Fórum » MUSIC.HU » Hírek
A Blue és Elton John együtt dalolnak
létrehozva: 2003. 01. 27.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2006. 02. 02. 13:02
Akkor is Duncan a legjobb a világon!!!
By VD.Enci
By VD.Enci
Vendég
2005. 12. 25. 16:18
Lee-ről egy egész albumom van!!!Nagyon szeretem!!!!!!!!!Jó csávó!!!!!!!
Andi
Andi
Vendég
2005. 12. 01. 18:29
Én halálosan szeretem Lee-t!!!!!
Ő,a legjobb!!!!(na meg a dalaik is)
Andi
Ő,a legjobb!!!!(na meg a dalaik is)
Andi
Vendég
2005. 11. 07. 11:36
irjatok valamit duncan-rol
Vendég
2005. 11. 07. 11:35
szopjatok
Vendég
2005. 06. 02. 14:05
Lee Ryan a Legeslegjobb énekes és marha dőgős csávó!!! Imádom őt, a Bluet és a zenéjüket!!!
Niki
Niki
Vendég
2005. 05. 05. 15:51
Nem igaz,mert Dunc a legjobb.... :D
Vendég
2005. 03. 20. 10:11
Lee Ryan a legjobb!
Vendég
2005. 02. 23. 19:37
Lee fool jó pasi!
Fifikee
2004. 12. 18. 23:29
Szia zsó!
Milyenhonlapon akarsz klippet nézni? Egyébként a legtöbb esetben nem kell fizet ni az ilyen dolgokért.
Milyenhonlapon akarsz klippet nézni? Egyébként a legtöbb esetben nem kell fizet ni az ilyen dolgokért.
zsó
2004. 12. 18. 18:32
Sziasztok! Én új vagyok, segítenétek? Ha belenézek egy számba és letöltöm akkor ezért kell fizetni?
Lia
2004. 12. 06. 18:33
Ja bocsi! Veled levelezek!:)
Lia
2004. 12. 06. 18:32
Én igen!!!! De hogyha megadom akkor igérd meg hogy megadod az e-mail címedet!!!!!
Fifikee
2004. 12. 06. 16:50
Érdekes témákat találtok ki! :)
Valaki tud blueoldalt?
Valaki tud blueoldalt?
Lia
2004. 12. 04. 18:19
Ne bántsad már, én se fikázom a te kedvencednek a farkát!
mrs joel
2004. 12. 04. 11:39
Hát van neki valami "dudor" "ott lent".
Vendég
2004. 12. 04. 9:08
Szerintetek Duncnak mekkora lehet a farka?
Írjatok léééégysziiiiiiii!
A címem:
Írjatok léééégysziiiiiiii!
A címem:
mrs joel
2004. 12. 02. 13:18
Miaz,h nigger?ENNYIRE UTÁLOD?De ha utálod is minek kell edkkora nagy sértéseket mondani rá???????????Őa leghelyesebb az egész csapatban!!!!!!!!!!!!!
skelly
2004. 12. 01. 19:51
Imádom őket! Olyan helyes mind a 3! mert az a nigger nem tetszik! már magyarok lennének,és lenne e-mail címük! Tuti írnék nekik!
Fifikee
2004. 12. 01. 17:05
NAAGYON NAGYON IMÁDOM A FIUKAT!!!!!!!!!!!!!!!
Főleg Duncant!!!
Remélem nem tünnek el örökre!
Főleg Duncant!!!
Remélem nem tünnek el örökre!
Vendég
2004. 11. 30. 13:34
Ha problémátok van magatokkal, vagy elégedetlen vagy a saját testeddel hívj minket!
Esetleg ha úgy gondolod, hogy testeden érdekes dolgok vannak hivj minket: 371-44-71
Esetleg ha úgy gondolod, hogy testeden érdekes dolgok vannak hivj minket: 371-44-71
Vendég
2004. 11. 30. 13:30
A BLUE AZ EGY JO EGYÜTTES DE A SZÁBAI SZART NEM ÉRNEK KITTI.DE EGTYÉPKÉNT IMÁDOM ŐKET.
Lia
2004. 11. 28. 18:46
vAN ITT VALAKI?
Lia
2004. 11. 28. 18:46
Hi mindenkinek aki itt van! Aki bármit meg szeretne tudni a fiukról valamit, vagy egyszerűen csak kedve van valakivel csevegni az bátran írjon nekem! A címeme: !
