Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jackson interjú - most először a botrány kirobbanása óta

Michael Jackson - Jackson interjú - most először a botrány kirobbanása óta

December 25-én egy Los Angeles-i hotelben adott interjút Michael Jackson Ed Bradleynek, a CBS televíziós társaságtól. A gyermekmolesztálási vádak megjelenése, és az ezt követő letartóztatás óta először hallhattuk Jacksont nyilatkozni.

December 25-én egy Los Angeles-i hotelben adott interjút Ed Bradleynek. Az elkészült anyagot december 28-án, vasárnap adja le a CBS News. Egyelőre az interjúnak csak egy rövid részlete ismert. Bradley kérdésére, - figyelembe véve, hogy milyen vádakhoz vezetett - szerinte menyire normális dolog, hogy gyerekekkel aludjon, Jackson azt válaszolta: „Persze. Miért ne? Ha pedofil lennék, vagy Hasfelmetsző Jack, vagy gyilkos, akkor nem lenne túl jó ötlet. De nem vagyok!” Az ellene felhozott vádakat a legmesszebbmenőkig tagadta. Bradley kérdésére a molesztálási vádakkal kapcsolatosan, Jackson igen energikusan a következőket válaszolta: „Inkább levágnám a saját kezem, minthogy egy gyereket bántsak.” A birtokán tartott házkutatást túlzónak tartja, szerinte durván megsértették a magánszféráját, az otthona többé már nem lesz olyan, amilyen azt megelőzően volt. Bradley-nek azt nyilatkozta, hogy „soha többé nem fog ott lakni”. „Ez most már csak egy ház, nem az otthonom többé. Ezentúl csak látogatóba megyek majd oda.” Az interjúban hallhatunk letartóztatásakor a rendőrségen töltött időről, a letartóztatás részleteiről, és arról, hogy milyen testi-lelki bántalmakon ment keresztül, amikor megbilincselték.

A CBS azt is bejelentette, hogy január 2-án műsorra tűzik a novemberben éppen a molesztálási vádak miatt elhalasztott műsort, a Michael Jackson Number Ones-t. Ebben az anyagban többek között olyan sztárokkal készült interjúkat láthatunk majd, mint Dick Clark, Beyoncé Knowles, Mary J. Blige, akik arról beszélnek, milyen óriási hatással volt Jackson a pop zenére. Az eredeti tervek szerint a műsor tartalmazott volna felvételeket egy Jackson fellépésről is, de ezeket nem sikerült befejezni novemberben. Azonban nem esik majd szó Jackson jelenlegi ügyéről.

Az interjú teljes tartalmáról hamarosan mi is beszámolunk!

fkriszta

2003. 12. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 12. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jackson interjú - most először a botrány kirobbanása óta cikk képei
Michael Jackson - Jackson interjú - most először a botrány kirobbanása óta