Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Metallica folytatja a turnézást!

Metallica - Metallica folytatja a turnézást!

Most már úgy fest, hogy a Metallica csapata kész folytatni koncert turnéját! A zenekar 22 éves fennállása alatt először ebben az évben, októberben fordult elő, hogy számos koncertet le kellett mondaniuk. Szerencsére már harcra kész a csapat!

A Metallica ebben az évben több dél-amerikai fellépését, köztük az október 25-i Buenos Aires-i koncertjét kénytelen volt lemondani, mert a csapat tagjai szellemileg mind fizikálisan kimerültek a hosszas turnézásnak köszönhetően.

A napokban jelentették be, hogy végre készen állnak folytani a turnézást, várhatóan Európába, Új-Zélandra és Ausztráliába fog ellátogatni a zenekar. Viszont a pontos dátumokat még nem közölték.

"Újra össze kell állnunk. Nemcsak fizikálisan égtünk ki az elmúlt hónapokban, hanem szellemileg is össze kell szednünk magunkat!" - nyilatkozta James Hetfield.

Majd hozzáfűzte: "Mi mindig is az a csapat voltunk, aki folyamatosan élőben játszott, szóval vissza kell mennünk és játszani, játszani, játszani. Ez mostanában már egyre nagyobb feladatnak tűnik, hiszen mindannyian hátra szeretnénk dőlni, a családainkkal lenni , de úgy látszik, nem tehetjük meg. "

A jövő év elején, januárban jön ki a St. Anger album harmadik maxija, "Unnamed feeling" címmel. A videoklipjében olyan hírességek tűnnek majd fel, mint Edward Furlong vagy a Rob Machado szörfös.

fkriszta

2003. 12. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 12. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 12. 10. 0:00
Milyen cikkről?
Vendég 2004. 10. 16. 0:00
je

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Metallica folytatja a turnézást! cikk képei
Metallica - Metallica folytatja a turnézást!