Vendég
2004. 11. 28. 18:44
D U N C A N ! ! ! !
Vendég
2004. 11. 27. 19:13
Tök királyak!!!!!
Vendég
2004. 11. 27. 19:12
Nagyon szeretem az On live című számukat! Szerintem nagyon jók!
Vendég
2004. 11. 21. 14:39
Nekem is irjatok ha tudtok valamit a Blue-ról!
Köszike!
Köszike!
Vendég
2004. 11. 21. 14:37
Hy! IMÁDOM a fiukat! föleg simon-t és duncant. olyan aranyosak!
Vendég
2004. 11. 19. 23:38
imádom LEE-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2004. 11. 11. 12:39
remélem hamar újra látom őket Vica
Fifikee
2004. 11. 09. 20:55
Sziasztok!!
Óriási nagy kérésem van, s rettentő fontos!!
Én még nem láttam a Bubbilin klipjét, de nagyon +szeretném nézni!!
Ha tudtok vmilyen honlapot, amiről lelehetne tölteni, kérlek írjátok meg erre a címre:
Köszi szépen!!!
!!!!!!!!!!!!!!!BLUE FOREVER!!!!!!!!!!!!
(Szerintem Duncan a legjobb négyük közül)
Óriási nagy kérésem van, s rettentő fontos!!
Én még nem láttam a Bubbilin klipjét, de nagyon +szeretném nézni!!
Ha tudtok vmilyen honlapot, amiről lelehetne tölteni, kérlek írjátok meg erre a címre:
Köszi szépen!!!
!!!!!!!!!!!!!!!BLUE FOREVER!!!!!!!!!!!!
(Szerintem Duncan a legjobb négyük közül)
Vendég
2004. 11. 08. 17:22
Vendég
2004. 10. 22. 21:50
mrs joel
2004. 10. 22. 13:53
Na mi van senki sem blue fan?Vagy mindenkinek más dolga van?ÍRJAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2004. 10. 20. 0:00
seni seviyorum duncan!!
Vendég
2004. 10. 17. 0:00
ja és rengeteg friss hírt is találhattok!
üdv klaudya a szerkesztő
üdv klaudya a szerkesztő
Vendég
2004. 10. 17. 0:00
ha szereted a blue-t és lee netán dunk a kevenced vagy simon netán anthony? itt a helyed! http://www.gportal.hu/leeduncan rengeteg infó a srácokról! kitalált interjúitokat és történeteiteket szeretettel várjuk és a chat-et is használjátok bátran!a vendégkönyvbe és a szólj hozzába kifejteheted észrevételed és javaslatod és jobbnál jobb képeket nézegtehetsz a srácokról !
http://www.gportal.hu/leeduncan ez a te honlapod! gyertek!
üdv! klaudya a szerkesztő
http://www.gportal.hu/leeduncan ez a te honlapod! gyertek!
üdv! klaudya a szerkesztő
mrs joel
2004. 10. 15. 0:00
Hát, ja!A hangja az tényleg szép,főleg amikor magasan énekel!
Vendég
2004. 10. 15. 0:00
Imádom a BLUE-t!!!!!A kedvencem Lee!Gyönyörű hangja van!!!!!!!!!
mrs joel
2004. 10. 10. 0:00
Én egy csomót tudnék,de hova???????????
Vendég
2004. 10. 09. 0:00
Imádom őket főleg Lee-t!!!!!!!!!!!!!!Nem tudna vki nekem képeket küldeni róla???????????Kitti
mrs joel
2004. 10. 09. 0:00
Egyet értek az elöttem szólottakhoz!
Vendég
2004. 10. 04. 0:00
Imádom a BLUE-t! Különösen SIMON-t
Vendég
2004. 10. 03. 0:00
SZERETITEK A BLUE-T? DUNK ÉS LEE A KEDVENCETEK? ITT EGY HONLAP AHOL MINDENT MEGTUDHATTOK RÓLUK! SŐT KITALÁLT INTERJÚITOK ÉS TÖRTÉNETEITEKLET IS LEÍRHATJÁTOK MAGATOKRÓL ÉS A SRÁCOKRÓL! A HONLAP CÍME:www.gportal.hu/leeduncan
UDV:KLAUDYA A SZERKESZTŐJE A HON LAPNAK/A DUNKOS ÉS LEE-SÉ/
UDV:KLAUDYA A SZERKESZTŐJE A HON LAPNAK/A DUNKOS ÉS LEE-SÉ/
Vendég
2004. 10. 02. 0:00
Imádom Őket.Nem tudjátok a Bubblin dalszövegét honnan tudnám megszerezni?
