Fórum » MUSIC.HU » Hírek
Britney megkomolyodik
létrehozva: 2003. 03. 21.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2003. 06. 23. 0:00
Egyébként azért írunk ide (akik gyűlölik Britney-t),mert kiváncsiak vagyunk már megint milyen hazugságokat írnak (Pl.:"Britney megkomolyodott")!És ha már itt vagyunk beszólunk azoknak a hülyéknek akik folyamatosan ezen az oldalon lógnak és ímádják Britney-t!
Vendég
2003. 06. 23. 0:00
Az igaz,hogy Britney-nek vannak jó számai,csak előttem ne halgassák ezeket se!Főlleg,hogy olyan gáz,hogy Christinát utánozza!Most komolyan miért jó az neki,hogy másokat utánoz??Azt hiszi így szeretni fogják??A nagy ....-t!Ő már soha nem lesz a "világ" kedvence!Őrüljön neki,hogy vanak még olyanok akik hallgatják a számait!Ez az én véleményem!Aki meg szereti,legyen,szeresse!De ne vágjon fel vele,mert ebben semmi "felvágni" való nincs!Inkább hallgassatok TANKCSAPDÁT,EMINEMET,AVRIL-t (stb..........,csak ne ezt)
Pusszantok mindenkit:Angel
Pusszantok mindenkit:Angel
Vendég
2003. 04. 30. 0:00
Szerintem senkinek semmi köze Britney életéhez.Ő is fiatal és szeretné élni az életét,neki is vannak családi problémái.Ha pedig durván viselkedik rajongóival az azért van mert ő sem tud mindig mindenhez jóképet vágni.Bebarnitotta a haját és nagyon jól áll neki.Az a hülye Xtina is bebarnitotta.Bettina Ricse
2003. 04. 28. 0:00
gyülölöm azt a kis mü libát!!!aki mindig csak macska hangon vinnyog!!!sajnáltam justint amikor vele volt!!!
Vendég
2003. 04. 25. 0:00
dögöljetek meeeeeg!!!!!!!!!!!!!!
egy csicska segggek vagy vagytok!!!!!!!!!!!!
reni
egy csicska segggek vagy vagytok!!!!!!!!!!!!
reni
xtina
2003. 04. 21. 0:00
Teljesen igazad van!!!
Vendég
2003. 04. 20. 0:00
Amerikában annyira utálják Britney-t,hogy letagadják azt,hogy egyáltalán amerikai...Christina és Avril ,szerintem is 100szor jobb,mint ez a szerencsétlen,szánalmas kislány!
És ha valaki azt kérdezi,hogy miért cseszteti mindenki B-t,akkor ajánlom neki,hogy hallgasson meg először egy B. számot,majd egy Avril számot,és hallani fogja a különbséget!Sok sikert hozzá!:)Remélem előbb-utóbb rájösztök,hogy nem nagy kincs ez a Britney....
És ha valaki azt kérdezi,hogy miért cseszteti mindenki B-t,akkor ajánlom neki,hogy hallgasson meg először egy B. számot,majd egy Avril számot,és hallani fogja a különbséget!Sok sikert hozzá!:)Remélem előbb-utóbb rájösztök,hogy nem nagy kincs ez a Britney....
2003. 04. 20. 0:00
Sajnallak te szerencsetlen!
Vendég
2003. 04. 19. 0:00
Sziasztok!
Szerintem Britney új albuma nagyon jó.Nekem nagyon tetszik.Nem tuidom,hogy ki hogy van vele de én nagyon szeretem.
Balu.Puszilok mindenkit.
Szerintem Britney új albuma nagyon jó.Nekem nagyon tetszik.Nem tuidom,hogy ki hogy van vele de én nagyon szeretem.
Balu.Puszilok mindenkit.
Vendég
2003. 04. 18. 0:00
Na ide figyelj te patkany!
A nevem azert Xtina
mert
1.IMADOM
2.Krisztinanak hivnak!
Azert latogatok el ide hogy valahol kifejtsem Britney iranti gyuloletem,ellenszenvem...
Te te nyalas fasz ne szolj bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Christina ismet befogja mutatni jobb B-nel mivel lessz filme, es nem arrol fog szolni hogy a kis szent lanyocska akit mennyi rossz dologert ...-hanem megmutatja mitol doglik a legy!
A nevem azert Xtina
mert
1.IMADOM
2.Krisztinanak hivnak!
