Fórum » MUSIC.HU » Hírek
Britney és Justin ismét együtt?
létrehozva: 2003. 04. 30.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2007. 12. 11. 16:05
húúú de bánom hogy erre csak HÁROM év után tok válaszolni... a kettővel és hárommal lejjebbnek üzenem hogy nem tudom melyik században él,szerintem egy 19 éves lánynak már tök természetes ha van nemi élete és egyáltalán nem k...va azért mert jol érzi magát a barátjával így-vagy-úgy:-)!Akik szeretik,azoknak meg nem azon fáj a fejük hogy kivel és mennyit szexel,hanem azon,hogy mikor vegyék meg a legújabb albumát,és hogy legalább egyszer az életben hogy jussanak el egy koncertjére!!Ennyi és aki meg azt írta hogy szerinte nincs hangja,az tolja el magát egy koncertjére és nagyot fog nézni!!Én tapasztalatbol mondom azelőtt nem tartottam valami nagyra,de a legutóbbi turnéja óta IMÁDOMMMM!!( Amúgy meg Eminem jó pasi...ha lett is volna köztük valami amit kétlek,hát jól tette én sem hagytam volna ki!) :-)
Vendég
2003. 06. 28. 0:00
Őszintén: Te,ha lenne egy barátod,aki szeret,és eljutnál vele odáig,akkor nem tennél meg mindent azért,hogy jó legyen neki? Abban igazatok van,hogy ez a szűzies dolog nem volt túl okos dolog,de gondoljatok bele! Egyszer tesztek rosszat,és életetek végéig ezt fogják a szemetek közé vágni? Hagyjátok abba ezt a kérdést,mert ezt csak Brit tudhatja,és nincs jogunk ítélkezni felette.
Most mondok egy példát magamból kiindulva.
Tavaly nyáron elkezdtem cigizni két hétig. Sokat szívtam a haverokkal. Aztán abbamaradt,mert rájöttem,hogy halál felesleges. Azóta csak nagyon ritkán szívtam, azt is a hangulat kedvéért. Erre monstanában szóbakerült a cigi,a másik barátnőimmel. Ők nem cigiztak,jóformán soha sem szívtak még. Én meg egy éve. De elmondtzam nekik mi történt tavaly,és azóta ha szóbakerül, lesúlytó pillantásokat vetnek. Ebből nagyon elegem lett.
Namost,ugyanez van Brittel,csinált (mondott) egy rosszatt,és éveken keresztül lesúlytó pillantással fogunk rá nézni?
Nektek sem esne jól. Nektek is elegetek lenne egy idő után...
Most mondok egy példát magamból kiindulva.
Tavaly nyáron elkezdtem cigizni két hétig. Sokat szívtam a haverokkal. Aztán abbamaradt,mert rájöttem,hogy halál felesleges. Azóta csak nagyon ritkán szívtam, azt is a hangulat kedvéért. Erre monstanában szóbakerült a cigi,a másik barátnőimmel. Ők nem cigiztak,jóformán soha sem szívtak még. Én meg egy éve. De elmondtzam nekik mi történt tavaly,és azóta ha szóbakerül, lesúlytó pillantásokat vetnek. Ebből nagyon elegem lett.
Namost,ugyanez van Brittel,csinált (mondott) egy rosszatt,és éveken keresztül lesúlytó pillantással fogunk rá nézni?
Nektek sem esne jól. Nektek is elegetek lenne egy idő után...
Vendég
2003. 06. 17. 0:00
Ja és még valami. Fotó is volt róla 1 újságban ahogy megcsókolja Eminemet.fúúúúúúúúúúúúúúúúúújjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
Szerintem Britney 1 jó kis kurva. Azt hallottam hogy már 19 évesen leszopott egy pasit és tetszett neki. Szerintem hülye aki szereti ezt a .................... A barátaim is így vélekednek. Ezt mondom Én .Persze sokaknak nem fog tetszeni.(gondolom)Meg azt is hallottam hogy lefeküdt Eminemmel.
Vendég
úgy gondolom hogy valaki akkor igazán tehetséges ha ő maga írja a zenéje szövegét. Britney nem ebbe a kategóriába tartozik .Ő egy megcsinált cicababa némi hanggal,ügyes menedzserek "találmánya".
Vendég
2003. 06. 10. 0:00
másnak=másnap... :)
Vendég
másnak=másnap... :)
Vendég
Én szeretem Xtinát,és Brittet is, és a pontjaimban nem arra gondoltam,hogy nem. Sőőőt!! De Brit eddigi számai egyáltalán nem nyálasak!! A Beautiful sem szól másról,mint az rosszban található örömökről,hogy minden ember más estébé.Csodás szám.És szó szerint leírtam,hogy önm,agát adja,csak a Dirrty-vel vannak kétségeim. De te sem tudhatod,hogy egy jó szám,két jó szám,három jó szám biztos a előadó maga stílusa.Remélhetőleg az...
