Fórum » MUSIC.HU » Hírek
Jön a Rihanna-Chris Brown duett
létrehozva: 2008. 05. 23.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2009. 03. 01. 23:22
Megérdemli! Az biztos!
Vendég
2009. 02. 28. 13:02
jól összeverte a luv nyát a fickó, nyilván megvolt rá az oka... biztos rájött h. rihi mekkora egy ri bi és rajta kívül még fickók ezreinek tárja szét a tet ves patáit h. jól megizélják... mindezt egy közepes felejthető kis dalocskáért..
rihiribi eddig is nagyon de nagyon ocsmány képű volt, no most aztán még jobban néz ki
HAHAHAHAHAHAHA
ezen csak röhögni lehet...
két hulye egy pár, milyen igaz a mondás...
megérdemlik egymást de nagyon
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
rihiribi eddig is nagyon de nagyon ocsmány képű volt, no most aztán még jobban néz ki
HAHAHAHAHAHAHA
ezen csak röhögni lehet...
két hulye egy pár, milyen igaz a mondás...
megérdemlik egymást de nagyon
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Vendég
2008. 12. 28. 21:40
rihi egy b ü d ö s r a k á s F O S
én nem csak leköp ném hanem leo kádnám... bár még az is kár a te tves k u r v a kiélt képére
én nem csak leköp ném hanem leo kádnám... bár még az is kár a te tves k u r v a kiélt képére
Vendég
2008. 12. 26. 9:49
na látom erre megint írnom kell.
(2.-nak)drága szivem te tévedésben élsz.
csak itt jáccod a nagymenőt hogy te itt leköpnéd ririt meg hogy ocsmány.
hát ezt azér nem hinném.biztosan te egy kis ocsmány szarházi vagy aki azt hiszi ő itt a nagymenő
(2.-nak)drága szivem te tévedésben élsz.
csak itt jáccod a nagymenőt hogy te itt leköpnéd ririt meg hogy ocsmány.
hát ezt azér nem hinném.biztosan te egy kis ocsmány szarházi vagy aki azt hiszi ő itt a nagymenő
Vendég
2008. 12. 24. 22:12
Usa majmoló kis sz@@@r vagy te!!Lehet Rihannát szeretni, vagy nem szeretni, de az már szánalmas milyen alpári tahó kommenteket írnak alacsony kultúrális színtű emberek!!
Vendég
2008. 12. 21. 18:21
usa-ban lehet hogy bejön, de mi hol vagyunk usa-tól? Csak az usa-majmoló kis sz@@@rok favorizálják itthon annyira... amúgy nulla és tök ocsmány én max leköpném -> többre nem érdemes
Vendég
2008. 12. 09. 9:52
Én először azt mondtam h rossz hangja van élőbe de miko meg hallgattam h h énekmli a rehab c. számot élőbe visszavontam jó a zenéje szép is a csaj
Vendég
2008. 11. 09. 23:50
Na ez azért túlzás. Már 3 albuma jelent meg és jövőre jön a 4. Több száma is első volt USA-ban a TOP100-ban.
Veszekedni lehet róla, ízlés kérdése, de attól még nagyon híres.
Veszekedni lehet róla, ízlés kérdése, de attól még nagyon híres.
Vendég
2008. 11. 08. 18:09
akkora nulla hogy az már fájdalmas
Vendég
2008. 11. 05. 18:00
szerintem rihanna egy jófej
és a hangja is jó(a klipekben)...
bár élőben még nem hallottam
és a hangja is jó(a klipekben)...
bár élőben még nem hallottam
Vendég
2008. 10. 08. 18:28
de am jó a stílusa mint ahogy azt már mondtam egyszer. am csak a mély hangot tudja kiénekelni kéne neki egy énektanár
Vendég
2008. 10. 05. 13:41
persze hogy hamis mert abszolút nincs hangja... amit produkál az kb. egyforma egy macska nyávogásánál, sőt még rosszabb is...
gagyi kis senki, nem sok ideje van már a popvilágban, úgy el fog tűnni, hogy csak na... és senki nem fog emlékezni rá, mert annyira nem produkált maradandót, hiába majmolja most sok kis ötéves idióta
gagyi kis senki, nem sok ideje van már a popvilágban, úgy el fog tűnni, hogy csak na... és senki nem fog emlékezni rá, mert annyira nem produkált maradandót, hiába majmolja most sok kis ötéves idióta
Vendég
2008. 10. 04. 19:09
rihanna szép csak egy gond van vele hogy élőbe hamisan énekel amúhy szeretem a zenéit meg a stílusa is jó csak a hangja nem az igazi!
Vendég
2008. 09. 09. 9:59
nagyon szánalmas
Vendég
2008. 09. 07. 11:32
Ep ugyanigy ietelsz te is el azert, mert szeretem Rihannat!!!
Vendég
2008. 09. 04. 22:56
sz***r vagy ám te!!!!
ne merészelj nekem még egyszer így beszólni te rihi majmoló kis senki
azt olvasok el amit akarok és azt kommentálok amit akarok
nem te szabod meg hogy mit olvassak és miről mi legyen a véleményem
ne merészelj nekem még egyszer így beszólni te rihi majmoló kis senki
azt olvasok el amit akarok és azt kommentálok amit akarok
nem te szabod meg hogy mit olvassak és miről mi legyen a véleményem
Vendég
2008. 09. 01. 18:03
Igen, nekem valo!!!!!de kerdem en neked ki, v mi valo, hogyha ilyen szanlamas szar emberke vagy aki, attol meg ,hogy nem szereti rihannat, meg elolvassa a rola szolo cikkeket?????????!!!!!!
Vendég
2008. 08. 30. 13:37
barom rihi k***a
sötét buta agyatlan kis magamutogató nulla
fujjjjjjjjjjjjjjjjjj
sötét buta agyatlan kis magamutogató nulla
fujjjjjjjjjjjjjjjjjj
Vendég
2008. 08. 29. 17:57
irigykedő barmok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ennyíí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2008. 08. 23. 12:00
ha szereted akkor te vagy a szánalmas kis hulye
nem is kicsi
szeresd csak te is olyan k vagy mint ez a lehánynivaló ribirihi
pont neked való
igénytelen
nem is kicsi
szeresd csak te is olyan k vagy mint ez a lehánynivaló ribirihi
pont neked való
igénytelen
Vendég
2008. 08. 23. 9:35
Meg azert se fogom be!!!!!!!ha szeretem akkor az az en bajom!Naon szanalmas kis hujek vagytok, nagyon de nagyon!!!!!!!!!!!!
Vendég
2008. 08. 22. 19:49
mindenki oda ír és olyan kommentet amilyet akar, senki ne szabja meg h. ki hova ir
fogja be a mocskos pofikáját a rihánya-lehánya majmoló igénytelen csürhe
fogja be a mocskos pofikáját a rihánya-lehánya majmoló igénytelen csürhe
Vendég
2008. 08. 22. 19:47
huje am aki ezt a szétb****tt k-t ennyire magasztalja
sok kis rihi majmoló büdösképű lesz...bi K
sok kis rihi majmoló büdösképű lesz...bi K
Vendég
2008. 08. 18. 20:35
Kuss itt minden barom arcú s*gg fejnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:@
Vendég
2008. 08. 18. 13:26
ha nem szereted fogd be a nagy budos pofad,ne irkalj me ide ha nem szereted!!!irj kommentet a te kedvenceidhez!sok huje!!ha szeretem neked mi kozod hazza, es miert zavar?huje vagy, attol meg h nem szereted, meg be irod a nevet a keresobe, nem?SZANALMASSZANALMAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2008. 08. 16. 13:40
ez a K arra se méltó hogy lehányjam a mocskos pofáját
Vendég
2008. 08. 16. 13:39
hanem olyan kis 5 éves sz***rok mint te??? hahahaha
Vendég
2008. 08. 15. 22:20
nah idefigyelj te l*tyó egy irigy szánaéams g**ci vagy!!!!!!!!!!!!!!!!! egy féltékeny senki!!!!!!!!!!és rihanna szép és ezt csak ezért mondod h csúnya mert te nem vagy ismert és szép!!!!!!!!!!!!!!!!jah és nem 10 évesek szeretik te kis k....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2008. 08. 14. 14:07
tiszta hülye k ö cs ö g mindenki aki ennyire zabálja ennek a f o s t o s va l a g ú kis K rihánnyának az idétlen zenéjét, a barom szövegekkel együtt aminek a világon semmi értelme nincs.
