és az is maradok. Anonim MC a kedvencem, nagyon jó a hangja a szövegeknek van mondani valója és a zene is hihetetlen. Remélem egyszer én is tudom majd így tolni.
" Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak"
Respect
Én amióta élek RAPper vagyok és az is maradok. Anonim MC a kedvencem, nagyon jó a hangja a szövegeknek van mondani valója és a zene is hihetetlen. Remélem egyszer én is tudom majd így tolni.
" Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak"
Vendég
2008. 02. 12. 16:38
rocker letemre mondom ez az MC a legkiralyabb amit valamit is hallottam
"szanalmas kispicsak szolariumban egett bore..." hat nem kiraly?
"szanalmas kispicsak szolariumban egett bore..." hat nem kiraly?
Vendég
2008. 02. 11. 22:11
anonim mc
nagyon jo srac jo a zeneje
a romaniai diktatok peldakepe
szeretyuk a zenejet sok a modanivaloja
nagyon jo srac jo a zeneje
a romaniai diktatok peldakepe
szeretyuk a zenejet sok a modanivaloja
Vendég
2008. 01. 13. 13:07
zsíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííír
Vendég
2008. 01. 10. 15:53
ja meg egy előbbi üzire én 12éves vagyok...és a 10évesek kétlem h felfogják miről ír anonim...:P meg nem is vennék fel anonimos pólót mer minek?nem attól lesz vki nagy anonim rajongó h felvesz egy pólót és menőzhet h neki ilyen is van...szal ennyi...remélem látni,hogy felfogom a dolgokat(kiv a matekot) xD
Vendég
2008. 01. 10. 15:47
honnan lehet elhinni h anonim az uncsid?!? -__-"
Vendég
2007. 12. 10. 16:28
annyira dzsukel pasi én is tipikus rocker vagyok dde ez tök álat,tuti királyság
Vendég
2007. 11. 21. 21:09
szentem is nagyon jó, én is rock ot halgatok, de szeretem, nagy igazságokat mond és ráadásul az unokatesóm anonimmc !! :) :)
Vendég
2007. 11. 05. 18:32
"menjünk be a plázába és vegyünk új ruhákat, gyűlölöm a szüleim és ők is úgy utálnak, hogy csak húszezret adnak h újjabb bikinit vegyek, nem értik meg h új kell a szar régi helyett...menjünk a mekibe, együnk zsírszegény csirkét, nincsen benne kalória és nem érzem az ízét, nem hizlal..mert azt nem élném túl, ha a tangámban a gumi, még két centit nyúúúll..."--->>erre varrjatok gombot!!!! anonim mc for ewa!!! re5pect!!
Vendég
2007. 10. 23. 17:46
Sziasztok én is a rockban mozgok inkább othonosan de anonim mc télleg nagyon király. Jajja télleg nagyon jók a számai végre valami olyan zene ami nek van mondani valója és nem arról kántál hogy ennyire gengszter rapper vagyok meg ez meg az. Na szóval Anonim Csúcs kiráj. voltam legutobbi konciján a q22ben nagyon kiráj volt csak rossz volt látn hogy van aki nem fogja fel hogy ő nem akarja hogy 10éves kispicsák rajongjanak érte és anonim mc s pólot egyenek el a koncertre
Vendég
2007. 10. 12. 16:23
sztem anonim mc minekit megtud fogni akinek nem fenékig tejfel az élete ismerek olyat aki hard technos azt' mégis +érti.én imádom akárcsak az én érzéseimet írná papírra de sztem ne vok egyedül ezzel
Vendég
2007. 10. 10. 20:54
sziasztok..valaki nem tudna nekem anonim számokat küldeni?...ha igen akkor kösz..e-mail:
Vendég
2007. 10. 06. 18:32
hungarikum? mennyire igaz!!!!
Vendég
2007. 10. 05. 18:53
hello mindenki!én is csatlakoznék!!nagggyon durván király!!nem tudna valaki küldeni számokat??mert nincs meg az összes és nem találok többet...email,msn:
Vendég
2007. 10. 03. 19:24
Kitti, mi hasonlítunk én is inkább punk rock zenét hallgatok, de imádom az anonimmc-t
Vendég
2007. 09. 24. 21:48
Én imádom. Egyedi, tehetséges, igenis van mondanivalója, és a média nélkül küdötte fel magát oda ahol van. Lehet nem szeretik annyian mint 50 centet, de akik őt szeretik azok megértik a számait, igazi rajongók és nem divatból hallgatják.
