Fórum » MUSIC.HU » Hírek
Elképesztő siker volt Whitney Houston visszatérő koncertje
létrehozva: 2007. 12. 04.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2008. 06. 30. 15:27
Sziasztok!
Én szintén nagyon szeretem ezt az "erős fekete nőt"!!! :-)
Hihetelen tehetség: nem csak fantasztikus hangja van, hanem kivételes előadó: érékeny, vagány, kenény és törékeny egyszerre.
Belőle csak 1 van!!!!
Go Whitney! Go!!!!
Üdv: Tomi
Én szintén nagyon szeretem ezt az "erős fekete nőt"!!! :-)
Hihetelen tehetség: nem csak fantasztikus hangja van, hanem kivételes előadó: érékeny, vagány, kenény és törékeny egyszerre.
Belőle csak 1 van!!!!
Go Whitney! Go!!!!
Üdv: Tomi
Vendég
2008. 06. 26. 23:21
a youtube-on nézzétek meg azt a számát, amelyiknek a cime:
whitney houston and natalie cole- say a little prayer. ez egy régi szám , de érdemes meghallgatni, mert elképesztő.
whitney houston and natalie cole- say a little prayer. ez egy régi szám , de érdemes meghallgatni, mert elképesztő.
Vendég
2008. 06. 26. 23:18
nem hiába nevezték és nevezik a világ legjobb hangjának. a youtube-n nézzétek csak meg pl. gépeljétek be a következőt: the voice whitney houston and im telling you-t, vagy ha ezt meghallgattátok, akkor az is elképesztő, aminek a cime: whitney houston is tehe biggest diva .
ha meghallgatjátok végig ezt a két számát , de nem tekertek bele, akkor meglátjátok, hogy csak egy ilyen énekesnő van mint ő.
nézzétek meg csak ezt a kettőt, higgyétek el, hogy éremes.
Üdv: Javier
ha meghallgatjátok végig ezt a két számát , de nem tekertek bele, akkor meglátjátok, hogy csak egy ilyen énekesnő van mint ő.
nézzétek meg csak ezt a kettőt, higgyétek el, hogy éremes.
Üdv: Javier
Vendég
2008. 02. 19. 22:12
Imádom Whitney-t, Ő a Világ legképzettebb hangú énekesnője. Egy igazi DÍVA!
Vendég
2007. 12. 06. 14:29
Tényleg klassz kis koncert volt....habár csak az audio-file-okat hallgattam meg,de fantasztikus, milyen sokat fejlődött Whitney!!!:)
Csak így tovább!!!!
Csak így tovább!!!!
Juhász Gergely
2007. 12. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?