Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Már a boltokban Drake új lemeze!

Drake - Már a boltokban Drake új lemeze!

Hatalmas várakozás övezi a 24 éves hip-hop előadó új lemezének megjelenését. A 'Thank Me Later' ma került a lemezboltok polcaira; a zenerajongók mind azt találgatják, vajon mennyit adnak el az albumból az első héten.

Over

Az egyik legnívósabb zenei oldal, a Rap-Up.com szavazást indított, melyben azt kérdezték az olvasóktól, szerintük hány példány talál gazdára Drake albumából az első héten. Elég meglepő eredmény született: a legtöbben (16%) úgy gondolják, hogy egy millió felett fog teljesíteni az anyag, sokak szerint valahol 300 és 600 ezer között. Az egymilliós eladás egyébként 2008 nyara óta nem sikerült senkinek, akkor Lil' Wayne 'Tha Carter III' című lemezéből az első héten 1,005,545 darabot értékesítettek.

Drake - Már a boltokban Drake új lemeze!

Ugyan valóban fontosak az eladások (hiszen ezen múlik minden, karrierek szárnyalnak vagy épp mennek tönkre), de ne feledkezzünk meg a zenei értékekről sem: Drake-et (eredeti neve Aubrey Drake Graham) napjaink egyik legtehetségesebb rappereként tartják számon, többek között karakterisztikus, azonnal felismerhető és szerethető hangszíne miatt. Persze nem szabad megfeledkezni a mögötte dolgozó producerekről sem: Lil' Wayne, Kanye West, Swizz Beatz és Timbaland is sokat tett azért, hogy elismerjék a fiatal szupersztár tehetségét.

Drake - Már a boltokban Drake új lemeze!

Ezidáig egy EP-je jelent meg tavaly szeptemberben 'So Far Gone' címmel, melyből majdnem félmilliót adtak el ezidáig az USA-ban, de azóta a rapper nagyon sok rajongóra tett szert. A 'Thank Me Later'-nek egyébként három felvezető kislemeze is megjelent már, mindegyik TOP20-as felvétel lett az Egyesült Államokban, hosszú hetek óta tanyáznak az élmezőnyben.

A kiadó a főbb kritikusoknak már kiküldte az új albumot, a hozzáértők pedig csupa jót mondanak a srác újabb alkotásáról. A 'Thank Me Later'-ről hamarosan a music.hu-n is olvashattok kritikát!

Luxi

2010. 06. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Már a boltokban Drake új lemeze! cikk képei
Drake - Már a boltokban Drake új lemeze!Drake - Már a boltokban Drake új lemeze!Drake - Már a boltokban Drake új lemeze!Drake - Már a boltokban Drake új lemeze!Drake - Már a boltokban Drake új lemeze!Drake - Már a boltokban Drake új lemeze!