Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

ByeAlex Kedvesével lépett fel Kálloy Molnár Péter

Kálloy Molnár Péter - ByeAlex Kedvesével lépett fel Kálloy Molnár Péter

Nem akármilyen előadásra vállalkozott Kálloy Molnár Péter: elfogadta az MR2 Petőfi meghívását a rádió Akusztik című koncertsorozatába, ahol három nagylemezének – A nő után, Pesti álom, A gyermek énbennem – kulcsdalai mellett egy ráadás meglepetéssel is készült. Music.hu exkluzív.

Komoly megtiszteltetés érte a music.hu-t: a zenei portálok közül egyedüliként kapott meghívást Kálloy Molnár Péter intim hangulatú akusztikus koncertjére a Magyar Rádióba. A Beugró sztárja filmes, színházi és szinkronmunkái mellett évek óta szólólemezeket is készít, minőségi munkái pedig nem csak előadásban, de dalszerzésben és -szövegírásban is példaértékűek. A nő után, a Pesti álom, illetve a legfrissebb, A gyermek énbennem című albumok annyi nagyszerű dalt, hangulatot kínálnak, amikkel bőségesen meg lehet tölteni egy koncertet. Egy koncertet, amit szűk baráti kör előtt rögzítettek, ám április 9-én 22 órától, illetve, 13-án 21 órakor ország-világ hallhatja majd az MR2 Petőfi rádióban.

S hogy mi mindenre lehet számítani? Íme egy kis ízelítő: a Hrutka Róbert által akusztikusra hangszerelt dalok egy Pesti álomból, ha nem is Orient expresszen, de a zene szárnyán elrepítenek Skóciába, Még és még tovább haladva az Úton pedig könnyen belefuthatunk egy Body Builder Blues-t hallgató Álompasiba, ám az már egy Plázálom…

Kálloy Molnár Péter egyébként a koncertsorozat koncepciójának megfelelően a saját felvételeken túl egy hazai feldolgozással is készült: ByeAlex Eurovíziós dalfesztiválon induló Kedvesem című dalát szólaltatta meg – hibátlanul.

Balajti Péter

2013. 04. 02. 21:02

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

VENDÉG 2015. 01. 26. 8:45
Nagyon jó!!
VENDÉG 2015. 04. 11. 9:25
Szupi!))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

ByeAlex Kedvesével lépett fel Kálloy Molnár Péter cikk képei
Kálloy Molnár Péter - ByeAlex Kedvesével lépett fel Kálloy Molnár Péter