Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Travolta, Thurman és a funky zene

Filmzene - Travolta, Thurman és a funky zene

Március közepén mutatják be honi mozikban a Be Cool/Csak Lazán című filmet, melyet sokan a “Get Shorty” folytatásának is tartanak. Igazi nagy neveket láthatunk és kiváló előadókat hallhatunk a moziban.

A film női főszereplője Linda Moon - akit Christina Milian énekesnő testesít meg - pont karriere mélypontján érzi magát, egy divatos lányzenekar, "Chicks International" ( egy kísértetiesen a Destiny’s Child-ra hasonlító lánycsapat) énekesnője, akikkel többek között olyan feldolgzások ad elő nap mint nap mint a híres-neves "Lady Marmalade". Mindezek mellett egy igazi maffiózó menedzser – akit Vince Vaughn alakít – egyengeti karriere útját, nem beszélve az izmos testőréről (The Rock) és lemezkiadója vezetőjéről(Harvey Keitel). Egy nap Linda megismerkedik Chili –vel, aki sikeresen megszabadítja az ügyeskedő menedzsmentjétől és akinek köszönhetően kiszállhat eddigi csapatából , hogy végre saját dalokat írhasson és önálló lemezt készíthessen. Természetesen innentől kezdve semmi sem állíthatja meg a világsikerig és a régóta áhítozott hírnévig. A történet egy Grammy átadóval teljesedik be, ahol is Linda lesz az est főszereplője. A filmben olyan nagy nevek tűnnek még fel, mint Cedric, Steven Tyler (Aerosmith), Andre 3000 (Outcast), Debi Mazar, Danny DeVito, Robert Pastorelli, Anthony Ribustello, Alex Kubik és Kimberly Brown.

A film rendezője nem más mint F. Gary Gray (Friday, Set it Off, The Negotiator, A Man Apart, The Italian Job), producerei pedig: Danny DeVito, David Nicksay, Michael Shamberg, Stacey Sher

A filmzenealbumon két eredeti, a filmben előadott és csak ott hallható Christina Milian dal található, melyek közül az egyiknek, az « Ain’t No reason » című dalnak Alicia Keys és Rich Harrison a szerzője, a második dalnak, a « Believer » -nek pedig will.i.am – a The Black Eyed Peas csapatából.

Tracklista:

1. Earth, Wind & Fire “Fantasy”
2. Kool & The Gang “Hollywood Swinging”
3. William DeVaughn “Be Thankful For What You Got”
4. Elis Regina “Roda”
5. Black Eyed Peas “Sexy”
6. Baby Bash “Suga Suga” (Reggae Remix)
7. James Brown “The Boss”
8. Christina Milian “Ain’t No Reason”
9. Christina Milian “Believer”
10. 777 “Brand New Old Skool”
11. Planet Asia featuring Kurupt “G’s & Soldiers”
12. Original Motion Picture Score by John Powell “Cool Chili”
13. Sonny & Cher “A Cowboy’s Work is Never Done”
14. The Rock “You Ain’t Woman Enough”

Jónap Tamás

2005. 03. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 03. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Travolta, Thurman és a funky zene cikk képei
Filmzene - Travolta, Thurman és a funky zene