Fórum » MUSIC.HU » Lemezajánlók
Crystal: Trilógia (Epic /Sony)
létrehozva: 2004. 12. 06.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2005. 08. 27. 19:46
Nagyon jó a Crystal Trilógia albubja. eredeti az igazi!!!:)
Vendég
2005. 06. 07. 14:28
Nemtudom megszerezni az új Cd-t. Segítsetek!!!!Puszi nektek!
Vendég
2005. 05. 12. 10:01
királyok
Vendég
2005. 04. 21. 16:49
Arik vagytok!!!!!!!!TI VAGYTOK A LEGJOBBAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2005. 03. 18. 10:18
Hajrá Real Madrid!!!
Hala Raul & Ronaldo!
Hala Raul & Ronaldo!
Vendég
2005. 02. 09. 13:53
Nagyon szeretem a zenéjüket!
Szuper egy csapat!!!!!!!!!!!
Sok sikert!
Szuper egy csapat!!!!!!!!!!!
Sok sikert!
Vendég
2005. 01. 25. 11:25
Imádom a Crystalt! Minden számukat kívülről fújom! Ők a legjobbak!
Vendég
2005. 01. 03. 16:44
Nagyon király ez a lemeze is a Cryszalnak!Nagyon tuti cimet is adtak neki!Király trió!Én imádom öket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2004. 12. 29. 3:44
nem ez, hanem ő, ha má személyről beszélsz, te kis tajparaszt.. asse tod mi az hogy trilógia, ne pofázzá!!
Vendég
2004. 12. 18. 9:30
IMÁDUNK TITEKET AKINEK NEM TETSZIK NE HALLGASSA UI. SZUPER AZ UJ LEMEZETEK...................................................................................................................................................................................................
Vendég
2004. 12. 11. 20:55
szerintem tök szupi a név és a rajta lévő anyag
IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2004. 12. 09. 15:53
EZ TÖK HÜLYE, A TRILÓGIA SZERINTEM NAGYON TALÁLÓ CÍM LETT RÁ, SŐT ÖTLETES.NEM IS ÉRTEM, MIÉRT NEM JUTOTT EZ MÁSNAK IS AZ ESZÉBE. HAJRÁ! MINDENT BELE! RAJTATOK KÍVÜL CSAK EGY MÁSIK MAGYAR ZENEKART SZERETEK!!!! PUSSSSZZZ
Vendég
2004. 12. 08. 18:00
hogy lehet egy album címe trilógia, amikor a szó azt jelenti, hogy három összefüggő ámde külön álló részből álló mű
??????????????????????
ekkora f.aszfejeket..
??????????????????????
ekkora f.aszfejeket..
Jónap Tamás
2004. 12. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?