Fórum » MUSIC.HU » Hírek
Király Linda duettje
létrehozva: 2008. 09. 05.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2009. 07. 31. 12:55
Király Linda igenis nagyon jó énekesnő, az csak egy dolog, hogy nem hallat magáról. Majd eljön az ideje amikor bemutatja a régóta készülő lemezét. Ami többek között azért sem valósult meg eddig, mert gondok támadtak a kiadóval és Linda dobbantott tőlük. Nem tudom mit kell szarozni a magyarsággal, könyörgöm, ha egyszer magyarok a szülei és ő maga is annak vallja magát, mi a francnak kell szopatni, minek kell csesztetni, nem tehet róla, hogy egy jobb országban látta meg ezt a rohadt napvilágot!!!!
Vendég
2009. 07. 31. 11:02
király linda jól eltűnt...
ebből is látszik hogy egy gagyi kis senki... fujjj!!!!!
ebből is látszik hogy egy gagyi kis senki... fujjj!!!!!
Vendég
2009. 06. 09. 14:53
Te egy idióta vagy aki unatkozik....xD nevetséges vagy hogy itt szidod ahelyett h. vmi értelmeset is csinálnál..xD
Vendég
2009. 03. 16. 19:19
hmm...király lindának még a zenéit se találom meg amit leszeretnék tölteni...a cime::nincs még egy érintés!!!segitsetek!!!!help!!helf!!!
Vendég
2008. 09. 28. 11:41
ígérnek, ígérnek, de sehol a világsiker
lassan itthon is totál elfelejtik a nevét, ami mondjuk nem csoda... nagy nulla a csaj, magyarnak pedig ne is merészelje mondani magát egy ilyen beképzelt, idétlen senkiházi kis sz@r aki még a magyar himnusz eléneklésére is képtelen
bujjon vissza a csatornába ahonnan előrángatták
NULLA
lassan itthon is totál elfelejtik a nevét, ami mondjuk nem csoda... nagy nulla a csaj, magyarnak pedig ne is merészelje mondani magát egy ilyen beképzelt, idétlen senkiházi kis sz@r aki még a magyar himnusz eléneklésére is képtelen
bujjon vissza a csatornába ahonnan előrángatták
NULLA
Vendég
2008. 09. 08. 16:05
Az amerikai himnusszal befutna... xD
Vendég
2008. 09. 07. 18:32
ahhoz képest pl. sztem semmi h. az én kis - ehhez képest szted talán "semmitmondó" - videóimat is több mint 30.000-en megnézték.....
Vendég
2008. 09. 06. 15:18
A youtubon, az universalmusicgroup feltette a "Can't let go" cimu videoklipjet, es 1,723,050 nezettsege van. Azt nem lehet semminek nevezni... Sztem...
Vendég
2008. 09. 05. 22:45
jaj ne már.... ki a f***sz kíváncsi erre a leszerepelt kis senkiházira???? nagy nulla ez a csaj, csak ígérik - ígérik ezt a világsikert, mégis, évek óta sehol semmi... nyilván mert messze nem olyan nagy szám, mint amilyennek be van állítva....
buta, sötét kis senki.... pffffff
buta, sötét kis senki.... pffffff
Puha József
2008. 09. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?