Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Balesetet szenvedett a Back II Black gitárosa

Back 2 Black - Balesetet szenvedett a Back II Black gitárosa

A Back II Black zenekar zeneszerző-gitárosa, Erdélyi András a hétvégén balesetet szenvedett. Szombaton ünnepelte volna születésnapját szűk baráti körben hazánk kedvenc funky zenekarának gitárosa, Erdélyi András, de az ünneplés helyett kórház lett az este vége.

Szombaton ünnepelte volna barátaival születésnapját hazánk kedvenc funky zenekarának gitárosa, Erdélyi András. A születésnapi buli sajnos elmaradt, mert az ünnepelt elesett és kulcscsontját törte. Azonnal kórházba szállították, ahol a kulcscsontját megoperálták. Az orvosok előzetes véleménye szerint várhatóan 4-6 hétbe telik, míg a gitáros teljesen felépül.

A rajongók megnyugtatása végett már biztos, hogy a Back II Black a következő hetekben valamennyi koncertjét meg fogja tartani egy helyettes gitárossal, Sallai „Bakter” Tiborral. Bakter a zenekar régi barátja, úgyhogy ebben a rövid, átmeneti időszakban könnyen tudja majd Andrást helyettesíteni. A zenekar stúdiómunkálatait, melyek időközben már teljes gőzzel folynak, sem fogja vélhetően megzavarni a baleset, a Back II Black többi tagja folyamatosan ügyködik az ősszel megjelenő új album elkészítésében. András állapota egyébként stabil, a műtét kellemetlenségein már túl van, pár napon belül pedig már el is hagyhatja a kórházat. Várhatóan legkésőbb 6 hét múlva pedig már az eredeti felállásban láthatja a nagyközönség a Back II Black-et.

fkriszta

2005. 06. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 06. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Balesetet szenvedett a Back II Black gitárosa cikk képei
Back 2 Black - Balesetet szenvedett a Back II Black gitárosaBack 2 Black - Balesetet szenvedett a Back II Black gitárosa