Rigó Krisztina
2004. 10. 02. 0:00
Imádom DUNCANT!!!!!!!!!
Vendég
2004. 09. 28. 0:00
Végre valaki, aki rendesen leirja Duncan nevét! Tudsz Niky!!!
Natasha
Natasha
Vendég
2004. 09. 27. 0:00
Az én sorrendem:
-Lee
-Duncan
-Anthony
-Simon
Amúgy mind klasszok!Egyszerűen IMÁDOM őket!!!!!!!!!!! Niky
-Lee
-Duncan
-Anthony
-Simon
Amúgy mind klasszok!Egyszerűen IMÁDOM őket!!!!!!!!!!! Niky
Vendég
2004. 09. 27. 0:00
Imádom a Bluet ,a kedvenc eggyüttesem ,de a legjobban Duncant imádom.
Vendég
2004. 09. 26. 0:00
Szia Marcsi!
Natasha vagyok, és bocsi hogy csak most irok, de egyszerüen nemvolt idöm. Nekem mindegyik tag tetszik, Leenek szép a hangja. Amúgy hova valósi vagy? Ha hibásan irok bocsi, még töröm a magyart, mert szlovákiai vagyok. Neked ki a kedvenced?
Natasha vagyok, és bocsi hogy csak most irok, de egyszerüen nemvolt idöm. Nekem mindegyik tag tetszik, Leenek szép a hangja. Amúgy hova valósi vagy? Ha hibásan irok bocsi, még töröm a magyart, mert szlovákiai vagyok. Neked ki a kedvenced?
Vendég
2004. 09. 26. 0:00
Te ott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tanulj meg írni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy mered Duncan nevét roszul leírni?! KÖPEDELEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NATASHA
Tanulj meg írni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy mered Duncan nevét roszul leírni?! KÖPEDELEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NATASHA
Vendég
2004. 09. 20. 0:00
Ez az én sorrendem:
1.Simon
2.Duncen
3.Lee
4.Antony
1.Simon
2.Duncen
3.Lee
4.Antony
Vendég
2004. 09. 18. 0:00
NA NE, NEM AKAROM HOGY ABBA HAGYÁK
Vendég
2004. 09. 16. 0:00
VÉGREEEEE!!!!!
Vendég
2004. 09. 16. 0:00
hatszázezer honlapjuk van,pl. a http://www.officialblue.com. De szerintem a http://www.blue-4-you.de.vu a legjobb!
Igen,a hír valószínűleg tényleg igaz,de én úgy tudtam,h esetleg a Duncan is szólókarriert akar... álmodik a nyomor... :) na jó,mindenesetre még lesz egy Best of,találkozunk a boltban! :)
Igen,a hír valószínűleg tényleg igaz,de én úgy tudtam,h esetleg a Duncan is szólókarriert akar... álmodik a nyomor... :) na jó,mindenesetre még lesz egy Best of,találkozunk a boltban! :)
Vendég
2004. 09. 14. 0:00
A HÍR IGAZ.
Lányok, készíthetitek a zsebkendőtöket, az egyik angol zenemogul szerint ugyanis már nincs sok idejük a fiúknak. Louis Walsh elmondta, hogy tudomása szerint Lee Ryan szólóénekesként kívánja folytatni, míg a többiek, Duncan James, Anthony Costa és Simon Webbe tévés karrierről álmodozik. „Tény, hogy a Blue hamarosan feloszlik. Szerintem Lee előtt fantasztikus lehetőségek nyílnak meg, és a többieket sem kell félteni, eleget fogjuk őket látni a tévében!” – nyilatkozta Walsh.
Lányok, készíthetitek a zsebkendőtöket, az egyik angol zenemogul szerint ugyanis már nincs sok idejük a fiúknak. Louis Walsh elmondta, hogy tudomása szerint Lee Ryan szólóénekesként kívánja folytatni, míg a többiek, Duncan James, Anthony Costa és Simon Webbe tévés karrierről álmodozik. „Tény, hogy a Blue hamarosan feloszlik. Szerintem Lee előtt fantasztikus lehetőségek nyílnak meg, és a többieket sem kell félteni, eleget fogjuk őket látni a tévében!” – nyilatkozta Walsh.