Vendég
2007. 08. 30. 17:11
hatalmas mást nem tok róla mondani
kitti
2007. 08. 26. 0:44
sziasztok!
én nagyon szeretem az anonim mc-t főleg azért, amit már többen elmondtatok van mondanivalója!
pedig én főleg a punk rockot szeretem de ez nagyon tetszik!
valaki nem tudna nekem számokat küldeni tőlük???
nagyon fontos lenne
msn-em és e-mail címem egyben:
én nagyon szeretem az anonim mc-t főleg azért, amit már többen elmondtatok van mondanivalója!
nagyon fontos lenne
kitti
2007. 08. 26. 0:44
sziasztok!
nagyon fontos lenne
nagyon fontos lenne
Vendég
2007. 08. 19. 14:20
szerintem anonimnak van mondanivalója, csak nem mindenki tud a sorok között olvasni, ahoz képest, h én általában punk hardcore szinten mozgok szeretem:D
Vendég
2007. 08. 19. 12:15
O-C: Lusta voltam Regelni Sorry XD _Ha valakinek megvan AnonimMC ujj albuma az keressen fel msn en nagyon megköszönném.
Hogy a fórumba is bele szóljak Anonim MC szerintem az undergroundosok azon feléhez tartozik aki gondolatokat rappel a 20. század Költője. Óriási tehetséggel párositva!!! Nekem ő volt az első undergroundos akit meghalgattam
ő nyitotta fel a szemem nekem Anonim az underground :D
Hogy a fórumba is bele szóljak Anonim MC szerintem az undergroundosok azon feléhez tartozik aki gondolatokat rappel a 20. század Költője. Óriási tehetséggel párositva!!! Nekem ő volt az első undergroundos akit meghalgattam
ő nyitotta fel a szemem nekem Anonim az underground :D
menyét
2007. 08. 06. 11:16
Guest!senki nem sztárolja csak szeretik,a sztárolás az más.Ha meg névtelen nem akarná h hallgassák nem jelenne meg lemeze meg stb....anonim jó.akárki akármit mond.én szeretem és volt már hozzá szerncsém....naon odavág a gyerek.
na paplan
na paplan
Lilla
2007. 07. 31. 13:24
szijasztok!kérlek valaki vegyen fel msn-re és küldjön nekem Anonim Mc számokat mint pl:jövőkép meg ilyenek! cimem:
Vendég
2007. 07. 30. 15:33
Úgy látom sokan nem fogják fel alényeget. Nem figyel5tek a számaira és nem veszitek észre hogy már egy csomószor mondta hogy NEM AKAR SZTÁR LENNI. nem ő nem kér belőle ő nem akar 50 cent utánzat lenni és én ezt szeretem benne. Egy csomó barátnőm mefg elkezdte halgatni mert hogy én is azt halgatom és hogy fogadjam el őket mondtam nekik figyu kérlek ne hallgasd ezzel csak szennyezed ha nem érted meg a számainak a lényegét és csak miattam hallgatod akkor inkább hadjad. Azt azóta nem is hallgatják. UTTÁLLOM az iet. De Anonim tényleg csúcs szuper a felfogása a szövege is és a hangja is egyszóval megvan hozzá minden tehetsége és nem azt mondja 10 percen keresztül angolul hogy elviszlek a cukorka boltba. Én nagyon csípem és szeretem.
menyét
2007. 07. 11. 17:42
Tán zavar????:)
2007. 07. 08. 15:22
mi ez a női avatar?
menyét
2007. 07. 01. 19:12
nagyon jóóóóó!nem egy profi de épp ettől olyan jó...olyan mint bármelyikönk!Tehetséges!!!!Belőle biztos lesz valaki!Csak így tovább!!!!Valakinek nincs meg a manó mese cimű száma????Nagyon örülnék ha megtudnám szerezni!ANONIM MC NAGYON JÓ
Atti
2007. 06. 16. 12:09
Ez az ember egy állat,de pozitívba,azt adja le tökéletesen amit az más is érez,mélységes TISZTELET,engem naon megfogott
Füles
2007. 03. 17. 21:21
na ezt ne gondoljátok..
ilyen zenét..áhhh...komolyan megdölök:D:D
IMMMÁDDDOOMMMM
ilyen zenét..áhhh...komolyan megdölök:D:D
IMMMÁDDDOOMMMM
Csimby
2007. 02. 22. 12:47
Peace Anonimről annyit mondhatok h irtó tehetséges
a hona dvel közös szám is állat emo killa:D
csak így tovább!!!
