Fórum » MUSIC.HU » Hírek
Miss Kittin és a Hacker
létrehozva: 2002. 08. 27.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
VENDÉG
2015. 04. 27. 8:22
Szuper!))
2002. 10. 07. 0:00
Guest!
Köszi a visszajelzést, de az albumok megjelenési dátumai attól függően is eltérnek, hogy éppen melyik országban dobják őket piacra. Én például egy Bobby Orlando Lp-ről azt olvastam a Neten, hogy 1993-ban adták ki. Persze, csak éppen már egyszer megjelent tíz évvel ezelőtt is egy másik lemezkiadónál... Amúgy köszi az infot az "on the road"-ról. Jó érzés, hogy a szerző ilyen segítő szándékú visszajelzést is kap. Mégegyszer kösz.
Köszi a visszajelzést, de az albumok megjelenési dátumai attól függően is eltérnek, hogy éppen melyik országban dobják őket piacra. Én például egy Bobby Orlando Lp-ről azt olvastam a Neten, hogy 1993-ban adták ki. Persze, csak éppen már egyszer megjelent tíz évvel ezelőtt is egy másik lemezkiadónál... Amúgy köszi az infot az "on the road"-ról. Jó érzés, hogy a szerző ilyen segítő szándékú visszajelzést is kap. Mégegyszer kösz.
Vendég
2002. 10. 06. 0:00
zar
Vendég
2002. 10. 06. 0:00
figyu! a first album nem 2000-ben jelent meg, hanem 2001-ben (Gigolo records, ajánlom figyelmedbe: http://www.gigolo-records.de).
"ezt az idén követte az on the road"... nem kellett volna odaírnod, hogy ez mix album????
"ezt az idén követte az on the road"... nem kellett volna odaírnod, hogy ez mix album????
2002. 08. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?