Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

T-Boz, az egykori TLC énekesnője visszatért

TLC - T-Boz, az egykori TLC énekesnője visszatért

Tionne T-Boz watkins, a nagysikerű TLC együttes énekesnője többek között egy vadiúj reality show háziasszonyként tér vissza. A Totally T-Boz című, egy órás produkció a múlt héten debütált.

A 42 éves énekesnő a csillogás mellett az élet árnyoldalait is megélte. Nehezen dolgozta fel barátnője, a szintén TLC-s Lisa „Left Eye" Lopes 2002-es halálát, és innentől zenei karriere sem hozott sikereket. Az énekesnő, akit Liza helyett szerződtettek, nem volt olyan karizmatikus egyéniség, mint elődje, a banda nem tudta fenntartani korábbi pozícióit, így T-bozz kivált a zenekarból. 2006-ban agydaganatot diagnosztizáltak nála, megműtötték, de részlegesen elvesztette a hallását és a látását. Mintegy három hosszú év pszichiátriai kezelés kellett ahhoz, hogy elfogadja a megváltoztathatatlant és talpra álljon. Időközben kétszer is tönkre ment anyagilag. Magánélete sem alakult jól, házassága is válással végződött.

Visszatérésével szeretné megmutatni, a nehézségek  ellenére is fel lehet állni és bármi is történt, mindig csak előre szabad tekinteni. „Nem akarok 55 évesen egy füstös klubban régi dalokat énekelve nosztalgiázni. Az nem én vagyok.”

 „Ez a show egy valódi, húsvér lányról szól, aki valódi dolgokat élt át” - mondta T-Boz.  „Nem vagyok azaz az ember, aki a kamera előtt mosolyog, közben meg épp szét akar szakadni. Ha fáj, akkor fáj, nem alakoskodom. A valóság úgyis felszínre tör és én ezt nem szégyenlem megmutatni” – tette hozzá.

T-bozznak számos terve van: a show mellett a zenéléssel is fog  foglalkozni és szólóénekesként folytatja a munkát, valamint egy nagyszabású koncertturnét tervez a TLC 20. évfordulója kapcsán.

Az amerikai hip-hop csajbanda a TLC az 1990-es évek egyik legsikeresebb formációja volt. alapító tagjai: T-Boz, Lisa "Left Eye" Lopes és Rozonda „Chilli” Thomas. Az együttes négy stúdióalbumot jelentetett meg, négy  Grammy-díjat kapott, és a  Billboard magazin szerint ők minden idők egyik legjobb zenei triója. Legnagyobb slágerei: Creep, Waterfalls No Scrubs.
Forrás: Billboard magazine)

2013. 01. 11. 12:02

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

T-Boz, az egykori TLC énekesnője visszatért cikk képei
TLC - T-Boz, az egykori TLC énekesnője visszatért