Fórum » MUSIC.HU » Hírek
VIP Best Of?
létrehozva: 2002. 06. 17.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Totó
2007. 02. 06. 17:19
Tudja vki valamelyik tag e-mail címét?
Vendég
2006. 04. 16. 18:03
Szia! Biztosan nem akarod megadni Gergő címét???? Légyszi, légyszi, légyszi!!! Nagyon fontos lenne!!! Ha olvasod írj erre a címre, köszi!
Vendég
2006. 03. 22. 14:08
Nagyon jó a VIP zene!
Vendég
2006. 01. 03. 9:34
Viktor ténleg tehetséges!De mindegyiknek jó hangja van!Kitti
Vendég
2005. 12. 23. 21:43
Sziasztok!
Geri folytatja csak éppen egy Foolmoon nevű csapatban. Honnan tudom. Az ének tanárom, Czutor Ignác is abban a csapbat zenél. Jazz zenét játszanak. Az R-port-ról meg annyit, hogy Viktor tehetséges, hiszen másoknak is fantasztikus dalokat készít, és talán a V.I.P. sikere is egy kicsit neki könyvelhető el, mert hiszen majdnem minden szám szorosan az Ő nevéhez fűződik. Egyébként Alex ment el tanulni Angliába.
Ennyit tudok, ha valakinek hozzászólása van ide megírhatja:
Geri folytatja csak éppen egy Foolmoon nevű csapatban. Honnan tudom. Az ének tanárom, Czutor Ignác is abban a csapbat zenél. Jazz zenét játszanak. Az R-port-ról meg annyit, hogy Viktor tehetséges, hiszen másoknak is fantasztikus dalokat készít, és talán a V.I.P. sikere is egy kicsit neki könyvelhető el, mert hiszen majdnem minden szám szorosan az Ő nevéhez fűződik. Egyébként Alex ment el tanulni Angliába.
Vendég
2005. 12. 23. 21:43
Sziasztok!
Vendég
2005. 09. 20. 9:39
Nem rémen lakom. És igazat mondok. Az apukám unokaöccse.Vagy kicsodája.Nekem a 2. uncsitesom.
Vendég
2005. 09. 18. 13:25
hahaha még hogy uncsitesód....
és esetleg nyiregyházán lax?
és esetleg nyiregyházán lax?
Vendég
2005. 09. 07. 10:09
Bocsi rosszul írtam a nevét nem figyeltem! Rácz
Vendég
2005. 09. 07. 10:08
Sziasztok! Nekem az unokatesom Rács Gergő! De nem adhatom ki a címét!
Vendég
2005. 01. 23. 20:30
huha! nekem elado az össszes cdjük, ezernyi poszterük, 3 dedikált képük, egy polo amin szintén a kéznyomuk van! és videokazi is ami az egyik fellépésükön készült! ha valakit érdekel irja meg! amugy nem fura hogy azért ment szét a csapat mert a viktor vagy mellik el akart menni tanulni? aztán azok keg keverik most a port! az R-port! :P csáooooo
Vendég
2004. 08. 30. 0:00
Tudja valaki, hogy hogyan tudnék írni levelet Gerinek?
Ha igen légyszi írjátok meg, köszi!
Ha igen légyszi írjátok meg, köszi!
Vendég
2004. 08. 30. 0:00
Nagyon jók voltatok együtt, a legjobbak. Kár, hogy Geri nem folytatta, folytatja tovább az éneklést és nem ad ki albumot, pedig ő volt a legtehetségesebb. Ha esetleg olvasnád Geri, akkor az lenne a kérdésem, hogy miért nem folytatod? Meg van hozzá minden tehetséged és biztos vagyok benne, hogy nagy sikert érnél el egyedül is, sőt...
Vendég
2004. 04. 11. 0:00
Egyáltalán nem bánom, pedig anno én is oda voltam értük!
De ennek ellenére úgy érzem új távlatok nyíltak meg előttük, mindenki kipróbálhatta magát!
De ennek ellenére úgy érzem új távlatok nyíltak meg előttük, mindenki kipróbálhatta magát!
Vendég
2003. 12. 04. 0:00
Szeretlek GERI!!!!!!!!!!!!!!
Elolvadok ha csak rádnézek!!!:-*
Elolvadok ha csak rádnézek!!!:-*
Vendég
2003. 07. 17. 0:00
Ha elolvasok egy cikket amin ezt olvsom: vége sírok mindig Annyira SZÉP VOLT FIÚK!! hHa valamelyikőtök olvassa kérlek könyörgök csak egyszer mégegyszer álljatok a színpadra 4-en
KIRÁLLOK VAGYTOK VOLTATOK EGYÜTT!!! (DE KÜLÖN IS) Nagyobba mint Elvis SZÉP VOLT,SZÉP VOLT SZÉP VOLT
KIRÁLLOK VAGYTOK VOLTATOK EGYÜTT!!! (DE KÜLÖN IS) Nagyobba mint Elvis SZÉP VOLT,SZÉP VOLT SZÉP VOLT
2003. 02. 28. 0:00
KÁR ,HOGY FELBOMLOT JO CSAPET VOLT