rihánnya pedig igenis ronda, csúf, hidd el te kis 10éves leszbiK mert férfiszemmel mondom
akkor se b****nám meg ha ő lenne az egyetlen nő a világon annyira undorító pofája van
rihánnya pedig igenis ronda, csúf, hidd el te kis 10éves leszbiK mert férfiszemmel mondom
akkor se b****nám meg ha ő lenne az egyetlen nő a világon annyira undorító pofája van
Vendég
2008. 08. 14. 14:04
rihanna egy f o s
Vendég
2008. 08. 13. 10:38
Szerintem is naon jo enekes, szep es csinos!Es ti, akik oan szanalmasan irigyek vagytok ra,bujatok csak a fold ala, es kussoljatok!
Vendég
2008. 08. 12. 19:42
Igaza van az előttem szólónak! Tiszta nevetségesek vagytok!!! És eltudlak titeket képzelni, hogy hogysan néztek ki! Hát...napn rusnya csúfságok vagytok!!!! Eleve a csajnak jó a hangja, mert ha nem lenne jó nem ő lenne még Madonna-t is megelőzve folyamatosan a toplisták élén! Ha ti ezt nem halljátok, feltalálták már a hallókészüléket! Illetve naon szép csaj mint ayrcra mint alakra! Szeretnétek ti így kinézni sztem! A pasik 90%ának Rihanna jön be legjobban a külföldi sztárok közül! Igazuk is van, hiszen nagyon dekoratív lány! És hogy ribanc?!!! Hát sztem nem az! Biztosan dákóhiányotok van azért mondjátok ezt!:D Am meg ha az lenne akkor meg jól csinálja hiszen a legnagyobb sztár őőőő jelen pillanatban! Sztem csak irigyek vagytok és szeretnétek ti ilyen kjülsőt és ilyen életet mint az övé!!!! Nevetséges szánalmas írkászok vagytok!xD És Rihanna sohasem lesz olyan mint Britney, mert elve nem csak szép hanem okos is és egy szakításba nem betegedne így bele +++ még nem dobott le két kölykö9t a világra! Szvasl Britneytől távol áll++++ Britney ök csúnya +++ a homloka is nagy! Szval ennyih, és az irigy bagázs álljon le sztem mert senki nem kívántsi a véleményetkre +++ mindenki kinevet titeket! Főleg hogyha ilyeneket írkáltok hogy ribanc!XD:D:D:D
Vendég
2008. 08. 08. 18:25
úgy látom itt sokan megfognak halni nem soká az irígységtől!!!!!!!!!és ezzel nem lesztek nagyobbak h fikázzátok rihhanát csak egy kis szánalmas szar emberek lesztek az életben csak ennyít akartam!!!!!!!!!!!
Vendég
2008. 07. 08. 19:24
Kopaszon frankón fog mutatni. Mondjuk sokat már nem tud rontani magán, ocsmány volt mindig is, szebb nem lesz, csak még undorítóbb.
Vendég
2008. 07. 08. 19:23
Egyetértek az alattam íróval. Rihi egy nagy nulla, egy nagy rakás szar, egy semmi ki jelenség. Hirtelen tűnt fel, pár gagyi számot produkált, gondolom itt-ott pár f a s z i kánál jól feküdt, így kicsit nyomatták. De ennyi. Ennyi az egész. Ez nem siker hanem egy szánalmas kis k u r v a szánalmas próbálkozása. El fog tűnni hamar a süllyesztőben, mert semmi maradandót nem képes alkotni.
