Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új stratégiát választ Jackson

Michael Jackson - Új stratégiát választ Jackson

Immáron hivatalosan is bejelentésre került, hogy Michael Jackson új stratégiával kíván élni a sajtó és a nagyközönség felé, amellyel meg kívánja magát védeni az ellene indított vádakban. Így várhatóan jóval többet fog szerepelni és nyilatkozni az eddig kifejezetten háttérben maradt művész.

Első lépésként új publicistát vett maga mellé február elejétől - miután december végén megvállt eddigi sajtófőnökétől, Stuart Backermanntól - , Raymone Bain személyében, aki többek között Mike Tysonnak, Babyface-nek és Serena Williamsnek is dolgozik.

Michael mostantól gyakrabban fog megjelenni a sajtóban, emellett minden egyes felmerülő pletykát kommentálni fog, illetve addig harcol, amíg gyökerestül el nem tűnik a köztudatból.

Az első ilyen akciónak tudható be, amikor Jackson nemrégiben támadást indított a Vanity Fairben megjelent cikk ellen. Ennek írója, Maureen Orth azt állította, hogy Jackson 1998-ban leitatott és molesztált egy gyermeket Japánban. Mind maga Jackson, mind a gyermek apja, aki egyébként köztiszteletben álló üzletember, mind, pedig maga a gyermek a nyilvánosság elé állt és interjút adtak az NBC-nek. A gyermek, és az apja is elmondták, hogy az egész történetből mindössze csak annyi igaz, hogy Jackson 1998-ban Japánban járt.

"Michael Jackson színrelép és átveszi az irányítást a róla kialakult kép megváltoztatása érdekében."-nyilatkozta Bain.

A következő lépésként Március 1-től indul el az MJJSource, Jackson új hivatalos honlapja, ahol a vele kapcsolatos hiteles információkat olvashatják a sajtó képviselői, valamint a rajongók is. Ezzel egyidőben bezár a két korábbi internetes oldal, a MJNetworks és a MJNews,a melyek a korábbi sajtófőnök, Stuart Backermann kezében voltak.

fkriszta

2004. 02. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 02. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új stratégiát választ Jackson cikk képei
Michael Jackson - Új stratégiát választ Jackson