Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Debütált Eminem és Rihanna közös klipje

Eminem - Debütált Eminem és Rihanna közös klipje

Megérkezett a nyár, és az év egyik legjobban várt klipje! A zenei videó Eminem és Rihanna közös felvételéhez, a Love The Way You Lie című dalhoz készült.

Love The Way You Lie

Már az is nagy hírnek számított, amikor köztudottá vált, hogy Eminem és Rihanna közös dalt ad ki a nyár folyamán. Valószínűsíthető volt, hogy a már évek óta sokak kedvenc rappere, Eminem, és napjaink egyik legkedveltebb R&B dívája, Rihanna valami nagyot fog alkotni.

Nos ma elérkezett a várva várt pillanat! Az éjszaka folyamán Eminem hivatalos You Tube oldalán és az MTV-n debütált a Love The Way You Lie című dal és videóklipje. Szakértők és kritikusok szerint ez a zenei videó lehet az év egyik legnépszerűbb és legjobban kedvelt videóklipje. Tény, hogy a hajnali debütálás óta már több mint 600 ezren látták a videót.

Eminem - Debütált Eminem és Rihanna közös klipje

A július 5-én forgatott videó Joseph Kahn nevéhez fűződik, aki már többek között olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Britney Spears, Katy Perry, Lady Gaga, vagy Kelly Clarkson.

A klipben Eminemen és Rihannán kívül a Transformers című mozifilm szexi sztárja, Megan Fox, valamint a Lost és a Gyűrűk Ura szereplője, Dominic Monaghan is szerepet kapott. A két színész egy szerelmes párt alakít, akik egyszerre imádják és gyűlölik egymást.

Ez a kapcsolat igazából szimbolikus, hiszen a dal, és így a klip is valójában Eminemről és volt feleségéről szól. Kettejük kapcsolatára is köztudottan a szeretet és a gyűlölet párhuzamos megjelenése volt jellemző.

A Love The Way You Lie című dal egyébként Eminem legújabb stúdióalbumának második kislemezként fog megjelenni augusztus 9-én. A dal már most, rögtön a debütálás után hatalmas népszerűségnek örvend. Az USA-ban már harmadik hete őrzi vezető pozícióját a Billboard Hot 100-as listáján. Várhatóan ez a népszerűség csak fokozódni fog a közeljövőben.

engyus

2010. 08. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vikike1224 2010. 08. 17. 18:54
Eminem a legjobb:)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Debütált Eminem és Rihanna közös klipje cikk képei
Eminem - Debütált Eminem és Rihanna közös klipjeEminem - Debütált Eminem és Rihanna közös klipje