Nincs hangja, nem tud énekelni, gagyik és röhejesek a számai, ő pedig olyan ronda mint egy állat, mint egy félig kifejlett disznó olyan feje van. Ocsmány, gusztustalan, le vele, de minél előbb. Emberileg is egy nagy nulla!! Beképzelt kis
Nincs hangja, nem tud énekelni, gagyik és röhejesek a számai, ő pedig olyan ronda mint egy állat, mint egy félig kifejlett disznó olyan feje van. Ocsmány, gusztustalan, le vele, de minél előbb. Emberileg is egy nagy nulla!! Beképzelt kis
Vendég
2008. 07. 08. 15:09
Tuti olyan lesz Rihanna is mint Britney...a haja is egyre rövidebb xD legközelebb má ő is kopasz lesz xDtudnám hogy lehet egyien csajt isteníteni...a hangja is szar,ronda is...olyan feje van mint aki megállt a fejlődésben és még félig majom maradt....hát ha magamból indulok ki mint ember 100% h jobb vok nála..és sztem sokan mások is...szal erről ennyit...rem. nem sokáig fogja már ez a csaj rontani a pop ipart a gagyi hangjával...
Vendég
2008. 07. 08. 14:43
Akinek nem tetszik rihanna ne olvassa a cikkeket mert már k u r v á r a televan a t ö k ö m úgy csináltok mintha ti jobbak lennétek pedig fogadni merek 10.000.000 forintba hogy nem
Vendég
2008. 07. 08. 14:28
Rihanna a legjobb aki azt monja hogy rossz a hangja annak vagy rossz a hallása vagy magáról beszél.
Vendég
2008. 07. 08. 14:27
K a p j á t o k be, féltékenyek vagytok ti kis r o h a d é k o k f a s z a szátokba :b
Vendég
2008. 07. 03. 16:22
Szerintem meg úgy került be a popszakmába ezzel a semmi kis hangjával, hogy jól feküdt valaki (vagy esetleg valakik) ágyában. Látszik is a csajon h. egy rohad nagy K, irtó kiélt pofája van, szinte már gusztustalan, hiába a smink, nem tudják róla eltakarni. Aki egyszer K volt az K is marad, kár ezt szépíteni azzal hogy "jó hanggal" került be a szakmába. Ilyen tehetségtelen kis valaki?? Ugyan már, te se gondolod komolyan a hülyeségeidet.
Vendég
2008. 07. 03. 16:01
nekem a rihi név jobban tetszik. illik rá: rihi-ribi
Vendég
2008. 07. 02. 17:31
nem rihi hanem riri!amúgy arról hogy nincs jó hangja csak annyit hogy úgy került be a popszakmába hogy megnyert egy énekversenyt!legjobb tudomásom szerint.ekkor fedezte fel jay-z.én szerizem ririt,de azt én is belátom hogy a zenéit könnyen el lehet felejteni.amúgy britney megörült!és az nem azt jelenti hogy akit ti nem szeriztek azok ilyen sorsra jutnak!V
Vendég
2008. 06. 28. 19:08
Kethy! Tuti hogy olyan lesz Rihi is mint Britney. Ezek a nyávergós csajok egy kaptafára épülnek, először beállítják őket hogy milyen aranyos kis szűzlányok, milyen rendesek, kedvesek, bájosak, okosak, soha nem nyúlnak semmi olyanhoz, ami ártalmas lehet, aztán utána meg bevadulnak, elkurvulnak, elkezdenek inni, kábszerezni, zülleni, mert hirtelen lettek felkapva, és túlságosan jó dolgukban azt sem tudják mit csináljanak. Szórják a pénzt, mindenféle káros dologra, szép sorban kiderül róluk az is hogy igenrégen voltak szűzlányok, ráadásul olyan buták, mint a sötét éjszaka. Ha nyilatkoznak, egyetlen értelmes szót nem tudnak kinyögni (pontosabban: csak nyökögnek), össze-vissza beszélnek minden hülyeséget élő műsorokban, ami mind-mind azt bizonyítja hogy tök sötétek, és a végén szépen mindről kiderül hogy x, y, z ágyában jól feküdtek, ezért lettek befuttatva, ezért pazaroltak annyi pénzt a reklámozásukra. Dalíráshoz, dalszövegíráshoz nem értenek, valójában hangjuk sincs, és szépen eltűnik a süllyesztőben Rihi is. NÉzd meg mi lett britneyből, egy undormány az egész, már csak röhög rajta az is akinek valamikor a bálványa lett.