Vendég
2004. 09. 14. 0:00
Utobbi pár hétben felröppent az a hír hogy feloszlik a Blue és csak Lee Ryan folytatja. Igaz a hír? e-maileket várok:
Vendég
2004. 09. 12. 0:00
van a bluenak honlapja? mija címe?
Vendég
2004. 09. 07. 0:00
sziasztok!
Vendég
2004. 09. 07. 0:00
Natasa tetszik Lee Rayn? Marcsi
Vendég
2004. 09. 02. 0:00
na jó,persze,de azért mégse az Antony... elnézést,ha vkinek ezzel a lelkébe gázolok,ez az én magánvéleményem. és a Bubblin' a legjobb klipjük, szavazzatok a hivatalos oldalon... jó sulit mindenkinek!!!
Vendég
2004. 08. 31. 0:00
Nemtudom hogy minek kell ellenkezni, hogy meik csapat tag a legszebb... A blue az blue... Vegyétek már magatokat é
szre... Imádom öket... Aki egyetért velem az irjon... NATASHA
szre... Imádom öket... Aki egyetért velem az irjon... NATASHA
Vendég
2004. 08. 25. 0:00
ja,az más!!! akkor jó, hál' Istennek. Megyek,és veszek egy ok!-t! :))) Duncan 4ver!! :))
Lia
2004. 08. 24. 0:00
Most akkor csak pár hónap szünetet tartanak? Az tök király!
Vendég
Figyeljetek már! Mennyi együttesnek jelent már meg válogatáslemezük és mégsem oszlottak fel. Vegyük elő például a Westlife-ot. Megjelent egy válogatásalbumuk és mégsem oszlottak fel. És egyébként Britneynek is meg fog jelenni egy válogatásalbuma. És egyébként is előbb olvassátok el az OK! magazinban a Blue interjút ahol ők maguk nyilatkozzák azt hogy, attól hogy egy válogatásalbumuk meg fog jelenni, azt nem feltétlenül, azt jelenti, hogy feloszlik egy zenekar. És különben is ők nyilatkozták azt hogy eszük ágában sincs pont most feloszlani. És hogy legen még jó hírem: A válogatásalbumon állítólag lesznek új számok is! Csajok ne dőljetek be a hülye Médiás Pletykáknak.
Vendég
nagyon szertetünk titeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2004. 08. 22. 0:00
ez az,nekem is az tetszik,h olyan forró... ;) főleg így a Breathe easy után...
ja,minden újságban más van.egyszer láttam egy interjút, amiben a Duncan elmondja,h ők lepődnek meg a legjobban néha,pl. egyszer állítólag a Lee összejött egy londoni szállodában a Janet Jacksonnal,pedig közben ők Németországban turnéztak éppen... szóval én nem t'om,de azért a Best of album sajnos jelent vmit,nem? :((
ja,minden újságban más van.egyszer láttam egy interjút, amiben a Duncan elmondja,h ők lepődnek meg a legjobban néha,pl. egyszer állítólag a Lee összejött egy londoni szállodában a Janet Jacksonnal,pedig közben ők Németországban turnéztak éppen... szóval én nem t'om,de azért a Best of album sajnos jelent vmit,nem? :((
Andi
2004. 08. 18. 0:00
hali!
szerintem Duncan a legjobb a csapatból. A Bubblin klippjük elég forróra sikerült. nekem nagyon bejött.
szerintem Duncan a legjobb a csapatból. A Bubblin klippjük elég forróra sikerült. nekem nagyon bejött.
Vendég
2004. 08. 17. 0:00
Hagyjátok már ezt a hülyeséget! aBlue nem oszlik fel! Vegyétek meg a legújabb OK! magazint. Ott a Lee azt nyilatkozza hohy a Blue nem oszlik fel. Különben is tavaly is ugyanez volt hogy 2004-ben feloszlanak, és mégsem oszlottak fel. Na így higgyetek a mádiának
Vendég
2004. 08. 16. 0:00
itt vok!!! MOST VETTEM FEL A BUBBLIN'T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
mrs joel
2004. 08. 15. 0:00
irjatok már!!!!!!!!!!!Légyszi!Mindenki eltűnt?
mrs joel
2004. 08. 15. 0:00
Én is szeretem őket,főleg a Simont és a Leet.a lee helyes,és jó a hangja.Simon meg...helyes... és...sexi!!!
Vendég
2004. 08. 13. 0:00
Kapjátok be!!!!!!!!!!! Velem nem foglalkoztok?????????????