peace AT-8
a hona dvel közös szám is állat emo killa:D
csak így tovább!!!
peace AT-8
Anonims
2007. 02. 21. 20:39
Anonim MC a világ legjobb rappere
csiki
2007. 02. 21. 11:38
anonim g hona d - csak lazan na az a szam tuti
egyet nem ertek anonimtol miert nem mutassa az arcat nagyon hires sztar lenne belole mert ugy porog a nyelve mint az alom es a szovegeinek ertelme van nem mint sok underground os buzynak na de mind1 csak igy tovabb anonim!!!
egyet nem ertek anonimtol miert nem mutassa az arcat nagyon hires sztar lenne belole mert ugy porog a nyelve mint az alom es a szovegeinek ertelme van nem mint sok underground os buzynak na de mind1 csak igy tovabb anonim!!!
Mikebro
2006. 11. 06. 1:41
Anonim MC a király úgy pörög a csákó mint a az 5 pengés daráló készülék ehhh a lényeg h durván tehetséges a csávó és remélem h feljebb jut a létrán na piece
bubu
2006. 10. 16. 20:21
az tuti;)
a többi meg alap:P
a többi meg alap:P
Shieldy
2006. 10. 15. 21:53
igaz...és anonimnek minnd a 2 megvn hozzá...sztem az egyik legjobb undergrounder! de ez magán vélemény! nekem kedvenceim közt van!
bubu
2006. 10. 15. 20:58
hmm...sztem olyan nagy hülyeség hogy a hangjuk miatt szeretik a magyar hip-hop-osokat...jóh nem monodm kell egy hang hozzá de sztem a mondnai való a lényeg!
nah peace
nah peace
Shieldy
2006. 09. 26. 19:40
én még sose:P
2006. 09. 15. 19:57
1x láttam egy léghajót
Egy Lény Budapest-ről
2006. 09. 15. 18:17
Csak visszagondolok az előző hetemre
És máris kedvet kaphatnék a szövegszerkesztői szerelemre
Hogy mi a f*sz is történt velem
Még most sem tudom a helyem
Pedig nagy erőkkel keresem
Próbálhatod megmutatni nekem
De én csak elküldelek a f*szba
Ezzel a lépésemmel ,lehet otthagyom magam a szarba
De az is megeshet így jöttem ki belőle jól
Nemtudom ,de azt viszont igen
A jót megélni mien
Hiszen,
Ha már bevagyok rúgva és k*rva jól érzem magam
Akkor az jó ,ez tagadhatatlan
Annyi sok dolog van az életben ,nameg annyi rossz
És ilyenkor beindul egy sáros krossz
Aztán mehet a menet
Szar illetve jó is lehet
De ha rosszul jössz ki belőle azt kihevered
Ha neked kedvező ,akkor annak egyszer úgyis vége
És akkor sírni kéne
Persze annyi jó csaj van a világon
Most ha felfogtad mit mondtam
Akkor tudod min gondolkodtam
És ezt így itt 10 perc alatt mért is írtam...
...hehe unatkoztam ("...akit hajt az írás inger...")
csak úgy írtam!!!!!!!!!!!!!!!
És máris kedvet kaphatnék a szövegszerkesztői szerelemre
Hogy mi a f*sz is történt velem
Még most sem tudom a helyem
Pedig nagy erőkkel keresem
Próbálhatod megmutatni nekem
De én csak elküldelek a f*szba
Ezzel a lépésemmel ,lehet otthagyom magam a szarba
De az is megeshet így jöttem ki belőle jól
Nemtudom ,de azt viszont igen
A jót megélni mien
Hiszen,
Ha már bevagyok rúgva és k*rva jól érzem magam
Akkor az jó ,ez tagadhatatlan
Annyi sok dolog van az életben ,nameg annyi rossz
És ilyenkor beindul egy sáros krossz
Aztán mehet a menet
Szar illetve jó is lehet
De ha rosszul jössz ki belőle azt kihevered
Ha neked kedvező ,akkor annak egyszer úgyis vége
És akkor sírni kéne
Persze annyi jó csaj van a világon
Most ha felfogtad mit mondtam
Akkor tudod min gondolkodtam
És ezt így itt 10 perc alatt mért is írtam...
...hehe unatkoztam ("...akit hajt az írás inger...")
csak úgy írtam!!!!!!!!!!!!!!!
Ropcsisrác
2006. 09. 15. 17:25
szerintem höre jobb