Rihi is így fog járni, mert buta, tehetségtelen, nagy nulla, a dalai gyorsan felejthetők, aktuális slágernek esetleg jók, de a popzene történelmébe nem fognak bevonulni, ezek a litty-lötty számok soha nem lesznek úgymond örökzöldek, amit még 30-40-50 év múlva is dúdolni fognak. Szóval Rihi is csak egy közönséges, semmitmondó, buta tinicsaj, akinek esetleg van még 1-2 éve a popiparban, de több nincs. Utána jön a süllyedés, méghozzá nagyon mélyre.
Ez van, ezeknek a tehetségtelen ribiknek ez lesz a vége. Rihi-ribinek is.
Rihi is így fog járni, mert buta, tehetségtelen, nagy nulla, a dalai gyorsan felejthetők, aktuális slágernek esetleg jók, de a popzene történelmébe nem fognak bevonulni, ezek a litty-lötty számok soha nem lesznek úgymond örökzöldek, amit még 30-40-50 év múlva is dúdolni fognak. Szóval Rihi is csak egy közönséges, semmitmondó, buta tinicsaj, akinek esetleg van még 1-2 éve a popiparban, de több nincs. Utána jön a süllyedés, méghozzá nagyon mélyre.
Ez van, ezeknek a tehetségtelen ribiknek ez lesz a vége. Rihi-ribinek is.
Vendég
2008. 06. 28. 11:30
Hát ezt nem hiszem el rihanna ilyen lett.pár évvel ezelőtt miylen volt most meg ezt beszélik róla meg azt halottam hogy mindenkinek leutánozza a haját ez pl:1 kislányról na mind1 1 pár évvel ezelőtt nem volt ilyen de ezt ő tudja ha meg olya lesz mind britney akkar nagyon sajnálom de ezt ő dönti el.am azt meg kell hagyni hogy jók a számai meg a hangja is. pár évvel ezelőtt inden vágyam az volt hogy talizak vele valahol most már 1 kicsitt változott a véleményem.remélem rihanna nem lesz olyan mint britney.
KETHYYY
KETHYYY
Vendég
2008. 06. 28. 11:25
fgfgfgfg
Vendég
2008. 06. 26. 14:53
Amúgy a poén fain volt, hogy nekem nem adatott meg az ami neki!!! Ez ennyira tuti hogy még jövő ilyenkor is ezen fogok röhögni. Feldobtad a napomat, köszi!!!!
Vendég
2008. 06. 26. 14:52
Na ne röhögtessetek már!!! Hogy nem adatott meg az ami neki??? Bocsika, baromi nagy tévedésben élsz mert én NEM is akarom hogy nekem olyan sorom legyen mint neki. Az hogy 4 éve az állítólagos topon van, csak egy dolog. Nézd meg pl. pár éve hasonló korosztályú rajongótábor mennyire éltette britney-t, és mi lett belőle? Rihi is így fog járni, csak figyeld meg. Előbb mint gondolnád. Ami nem jó, az nem jó, hiába akarsz nekem bizonygatni. Nulla a csaj és kész.
Vendég
2008. 06. 25. 23:51
Elnézést nem kedves Guest akart lenni, csak pont arra néztem és így leírtam...!
Vendég
2008. 06. 25. 23:50
Kedves Guest!
