Fórum » MUSIC.HU » Hírek
Britney Spears új dallal jelentkezett
létrehozva: 2008. 09. 29.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2009. 05. 14. 22:32
te kis igénytelen sz*r alak aki ott lejjebb írtál!!!
miért olyan nagy baj ha valaki nem olyan elvetemült és vak britney rajongó?? mit fáj az neked?? Nem téged szidott csak erről a buta kis leszerepelt libáról írta le a véleményét...
tudod hogy ki az agyhalott?
bizony hogy te, mert aki megfenyeget embereket, ráadásul HALÁLOSAN!! az valóban beteg ember, aki kezelésre szorul
szóval menj el egy jó pszichiáterhez, egyrészt a túlzott és elvakult rajongásod miatt, másrészt pedig azért hogy ebből a fenyegetőzős betegségből kigyógyulj, mert a végén még pórul jársz és amikor bepöccensz, véletlen a saját ereidet fogod elvágni.
Szóval ajánlom én is hogy nagyon szállj magadba és gondold át milyen őrületesen buta dolgokat írtál, és ha a szüleid nem tudnak segíteni (valószínűleg nem mert tényleg komolyan beteg vagy) akkor mindenképpen keresd szakember segítségét!!
Ez több mint sötétség vagy butaság!!
mellesleg te sem adtad se a nevedet, se a fotódat, se adataidat, szóval amig te így írsz addig ne merészelj bárkit is hasonló miatt megszólni vagy fenyegetni
NAGYON BETEG VAGY!!
csak szánni tudlak, arra vagy méltó semmi másra
miért olyan nagy baj ha valaki nem olyan elvetemült és vak britney rajongó?? mit fáj az neked?? Nem téged szidott csak erről a buta kis leszerepelt libáról írta le a véleményét...
tudod hogy ki az agyhalott?
bizony hogy te, mert aki megfenyeget embereket, ráadásul HALÁLOSAN!! az valóban beteg ember, aki kezelésre szorul
szóval menj el egy jó pszichiáterhez, egyrészt a túlzott és elvakult rajongásod miatt, másrészt pedig azért hogy ebből a fenyegetőzős betegségből kigyógyulj, mert a végén még pórul jársz és amikor bepöccensz, véletlen a saját ereidet fogod elvágni.
Szóval ajánlom én is hogy nagyon szállj magadba és gondold át milyen őrületesen buta dolgokat írtál, és ha a szüleid nem tudnak segíteni (valószínűleg nem mert tényleg komolyan beteg vagy) akkor mindenképpen keresd szakember segítségét!!
Ez több mint sötétség vagy butaság!!
mellesleg te sem adtad se a nevedet, se a fotódat, se adataidat, szóval amig te így írsz addig ne merészelj bárkit is hasonló miatt megszólni vagy fenyegetni
NAGYON BETEG VAGY!!
csak szánni tudlak, arra vagy méltó semmi másra
Vendég
2009. 05. 01. 17:25
Sziasztok!
Megmondaná valaki hogy kell letöltené Britney Spears új dalát?
Létszi segítsetek!
Megmondaná valaki hogy kell letöltené Britney Spears új dalát?
Létszi segítsetek!
Vendég
2009. 03. 13. 11:05
Huhh,itt aztán jól elszabadultak a kedélyek! :) Semmi gond skacok,szólásszabadság van,de azért ne gyűlölködjetek egymásra!
Namármost:Én nagyon szeretem Britneyt.Minden érdekel,ami vele kapcsolatos.Szép nőnek tartom,és nagyon drukkoltam,hogy felépüljön a depresszióból.Sajnos,egyetlen dolog azért mégis van,amiben viszont mások véleményét kell osztanom:nincs hangja.Semmi.Énekesnek nem való.De...!!!!Fantasztikus táncos és valljuk be,nincs abban semmi kivetnivaló,hogy a koncertjein mindíg playback-el!És hogy miért nincs?Azért,mert ilyen kemény táncteljesítmény mellett egyszerűen képtelenség még énekelni is!Nem kivitelezhető!Különben csak lihegne végig,akkor meg az lenne a bajotok!
Szóval ne utáljátok azért,mert nem énekel.Ő előadóművész és kész!
Így is remek showkat produkál,én így szeretem,ahogy van!
Csak így tovább,Britney!
Namármost:Én nagyon szeretem Britneyt.Minden érdekel,ami vele kapcsolatos.Szép nőnek tartom,és nagyon drukkoltam,hogy felépüljön a depresszióból.Sajnos,egyetlen dolog azért mégis van,amiben viszont mások véleményét kell osztanom:nincs hangja.Semmi.Énekesnek nem való.De...!!!!Fantasztikus táncos és valljuk be,nincs abban semmi kivetnivaló,hogy a koncertjein mindíg playback-el!És hogy miért nincs?Azért,mert ilyen kemény táncteljesítmény mellett egyszerűen képtelenség még énekelni is!Nem kivitelezhető!Különben csak lihegne végig,akkor meg az lenne a bajotok!
Szóval ne utáljátok azért,mert nem énekel.Ő előadóművész és kész!
Így is remek showkat produkál,én így szeretem,ahogy van!
Csak így tovább,Britney!