Vendég
Én is imádom a Bluet!!!Ki a kedvenced??
Vendég
mert best of albumot adnak ki?
Vendég
2004. 08. 11. 0:00
A Blue feloszlik 2005-ben.
Vendég
2004. 08. 04. 0:00
Legjobb a Blue imádom a tagjait legjobban Duncan.
egy blue rajongó
egy blue rajongó
Vendég
2004. 08. 03. 0:00
Sziasztok!! Kérlek titeket ha vki tudja hogy a BLUE: U make me wanna című albumának számainak mi a címe akko lécci küldje el ide : Aki küldi annak köszi
Vendég
2004. 07. 30. 0:00
itt vagytok?
Vendég
2004. 07. 29. 0:00
Akkor már nem vagyok 1edül! :))))
Vendég
Dán kan......hát ez kurvajó,nagyontetszik!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Vendég
IMÁDOM EZT AZ 1ÜTTEST! FŐLEG A NŐI KABÁTJUKAT! :DDDDD Most ez mire jó, hogy mindenki isteníti őket? Száljatok már le a földre! Ez annyira röhejes! Ráadásul a zenéjükről szinte nem is beszéltek! :DDDD
Réka te is az vagy! Először hogy a Lee milyen helyes, aztán mennyire eleged van a Lee imádókból, aztán mennyire helyes a dán kan (most nagyon szeretni fogtok! :))), aztán még te hordod le őket, hogy milyen hülyék a többiek, miközben pár napja még te is ezt csináltad! Azért nem gondoltam, hogy ilyen hülye voltál! :DDD Most jövök rá, hogy mennyire jó, hogy... szóval, hogy 4-es kémia dogát írtál! :DDD (érted mire gondolok, ugye? :))) Szóval elismerem, hogy mégse olyan hülye az a gyerek, ha ilyen (jó) hatással volt rád! :DDDD De remélem vége van ezeknek a "sztár szerelmeknek"... Bár ahogy a Busted fórumot elnézem, reménytelen vagy! :DDD Nem baj, majd +gyógyulsz előbb-utóbb! :))))
Réka te is az vagy! Először hogy a Lee milyen helyes, aztán mennyire eleged van a Lee imádókból, aztán mennyire helyes a dán kan (most nagyon szeretni fogtok! :))), aztán még te hordod le őket, hogy milyen hülyék a többiek, miközben pár napja még te is ezt csináltad! Azért nem gondoltam, hogy ilyen hülye voltál! :DDD Most jövök rá, hogy mennyire jó, hogy... szóval, hogy 4-es kémia dogát írtál! :DDD (érted mire gondolok, ugye? :))) Szóval elismerem, hogy mégse olyan hülye az a gyerek, ha ilyen (jó) hatással volt rád! :DDDD De remélem vége van ezeknek a "sztár szerelmeknek"... Bár ahogy a Busted fórumot elnézem, reménytelen vagy! :DDD Nem baj, majd +gyógyulsz előbb-utóbb! :))))
Vendég
2004. 07. 28. 0:00
Nem tudjátok hogy mikor jönnek hozzánk
Elöre is kösz
Elöre is kösz
Vendég
2004. 07. 27. 0:00
imádom a blue-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
missy
2004. 07. 22. 0:00
szegény wicca... :(((
én meg úgy tudom,h készítenek egy best of-ot,utána szétválnak a duncan anyjának a könyve miatt.a lee-nek szólóalbuma lesz,a többiek meg színészkedni fognak. és a duncan dalokat ír a geri halliwell-nek. de ki tudja,mi az igazság.
én meg úgy tudom,h készítenek egy best of-ot,utána szétválnak a duncan anyjának a könyve miatt.a lee-nek szólóalbuma lesz,a többiek meg színészkedni fognak. és a duncan dalokat ír a geri halliwell-nek. de ki tudja,mi az igazság.
Vendég
2004. 07. 21. 0:00
Szia nem vicc volt!Wicca valóban meghalt,rákos volt!Van itt még1 csaj Wiccacica véven ő nem azonos a másikkal!Biztos forrásból tom!A huga írta!