Én egyáltalán nem vagyok Rihanna fanatikus bár elismerem elég jók a számai, a hangja is elég jó, igaz léteznek trükkök, de tudod érdemes megnézni élőbe is hogy mire is képes ez a 20 éves lány! azért mert neked nem adhatott meg ez az élet mint neki azért nem ribanc! és jah Rihanna immáron lassan 4 éve a toppon van nem hiszem hogy hamar a süllyesztőbe kerül, sőt...!
Én egyáltalán nem vagyok Rihanna fanatikus bár elismerem elég jók a számai, a hangja is elég jó, igaz léteznek trükkök, de tudod érdemes megnézni élőbe is hogy mire is képes ez a 20 éves lány! azért mert neked nem adhatott meg ez az élet mint neki azért nem ribanc! és jah Rihanna immáron lassan 4 éve a toppon van nem hiszem hogy hamar a süllyesztőbe kerül, sőt...!
Vendég
2008. 06. 22. 19:12
léccives akinek meg van Rihanna: Untfeilthful (nem tom h írjákxD)
zongora kottája lécci küldje el fontos
msn:
zongora kottája lécci küldje el fontos
msn:
Vendég
2008. 06. 22. 18:07
Ronda mint egy állat, nekem akkor se kéne ha egyetlen nő lenne a világon. De ez relatív, hogy kinek mi tetszik.
A lényeg hogy elvileg "énekesnő", tehát neki ezzel kellene karriert csinálni, nem azzal hogy minél jobban levetkőzzön egy-egy klipben és rázza a hülye valagát, mert arra minden ribanc képes.
Tehát a hangjával kéne hódítania, de arra képtelen, mert egy nagy nulla, nincs hangja, felturbózzák úgy-ahogy mindenféle trükkel, de még így is silány, jelentéktelen, semmitmondó. És való igaz: csak néhány év (maximum 2-3) és el fog tűnni a süllyesztőben, kutya se fog emlékezni rá. A pár darab kis fanatikus, elvakult rajongója is felnő majd, és saját magukat is kiröhögik, hogy ilyen gagyi, silány zenére vevők voltak, az összes cd-jét ki fogják dobni, mert azt se akarják majd, hogy a gyerekeik is kiröhögjék, hogy ilyen szarságot hallgattak.
Ez lesz rihanna, meg a pár fős elvakult begyöpösödött rajongójának a sorsa. A nagyon de nagyon mély süllyesztő, mást nem is érdemel.
A lényeg hogy elvileg "énekesnő", tehát neki ezzel kellene karriert csinálni, nem azzal hogy minél jobban levetkőzzön egy-egy klipben és rázza a hülye valagát, mert arra minden ribanc képes.
Tehát a hangjával kéne hódítania, de arra képtelen, mert egy nagy nulla, nincs hangja, felturbózzák úgy-ahogy mindenféle trükkel, de még így is silány, jelentéktelen, semmitmondó. És való igaz: csak néhány év (maximum 2-3) és el fog tűnni a süllyesztőben, kutya se fog emlékezni rá. A pár darab kis fanatikus, elvakult rajongója is felnő majd, és saját magukat is kiröhögik, hogy ilyen gagyi, silány zenére vevők voltak, az összes cd-jét ki fogják dobni, mert azt se akarják majd, hogy a gyerekeik is kiröhögjék, hogy ilyen szarságot hallgattak.
Ez lesz rihanna, meg a pár fős elvakult begyöpösödött rajongójának a sorsa. A nagyon de nagyon mély süllyesztő, mást nem is érdemel.
Vendég
2008. 06. 22. 9:31
Nem feleslegesen! Jelen pillanatban ő a legnagyobb popikon az egész világon!!!!! Pfff...ez nektek a felesleges? Szeretnétek ti olyan karriert befutni amilyet ő megcsinált!! Szánalmas, féltékeny, irigy bagázs!! UI: Az a kis ribanc gyöyörű, elhiszem, hogy sazeretnétek ilyen csajt magatoknak, de aki béna az ne számítson ilyen sikerre!:D
Vendég
2008. 06. 16. 19:53
De az még nevetségesebb amit rihanna csinál, és ahogy erőlködik feleslegesen.