Azert latogatok el ide hogy valahol kifejtsem Britney iranti gyuloletem,ellenszenvem...
Te te nyalas fasz ne szolj bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Christina ismet befogja mutatni jobb B-nel mivel lessz filme, es nem arrol fog szolni hogy a kis szent lanyocska akit mennyi rossz dologert ...-hanem megmutatja mitol doglik a legy!
Vendég
2003. 04. 16. 0:00
AVRIL ÉS XTINA HOGY JÖN ÖSSZE? AMÚGY AVRIL MIND A KETTŐTŐL JOBB!!!!! HA MEG MOST ERRE AZ OLDALRA CSAK OCSMÁNYSÁGOKAT ÍRTOK GONDOLOM MAGATOKBÓL INDULTOK KI!!!!EZT ELSŐSORBAN XTINÁNAK ÜZENEM! RENI
Vendég
2003. 04. 15. 0:00
Nyávogós kislány! Hangilag 0000.......
Vendég
2003. 04. 14. 0:00
SZIA XTINA MEGINT ÉN VAGYOK AZ HA NEM SZERETET BRITNEYT AKKOR MINEK LÁTOGATOD EZT AZ OLDALT??? ÉS MIÉRT ÉKESKEDSZ MÁS NEVÉVEL? NEM ÁLL JÓL!KIS CSIRA!!!!!!!!!!!!!!!!
2003. 04. 13. 0:00
A velamenyem hogy Britney egy ribanc,ronda,szar!!!!
milyen lessz az uj albuma-mint a tobbi nyalas,szar,SZAR
SZAR!!!!
Nem tudta, nem tudja elfogadni volt baratnoje sikeret,szepseget,tehetseget!!!!!!!-ellenbe vele
Azota nem baratnok miota Xtina szoloba kezdett!
Egyebkeny is ha Chris azt mondja imaget valt meg is teszi!
Uj klippje a Fighter a kedvencem.
BRITNEY EGY KURVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ronda alszent ribanc!!!!
szuz???nem plasztikazott???-huhh, jo kis hazugsagok!!!
minden lap irta mar hogy mennyi plasztika van benne-orr,arc,has,mell...
de meg igy se szep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fujj, kiraz a hideg a kepetol!
milyen lessz az uj albuma-mint a tobbi nyalas,szar,SZAR
SZAR!!!!
Nem tudta, nem tudja elfogadni volt baratnoje sikeret,szepseget,tehetseget!!!!!!!-ellenbe vele
Azota nem baratnok miota Xtina szoloba kezdett!
Egyebkeny is ha Chris azt mondja imaget valt meg is teszi!
Uj klippje a Fighter a kedvencem.
BRITNEY EGY KURVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ronda alszent ribanc!!!!
szuz???nem plasztikazott???-huhh, jo kis hazugsagok!!!
minden lap irta mar hogy mennyi plasztika van benne-orr,arc,has,mell...
de meg igy se szep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fujj, kiraz a hideg a kepetol!
2003. 04. 11. 0:00
Valaki uzent nekem en meg vissza
-Britney egy kurva,szar,egyebkent a hasa,arca,orra,melle,
van plasztikazva.
-Christinanak pedig a melle ami mar atlagos!
Es nem DROGOZIK!-inkabb te vagy egy nyalas kocsog
-Britney egy kurva,szar,egyebkent a hasa,arca,orra,melle,
van plasztikazva.
-Christinanak pedig a melle ami mar atlagos!
Es nem DROGOZIK!-inkabb te vagy egy nyalas kocsog
2003. 04. 11. 0:00
Britney egy kurva
Xtina egy istenno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Xtina egy istenno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2003. 04. 10. 0:00
Akárki akármit is mond Britney-ről, csak irigységből beszél. Christina csak egy áll k...a!Érdekes, hogy éppen most váltott imiget. Miért nem merte a pályája elején. Britney a legjobb!
Vendég
2003. 04. 09. 0:00
fúj!!!le a Britneyvel!!olyan hülye liiiiiba hogy ilyet még nem lá
tnam!!aegy szánalmas csaj!!Mehet Justinkával a fenébe
tnam!!aegy szánalmas csaj!!Mehet Justinkával a fenébe
Marci
2003. 04. 08. 0:00
MINDENKI HALGASSON JOBBAT:
Black-out, Eminem, Avril Lavigne, Tankcsapda!!!