Vendég
2009. 02. 10. 20:01
b*zdmeg fogd be mert belelépek a pofádba te g*cy. S Z Á N A L M A S vagy..pff :D örülnél ha olyan lehetnél mint Ő.amugy meg hogy jössz te ahhoz hogy mások életét bíráld?b*zdmeg kivagyte??jelentéktelen kis b*zi.nemszereted??!hátvan ilyen..nem kell nézni.el takarodhatsz innen mert darabokra b*szlak.ha meg ilyen kemény vagy adok egy lakcímet és kicsit elbeszélgetünk.nethuszár.Britney,We Love YOU.Amazing
Vendég
2008. 12. 20. 18:38
britni semmi más mint egy kiélt, senkiházi d ö g kis R I B A N C akit annyian b **** tak már agyon, talán azt se tudja hogy kikkel feküdt össze...... csak azért hogy pár mocsok kis dalát nyomassák, ami olyan felejthető, hogy holnap már senki nem fog emlékezni rá.
az új dala szánalmasan nulla, hangja az semmi nincs, nem énekesnő, hanem max egy kirakati bábu, amilyet az utcasarkon szoktak mutogatni, de messze elkerüli mindenki, mert egyszerűen undorító a p o f á j a...
ez van....
aki ilyet hallgat, azt meg csak szánni tudom, ahelyett hogy igényes zenét választana...
ez nulla, nem zene hanem ricsaj, igénytelen senkiházi kis agymosott sz*r alakoknak való
akinek csak erre van igénye, annak úgy kell, jobbat nem is érdemel
le kell hán yni az ilyeneket vagy f o s ni
az új dala szánalmasan nulla, hangja az semmi nincs, nem énekesnő, hanem max egy kirakati bábu, amilyet az utcasarkon szoktak mutogatni, de messze elkerüli mindenki, mert egyszerűen undorító a p o f á j a...
ez van....
aki ilyet hallgat, azt meg csak szánni tudom, ahelyett hogy igényes zenét választana...
ez nulla, nem zene hanem ricsaj, igénytelen senkiházi kis agymosott sz*r alakoknak való
akinek csak erre van igénye, annak úgy kell, jobbat nem is érdemel
le kell hán yni az ilyeneket vagy f o s ni
Vendég
2008. 12. 02. 19:52
Menjen a dogbe aki ot otalja es honnan tudjatok hogy lefekudt mindenkivel mi van tartotatok a gyertyat hogy ien jol tugyatok...../!!!1!Es az Britney csak igy tovab.....jo hogy meggyogyultal...!!!!!!!:)
Vendég
2008. 10. 30. 20:43
Nem muszáj őt ilyen primitív beszólásokkal ócsárolni...És ha több pasival volt akkor mi van?Mi közöd hozzá?Féltékeny vagy?A lényeg hogy minden ember esendő és mindenki követett már el hibákat,de ez nem befolyásolja hogy nagyszerű énekesnő!Amúgy meg : Mindenki magából indul ki...Ezek szerint köszi hogy magadat is minősítetted.Éld ki a dühödet máson, mondjuk a játékmacidon otthon, te primitív IQ hiány!Vagy te tökéletes vagy?Nem hinném a nyilatkozásod után...Röhejes vagy az biztos!Hál Istennek Brit-et így is elegen szeretik...:-)))TE MADÁR....Ki kell hogy nevesselek ne haragudj..HAHAHA
Gyerünk Brit!Nagyon jó az új számod!!
Gyerünk Brit!Nagyon jó az új számod!!
Vendég
2008. 10. 05. 13:33
dehogynem, biztos most is azért hempereg valakivel hogy ez a F O S új dalát nyomassák
igénytelen senkiházi repedtsarkú kis nulla....
amúgy meg justin mi volt?? nehogy már azzal nem hempergett!!! hulye vagy ha elhiszed hogy nem fexik össze mindenféle alkoholista kábszeres igénytelen f****al, hiszen britni is csak egy alkoholista kábszeres K U R V A
igénytelen senkiházi repedtsarkú kis nulla....
amúgy meg justin mi volt?? nehogy már azzal nem hempergett!!! hulye vagy ha elhiszed hogy nem fexik össze mindenféle alkoholista kábszeres igénytelen f****al, hiszen britni is csak egy alkoholista kábszeres K U R V A
Vendég
2008. 10. 03. 11:09
nem kell lekurvázni.nem hemperkedt olyan sok pasival..ez a jelző inkább Madonnára illik.
go Britney
go Britney
Vendég
2008. 10. 01. 20:21
Már nem azért de te vagy h...Mert Brit egész életében K-Feddel, nmagyxarul egy pasival volt! Vagy nálad ez a k..? A csókolózás még nem tesz senkit k-vá...Pff...21. század tutod?!!!! Közönséges vagy nagyon, irigy...olyat szidsz akit nem is ismersz!:S
Vendég
2008. 10. 01. 18:33
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuj de nagyon ocsmányul néz ki ezen a képen
amúgy meg aki egyszer K volt az K is marad világéletében
igénytelen sz**rság
amúgy meg aki egyszer K volt az K is marad világéletében
igénytelen sz**rság
Pet
2008. 09. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?