Vendég
2008. 06. 16. 16:40
Jajj ha nem szeretitek minek kell megnézni????hát ha tudnátok h ti mien nullák vagytok pffff!!haggyuk is ticca nevetség amit csináltokk!!!xÐ
Vendég
2008. 06. 08. 20:13
Én se kapcsolom be a tévét. Nincs az a hülye, aki ezeket a kis ribitanoncokat akarja nézegetni minden órában. Akinek meg ez kell az tényleg megérdemli, igénytelen csürhe az összes ilyen.
Vendég
2008. 06. 08. 16:34
szépnek szép, de egy nagy nulla. ráadásul most összetákolnak vmit ezzel a másik nagy nullával, atyaég... megin hónapokig nem kapcsolok be semmilyen zenetévét XD
Vendég
2008. 06. 07. 22:25
hát ja tényleg csak lehánynivaló
Vendég
2008. 06. 07. 22:25
rihánnnya
lehánnnya
lehánnnya
Vendég
2008. 06. 07. 22:24
semmitérő csaj
Vendég
2008. 06. 06. 16:09
Rihanna a legjobb. Szép, jó a hangja és király a zenéje.
Lehet hogy nem táncol úgy mint Ciara vagy... de attól még tud Pl. SOS, If it's lovin that you want,Umbrella... .Amúgy ha megnézitek a klipeket, nem baj ha nem táncol azokban mert, azoknak történetük van.Amelyikben meg táncolni kell ott táncol.Aki meg azt mondja hogy ronda,az nézzen tükörbe és után beszéljen, ja és mindenki magából indul ki.:b
Lehet hogy nem táncol úgy mint Ciara vagy... de attól még tud Pl. SOS, If it's lovin that you want,Umbrella... .Amúgy ha megnézitek a klipeket, nem baj ha nem táncol azokban mert, azoknak történetük van.Amelyikben meg táncolni kell ott táncol.Aki meg azt mondja hogy ronda,az nézzen tükörbe és után beszéljen, ja és mindenki magából indul ki.:b
Vendég
2008. 06. 03. 11:24
sZERINTAM rIHANNÁNAK JÓ HANGJA VAN DE NEM TUD TÁNCOLNI AMI BAJ EGY HÍRES EMBERNEK!!!!!!!!!!
Vendég
2008. 05. 31. 23:10
Aki szépnek látja, annak baj van a látásval!!! DE nagyon.
Vendég
2008. 05. 31. 21:41
szerintem Rihannának nagyon jó hangja van ő a kedvenc énekesem és nagyon szép is ugyhogy aki fi..öt annak nincs agy
Vendég
2008. 05. 31. 14:51
Tehetsegtelennek az, mert eloben nem lattam meg produkalni semmi jot, viszont nem ronda :)
Vendég
2008. 05. 30. 16:42
de szarok vagytok!csak irigykettek h rihanna szép és van hangja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!úgy hogy kuss!!!!!!!!!Ennyíí levagytok oltva ti szarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2008. 05. 30. 11:30
Rihanna tehetséges..És nem ronda!!!Aki nem szereti az ne nézze....És fogjátok be..Nem kényszerít senki hogy hallgassátok....Fogjátok be!!!
Vendég
2008. 05. 29. 9:27
szia irj
Vendég
2008. 05. 27. 22:40
szerintem meg nem csak tehetségtelen, de rohadt ronda is
Vendég
2008. 05. 26. 8:38
rihanna szerintem is egy ribanc méghozzá tehetségtelen senki
Vendég
2008. 05. 25. 9:15
Kiváncsi leszek a duettre és Rihanna nem ribanc!
Vendég
2008. 05. 24. 14:32
Hülye ribanc ez a Rihanna... :S
Juhász Gergely
2008. 05. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?