Britney nagyon jó ember,nagyon jó énekes. Csak azt nem értem,hogy mért kell gyűlölni Brittet,ha szereted Xtinát? Vagy ha szereted a t.A.T.u-t? Nem üti egymást a kettő...
Én szeretem mind a kettő(Xtina,Brit).
Azt tudom tanácsolni,hogy legyetek kicsit megértőbbek a sztárokkal,mert a ti kritikátok nehezkedik rájuk. Ettől is lehet valaki hirtelen más, az igényetek miatt. Brit is csak a Ti (mi) kedvünkért énekel,mint Xtina,Madonna,és mint minden előadó.Nincsen magánéletük,a képük a sajtón... Ebbe olyan nagy sztárok is belehaltak,mint Elvis STB. Ne akarjátok,hogy ebbe a hibába beleessen egy ember,aki egyszer mondott rosszat,és másnap ezrek gyűlölték meg. Ne legyetek elvakultak,szerintem adjatok esélyt Britneynek,és a többi sztárnak is. Xtina is mondhat rosszat egyszer,másnak óriási betűkkel az újságok címlapján. Xtina is lerészegedhet,belebotlik egy újságíróba,másnak a címlapon. A kritikátok, a tietek is tönkre teheti egy ember, egy fontos ember életét. Ezért mondom ezt,hogy gondoljátok végig,mielőtt ítéltek,mert óriási súlya van a mondataitoknak...
Pussz
U.I.:Ez nem csak Brittre igaz...
Britney nagyon jó ember,nagyon jó énekes. Csak azt nem értem,hogy mért kell gyűlölni Brittet,ha szereted Xtinát? Vagy ha szereted a t.A.T.u-t? Nem üti egymást a kettő...
Én szeretem mind a kettő(Xtina,Brit).
Azt tudom tanácsolni,hogy legyetek kicsit megértőbbek a sztárokkal,mert a ti kritikátok nehezkedik rájuk. Ettől is lehet valaki hirtelen más, az igényetek miatt. Brit is csak a Ti (mi) kedvünkért énekel,mint Xtina,Madonna,és mint minden előadó.Nincsen magánéletük,a képük a sajtón... Ebbe olyan nagy sztárok is belehaltak,mint Elvis STB. Ne akarjátok,hogy ebbe a hibába beleessen egy ember,aki egyszer mondott rosszat,és másnap ezrek gyűlölték meg. Ne legyetek elvakultak,szerintem adjatok esélyt Britneynek,és a többi sztárnak is. Xtina is mondhat rosszat egyszer,másnak óriási betűkkel az újságok címlapján. Xtina is lerészegedhet,belebotlik egy újságíróba,másnak a címlapon. A kritikátok, a tietek is tönkre teheti egy ember, egy fontos ember életét. Ezért mondom ezt,hogy gondoljátok végig,mielőtt ítéltek,mert óriási súlya van a mondataitoknak...
Pussz
U.I.:Ez nem csak Brittre igaz...
xtina
2003. 06. 08. 0:00
a hatospontban a Slave 4you-ra gondlok
xtina
2003. 06. 08. 0:00
nezzuk csak normalis szempontok alapjan!
1. Britney nyavogos,nyalas szamaval a Baby one more time-mal sikert arat! Es nyilatkozza legjobb baratnoje Christina Aguilera
2. Christina a Ginnie in a bottle-al kitoro sikereket arat!!
3. Britney kijelenti mar nem baratnok!(tehat amikor Chris is sikereket er el akkor megszunik baratsaguk)
4.Britney tovabb fertozi a vilagot nyalas szamokkal, mint pl. az Opss...didt again-ami nyalas es sajat magat dicserteto undorito szam
5.Christina mar kezdettol noiesebb szamokat ir...folytatja munkajat de sajnos csak britney hattereben
6. Britney-nek vegre kicsit normalisabb szama lesz
7.Chris ekkor mar eltunt
8.Chrsitina vilagsikereket er el a Lady Marmaleddel!
Megjobban noiesedik
9. Britney kijelenti uj lemeze rockosabb
10. Ez a kijelentes eleg meresz mert ugyanolyan nyalas
11. Filmet csinal..de hat mi lehetne a tortenete csak nem o??De hogy nem! Ezzel magvalasztjak a legroszabb noi foszereplonek!
12. Christina eltunik
13. Chrsitina Aguilera, vad Xtinakent jon ujra vissza es kitoro sikereket arat a Dirrtyvel!
14. Chris vegre total sajat magat adja uj stilusaval
15. Csodalatos szam szuletik a Beautifull ezert rengeteg dijat kap
16. Ismet egy rockosabb vadabb szamot keszit a Fightert ahol ismet bemutatja mitol doglik a legy
17. Ekozben Brit csak iszik, iszik, es dohanyzik
The End
1. Britney nyavogos,nyalas szamaval a Baby one more time-mal sikert arat! Es nyilatkozza legjobb baratnoje Christina Aguilera
2. Christina a Ginnie in a bottle-al kitoro sikereket arat!!
3. Britney kijelenti mar nem baratnok!(tehat amikor Chris is sikereket er el akkor megszunik baratsaguk)
4.Britney tovabb fertozi a vilagot nyalas szamokkal, mint pl. az Opss...didt again-ami nyalas es sajat magat dicserteto undorito szam
5.Christina mar kezdettol noiesebb szamokat ir...folytatja munkajat de sajnos csak britney hattereben
6. Britney-nek vegre kicsit normalisabb szama lesz
7.Chris ekkor mar eltunt
8.Chrsitina vilagsikereket er el a Lady Marmaleddel!
Megjobban noiesedik
9. Britney kijelenti uj lemeze rockosabb
10. Ez a kijelentes eleg meresz mert ugyanolyan nyalas
11. Filmet csinal..de hat mi lehetne a tortenete csak nem o??De hogy nem! Ezzel magvalasztjak a legroszabb noi foszereplonek!
12. Christina eltunik
13. Chrsitina Aguilera, vad Xtinakent jon ujra vissza es kitoro sikereket arat a Dirrtyvel!
14. Chris vegre total sajat magat adja uj stilusaval
15. Csodalatos szam szuletik a Beautifull ezert rengeteg dijat kap
16. Ismet egy rockosabb vadabb szamot keszit a Fightert ahol ismet bemutatja mitol doglik a legy
17. Ekozben Brit csak iszik, iszik, es dohanyzik
The End
Vendég
2003. 06. 03. 0:00
EZEN AZ OLDALON SOK A MOCSKOS SZÖVEG ÉS KEVÉS A VALÓ!!CSAK ENNYIRE VAGYTOK KÉPESEK??
MÁR ELÉG UNALMAS EZ A VIASKODÁS.
MÁS TÉMA?
RENI
MÁR ELÉG UNALMAS EZ A VIASKODÁS.
MÁS TÉMA?
RENI
Vendég
2003. 05. 27. 0:00
BRITNEY IGENIS JÓ! Xtinát is nagyon szeretem, remek hangja van, az uj albuma szuper. Avril?? Az I'm with you az jó, de a többi nem jön be.Shakira is jó,csak már egy kicsit lejárt lemez...
Brittről csak annyit, hogy jó hangja van, néha érdekes, néha csak szép bársonyos, vamaikor pedig kicsit rockos. A stílusát azért bírom,mert a számai (az eddgi mind az eldő albumáról) nagyon tetszenek,mert érzelmesek,vidámak,kellemesek. Xtináról pedig,hogy tényleg,nagyon jó hangja van. Szerintem felesleges feszegetni ezt az Xtina vs. Britney témát,mert nem hozhatók egy rangba. Brit ebben, Xtina abban jó. Xtinának nagyon különleges,szép hangja van. De nézzétek csak végig!
1.Britney Spears betör egy aranyos kis iskolás személyében, a Hit me baby one more time-mal.
2.Christina Aguilera toppos lesz a What a girl wants-szal és a G.in the bottle-lal.
3.Brit második lemeze, az Oops... I did it again, remek uj szám,kissé ütősebb az eddigieknél, ez mire vall?
4.Christina Eltűnik, nem sokat hallani róla, de azért csinálja a számokat (I turn to you,stb.)
5.Brit? Mi ez? Újabb album, a címe Britney, és az első klippje az I'm slave 4 u. Eléggé eltérő az eddigi stílusától,majd erre is biztos kapunk magyarázatot.
6.Brit nővé érik, ezt minden lap megírja,hol lesúlytóan,hol nem. De egy biztos,ezek az új számok profik,csak furcsák Britthez.
7.Overprotected,I'm not a girl,Boys.-Kész kavalkád, a stílus változatok keveredése megzavaró,és Brit elveszíti a jóhírét.
8.Xtina betör egy Dirrty-vel. Wow! Ez nem semmi! Mintha csak Brittet látnám az I'm slave 4 U-ban!!
9.Brit eletűnik,alig hallani róla
10.Xtina a legünnepeltebb sztár, világszerte.
Lássuk be, ez kissé átlátszó,miért most dobták be Xtinát. Ez persze nem azt jelenti,hogy nem saját magát adja. A Dirrty szerintem nem ő. A Beautiful,és a Fighter az viszont nem más,mint Xtina, tehát neki csak egy löket kellett a sikerhez. De ha beválik a "sorminta",akkor most Brit jön, egy év múlva, és Xtina, Avril,t.A.T.u. megy le. Nem nem fogják szeretni,hanem külömbségek lesznek. Összeg-külömbnségek.
Ez így van, mindekkőten csodás hangja van,felesleges versenyeztetni őket,mert nagyon jó mind a kettő...
Brittről csak annyit, hogy jó hangja van, néha érdekes, néha csak szép bársonyos, vamaikor pedig kicsit rockos. A stílusát azért bírom,mert a számai (az eddgi mind az eldő albumáról) nagyon tetszenek,mert érzelmesek,vidámak,kellemesek. Xtináról pedig,hogy tényleg,nagyon jó hangja van. Szerintem felesleges feszegetni ezt az Xtina vs. Britney témát,mert nem hozhatók egy rangba. Brit ebben, Xtina abban jó. Xtinának nagyon különleges,szép hangja van. De nézzétek csak végig!
1.Britney Spears betör egy aranyos kis iskolás személyében, a Hit me baby one more time-mal.
2.Christina Aguilera toppos lesz a What a girl wants-szal és a G.in the bottle-lal.
3.Brit második lemeze, az Oops... I did it again, remek uj szám,kissé ütősebb az eddigieknél, ez mire vall?
4.Christina Eltűnik, nem sokat hallani róla, de azért csinálja a számokat (I turn to you,stb.)
5.Brit? Mi ez? Újabb album, a címe Britney, és az első klippje az I'm slave 4 u. Eléggé eltérő az eddigi stílusától,majd erre is biztos kapunk magyarázatot.
6.Brit nővé érik, ezt minden lap megírja,hol lesúlytóan,hol nem. De egy biztos,ezek az új számok profik,csak furcsák Britthez.
7.Overprotected,I'm not a girl,Boys.-Kész kavalkád, a stílus változatok keveredése megzavaró,és Brit elveszíti a jóhírét.
8.Xtina betör egy Dirrty-vel. Wow! Ez nem semmi! Mintha csak Brittet látnám az I'm slave 4 U-ban!!
9.Brit eletűnik,alig hallani róla
10.Xtina a legünnepeltebb sztár, világszerte.
Lássuk be, ez kissé átlátszó,miért most dobták be Xtinát. Ez persze nem azt jelenti,hogy nem saját magát adja. A Dirrty szerintem nem ő. A Beautiful,és a Fighter az viszont nem más,mint Xtina, tehát neki csak egy löket kellett a sikerhez. De ha beválik a "sorminta",akkor most Brit jön, egy év múlva, és Xtina, Avril,t.A.T.u. megy le. Nem nem fogják szeretni,hanem külömbségek lesznek. Összeg-külömbnségek.
Ez így van, mindekkőten csodás hangja van,felesleges versenyeztetni őket,mert nagyon jó mind a kettő...
xtina
2003. 05. 27. 0:00
Fuj majd ha megfogod a a szilikon vagy inkabb beton mellet akkor dumalj...
Vendég
2003. 05. 25. 0:00
kár hogy nem eredeti a csaj különben úgy megbasznám! aaaah
Vendég
2003. 05. 24. 0:00
Csecse és a segg jó . közelebről nem ismerjük.
UI.:Buifa
UI.:Buifa
Vendég
2003. 05. 22. 0:00
jo csaj
xtina
2003. 05. 20. 0:00
Es ti talan ismeritek Christinat hog kurvazzatok?
Chris nem hazudott olyat hogy szuz-Brit igen ez ok arra, hogy az mert tagadja!
Kuloneben Chrisnek egyedul CSAK a melle van plasztikazva, Britneynek pedig az egesz feje irta az osszes lap! Ja es Chris vilagszerte az elismert JO hangjarol!
Es azert mert szep es mutogatja magat nem az!
Chrisnek jo sok Grammyje van es dija most is kapott egy csomot es millio cd-t adott el!!!!Az uj lemeze is VILAGSIKER!
Chris nem hazudott olyat hogy szuz-Brit igen ez ok arra, hogy az mert tagadja!
Kuloneben Chrisnek egyedul CSAK a melle van plasztikazva, Britneynek pedig az egesz feje irta az osszes lap! Ja es Chris vilagszerte az elismert JO hangjarol!
Es azert mert szep es mutogatja magat nem az!
Chrisnek jo sok Grammyje van es dija most is kapott egy csomot es millio cd-t adott el!!!!Az uj lemeze is VILAGSIKER!
Vendég
2003. 05. 18. 0:00
Justint mindig id biírtam, szerintem jó hangja van és jól csinálja amit csinál! Britney inkább egy megcsinált valaki, Christinának legalább hangja is van!
2003. 05. 16. 0:00
Találkoztatok már vele, vagy csak véleményetek van róla? Személyesen lehet csak megismerni valakit. NEM ??
Vendég
2003. 05. 16. 0:00
Justin egy jo srac de britny egy kurv@ .
2003. 05. 15. 0:00
Britney-röl meg csak annyit hogy kb annyira szüz mint a Rákoczi téri lányok.
2003. 05. 15. 0:00
Én igazán nem tudom mit kell ezzel ennyit foglalkozni.Nem mindegy hogy együtt vannak vagy sem.Justint eddig is szerettem és Britney is egész jó.Ettöl talán több lemez fog fogyni?Már kicsit unalmas:(
Vendég
2003. 05. 14. 0:00
TI KI KURVÁZZÁTOK VALAMI KÖZELI ISMERŐSEI VAGYTOK HOGY ILYEN JÓL TUDJÁTOK KIS BUZI SZÁJHŐSÖK!!!!!!!!!!!!
RENI
RENI
Vendég
2003. 05. 12. 0:00
Ugyan már gyerekek! Hogy a Britney kurva? Na, ne! Akkor a Christina mi?A szilikonos picsáját csak úgy rázzta a Dirrty-ben.Ezt nem láttátok? Adok egy jó tanácsot IDIÓTÁK , eloszor nézzetek csak utána nyissátok ki a mocskos pofátokat! o.k.!A Britney tobb millió lemezt adott el ez idáig, telt házas koncertjei vannak és tobbszoros Grammy díjas énekesno. Míg a Christina, hol van? Utol sem érheti. Na pá idióták!
xtina
2003. 05. 10. 0:00
De Britney egy hazug kurva!
Vendég
2003. 05. 09. 0:00
Akkora a picsája már,hogy egy kamion is beférne rajta.
2003. 05. 09. 0:00
britney lehetne királynő! a kurvák és az álszentek királynője!
2003. 05. 08. 0:00
Britney egy kurva!!Mindenki tudja
Vendég
2003. 05. 07. 0:00
persze britney meg az állítólagos szüzessége! fogadunk hogy már 14 évesen szétkúrták a seggét?
Vendég
2003. 05. 06. 0:00
MINDENKI MAGÁBÓL INDUL KI!!!!!!!!
RENI
RENI
Vendég
2003. 05. 05. 0:00
Ő fiatal és a 21.században élünk.Ti nem?
Vendég
Én csípem Britney-t.Lenne 1 kérdésem miért kurvázzátok le ha nem ismeritek?
Hülye kis kurva "szegény" csaj!!
:)))))))
Kinek mi a véleménye?
:)))))))
Kinek mi a véleménye?
Vendég
2003. 05. 04. 0:00
Valamennyire egyet ertek a fenti hozzaszolasokkal , de ugy is nezhetjuk a dolgot hogy ez a ket arc(Brit meg J.T.) egymasnak voltak teremtve.Inkabb legyenek ok egyutt mert akkor lenne gaz az egesz hogy ha Brit es mondjuk Fred Durst lenne egyutt, vagy Justin meg Kelly Osbourne.Ha mar ennyire ocsmany mind ketto , legalabb lehessenek egyutt, mert senki se erdemli meg hogy egyedul legyen...kiveve Michael Jackson
Vendég
2003. 05. 03. 0:00
de egy nagy kurva
Vendég
2003. 05. 03. 0:00
Britni egy senki házi kis büdös kurva aki csak ki használja Justint
KURVA BRITNI!!!!!!!!!!!!!!!!!
KURVA BRITNI!!!!!!!!!!!!!!!!!
xtina
2003. 05. 02. 0:00
Nekem, az mint Fruzsinak!
Egy kulombseggel nagykurva
Egy kulombseggel nagykurva
Vendég
2003. 04. 30. 0:00
Én sosem bírtam Justint,de Britneyt annál inkább!Ja,és nem kurva!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elképzelhetőnek tartom. Meg még azt is , hogy Britney több fiúval kavar egyszerre. Kis kurva!
Anett
Neked mi a véleményed a cikkről?