Vendég
2004. 07. 20. 0:00
Nem oszlottak fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csak szünetet tartanak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
novemberben nekiállnak sz új album készítésének!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blue 4ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csak szünetet tartanak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
novemberben nekiállnak sz új album készítésének!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blue 4ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2004. 07. 20. 0:00
Hé emberek hallottátok hogy feloszlik a Blue?? Szerintem ez tök szívás...
missy
2004. 07. 16. 0:00
Jó,feladom,azt csináltok,amit akartok,végülis semmi közöm hozzá. Egyszer majd felnőtök.
De azért remélem,h az a wiccás beszólás csak egy hülye vicc volt! Írjon vmit,aki azt írta!
De azért remélem,h az a wiccás beszólás csak egy hülye vicc volt! Írjon vmit,aki azt írta!
Vendég
2004. 07. 14. 0:00
lee kórházban van!!!!!!!!!!!!!!!!!!! karambolozott egy kamionnal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2004. 07. 12. 0:00
AZ ELSŐ KETTŐT FORDÍTSD MEG ÉS AKKOR AZ IGAZI! LÁTTÁTOK A BUBBLINT? HÁT AZ VALAMI KIBASZOTTUL JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KÜLÖNBEN DUNK ÉS ANYA LEMONDTÁK AZ ESKÜVŐT A CSAJ FÉLRELÉPETT........... CIKI! A DUNK MEG A FASZOM SE TUDJA KINÉL VIGASZTALÓDIK ÉS KISÍRJA MAGÁT!!
HALLOTTÁTOK HOGY A LEE-T OTTHAGYTÁK JAPÁNBAN?
HALLOTTÁTOK HOGY A LEE-T OTTHAGYTÁK JAPÁNBAN?
Vendég
2004. 07. 10. 0:00
nekem is van sorrendem.
1. LEE
2. DUNCAN
3.SIMON
4.ANT
én imádom őket.
szerintem ők a legjobb fiú csapat akiket ismerek, márt mint külföldiek
IMÁDOM ŐKET!
ÁGI!
1. LEE
2. DUNCAN
3.SIMON
4.ANT
én imádom őket.
szerintem ők a legjobb fiú csapat akiket ismerek, márt mint külföldiek
IMÁDOM ŐKET!
ÁGI!
Vendég
2004. 07. 07. 0:00
Szerintem Lee és Duncan a király!!
Kevesen szeretik mindkettőjüket,pedig olyan rohadt jól néznek ki,hogy az már szinte fáj!Nem tudom,hogy láttátok-e már a Duncan felsőtestét....és a Lee-nek meg tökre aranyos feje van!
Kevesen szeretik mindkettőjüket,pedig olyan rohadt jól néznek ki,hogy az már szinte fáj!Nem tudom,hogy láttátok-e már a Duncan felsőtestét....és a Lee-nek meg tökre aranyos feje van!
Vendég
2004. 07. 06. 0:00
LEE A LEGSZEXISEBB AZ EGÉSZ CSAPATOT NÉZVE!
IMÁDOM ŐT!
OLYAN JÓ HANGJA VAN
CSÚCS AT EGÉSZ CSAPAT
MÉG A BARÁTOM IS SZERETI ŐKET
IMÁDOM ŐT!
OLYAN JÓ HANGJA VAN
CSÚCS AT EGÉSZ CSAPAT
Vendég
LEE A LEGSZEXISEBB AZ EGÉSZ CSAPATOT NÉZVE!
IMÁDOM ŐT!
OLYAN JÓ HANGJA VAN
CSÚCS AT EGÉSZ CSAPAT
IMÁDOM ŐT!
OLYAN JÓ HANGJA VAN
CSÚCS AT EGÉSZ CSAPAT
Vendég
IMÁDLAK TITEKET!
DE LEGJOBBAB LEE-T SZERETEM
MEGVAN AZ ÖSSZES KAZETTÁTOK
NEKEM AZ UTOLSÓ KAZETTÁTOK TETSZIK A LEGJOBBAN
ÁGI!
ÁGI!
Vendég
IMÁDLAK TITEKET!
ÁGI!
ÁGI!
Vendég
2004. 07. 03. 0:00
Császtok! a blue együtes a legkirályab!!! ja és Lee a király!!!!
Vendég
2004. 07. 02. 0:00
A Blue valami csúcs csapat!!!!!!!!!!Mindegyik srác jóképú, persze a maguk módján, de nagyon cukik!!!!!!!!!!!!! Lee, Duncan, Simon és Anthony.....többet nem is kívánnék......:))))))
BLUE=KIRÁLYOK!!!!!!!!!!!
BLUE=KIRÁLYOK!!!!!!!!!!!