Fórum » MUSIC.HU » Hírek
Oláh Ibolya és egy különleges díszemutató
létrehozva: 2004. 12. 28.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2005. 10. 16. 17:58
Császtok!!!
Nem tudjátok, hogy hol lehet lekérni az Oháh Ibolya Magyarország című számját?
Léci ÍRJA MEG VALAKI az !!!
Nem tudjátok, hogy hol lehet lekérni az Oháh Ibolya Magyarország című számját?
Léci ÍRJA MEG VALAKI az !!!
bebe
2005. 09. 25. 19:36
Sterintem nagyo jól sikerült a Magyarország c. szám
Vendég
2005. 09. 20. 1:05
Ibolya a király!!!! Engem, csak a hangja érdekel, és az annyira egyedi, és sokszinű, hogy párja nincs. Minden stilusban otthon van, a jazz-től a countriig. Igazi őstehetség!!! Mikor jelenik meg a második cd-je? Már nagyon várom.
Vendég
2005. 09. 10. 19:37
FANTASZTIKUS ÉNEKESNŐ, IGAZI TEHETSÉG!!! HA VALAKI NEM SZERETI, AKKOR AZT MEGTARTHATJA MAGÁNAK, LEHETŐLEG NE TEGYE KÖZZÉ, RÁADÁSUL NEM ILYEN SÉRTŐ MÓDON!
PLÁNE HOGY EGYSZERŰEN...NEM TUDOM, CSODÁLATOS EZ A NŐ!!!!!!!!!!!
PLÁNE HOGY EGYSZERŰEN...NEM TUDOM, CSODÁLATOS EZ A NŐ!!!!!!!!!!!
Vendég
2005. 02. 10. 9:43
pocsék énekesnő? Nem tudom aki ilyet allít, hallotta-e már Ibolyát élőben énekelni... Volt szerencsém ott lenni a koncertjén a hajón, és régen voltam már olyan koncerten ami ilyen nagy hatással volt rám... Tényleg megérdemli a sikert, de nem azért mert "ilyen élete volt" (ez alapján rengeteg sikeres ember lenne Mo-n), hanem mert egyszerűen tehetséges!
Vendég
2005. 01. 17. 20:27
az oláh ibolyánál pocsékabb énekesnőt nem hallottam még de a tóth veráról ne is beszéljünk inkább!!!emlékesztek mikor pély barna egy papírra fel írta hogy HOL VAN A FÜLETEK????hát igen a magyarokra ez a jellemző.
Vendég
2005. 01. 17. 19:00
FÚJJJJ!!!!!
-TEHETSÉGES? -NEEEEEM!
-KEDVES,ARANYOS? -NEEEEM!
-VANNAK VISELKEDÉSI PROBLÉMÁI? -IGEEEN!
-VAN HANGJA? -NEEEM!
-MIRE EMLÉKEZTET? -BILI fORMÁJÚ REPEDTFAZÉK!
-TEHETSÉGES? -NEEEEEM!
-KEDVES,ARANYOS? -NEEEEM!
-VANNAK VISELKEDÉSI PROBLÉMÁI? -IGEEEN!
-VAN HANGJA? -NEEEM!
-MIRE EMLÉKEZTET? -BILI fORMÁJÚ REPEDTFAZÉK!
Vendég
2005. 01. 13. 9:31
Remek a lemeze, jó a hangja, ez a lényeg!
Vendég
2005. 01. 11. 13:07
Én nem úgy látom, hogy elszállt magától, igenis +érdemelte a sikert! Olvastam a naplót, amit Anyácska írt neki, és nagyon sajnálom, hogy ilyen élete volt azelőtt. Ő sokkal többet érdemel, szerintem ő egy rendes lány. HAJRÁ IBOLYKA!
Vendég
2005. 01. 10. 10:41
Ugy tudom, hogy Ibolya nem férfi, igy nem is lehet király, esetleg királynő. De ahhoz, hogy az legyen igen sokat kell még dolgoznia. Tehetsége meg van hozzá, csak a viselkedésével vannak "nem is kis" gondok. Ugylátom, hogy elszállt magával, amióta "sikeres" lett.
Vendég
2005. 01. 06. 15:02
Oláh Ibolya a király!!!!!!!!
Vendég
2005. 01. 06. 12:05
ibiforever
Vendég
2004. 12. 29. 20:03
drukkolok ibinek!
Jónap Tamás
2004. 12. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?