Black-out, Eminem, Avril Lavigne, Tankcsapda!!!
Marci
2003. 04. 08. 0:00
SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!SZAR!
Vendég
2003. 04. 05. 0:00
Egy szüz kurva aki még énekelni sem tud.Geri nyalj be neki.
Vendég
2003. 04. 05. 0:00
Hát őszinte legyek? Lehet, hogy sokat dolgozott az albumain, de ha éneklésről van szó akkor Christinára voksolok!
Vendég
2003. 04. 04. 0:00
Ki nem állhatom, mert olyan kis csúnya szőke, tépett a haja. Britney egy nyomi, tipikus szőke nő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2003. 04. 04. 0:00
Betty vagyok Ricséről, én nagyon szeretem Britneyt, mert nagyon jók a számai!!!
Vendég
2003. 04. 02. 0:00
elég gáz ez a csaj... de azért lennék a helyébe...
Timy manó
Timy manó
2003. 04. 01. 0:00
KAPJABE MENDENKI
Vendég
2003. 03. 31. 0:00
Syerintem, Britney nagyon is király!Akármit mondotok!
Vendég
2003. 03. 31. 0:00
IMÁDOM bRITNIT,NEM TUDOM MIÉRT CSESZTETI MINDENKI.
Vendég
2003. 03. 29. 0:00
Ez egy lejárt hülye!
Avril Lavigne a király!
Ő is azt nyilatkozta,hogy Britneynek szűk nadrággal kell egybefognia a combjait!
És ebben n is egyetértek!
Avril és Christina a király!
Britney egy szaros eldobott bugyogó!
Aki szereti az egy nagy hülye!
Avril Lavigne a király!
Ő is azt nyilatkozta,hogy Britneynek szűk nadrággal kell egybefognia a combjait!
És ebben n is egyetértek!
Avril és Christina a király!
Britney egy szaros eldobott bugyogó!
Aki szereti az egy nagy hülye!
2003. 03. 26. 0:00
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ez akkora hülyeség !!!!!!!!!Hányszor mondta már!!!!Gagyi csaj!!!!!!!!!!!!
Anett
2003. 03. 25. 0:00
Szia Anett!
Én is anett vagyok
Én is anett vagyok
Vendég
2003. 03. 25. 0:00
Xtinának üzenem, hogy az ő kedvence is plasztikáztatott!!!
Vagy azt elfelejtetted? Ja és Chrissznek nem kéne
szétdrogoznia az
agyát!!! Mert még hülyébb lessz!
Vagy azt elfelejtetted? Ja és Chrissznek nem kéne
szétdrogoznia az
agyát!!! Mert még hülyébb lessz!
Vendég
2003. 03. 23. 0:00
Hajra csajok!
Hat telleg jo lenne egy szavazas, mert legalabb kiderulnee milyen picsa!Egy szetplasztikazott kurva,akinek semmi hangja,semmi zenei erzese!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
milyen uj image-ugyan olyan nyalas mint regen csak a Slave for you szam turheto a tobbi olyan szar nyalas szam!!!! Ja azt kihagytam hogy mindenrol hazodozik!!!!
Christina Aguilera sokal jobb,ha azt mondja imaget-et valt be is tartja!Emelett szep,jo hangu,ES JO ZENEJE VAN!!!
XTINA
Hat telleg jo lenne egy szavazas, mert legalabb kiderulnee milyen picsa!Egy szetplasztikazott kurva,akinek semmi hangja,semmi zenei erzese!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
milyen uj image-ugyan olyan nyalas mint regen csak a Slave for you szam turheto a tobbi olyan szar nyalas szam!!!! Ja azt kihagytam hogy mindenrol hazodozik!!!!
Christina Aguilera sokal jobb,ha azt mondja imaget-et valt be is tartja!Emelett szep,jo hangu,ES JO ZENEJE VAN!!!
XTINA
Vendég
2003. 03. 21. 0:00
Imádom Britney-t és ha lehet akkor csináljatok ilyen szavazást is!! Kiváncsi vagyok, hogy hányan vannak, akik elpártoltak mellőle az uj image miat... Köszönöm előre is!
Vendég
Szerintem nagyon jó, sőt tetézi, hogy szeretem is Britney-t tehát nagyon örülök neki!! Szerintetek milyen lesz az uj albuma? Puszilok mindenkit!
Anett
Neked mi a véleményed a cikkről?