Fórum » DÜHÖNGŐ » Keres-Kínál
ZENE-BÓNA GYŐR
létrehozva: 2007. 01. 03.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
VENDÉG
2015. 02. 19. 9:09
...))
danikov89
2014. 07. 26. 1:11
Sziasztok!
Győri rockbandába keressünk 18 és 28 év közötti férfi énekest.
A jelenlegi felállás dob-basszus-2gitár, ezt szeretnénk teljessé tenni.
A stílus tekintetében punk rocktól hard rockig szinte bármire vevők vagyunk, úgyhogy ha érdekel, akkor írj! :)
Üdv
Győri rockbandába keressünk 18 és 28 év közötti férfi énekest.
A jelenlegi felállás dob-basszus-2gitár, ezt szeretnénk teljessé tenni.
A stílus tekintetében punk rocktól hard rockig szinte bármire vevők vagyunk, úgyhogy ha érdekel, akkor írj! :)
Üdv
VENDÉG
2014. 06. 27. 16:01
!.!!
VENDÉG
2014. 06. 23. 7:23
!!!!
Gina
2010. 05. 31. 9:51
Győri énekesnő keres zenekart, zenészt. Vendéglátós zenében gyakorlattal rendelkezem.
Vendég
2010. 01. 25. 0:30
Énekest keresünk, győrsági zenekarba(győrtől 15km)-160ft a jegy!!Szerelés van, max májkrofon kellene, meg lelkesedés, meg jo hang:P!Naszal a stius rock irányba halad eddig, csak ének kell, mert nem tudom vállatlni basszer melett! Ha bármi kérdésed van msn, mail: /0670-348-7824 matyika SŰRGŐS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2009. 12. 07. 16:15
18 éves lány vagyok, énekes zenekart keresek, lehetőleg Győrieket. Emailcímem:
Ezen a címen elárulok mindent az eddigi sikereimről.
Ezen a címen elárulok mindent az eddigi sikereimről.
Vendég
2009. 11. 11. 16:11
Sziasztok!
Győrben szeretnék zenekart alapítani, mellyel saját és mások által írt, spirituális, lelkiséggel és Istennel, valamint az emberi értékekkel kapcsolatos dalokat, énekeket dolgoznánk fel, többféle stílusban. Olyan zenészeket keresek, akik elfogadják a mások vallását, hisznek Istenben és érdeklődnek a lelki élet iránt. Nem a zenei profizmusra, hanem a lelkesedésre, spirituszra és az összhangra szeretnék törekedni, s ezt kérném a jövendőbeli tagoktól is.
Jómagam billentyűn és hegedűn játszom, - nem vagyok profi, de lelkes annál inkább - valamint énekelek. Szeretnék legalább ütőshangszerest, gitárost és nem ártana még egy billentyűs sem természetesen, no meg basszeros sem, valamint énekes, vokalista.
Az elérhetőségem: , 70/5606580
Győrben szeretnék zenekart alapítani, mellyel saját és mások által írt, spirituális, lelkiséggel és Istennel, valamint az emberi értékekkel kapcsolatos dalokat, énekeket dolgoznánk fel, többféle stílusban. Olyan zenészeket keresek, akik elfogadják a mások vallását, hisznek Istenben és érdeklődnek a lelki élet iránt. Nem a zenei profizmusra, hanem a lelkesedésre, spirituszra és az összhangra szeretnék törekedni, s ezt kérném a jövendőbeli tagoktól is.
Jómagam billentyűn és hegedűn játszom, - nem vagyok profi, de lelkes annál inkább - valamint énekelek. Szeretnék legalább ütőshangszerest, gitárost és nem ártana még egy billentyűs sem természetesen, no meg basszeros sem, valamint énekes, vokalista.
Az elérhetőségem: , 70/5606580
Vendég
2009. 11. 11. 16:10
Sziasztok!
Vendég
2007. 11. 13. 0:01
Üdv!
Dance stílusban Énekest keresünk, lehetőleg hölgyet!!!
Studió adott, Győriek jelentkezését várnánk leginkább.
Legkésőbb november 20-ig!Legalsó korhatár 18 év!
Info:
Dance stílusban Énekest keresünk, lehetőleg hölgyet!!!
Studió adott, Győriek jelentkezését várnánk leginkább.
Legkésőbb november 20-ig!Legalsó korhatár 18 év!
Info:
Ati
2007. 02. 24. 18:20
Győri énekes keresi zenekarát vagy zenekart alapítana. Stílus rock. Rólam infók a http://www.tomiati.atw.hu oldalon.
doki
2007. 01. 03. 19:57
FIGYELEM!!Ez itt a reklám helye!! Aki a győri ZENE-BÓNA hangszerkereskedésben szeretne vásárolni
(Szalai Zoltán Zene-Bóna Hangszerkereskedés 9024 Győr, Bartók Béla út 5. Telefon, fax: 96/338-163 Mobil: 70/315-05-36 http://www.zene-bona.hu/ )
legyen nagyon óvatos. Most pereltem be a fickót csalás és sikkasztás miatt. Okt.15-re igérte a hangszeremet, amire be is gyűjtötte az előleget, 250,000Ft.-ot.
Azóta hallgat mint szar a fűben. Tudom,én vagyok a hülye,elfelejtettem hogy MO-on vagyok. Csak szólok hogy mással ne forduljon elő. Dr.Rajna Vilmos
UI: a fentiek tények, akit érdekelnek a részletek itt megtalál:
(Szalai Zoltán Zene-Bóna Hangszerkereskedés 9024 Győr, Bartók Béla út 5. Telefon, fax: 96/338-163 Mobil: 70/315-05-36 http://www.zene-bona.hu/ )
legyen nagyon óvatos. Most pereltem be a fickót csalás és sikkasztás miatt. Okt.15-re igérte a hangszeremet, amire be is gyűjtötte az előleget, 250,000Ft.-ot.
Azóta hallgat mint szar a fűben. Tudom,én vagyok a hülye,elfelejtettem hogy MO-on vagyok. Csak szólok hogy mással ne forduljon elő. Dr.Rajna Vilmos
UI: a fentiek tények, akit érdekelnek a részletek itt megtalál: