Fórum » MUSIC.HU » Hírek
Új Jacko lemez ősszel!
létrehozva: 2004. 08. 26.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2008. 07. 02. 11:36
Robbie W. sehol sincs Michael Jacksonhoz képest! Csak szeretne ő lenni a Pop királya! aki meg nem ismeri az ne mondjon róla véleményt! És elég gyenge a zenei ízlésed, ha MJ zenére mondod, hogy rossz...mert igenis nagyon minőségi zenét csinál, sokkal színvonalasabbat, mint sok mai "sztár".
Vendég
2005. 11. 03. 21:25
Michel Jackson a popkirály???Úristen,te se voltál tudatodban amikor ezt a hülyeséget írtad!Ha azt írod hogy Robbie Williams(mellesleg őt se szeretem,de jobb)akkor azt mondom rá,hogy:hát...oké,legyen ő.De erre a hülyeségre csak ennyit mondok:kezeltesd magad,mert ez nem normális dolog!
Vendég
2005. 11. 03. 21:22
Atya úristen!Van aki szereti ezt a pedofil állatot??Fúj.Én ismerem a zenéjét,mert sorry,de ezen nöttem fel és ez volt életem legrosszabb dolga!Egy ilyen pedofil állatnak még csak a hangját is gyűlölöm!
Vendég
2004. 11. 16. 21:51
Aki nem ismeri az ne mondjon róla véleményt,csak ennyi!!
Vendég
2004. 10. 02. 0:00
sokaknak még mindig ő a pop királya,aki meg eddig nem szerette a zenéjét,az meg sosem fog megismerni egy igazi,belsöre hato zenét,ugyhogy azt csak sajnálni tudom.remélem a sony után azér még nem hagyja abba és több INVINCIBLE-t sem csinál,mer az az album siralmasan szentimentális volt.MICHAEL JACKSON A POPKIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2004. 09. 28. 0:00
Elfogyott a lové???? Akinek kb. 6 milliárd dollárja van nem hiszem, hogy szegény lenne!!!
Vendég
2004. 09. 08. 0:00
Ne mondj ilyeneket! A Sony annyit gáncsoskodott azzal az emberrel, hogy nagyon jó, hogy végre elhagyhatja őket.
(pénze pedig van bőven, hidd el!)
(s ha olvastál volna...a szerződés miatt kell kiadni a box setet)
(pénze pedig van bőven, hidd el!)
(s ha olvastál volna...a szerződés miatt kell kiadni a box setet)
Vendég
2004. 08. 27. 0:00
elfogyott a lóvé a kissrácok szüleinek a támogatása miatt...jackókám, maradtál volna az akinek születtél, ma is a pop királya lennél. e helyett egy beteges múmiává váltál, és csecsemők kilógatásával és pedó perekkel tartod magad a köztudatban. gratulálunk!!!!
Laci
Laci
Vendég
2004. 08. 26. 0:00
MJ a Pop Királya, s az is marad!
Remélhetőleg ezután végre úgy dolgozhat majd ismét, ahogy az neki tetszik. (Invincible albumnám ez nem így történt sajnos...)
Remélhetőleg ezután végre úgy dolgozhat majd ismét, ahogy az neki tetszik. (Invincible albumnám ez nem így történt sajnos...)
fkriszta
2004. 08. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkrol?