Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Itt marad bulizni a csütörtöki koncert után Snoop Dogg

Snoop Dogg - Itt marad bulizni a csütörtöki koncert után Snoop Dogg

Valószínűleg már szerda éjjel megérkezik Budapestre a nagykutya, akinek feltett szándéka kirúgni a hámból a budapesti koncert után. A rapper biztosan ott lesz a hivatalos aftertpartyn, de nem kizárt, hogy utána több szórakozóhelyet is meglátogat.

Holnap este Prágában koncertezik Snoop Dogg, a cseh fővárosból pedig nagy valószínűséggel még szerdán Budapestre repül. A sztár huszonkét fős személyzetet hoz magával, akik vele együtt készülnek a fellépésre, és persze az azt követő bulira is. Örülhetünk, hiszen Snoop a cseh koncert után csak néhány interjút vállal, és esze ágában sincs elvegyülni a prágai éjszakában.

Snoop Dogg - Itt marad bulizni a csütörtöki koncert után Snoop Dogg

A magyarokat viszont már hetekkel ezelőtt köszöntötte a hivatalos weboldalán, és mindenkit biztosított arról, hogy tisztességesen bepótolja az áprilisban elmaradt koncertet. Sőt: talán éppen ennek köszönhető, hogy a budapesti fellépés után nem fognak sehová sietni, a stáb ellátogat az afterpartyra, és az egész éjszakát a magyar fővárosban bulizzák majd végig.

Snoopnak egyébként semmilyen extra kívánsága nem volt a szervezőkhöz, egyedül azt kérte, hogy közvetlenül a csütörtöki koncert előtt kosarazhasson egy jót a stáb tagjaival.

Juhász Gergely

2007. 07. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 07. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Itt marad bulizni a csütörtöki koncert után Snoop Dogg cikk képei
Snoop Dogg - Itt marad bulizni a csütörtöki koncert után Snoop DoggSnoop Dogg - Itt marad bulizni a csütörtöki koncert után Snoop DoggSnoop Dogg - Itt marad bulizni a csütörtöki koncert után Snoop Dogg